RSS

Bericht van Cobra, 28 augustus 2016, Vertel het verder! Wekelijkse ascentie meditatie!

29 aug

Het is weer tijd om actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom zijn wij onze wekelijkse Event meditatie aan het upgraden en veranderen het in de

WEKELIJKSE ASCENTIE MEDITATIE

om zoveel mogelijk mensen te bereiken om mee te doen.

Vertel het verder! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen. Als je alternatieve media kent, kun je het aan ze sturen. Je kunt een Facebook groep creëren voor jouw lokale groep mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Wij hebben ook een hoofd Facebook groep nodig voor deze gebeurtenis. Je kunt hierover een video maken en het posten op Youtube.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massa meditaties op de menselijke gemeenschap bevestigd, dus ieder van jullie die mee zal doen met deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event dichter naar ons toe te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op de oppervlakte van de planeet, om het Lichtgrit te versterken dat nodig is om het proces van Ascentie te versnellen. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enkele meest invloedrijke factor in de macht van de oppervlakte menselijke bevolking om het proces te versnellen.

2016-08-28 HugWij verschuiven onze meditatie nu naar 4 pm GMT elke zondag, om het de mensen in Azië mogelijk te maken om samen met ons te mediteren. Wij doen deze meditatie altijd om 4 pm GMT elke zondag, ongeacht winter- of zomertijd. Je kunt hier 4 pm GMT converteren naar jouw lokale tijdzone:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

Of hier:

http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Voor Nederland: elke zondagmiddag 18.00 uur

Instructies:

  1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een relaxte staat van bewustzijn te brengen.
  1. Richt jouw intentie erop deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van Ascentie voor de planeet Aarde en de bewoners te versnellen.
  1. Visualiseer een kolom van licht komend van de Galactische Centrale Zon, die dan door alle punten van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, en vervolgens door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht vloeit tegelijkertijd zowel omhoog als naar beneden. Hou deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.
  1. Visualiseer nu dit Licht als een regenboog maalstroom, zich uitbreidend door de hele Aarde en dan door het hele zonnestelsel, alle duister en anomalie verwijderend, de matrix oplossend, en Geluk, Overvloed, Vrede en Liefde brengend naar alle wezens binnen ons zonnestelsel.
  1. Visualiseer volledige disclosure en enorme informatie vrijgaven over de aanwezigheid van buitenaardsen en geheime ruimteprogramma’s via de massa media. Visualiseer de creatie van het nieuwe eerlijke financiële systeem voor iedereen. Visualiseer het Eerste Contact met goedwillende buitenaardse rassen. Visualiseer dat de Event plaatsvindt, eindelijk de planeet Aarde bevrijdend!

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 29 augustus 2016 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: