RSS

Cobra: Speer van de Hemel, 15 mei 2024

18 mei

De Lichtkrachten zijn het duistere Atlantische netwerk volgens plan aan het verwijderen. Om strategische en veiligheidsredenen kan daar op dit moment niets meer over gezegd worden, maar er wordt binnenkort een informatie-update voor de oppervlaktebevolking over dat onderwerp verwacht.

Alle negatieve entiteiten zijn verwijderd uit andere Universa en alleen een zeer kleine hoeveelheid subkwantum anomalie is daar aanwezig.

Nu ligt de volledige focus op dit Zonnestelsel en op de uiteindelijke bevrijding van de planeet Aarde. In de laatste paar weken is een enorme hoeveelheid subkwantum anomalie uit het Zonnestelsel verwijderd.

Als gevolg hiervan staat een deel van de Pleiadische vloot op het punt om terug te keren naar dit Zonnestelsel en zij zullen de bevrijdingsoperaties hervatten. Details moeten geheim blijven, maar extreem krachtige astrologische configuraties ondersteunen deze beweging.

Het belangrijkste aspect is Sedna conjunct met Alcyone op 25 mei. Dit aspect gebeurt eens in de 20.000 jaar en de astrologische betekenis ervan is de terugkeer van Pleiadiërs naar de Aarde bij de voltooiing van de kosmische cyclus. Dit aspect zal zijn volle kracht een week voor 25 mei gaan vertonen en zal tot een week erna van kracht blijven. Het zal opnieuw geactiveerd worden in december 2024 en in april 2025.

Binnen dat tijdsbestek zullen andere conjuncties met Alcyone dit proces ondersteunen:

  • Zon conjunct Alcyone op 20 mei om 10 uur UTC
  • Venus conjunct Alcyone op 24 mei om 2:30 UTC
  • Jupiter conjunct Alcyone op 27 mei om 12 uur UTC

Lichtkrachten zijn begonnen de activiteit van de multidimensionale Dyson bol rond de Zon te verminderen om meer Zonneactiviteit toe te laten sinds begin mei, wat vorige week een enorme zonnestorm produceerde.

Omdat er zoveel anomalie weg is, ervaren sommige mensen nu al gunstige effecten van zonnestormen.

Sterke zonnesuperstormen zoals de laatste kunnen nanotechnologie uitschakelen.

Er komt meer zonneactiviteit en de laatste tijd krijgen we minstens één zonnevlam van de X-klasse per dag.

Als gevolg van de herkalibratie van de Dyson Sfeer is het volume van de Mjolnir-technologie toegenomen en schommelt nu tussen 15% en 30% van de volledige capaciteit.

Op dit volume is sinds 1 mei een andere multidimensionale kwantumtechnologie van de Lichtkrachten geactiveerd, die Gungnir wordt genoemd.

Gungnir is een geavanceerde planetaire Ascensietechnologie die nu een immense hoeveelheid Elektrisch vuur op deze planeet richt.

Het kanaliseert enorme energieën van de top van de Levensboom (Yggdrasil) naar het oppervlak van de planeet.

Deze energieën worden gedistribueerd door de Solar Logos (het kosmische wezen dat onze Zon is), gebruik makend van de Staf van Initiatie, waardoor het proces van Ascentie van deze planeet naar haar vierde planetaire initiatie effectief begint.

Het is hier interessant om op te merken dat de Gungnir rune is gesignaleerd op Russische militaire voertuigen in Oekraïne.

Vanwege deze nieuwe energieën en vanwege de operaties van de Lichtkrachten (vooral Aldebarans) achter de schermen, wordt het Agartha netwerk over de hele wereld geactiveerd. Zij openen sterke energetische portalen in hun ondergrondse locaties in Azië en Zuid-Amerika.

In Colombia worden de portalen onder het Guatavita meer, het Iguaque meer en onder de mijnen van Muzo en Coscuez geactiveerd: 1e link, 2e link, 3e link, 4e link.

Smaragden worden nu geactiveerd als groene deuren waardoor je verbinding kunt maken met Agartha:

Je kunt de instructies voor de smaragd Agartha meditatie lezen, samen met veel informatie over smaragden, in de Bogota workshop aantekeningen.

De workshop in Bogota was zeer succesvol en legde de basis voor het toekomstige werk met smaragden.

Hier is het interessant om op te merken dat de ontmoeting tussen Xi Jinping en Emmanuel Macron in Parijs bijna precies op het uur van onze smaragdmeditatie op maandag 6 mei plaatsvond, waardoor de culturele banden tussen beide landen werden verdiept.

Het verborgen doel van het bezoek van Xi Jinping was het voorkomen van de Derde Wereldoorlog, en er was een vlaag van diplomatieke activiteit te zien rond de tijd van zijn bezoek: 1e link, 2e link

Het is ook interessant om te zien dat Xi zowel Parijs als Boedapest bezocht tijdens zijn Europese rondreis, beide steden met de sterkste Godin vortexen in Europa.

Een ander teken is dat de Eiffeltoren in Parijs werd geraakt door bliksem op 1 mei, net rond de tijd dat Gungnir werd geactiveerd en een paar dagen voor het Chinese bezoek.

De duistere krachten aan de oppervlakte beginnen een deel van hun controle te verliezen.

Hun pandemie-verdrag is op problemen gestuit: 1e link, 2e link

Hun financiële reset gaat ook niet zoals zij hadden gepland: 1e link, 2e link, 3e link

Hun ideologieën worden ontmaskerd: 1e link, 2e link

En er komt nog meer Disclosure.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 18 mei 2024 in Cobra, Geen categorie

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.