RSS

Bericht van Cobra, 7 april 2017, VERTEL HET VERDER! VREDESMEDITATIE 11 APRIL 2017

07 apr

Het is weer tijd om in actie te komen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen. Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van het bereiken van planetaire Vrede veel te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de Volle Maan op 11 april om een portaal te creëren waarmee wij het energieveld rondom de planeet zullen balanceren.

Wij doen deze meditatie om een tegenwicht te vormen tegen de negatieve effecten van de militaire escalatie die nu in Syrië plaatsvindt:

https://www.rt.com/news/383782-us-strikes-syria-tomahawaks/

Vertel het verder! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je enige alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen. Je kunt een Facebook groep vormen voor jouw lokale groep van mensen die dit in jouw deel van de wereld doet. Wij hebben ook een hoofd Facebook groep nodig voor deze gebeurtenis. Je kunt een video hierover maken en het op Youtube posten.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben de positieve effecten bevestigd die massa meditaties op de menselijke gemeenschap hebben, dus elk van jullie die met deze meditatie mee zal doen kan feitelijk helpen om de Event dichter bij ons te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op de oppervlakte van de planeet, om het Lichtgrit te versterken dat nodig is om het proces van het bereiken van planetaire Vrede te versnellen. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de macht van de oppervlakte menselijke bevolking om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa van 144.000 mensen bereiken die deze meditatie doen!

De astrologische kaart voor onze meditatie laat een ‘cardinal grand square’ zien van Zon/Uranus/Eris, Vesta, Jupiter/Maan en Pluto/Juno, wat significant het hoogtepunt is van planetaire spanning voordat het eindelijk zal zijn opgelost als een resultaat van de interventie van de Lichtkrachten:

Wij zullen deze meditatie doen op het exacte moment van de Volle Maan op dinsdag 11 april om 08.08 am Central European Time (CEST). Dit komt overeen met 2:08 pm CST in Taipei, 8:08 am EET in Cairo, 8:08 am EET in Palmyra, 7:08 am BST in London, 2:08 am EDT in New York, 1:08 am CDT in Chicago, 0:08 am MDT in Denver and 11:08 pm PDT in Los Angeles on Monday, April 10th.

Voor Nederland geldt het aangegeven CEST tijdstip, dus 08.08 uur in de ochtend.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE+MEDITATION&iso=20170411T080808&p1=53
Instructies:
1

Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2

Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van het brengen van Vrede te versnellen voor de planeet Aarde en zijn bewoners.

3

Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan gaat door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

Visualiseer een andere kolom van Licht die vanuit het centrum van de Aarde omhoog komt, omhoog door jouw lichaam, en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy.

Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat tegelijkertijd zowel omhoog als omlaag stroomt.

Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

4

Visualiseer nu een violette vlam die de Syrië vortex zuivert en zijn energieveld op plasma, etherische en astrale lagen.

Visualiseer dan dat deze violette vlam zich uitbreidt door het gehele Midden-Oosten en het zuivert.

Breidt het dan zelfs nog verder uit totdat het de gehele planeet omgeeft, zijn energieveld zuiverend op de plasma, etherische en astrale lagen.

5

Visualiseer nu een zachtroze helende goddelijke vrouwelijke energie, die alle mensen in Syrië geneest en Vrede in het land brengt.

Visualiseer dat dit zachtroze Licht Palmyra beschermt.

Visualiseer dat deze goddelijke vrouwelijke energie de hoofden en harten van alle mensen wereldwijd geneest die zijn betrokken bij het Syrië conflict.

Visualiseer dan dat deze goddelijke vrouwelijke energie zich uitbreidt door het hele Midden-Oosten en daar alle mensen geneest.

Breidt het dan zelfs nog verder uit totdat het de gehele planeet omvat, alle levende wezens op de planeet genezend.

 

De Godin wil Vrede en Vrede zal het zijn!

Updates over de Vredesmeditatie:

http://2012portal.blogspot.com

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 7 april 2017 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Bericht van Cobra, 7 april 2017, VERTEL HET VERDER! VREDESMEDITATIE 11 APRIL 2017

  1. Joke Schouten

    8 april 2017 at 09:03

    Wereldmeditatie om 8;00 uur in de ochtend op11 april Volle Maan. XXX >

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: