RSS

Interview met Cobra, 25 maart 2017, door Prepare For Change

09 apr

Hieronder de vertaling, maar eerst wil ik alle lezers herinneren aan de belangrijke vredesmeditatie op 11 april 2017, om 08.08 uur ’s ochtends. Doe alsjeblieft mee en help zo de negatieve energieën van deze gruwelijke oorlog te verwijderen.

Ik vermeld eerst  wat fragmenten uit het interview die zijn gerelateerd aan vragen die door de Nederlandse lezers van dit blog zijn ingebracht.

Lynn – In het Russische interview antwoordde je onlangs dat er niet langer enige overgebleven Deep Underground Military Bases (DUMBS) in Rusland zijn. Kan dat worden gezegd voor de rest van de wereld en zo niet, in welke landen zijn er nog bases die moeten worden opgeruimd?
COBRA – OK, de meeste bases die behoren tot de cabal zijn in de landen die traditioneel met de cabal zijn geassocieerd, dus dat is US, dat is Israel, dat is Saoedi-Arabië, en tot een zekere graad United Kingdom, Turkije, Japan. Maar de meeste andere landen zijn behoorlijk vrij hiervan op dit moment.   (ok, dank je Cobra)

Aaron – Cobra wat zijn jouw gedachten over NESARA? Kunt je ons een update geven over NESARA?
COBRA – Er is geen update. Het is eenvoudig gerelateerd aan de wereld financiële reset en dit zal gebeuren op het moment van de Event.

Aaron – Is er een connectie tussen ENKI en St. Germain?
COBRA – Nee.    (dank je)

Aaron – Het lijkt dat de recente Nederlandse verkiezing, waar Geert Wilders verloor, wellicht was gemanipuleerd. Kun je ons vertellen of hij in feite de bevolkingsstem won? Wat is de significantie van het verlies van Geert Wilders?
COBRA – Niet veel omdat, zoals ik al vele malen eerder heb gezegd, de politieke structuur voor de Event niet in staat zal zijn om drastische veranderingen te triggeren, want ongeacht wie wordt gekozen, het netwerk erachter trekt nog steeds aan de touwtjes.
Aaron – En weet jij of hij won door de stem van de bevolking?
COBRA – Ik heb die informatie niet.   (ok, dank je Cobra)

Het volledige interview met Cobra

Het interview begint met een update van het Malawi project, volg deze link: Cobra / Prepare for Change: March 2017 Interview.

Vragen over de huidige gebeurtenissen

Lynn – Hi Cobra (http://2012portal.blogspot.com) Welkom bij onze maart update. Dit is Lynn van http://www.prepareforchange.net en Aaron voor het geluid, en hij zal de helft van de vragen doen. Dus wij beginnen met vragen over de huidige gebeurtenissen en gaan dan verder naar andere zaken. Zoals altijd hebben wij meer dan genoeg vragen. Vandaag hebben wij iets meer tijd met Cobra dus hopelijk kunnen wij meer vragen behandelen. Cobra, de eerste vraag die ik heb is:

Kun je alsjeblieft in detail aan ons uitleggen wat de betekenis is van het succes van de etherische bevrijding van 26 februari (2017) die wij voor Kongo deden. Het was een meditatie en je vertelde ons dat het behoorlijk succesvol was. Wij hebben de kritieke massa gehaald. Zijn er enige commentaren die je mij hierover kunt geven?

COBRA – Ik heb in feite een gedetailleerd rapport hierover gepubliceerd. In basis, wat wij hebben bereikt is dat wij een kritieke massa hebben gehaald die nodig was om feitelijk de sluier te penetreren en een voortdurende verandering te creëren in de structuur van de plasma laag rondom deze planeet. Wij hebben in basis de Kongo anomalie verzegeld die zich nu in het proces bevindt van extreem snelle genezing en dit heeft een krachtige kettingreactie getriggerd met andere vortexen rondom de planeet, vooral de Syrië vortex, en er waren onmiddellijke effecten; 4 dagen erna was Palmyra bevrijd. Er waren veel andere effecten. Een van de meest belangrijke effecten was dat sinds die tijd de kracht van de negatieve machten behoorlijk is afgenomen op de plasma laag rondom de planeet. Zij zijn heel snel dat terrein aan het verliezen.   (fantastisch)

Lynn – Ik hoop dat de zaken significant zijn verbeterd, vooral voor Afrika.

COBRA – Dat zal zo zijn. Maar dit zal natuurlijk op de fysieke laag tijd nodig hebben en vooral na de Event zullen er meer voortdurende veranderingen op de fysieke laag zijn.    (prachtig, dat is echt goed nieuws)

Aaron – Hi Cobra, dit is Aaron en wij zullen beginnen met de eerste vraag: Corey Goode zegt dat de Sphere Being Alliance tegen hem heeft gezegd dat hun taak is het management en vervoer van planetaire bevolkingen. Is het mogelijk dat deze wezens de leiding zullen hebben bij het transport en vervoer van de Aardebevolking ten tijde van de planetaire reset die enige tijd na de Event wordt verwacht?

COBRA – OK. Ik kan geen commentaar geven op Corey Goode’s intel dus je zult deze vraag wat anders moeten formuleren.

Aaron – Hij gaat door te zeggen: ik geloof dat dit dezelfde gebeurtenis is die in de bijbel is aangegeven als de ‘rapture’ (extase)? Kun jij mij hier iets over vertellen Cobra?

COBRA – In feite heeft de bijbel veel hints naar de Event en de compressie doorbraak, en de rapture is in feite een van de latere fasen van het ascentie proces.   (ok, dank je)

Lynn – Dus het ascentie proces is niet een onmiddellijke gebeurtenis. Het gaat een tijdje door?

COBRA – Ja natuurlijk, de Event, ik het dit zo vaak uitgelegd. De Event is in feite wanneer de doorbraak plaatsvindt. Dit betekent disclosure, het betekent arrestatie van de cabal, en het betekent financiële reset. Het feitelijke ascentieproces begint in feite echt op dat moment.   (mooi, dank je)

Lynn – Is een deel van de duistere vloot waar Corey Goode het over heeft, die was achtergebleven in de val binnen ons zonnestelsel toen de zogenoemde buitenste grens werd ingesteld (die dit zonnestelsel beschermt tegen iedereen die binnenkomt of eruit gaat) nog steeds aan het ronddwalen in Antarctica, hun bases op onze Maan en rond gaat in ons zonnestelsel?

COBRA – In basis is wat Corey de “duistere vloot” noemt tot een zekere graad nog steeds actief in Antarctica en dit zal heel snel veranderen.   (ok, dank je)

Aaron – In een Facebook post door Corey Goode van March 12, 2017 (https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1716167242014398) zegt Corey het volgende:

“Het is duidelijk dat de data dumps zijn begonnen. Wij zullen niet de volledige data dump krijgen waar de SSP Alliance op aandringt. Het gaat meer een strategische cluster van data dumps worden. Wij verwachten dat het een ‘tit for tat’ documentenvrijgave oorlog zal zijn in het begin. De cabal zal hoogst waarschijnlijk als volgende een batch van data vrijgeven tegen bepaalde ledengroepen van de Earth Alliance. Beide zijden zullen proberen de bronnen in diskrediet te brengen die data tegen hen zullen brengen en zo het publiek verder in verwarring brengen.” Is dit waar Cobra?

COBRA – Dit is nu tot op zekere hoogte waar maar het zal niet zo zijn na de Event. De Event betekent feitelijk volledige disclosure zonder enig compromis of enige verborgen agenda.

Aaron – Gaan wij gedeeltelijke disclosure krijgen?

COBRA – Wij gaat NIET gedeeltelijke disclosure krijgen. Wij gaan volledige disclosure krijgen. Dat is geen optie of een onderwerp van discussie. Ik herhaal het nogmaals; wij zullen volledige disclosure hebben.   (ok, dank je)

Lynn – Er wordt gezegd dat er een planeet is die Vulcan wordt genoemd die op dit moment niet zichtbaar voor ons is. Deze eerste dichtheid planeet lijkt dichter bij de Zon te zijn dan Mercurius. Wat weet jij over deze planeet en als het bestaat, waarom is dit voor ons geheim gehouden en met wat voor doel?

COBRA – Het is een theoretische planeet waarvan sommige astronomen voorstellen dat hij bestaat maar hij bestaat in feite niet.

Aaron – Sommige wetenschappers zeiden dat de fundamenten van het Montauk project waren afgeleid van diepe en occulte hard core satanische praktijken en rituelen. Is dit waar?

COBRA – Tot een zekere graad. ja.

Lynn – Kun je beschrijven wat het hoofddoel is van het Montauk project; de schade erdoor veroorzaakt in onze gemeenschap, de consequenties ervan en de plannen van de Lichtkrachten om de half miljoen slachtoffers ervan te genezen?

COBRA – Ok, in basis was het doel van dit project om met tijdlijnen te spelen. Zij wilden controle krijgen over de verschillende tijdlijnen. Zij hadden geen succes, maar als een resultaat van hun experimenten was er een zekere hoeveelheid van primaire anomalie wat toen, zou ik zeggen, meer prominent op de oppervlakte van de planeet was, en daar is al mee afgerekend. Dus dat is geen probleem meer. Het enige overgebleven probleem is de slachtoffers van dat programma die nog steeds genezing nodig hebben en dat zal na de Event plaatsvinden.   (dank je Cobra)

Aaron – Volgende vraag. Ik vond dit volgende statement en ik zou willen dat je mij vertelt wat je erover weet. Dit statement begint met te zeggen: denk je echt dat je pure marihuana zult krijgen, of zuivere marihuana? Denk eens na! Dit is de marihuana, vooral de legale medicinale graad, die is gecatalogiseerd in Quantico Virginia bij de FBI; geïmplanteerd en gechipt … nano tech, het is allemaal GMO nanite compatibel, hele kleine computersystemen. Hetzelfde als met alle rookwaren, vape, junk food, enz. Hij vraagt, is dit waar?

COBRA – Ja, het is waar.   (hmmm, wow)

Lynn – Cobra, de volgende vraag is van dezelfde schrijver als de vorige vraag: Het is allemaal een show! De US regering haalt elke maand meer dan $3 biljard binnen met elektriciteitsrekeningen in de grote steden! Er is niet zoiets als een deficit. Zij maken honderden malen de hoeveelheid geld die nodig is, gewoon door de bevolking belasting op te leggen. Zij komen met manieren om te verspillen en produceren een onvolkomen mindset. Zij maken om te beginnen het geld en dan drukken zij dit vanuit lucht. Er is nulpunt energie en replicator apparaten, dus zij kunnen maken (en dat doen zij) alle materialen, gereedschappen, voertuigen, etc, die zij nodig hebben, terwijl de mensen in basis hier vast zitten. Het is allemaal een show. Al de rekeningen zijn vooraf betaald. Wij moeten onze stroman terugnemen. Dit is wat mij is verteld door leden van de elite. Zij zeiden, het is allemaal ‘on account’. De rest is een deceptie, een mop, en zij komen ermee weg en plannen deze beschaving te eindigen en weg te vluchten naar een andere omgeving. Kun jij hier commentaar op geven Cobra?

COBRA – Dit is een behoorlijk goede beschrijving van wat er nu plaatsvindt op de planeet en het is goed dat mensen wakker worden voor deze realiteit. En natuurlijk gaan wij dit veranderen. Het gaat niet gebeuren.   (ok, dank je)

Aaron – Volgende vraag. Op 20 maart 2017 is gezegd dat David Rockefeller eerder die dag overleed op zijn state in New York City. Als dit waar is, zou zijn dood samenvallen met de maart equinox. Kun jij ons vertellen of hij echt stierf op dat moment? Of was dit een fake dood, aan het publiek aangeboden om iets te bereiken?

COBRA – Het was een echte dood. Hij ging echt dood en hij zit niet in een gekloond lichaam, dus hij is echt en werkelijk dood.   (ok)

Aaron – Weet jij of dit een natuurlijke dood was en hij was niet door de Lichtkrachten eruit gehaald?

COBRA – Ik zou zeggen dat hij stierf als een gevolg van zijn angst na te zijn blootgesteld aan bepaalde operaties van de Lichtkrachten.   (ok)

Aaron – Kun je ons iets meer vertellen over het vertrek van David Rockefeller en wat voor effect dit heeft op de plannen van de cabal?

COBRA – OK, ik denk dat ik in mijn volgende blog update het over hem zal hebben.   (ok, dank je, mooi)

Lynn – Er is ook gezegd dat in juni 2014 de zoon van David, dr. Richard Rockefeller, stierf in een vliegtuigcrash nabij zijn vaders state. Maar Ben Fulford schreef een tijdje terug dat Richard Rockefeller zijn dood heeft gefaket en dat hij in werkelijkheid vluchtte naar een ondergrondse basis in Zuid-Amerika. Kun jij ons vertellen wat jij weet over Rockefeller?

COBRA – Dus wij hebben het nu over de zoon   (ja)   Ja, hij ging feitelijk naar die basis maar hij is hier niet langer. Hij is gevangen genomen.   (ok, mooi, dank je)

Aaron – Een aantal opzienbarende onderzoeksrapporten over vroegere en gaande verborgen activiteit in Antarctica is op dit moment gepresenteerd. De vraagsteller vraagt of jij kunt opsommen enige van de intel informatie die je kunt bevestigen of ontkennen over de validiteit van deze opmerkelijke rapporten? En neem alsjeblieft al het andere op dat belangrijk is om te weten over deze activiteit in jouw antwoord en beoordeling.

COBRA – Ik zou zeggen dat er nu teveel focus wordt gelegd op Antarctica. Het is niet het hoofd exo-politieke issue op dit moment op deze planeet, maar eenvoudigweg een van de plekken waar dingen plaatsvinden, en Antarctica is NIET Atlantis. Ik moet zeggen dat Antarctica veel oude ruines heeft die zijn ontdekt, evenals op sommige andere plekken rondom de planeet, en al deze plaatsen zullen worden vrijgegeven na de Event. De cabal zal niet in staat zijn om deze ontdekkingen te gebruiken om de aandacht weg te trekken van hun misdaden. Dat zal niet gebeuren.

Aaron – Als laatste, werkt de RM (Resistance Movement) op enige manier met Antarctica?

COBRA – Ja, zij hebben daar nu hele intense operaties.   (ok, dank je)

Lynn – Eind februari was er een claim dat er straling was die Antarctica besmette, evenals sommige delen van Europa en Noord Amerika, als gevolg van een onderzeeboot explosie. Er ging nieuws rond over special forces die om deze reden burgers van Antarctica evacueerden. Kun jij ons hierover iets vertellen Cobra?

COBRA – Er was een gelimiteerde radioactiviteit als gevolg van dit nucleaire onderzeeboot incident maar het was niet iets dat was overmatig…. het was ingekapseld. Het was niet erg gevaarlijk en de evacuatie van burgerpersoneel was hier niet aan gerelateerd. Het was gerelateerd aan, zou ik zeggen, de proxy oorlog die nu daar in Antarctica plaatsvindt tussen de draco krachten en de Galactische Confederatie.

Lynn – Dus mogelijk was er geen evacuatie om deze reden?

COBRA – Er was een evacuatie, niet door de radioactiviteit, maar door deze oorlog.

Lynn – Is het waar dat belichting de beste manier is om teveel straling in het milieu kwijt te raken?

COBRA – Nee.     (OK)

Aaron – Weet jij de ECHTE reden waarom generaal Michael Flynn ontslag nam uit zijn US National Security Adviser baan?

COBRA – Ik zou zeggen dat er nu een heel sterk intern gevecht plaatsvindt tussen verschillende facties. De, ik zou dat noemen Clinton/Rockefeller factie en de Trump/jezuïet factie, en dit interne gevecht heeft veel ontslagen en veranderingen in deze administration tot gevolg en het is niet iets dat zo belangrijk is als veel mensen denken. Want deze mensen die werkelijk achter de schermen aan de touwtjes trekken zijn niet zichtbaar. Zij zijn niet in de media. Zij geven zich niet bloot. Zij plaatsen alleen bepaalde mensen als voormannen om hun agenda uit te voeren.   (dank je Cobra)

Lynn – Recent kwam er een artikel uit waarin geclaimd werd dat Norman Brokaw, de chief executive van de William Morris Agency en meneer Cosby’s persoonlijke agent gedurende 30 jaar, bevestigde dat hij met meneer Cosby zijn intentie besprak om een bod te doen op NBC met Robert C. Wright. Maar de president van het netwerk, illuminatieleider, die NBC onder controle heeft, zou de macht over de televisiemaatschappij verliezen als Bill Cosby het kocht. De enige manier om de koop te stoppen was om Bill Cosby te ruineren. Zij begonnen met valse verkrachtingsbeschuldigingen. Weet jij van deze claim Cobra, is dit waar of is dit alleen een afleiding van de waarheid?

COBRA – In feite, ja, er waren beschuldigingen en het was niet op waarheid gebaseerd. Er waren bepaalde zaken die nog niet zijn vrijgegeven over deze situatie, die zijn gebaseerd op realiteit. Ik zou zeggen dat de realiteit was verdraaid maar er zit nog steeds wat waarheid achter.   (ok, dank je)

Aaron – Aangezien Bitcoin een digitale munteenheid is dan – zoals alles digitaal – kan het worden gehackt en ermee geprutst. Is Bitcoin zo veilig en fool proof als wordt geadverteerd of is het alleen een ander Trojaans paard poging van de duistere krachten om het fysieke geld kwijt te raken zodat zij totale en absolute controle over ons geld hebben?

COBRA – OK. Bitcoin zal niet de wereldwijde munt van de toekomst worden. Het is tot op zekere hoogte veilig en als je ermee wilt spelen is het best OK. Ik zou niet het meeste van het spaargeld in Bitcoin stoppen.   (dank je)

Lynn – Satoshi Nakamoto was de schepper van Bitcoin. Jij stelde dat Bitcoin een stap is in het nieuwe systeem. Werkt Nakamoto met de Lichtkrachten?

COBRA – Niet rechtstreeks, maar indirect, ja.

Lynn – Is het Bitcoin systeem van een andere planeet?

COBRA – Nee.

Lynn – Hoe kan Bitcoin niet gecompromitteerd zijn eenvoudig door kunstmatige intelligentie (AI) of computer hacking?

COBRA – AI is niet zo machtig als waar mensen bang voor zijn want de menselijke geest is altijd sterker, want de menselijke geest samen met verbinding met de bron kan alle acties van AI eruit manoeuvreren.   (ok, dank je)

Aaron – Is zilver of goud niet beter en veiliger en een meer secure type van investering dan Bitcoin?

COBRA – Veiliger dan wat.    (Bitcoin)

COBRA – Ja.

Aaron – Wie zit achter Bitcoin? Jezuïeten met hun cashless gemeenschap of de positieve alliantie?

COBRA – De positieve alliantie, indirect.   (dank je)

Lynn – Als de cabal ondergronds technologisch hoogst geavanceerde bases heeft en hun ruimteschepen hebben geavanceerde technologie zoals replicatoren. Wat weerhoudt hen ervan om gewoon op een knop te drukken en gewoon al het goud en de waardevolle metalen te creëren die zij nodig hebben om hun huidige falende financiële systeem oneindig te laten zijn?

COBRA – OK. Het overgrote deel van de cabal heeft geen toegang tot deze geavanceerde technologieën. Er is een hele kleine gelimiteerde groep die er toegang toe heeft en zij geven dit niet aan de rest van de cabal.    (dat is goed)

Wij nodigen je uit om betrokken te worden bij Prepare for Change; onze leden drive is begonnen. Ga naar onze website http://www.prepareforchange.net en kijk op de rechterkolom, ga iets naar beneden, net onder de Radio Shows is een box waar jij je kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief die periodiek uitkomt om je te attenderen op de laatst geplaatste nieuwsverhalen. Wij delen geen email adressen, met niemand, en je bent vrij om je af te melden wanneer te maar wilt, naar jouw believen. Weet alsjeblieft dat wij artikelen hebben die worden geschreven door leden van Prepare for Change, even als andere verhalen van belang die niet noodzakelijkerwijs de opinie van de Prepare for Change organisatie zijn of van de leden. Deze verhalen worden gedeeld voor jouw informatie en believen.

Als je bekend wordt met onze website zul je andere gebieden van belang vinden en hoe je betrokken kunt worden. Check de ‘Participate’ tab waar je andere goede programma’s zult vinden die al zijn begonnen, of die je in jouw gebied kunt beginnen. Wij zijn hier om je te helpen en krijgen graag je commentaren. Sommige van de verschillende activiteiten zijn:

Wekelijkse Event meditaties op zondag, om de Event te versnellen, wordt lid van Sisterhood of the Rose, ga bij een Event Support Groep of start er zelf een. Onthoud alsjeblieft dat PFC alleen bestaat omdat jij deze website steunt met je donaties. Gebruik alsjeblieft de “Paypal donation” sectie in de rechterkolom van de website, net onder de wekelijkse Event meditatie. Er kunnen ook cheques worden gezonden aan ons nieuwe postadres, geadresseerd aan ‘Prepare for Change’:

1441 Huntington Drive, Suite 1110, South Pasadena, CA 91030

Aaron – De volgende vraag is: hoe dichtbij volledige vernietiging is de Yaldabaoth?

COBRA – Ik zou zeggen, veel dichter bij dan enig moment in het verleden. Ik zou zeggen dat de tentakels of de plasma filamenten van deze entiteit volledig zijn verwijderd en het hoofd is in het beginnende stadium van oplossing.

Aaron – Zijn er enige bommen of enig soort belemmering in onze vooruitgang naar de Event op dit moment?

COBRA – Ja, natuurlijk zijn er nog steeds toplet bommen en die zullen er zijn tot de Event. Dat is de hoofdreden waarom de Event niet gebeurt. Wanneer de toplet bommen weg zijn zal de Event worden getriggerd.

Aaron – Kun je iets zeggen over alles van de obstakels die wij nu nog moeten overwinnen?

COBRA – Zoals ik heb gezegd, het plan is om de overgebleven plasma anomalie te verwijderen en de toplet bommen die ermee zijn verbonden, en dan de Event triggeren. Dus dit is in basis het plan en het wordt uitgevoerd.   (ok, dank je)

Lynn – Nu dat Yaldabaoth en de toplet bommen gelimiteerd zijn op de oppervlakte van de Aarde sinds de succesvolle etherische bevrijdingsmeditatie, wat is onze beste strategie om door te gaan het hoofd van Yaldabaoth op te lossen?

COBRA – De beste strategie is om Cintamani stenen op strategische posities te plaatsen. Niet alleen op het land, maar ook in de oceanen ver weg van, ver weg van de kust.

Lynn – Heeft dat enig effect op de straling in de oceaan?

COBRA – Er is niet zoveel straling in de oceaan als de meeste mensen zijn geïnformeerd …. of misgeïnformeerd.    (ok)

Aaron – Hoe kunnen wij een ascentie kolom creëren om te werken met de Galactische Confederatie rondom ons om de primaire anomalie te verwijderen en te helpen met het oplossen van het hoofd van Yaldabaoth?

COBRA – OK. Ik zal hierover in detail spreken in een van mijn komende publicaties. Ik kan deze vraag niet in een minuut beantwoorden want het is wat meer complex. Ik moet dit in detail op schrift uitleggen.

Lynn – In het Russische interview antwoordde je onlangs dat er niet langer enige overgebleven Deep Underground Military Bases (DUMBS) in Rusland zijn. Kan dat worden gezegd voor de rest van de wereld en zo niet, in welke landen zijn er nog bases die moeten worden opgeruimd?

COBRA – OK, de meeste bases die behoren tot de cabal zijn in de landen die traditioneel met de cabal zijn geassocieerd, dus dat is US, dat is Israel, dat is Saoedi-Arabië, en tot een zekere graad United Kingdom, Turkije, Japan. Maar de meeste andere landen zijn behoorlijk vrij hiervan op dit moment.   (ok, dank je Cobra)

Aaron – In je recente Russische interview zei je “de Aarde is een maximum security gevangenis met archons en chimera als bewakers, en absoluut geen school”. Ons is altijd verteld dat de Aarde een school is en dat wij kunnen vooruitgaan naar een hoger niveau van bestaan, of naar de hemel als wij doen wat wij hier moeten doen. Kun je hier iets over zeggen en is er enige waarheid in vooruitgaan naar een hoger niveau zoals in ascentie?

COBRA – Het is waar dat je vooruit kunt gaan naar een hoger niveau door te werken aan je spirituele ontwikkeling, maar het betekent niet dat de Aarde een school is die je leert hoe te evolueren naar een hoger niveau. Het doel van archons was niet om ons te helpen bij spirituele evolutie. Zij wilden ons blokkeren van spirituele evolutie en wanneer je vooruitgaat ga je vooruit ondanks de programmering die hier bestaat. Wanneer je jouw perspectief en bewustzijn onhoog brengt voorbij de scope en limieten van de quarantaine dan ben je echt spiritueel aan het vooruitgaan.    (alright, dank je)

Lynn – Ik heb een vraag over Syrië. Is er iets waar je wat over wilt zeggen dat een toevoeging is op alles wat je al hebt gezegd over de post bevrijdingsmeditatie die succesvol was?

COBRA – Ik kan alleen zeggen dat de operaties vooruitgaan en de Syrië vortex zal zijn bevrijd in, zou ik zeggen, de relatief nabije toekomst.    (mooi)

Aaron – Verschillende rapporten van betrouwbare bronnen in zowel Japan als de westkust van de US claimen dat hoge waarden van straling van de nog steeds niet gecontroleerde Fukushima reactor meltdowns zijn gedetecteerd, met sommige waarden die als dodelijk worden beschouwd. Deze informatie staat in direct conflict met Cobra’s antwoord aan iemand die zorgen had over de reactorstraling in de laatste PFC vragensessie. In essentie, Cobra’s antwoorden gaven aan dat Fukushima’s straling geen significant probleem is. Dit individu vraagt Cobra of hij enige aanvullende informatie of commentaren heeft die zouden helpen zijn zorg te verlichten over deze hoge stralingsniveaus die zijn gemeten? Hou in gedachten dat er limieten zijn aan technologie. Bestaan er exotische, kwantum gebaseerde technologieën die serieuze stralingsproblemen kunnen neutraliseren?

COBRA – Zoals ik vele malen heb gezegd, er is geen excessieve straling die van Fukushima komt die voorbij een zeer gelimiteerd gebied gaat voorbij de reactor zelf. Dus ik zou zeggen dat als je meer dan 10 of 20 mijl van de reactor woont dat je veilig bent, en al het andere is alleen desinformatie. Ik heb contact met mensen die exacte metingen verrichten met Geigertellers en zij hebben geen excessieve straling gedetecteerd behoorlijk dicht bij Fukushima.

Aaron – Hebben de Galactics iets te maken met het verminderen van de straling?

COBRA – Zij doen dat in veel gevallen, niet alleen in het Fukushima geval. Er waren veel meer serieuze nucleaire rampen in het verleden en zij waren lokaal omdat de galactische krachten hebben voorkomen dat de straling te ver weg kon gaan.   (dank je Cobra)

Lynn – In jouw blogpost van 28 november 2013 stelde je het volgende:

“Op dit moment zijn de jezuïeten de belangrijkste operationele task force voor de archons om de quarantaine status voor de planeet Aarde in stand te houden. Hun eerdere hoofdgeneraal Hans Peter Kolvenbach is het instrument voor het handhaven van de angstvibratie onder de mensen op de oppervlakte van de planeet.”

Er is gerapporteerd dat Kolvenbach stierf op 26 november 2016 in Beiroet. Is hij volgens jouw bronnen echt dood? Als hij dood is, wat betekent dit voor disclosure en gerechtigheid met betrekking tot de 9/11 en 3/11 aanvallen?

COBRA – Het betekent dat een van de belangrijke daders hiervan is overleden, of zal ik zeggen, is verwijderd van de planeet, maar hij was niet de enige en hij is niet de enige die voorkwam dat de waarheid hierover naar buiten kwam. Er was in feite een hele groep en deze groep is nog niet verwijderd. Maar elk van hen die is verwijderd maakt de situatie makkelijker en dit is een van de redenen waarom wij zoveel vrijgaven hebben over verschillende onderwerpen die eerder niet plaatsvonden.   (mooi, dank je Cobra)

Aaron – Cobra wat zijn jouw gedachten over NESARA? Kunt je ons een update geven over NESARA?

COBRA – Er is geen update. Het is eenvoudig gerelateerd aan de wereld financiële reset en dit zal gebeuren op het moment van de Event.

Aaron – Is er een connectie tussen ENKI en St. Germain?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – Obama is onlangs vertrokken naar Tahiti zonder Michelle en zijn dochters. Wat doet hij daar?

COBRA – Hij heeft daar zijn persoonlijke tijd, dus niets van planetair belang zou ik zeggen.   (ok, dank je)

Aaron –  Ben jij op de hoogte van mensen die zijn betrokken bij het pedofilienetwerk die zijn gearresteerd rondom de wereld?

COBRA – Ja, ik zou zeggen dat veel van deze mensen zijn gearresteerd, maar nog niet de topmensen. Ik zou zeggen dat op dit moment het midden niveau management van dit netwerk in veel landen is gearresteerd en die worden blootgesteld door alternatieve media en ook tot een zekere hoogte door de mainstream massa media.

Aaron – Verwacht jij dat de kinderhandel en pedofilie snel in het publieke bewustzijn tevoorschijn zal komen?

COBRA – Ja, het is deel van het disclosure proces en dit is al aan het verschijnen in bepaalde locaties rondom de wereld en het zal doorgaan te verschijnen totdat het niet te ontkennen wordt, dus mensen zullen niet langer in staat zijn om dit te ontkennen, heel snel. Ik zal zeggen behoorlijk snel.   (ok, dank je)

Lynn – David Wilcock en Corey Goode hebben onlangs informatie vrijgegeven over de ontdekkingen in de Antarctic, over mensen die zij “Pre-Adamites” noemen. Dit zijn mensen, oorspronkelijk van Mars, die hier meer dan 50.000 jaar geleden kwamen. Zij zeggen dat er nog steeds Pre-Adamites leven in het Vaticaan, die hun verlengde schedel verbergen onder de Vaticaan hoeden. Corey en David hebben verbijsterende informatie vrijgegeven over wat in Antarctica is, inclusief drie hele grote gecrashte ruimteschepen, een gemeenschap van mensen die in een daarvan woont, hele grote mensen die in “stasis”* zijn gedurende duizenden jaren die snel kunnen ontwaken. Kun jij bevestigen of dit alles waar is?

* (stasis: toestand waarin stofwisselingsprocessen worden teruggebracht tot 0.)

COBRA – Delen hiervan zijn waar, vooral het deel over het Vaticaan, maar ik zou zeggen dat er over andere claims meer bewijs moet zijn, niet alleen verhalen. Ik zou verwachten om meer solide bewijs te hebben over het diepere aspect van dit Antartic verhaal. Het is waar dat er ruines zijn gevonden, maar er zijn details die ik niet kon bevestigen vanuit mijn bronnen dat de rest van het verhaal dat zij vertellen waar is.

Lynn – Is dit inclusief de reuzen in stasis?

COBRA – Het is waar dat er reuzen in stasis zijn op vele locaties rondom de wereld, dus ik kan dat bevestigen.   (ok, dank je)

Aaron – Het lijkt dat de recente Nederlandse verkiezing, waar Geert Wilders verloor, wellicht was gemanipuleerd. Kun je ons vertellen of hij in feite de bevolkingsstem won? Wat is de significantie van het verlies van Geert Wilders?

COBRA – Niet veel omdat, zoals ik al vele malen eerder heb gezegd, de politieke structuur voor de Event niet in staat zal zijn om drastische veranderingen te triggeren, want ongeacht wie wordt gekozen, het netwerk erachter trekt nog steeds aan de touwtjes.

Aaron – En weet jij of hij won door de stem van de bevolking?

COBRA – Ik heb die informatie niet.   (ok, dank je Cobra)

Lynn – In relatie tot de recente wekelijkse boodschap van Benjamin Fulford op 20 maart hebben wij de volgende paar vragen. Het zijn in feite statements en dan zijn er de vragen.

– De US Corporatie van 1861 is vervangen door de Republiek van de US van Amerika gesticht in 1776.

– De regering is niet stilgelegd op 15 maart, toen de schuldenlimiet van $20 biljoen was bereikt, omdat de schulden horen bij de corporatie, niet bij de republiek.

– De corporatie is bankroet verklaard, en de schuld is nul en nietig.

Cobra, is dit waar en zie jij iets in de nabije toekomst gebeuren – financieel – voor de US republiek en het presidentschap?

COBRA – OK. Ik kan niet bevestigen dat de republiek opnieuw is ingesteld. Wanneer de republiek opnieuw zal zijn geïnstalleerd zullen er drastische en onmiddellijke veranderingen zichtbaar zijn voor iedereen die in de US woont. Het zal niet alleen een theoretisch concept zijn. Het zal een praktische, heel solide en heel drastische aankondiging zijn die door de massa media zal gaan, niet alleen via wat obscure alternatieve websites. Dus ik zou zeggen dat dit deel niet waar is. Met betrekking tot de nationale schuld zijn er altijd wat manipulaties achter de schermen die altijd miraculeus de situatie oplossen tot de volgende crisis komt, eenvoudig omdat de cabal nog steeds het financiële systeem controleert en zij kunnen doen wat ze willen met deze getallen.   (heel waar)

Aaron – Was het toeval dat de aankondiging van de dood van David Rockefeller plaatsvond gedurende deze tijd?

COBRA – Het is definitief en absoluut geen toeval en ik zal er meer over zeggen in mijn volgende blogpost.

Lynn – Ben gaat door met te zeggen dat Trump ook steekpenningen weigerde die hem vorige week door de Duitse bondskanselier Angela Merkel werden aangeboden, om niet achter Rothschild knechten aan te gaan zoals John McCain en Hillary Clinton. Zijn bronnen zeggen; dat is wat achter Trump’s publieke weigering zat om Merkel de hand te schudden. Gebaseerd hierop, voert Merkel alleen opdrachten uit van haar Rothschild cabal verantwoordelijken?

COBRA – Ja.

Aaron – Ook, Zuid-Amerikaanse drugsbaronnen hebben hun dollars gebruikt om Irakese Dinars te kopen als een manier om hun geld wit te wassen. Echter, aangezien de Clinton/Bush factie de US verkiezing verloor zullen deze Dinar waarschijnlijk nooit een bruikbare munt worden?

Aaron – Cobra, zie jij gebeuren dat de Dinar ooit een bruikbare munt wordt?

COBRA – OK, het is niet zo drastisch als Ben heeft gezegd, maar ik zou niet speculeren op een drastische toename in waarde van deze munt, dus ik zou wegblijven van enige transactie, inclusief de Irakese Dinar.

Aaron – En wat betreft de Afrikaanse Zim?

COBRA – Hetzelfde.     (OK, mooi, dank je)

Aaron – Volgende vraag. En eindelijk, Aziatische geheime gemeenschap en WDS bronnen zijn het echter over eens dat, aangezien de jaren van de “drugsoorlog” hebben gefaald om iets te doen om de 2-3 biljoen-dollar illegale drugshandel uit te roeien, de lange termijn oplossing nog steeds is om de narcotica te legaliseren en te reguleren om zo de schade te minimaliseren die zij veroorzaken, en het geld uit de handen van de misdaadgroepen te houden. Cobra, gebaseerd op dit statement, zie jij de legalisering van drugs in de nabije of verdere toekomst?

COBRA – Het gebeurt al met marihuana in bepaalde staten en in bepaalde landen rondom de wereld, dus dit is het begin van deze trend. En aangezien de cabal macht aan het verliezen is zullen zij niet in staat zijn om dit te stoppen. Oorlog tegen drugs was alleen een kunstgreep die de cabal gebruikte om feitelijk meer geld te krijgen en meer geld te laten stromen door de drugshandel.   (alright, dank je)

De CobraQuestions van de website staat onder tab: “Cobra/RM”. Stuur je vragen alsjeblieft daar aangezien dit de site is waar ik de vragen uit haal voor onze interviews. Relevante vragen bevatten huidige gebeurtenissen, onderwerpen die niet eerder zijn besproken, en topics die kunnen dienen als een lerende ervaring voor iedereen. Stel alsjeblieft geen persoonlijke vragen aan Cobra, opinies over andere mensen of hun werk, video’s of boeken, aangezien Cobra niet alles op het internet kan overzien, en deze vragen zullen niet worden gesteld.

Lynn – Wij gaan deze sectie beginnen met de wat spiritueel gerelateerde vragen. Wanneer wij bewegen van 3D naar 5D, is het gelijk in concept tot hoe wij de stations veranderen van onze radio’s van AM naar FM, of het veranderen van de kanalen van de televisie. Kun jij dit verhelderen, is het significant anders?

COBRA – Dat is een goede analogie die je kunt gebruiken om de verschuiving van de trillingsfrequentie te begrijpen.   (ok, dank je)

Aaron – Op een andere manier gevraagd, is het waar dat engelachtige mensen waren gecreëerd in de engelenrijken en toen neerdaalden in lagere rijken zoals de derde dimensie Aarde. Terwijl echte Aarde mensen hun zielsevolutie begonnen in de dichtste vibratie van de Aarde en in het proces zijn van het opwaarts ascenderen?

COBRA – Dat is heel erg waar, ja.   (ok, dank je)

Aaron – Kunnen tweelingvlammen incarneren in dezelfde sekse?

COBRA – Het is mogelijk.     (OK)

Lynn – In een recent uitgeschreven interview noemde je een meditatie die jij doet gedurende welke jij je verbindt met jouw core ster hogere zelf, en het gebruikt om je lichaam te verjongen en te regenereren. Is er iets meer dat je met ons kunt delen over deze meditatie?

COBRA – Niet op dit moment.    (ok, dank je)

Aaron – Kun je wat zeggen over de big bang en hoe het universum was gecreëerd. Was de oorspronkelijke God/Bron/Prime Source een perfect wezen van Licht dat de uitbreiding manifesteerde van de gedachte “wat als ik mijzelf uitbreidt” en kun je enige van de verkeerde begrippen van dit idee corrigeren?

COBRA – Wat in basis gebeurde was dat het universum was gecreëerd als een resultaat van interactie van de Bron met de primaire anomalie, dus beide, beide aspecten waren betrokken, waren betrokken in de creatie van het universum in de big bang.   (ok)

Aaron – Wat is het verschil tussen ascentie en verlichting. Kan verlichting ook zelfrealisatie worden genoemd?

COBRA – Verlichting is alleen een moment wanneer jouw persoonlijkheid in contact komt met de waarheid. Terwijl ascentie de voleinding is van de volledige transformatie van jouw persoonlijkheid in deze waarheid.   (all right, dank je)

Lynn – Ik heb een vraag over meditatie. Wanneer ik willekeurig kies om te mediteren kan ik een heel rustig punt bereiken, zonder gedachten of heel weinig gedachten, in een 2 tot 3 uur periode. Wanneer ik geregeld probeer te mediteren kan ik geen enkel rustpunt in mijn hoofd bereiken. Met andere woorden, ik probeer het met regelmaat te doen maar ik voel dat ik wellicht wordt gesaboteerd. In de normale praktijk, is regelmatige moeilijker te doen dan willekeurige bij gelegenheid?

COBRA – OK, als je dingen regelmatig doet kun je niet de hele tijd dezelfde resultaten verwachten. Als je het doet gewoon wanneer je geïnspireerd bent kun je meer resultaten krijgen op de korte termijn, maar minder resultaten op de lange termijn, dus het is aan jou.

Lynn – Kun je iets aanbevelen om het proces makkelijker te maken?

COBRA – In basis moet je focus zijn om je te verbinden met je hogere zelf en dan zal het makkelijker voor je zijn om door het hele proces te gaan.   (ok, dank je)

Aaron – Weet jij van de Russische geoloog die in de Krasnoyarsk regio nabij Samara is, waar hij na een vijf uur durende meditatie contact had met 3 civilisaties. Een was de Vish-nu gemeenschap. Daar zag hij Shiva die hem geheime informatie vertelde over de geschiedenis van de planeet. Weet jij iets over deze Russische geoloog of deze Krasnoyarsk regio en welke informatie kan zijn gegeven aan deze wetenschapper?

COBRA – Krasnoyarsk gebied is een heel krachtige vortex waar in het verleden veel contact heeft plaatsgevonden met veel mensen, niet alleen met dit specifieke individu, dus dit is gewoon een van de gecontacteerden die ervaringen had in dit gebied.

Aaron – Is het ergens nabij Shambhala?

COBRA – Het is niet nabij de hoofdingangen naar deze specifieke locatie.

Lynn – Mahatma Gandhi zei “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”. Dus als ik mij focus op mijn innerlijke reis en mijn best doe om te ontwikkelen in Liefde, Vrede en Harmonie, moet ik mij bewust blijven van de duistere kanten, zoals de chimera groep en de draco? Tot welke hoogte helpt het ons om te focussen op wat wij kunnen, op wat wij willen creëren in onze levens voor de planeet?

COBRA – OK, in basis is het beste ding om te doen om je visie te hebben, die visie vast te houden, om je bewust te zijn van wat er gaande is maar er niet overmatig geobsedeerd door te zijn.   (ok, dank je)

Aaron – Heb je enige specifieke meditatietechnieken die ons kunnen helpen om de financiële overvloed te creëren, welvaart en welzijn, die wij nodig hebben terwijl wij te maken hebben met onze dagelijkse uitdagingen?

COBRA – Ja, er zijn veel technieken maar zij zijn niet …. het is niet mogelijk dit uit te legen in een paar minuten of in een interview. Je zult naar een conferentie moeten komen waar deze zaken in detail worden uitgelegd gedurende de dag.   (ok)

Aaron – En hij zou willen weten of je enige specifieke meditatietechnieken hebt die ons zouden kunnen helpen om ons te verdedigen tegen huidige aanvallen op Lichtwerkers?

COBRA – Ik heb sommige van deze technieken al in mijn blog opgenomen.   (ok, dank je)

Lynn – Wat is het zilveren koord en is het verankerd binnen de pijnappelklier?

COBRA – Het is eenvoudig een verbinding tussen het fysieke lichaam en hoger dimensionale lichamen en het is verankerd in het elektromagnetische veld tussen de pijnappelklier en de hypofyse.   (dank je)

Aaron – Dit hier is wellicht een herhaling. Waarom is het zo belangrijk om de pijnappelklier te activeren en hoe kunnen wij onze pijnappelklier activeren?

COBRA – Het is belangrijk om het te activeren omdat het onze multidimensionale brug is naar de hogere dimensies en er zijn technieken om het te activeren, maar nogmaals, het is niet binnen de scope van een kort interview om ze uit te leggen.   (ok, dank je)

Lynn – Wat zijn de stappen van het manifestatieproces voor Lichtwerkers?

COBRA – De stappen voor het manifestatieproces zijn hetzelfde voor iedereen. Er zijn drie stappen. Stap een is besluit, stap twee is aanroeping, en stap drie is actie. Natuurlijk kan ik dit niet in detail uitleggen in een paar korte minuten. Het is, de scope hiervan is te groot, het zou een paar uur duren om dat in detail uit te leggen.   (dank je Cobra)

Aaron – Wat is de reden dat sommige van de dingen die wij proberen te manifesteren in feite niet gebeuren?

COBRA – Het is omdat wij het niet lang genoeg volhouden voor ze om te gebeuren. In de huidige realiteit vergt het een bepaalde periode van tijd om iets te manifesteren en voor bepaalde zaken kan het behoorlijk wat tijd vergen, want wij werken tegen de stroom in.   (ok)

Lynn – Hoe kunnen wij onze “Ik Ben aanwezigheid” aanroepen om onze manifestaties te versterken?

COBRA – Roep gewoon jouw “Ik Ben aanwezigheid” aan en verbind je ermee op elke manier die voor jou werkt.

Aaron – Waarom worden de laatste tijd zoveel Lichtwerkers aangevallen en wat kunnen wij eraan doen?

COBRA – Er was een enorme golf van aanvallen in de laatste maand omdat de duistere krachten de controle beginnen kwijt te raken op de plasma laag rondom de oppervlakte van deze planeet, en zij zijn als gevolg hiervan simpelweg volledig buiten zinnen aan het raken. De situatie is nu langzaam, ik zou zeggen, heel langzaam, aan het oplossen.   (ok, dank je)

Lynn – Hoe vormen imprints in het plasma lichaam onze gedachten en emoties en manifesteren in onze fysieke situatie?

COBRA – Deze imprints vormen niet onze gedachten en emoties, maar onze emoties en gedachten genereren bepaalde respons binnen de plasma laag en dan manipuleert de scalar technologie van de chimera groep dit en dan wordt dit alles gemanifesteerd.   (ok, dank je)

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Prepare for Change zullen wij aanwezig zijn bij een gebeurtenis die wordt gekarakteriseerd door te worden genoemd “Woodstock van UFO’s”. Contact in the Desert (http://contactinthedesert.com/) zal alle grote sprekers hebben wiens boeken, video’s en televisieshows door velen in onze gemeenschap breed bekeken en gelezen worden. Dit zal plaatsvinden in Joshua Tree, California, 19 tot 22 mei. Als deel van ons lidmaatschap drive om meer mensen bijeen te brengen met de conceptuele doelen van Prepare for Change zullen wij daar een presentatie houden om de aanwezigen te vertellen over ons werk, artikelen en activiteiten op onze website. Dit is een uitgave voor ons, denk eraan om PFC te ondersteunen met een cheque of via Paypal. Dank je.

Lynn – Onze volgende vragen betreffen bewustzijn.

Aaron – Cobra gaf eerder aan dat de cabal niet de hoog frequentie gedachten kan lezen. Cobra, kun je definiëren hoog frequentie gedachten en een voorbeeld van een geven?

COBRA – Het zijn eenvoudig gedachten die niet zijn gebaseerd op de 3e dimensie realiteit maar die zijn verlicht met de geest van de hogere dimensies. Enige vorm van gedachten die jouw inspireren is hier een voorbeeld van.   (ok)

Lynn – Cobra, ben je bekend met Feng Shui?   (ja)   Kun je uitleggen hoe Fengh Shui effect heeft op onze levens en als er enige specifieke arrangementen met objecten zijn die kunnen worden opgesteld, gerelateerd aan de sterren, dat een positief effect zal hebben?

COBRA – In basis relateert dit aan heilige geometrie en verbinding met verschillende sterrenstelsels en er is een hele wetenschap hiervoor, waarvan een deel is vrijgegeven en geopenbaard door traditionele Chinese bronnen, maar er is een veel diepere wetenschap hierachter die veel ouder is, en het is deel van de galactische wetenschap van heilige geometrie.   (dank je)

Lynn – Kun je ook het belang verduidelijken van de verschillende kamers in het huis in Feng Shui?

COBRA – Nogmaals, dit is ook gerelateerd aan een hele oude wetenschap die in de tijden van Atlantis naar de Aarde is gebracht, en het is op afstand gerelateerd aan astrologie en astrologische huizen.   (ok, dank je)

Aaron – Kun je wat zeggen over sterrenzaden, vooral over de zeldzame en nieuwe sterrenzaden hier op Aarde, die op Aarde zijn gerecycleerd – in en uit – gedurende 25.000 jaar. Van welke planeten komen ze? Hebben zij speciale vaardigheden, dat is, hoe is het nieuwe sterrenzaad geïdentificeerd, van welke planeten komen ze?

COBRA – Van veel sterrenstelsels, het overgrote deel van Pleiaden, Sirius, bepaalde sterrenstelsels van de Andromeda galaxy, sommige van Arcturius en ook vele andere sterrenstelsels.

Aaron – Heeft een locatie op de Aarde er meer van dan op andere locaties?

COBRA – Ja, sommige locaties hebben een hogere concentratie omdat zij ertoe neigen in zielsgroepen te incarneren.

Aaron – Zijn er nu in 2017 meer aan het incarneren met onze huidige vooruitgang in het verwijderen van de Yaldabaoth entiteit en het schonen van de plasma laag?

COBRA – Ik zou zeggen iets meer, maar niet significant meer.   (ok, dank je)

Lynn – Cobra, zijn er enige van deze sterrenzaden die incarneren in lichamen zoals een ‘walk-in’?

COBRA – Heel zelden.    (OK)

Lynn – De volgende vraag is: wat is de keuze die jij maakte Cobra, die het jou mogelijk maakte om jouw herinnering van jouw vorige levens vast te houden?

COBRA – Ik maakte eenvoudigweg een keuze om niet te vergeten, wat er ook gebeurde.

Lynn – Deze persoon gaat door met te zeggen: je hebt in het verleden gezegd dat aan jou keuzes waren gegeven, waren er enige specifieke keuzes of was dit gewoon de keus?

COBRA – Er waren veel keuzes betrokken en ik kan over veel daarvan niets zeggen.   (ok)

Lynn – Is het voor ons mogelijk om nu keuzes te maken in onze levens die het ons mogelijk maken om onze vorige levens te herinneren?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn – Dus wij kunnen het gewoon vragen en de juiste informatie zal aan ons worden gegeven?

COBRA – Als je lang genoeg zoekt zul je het vinden.   (ok)

Lynn – Hoeveel anderen op de planeet zijn er die hun vorige levens herinneren. Heb jij enig idee?

COBRA – Er zijn veel mensen die zich fragmenten herinneren maar heel weinig mensen die zich hun hele geschiedenis herinneren, zou ik zeggen.   (dank je)

Aaron – Cobra, ben jij je bewust van de planning van jouw huidige incarnatie. Kun je daarover praten?

COBRA – Ja, ik herinner me dat. In feite plande ik mijn huidige incarnatie met mijn zielsgroep maar de zaken werkten niet uit zoals zij waren gepland, omdat eenvoudigweg de meeste mensen van die zielsgroep hun overeenkomsten niet nakwamen en de plannen werden niet uitgevoerd.   (ok)

Aaron – Als jij jouw huidige incarnatie plande, was jij in staat om je vorige levens te herinneren na de 1996 archon invasie?

COBRA – Ja natuurlijk, ja natuurlijk

Aaron – En maakte die archon invasie het moeilijker om je dingen te herinneren?

COBRA – Niet moeilijker te herinneren, maar moeilijker om een bepaalde hoogte van trillingsfrequentie vast te houden.   (ik snap het, dank je)

Lynn – Waar gaan de zielen nu naartoe na de dood, die hun incarnaties hebben voltooid en al hun levens op Aarde?

COBRA – Deze zielen die werkelijk extreem hogere trillingsfrequentie hebben kunnen nu de quarantaine uitgaan en door hun ascentieproces gaan op sommige andere locaties.

Lynn – En deze persoon gaat door met te vragen: hoeveel levens hebben mensen in het algemeen?

COBRA – De meeste mensen hebben honderden en honderden levens.   (ok, dank je)

Aaron – Hoe ziet een ziel eruit en kunnen wij het zien met ons geestesoog of is er een manier om ernaar te kijken?

COBRA – Ik zou de ziel beschrijven als een punt van Licht, als een wezen van Licht.

Aaron – En is het zichtbaar?

COBRA – Het is zichtbaar met je innerlijke oog, met jouw hoger dimensionale orgaan van perceptie.    (ok en dank je)

Lynn – OK, wij hebben een paar vragen over technologie. Cobra, zou jij aanbevelen om een Cintamani steen te plaatsen binnen orgonite?

COBRA – Nee.

Lynn – OK. Hij gaat door te vragen, zou dit zijn effectiviteit bevorderen of verlagen?

COBRA – Het zou het verlagen.    (OK)

Aaron – Jij had het over het geheime gebruik door de chimera van infra en ultra sound technologieën om de mensheid te controleren. Is er enige inzet onderweg om dit te verslaan?

COBRA – Ja, maar het eerste is om bewustzijn hierover te verspreiden, want als genoeg mensen zich hiervan bewust zijn zullen zij niet langer in staat zijn om dit te doen.    (ok)

Lynn – Is zwaartekracht afgeleid van de massa van het object of komt het van de magnetische eigenschap van de Zon.

COBRA – Ik zou zeggen dat het indirect komt van de massa van het object, maar meer precies is het de intensiteit van de etherische golf die fysieke atomen creëert en dan de massa van het object veroorzaakt.

Lynn – Hoe creëren SSP (Secret Space Program) en buitenaardsen kunstmatige zwaartekracht in hun schepen?

COBRA – Eenvoudig door de atomen van de fysieke laag vrij te maken en ze te houden in de, zou ik zeggen, suspension op een bepaalde manier dat het hen mogelijk maakt om te zijn vrijgemaakt van de zwaartekracht.

Aaron – Cobra, jij vertelde Patrick van PFC Taiwan dat er een verzonken onderwater brug was tussen India en Sri Lanka. Kun je ons vertellen wie de brug bouwde en waarom was de brug gebouwd?

COBRA – Het was deel van de landmassa voordat het was gezonken. Het was gezonken aan het eind van de ijstijd maar daarvoor was het gewoon een natuurlijke landbrug die deel was van de civilisatie die daar op dat moment bestond.

Lynn – Cobra, kan ik Apple meer vertrouwen dan Google, of zijn alle grote tech maatschappijen tot dezelfde graad gecompromitteerd?

COBRA – Zij zijn beide behoorlijk gecompromitteerd dus ik zou noch Apple noch Google vertrouwen.   (ok)

Lynn – Zijn er enige tech maatschappijen die beter zijn dan andere als het om privacy gaat?

COBRA – Ja, die zijn er.

Lynn – Kun jij ze noemen?

COBRA – Niet op dit moment.     (OK)

Aaron – Cobra, je hebt het gehad over de introductie van de technologie genaamd replicatoren, die kunnen worden geprogrammeerd om veel verschillende zaken te materialiseren, inclusief voedsel. Wat ziet de Resistance als een verantwoordelijk gebruik van deze technologie?

COBRA – Het onverantwoordelijk gebruik van deze technologie is niet mogelijk want alle replicatoren hebben een veiligheidsmechanisme dat onverantwoordelijk gebruik voorkomt.

Aaron – Dus, als iemand honger heeft kunnen zij voedsel manifesteren en geen probleem?

COBRA – Precies.

Lynn – Sommige bronnen zeggen dat aan het eind van september Polen vrije energie zal hebben en antizwaartekracht voor de massa’s. Ook volledige onafhankelijkheid van matrix eigenaren en dit is het besluit van hogere wezens. Kun je ons hierover meer vertellen Cobra?

COBRA – Dit is gewoon een speculatie van gewoon een bepaalde groep en ik was niet in staat om dit te bevestigen.   (ok)

Aaron – Ok, dit gaat over de Event. Is de Schumann resonantie een te gebruiken indicator van onze vooruitgang en gereedheid voor de Event?

COBRA – Nee.    (OK)

Lynn – Is er een toename of afname in de Schumann resonantie binnen de laatste 100 jaar?

COBRA – De basis Schumann resonantie blijft hetzelfde maar er waren onlangs, ik zou zeggen behoorlijk drastische schommelingen die plaatsvonden.

Lynn – Is de fluctuatie een positief ding of een negatief ding?

COBRA – Het is eenvoudig een indicatie dat iets behoorlijk intens gaande is in het plasma en het kan allebei zijn. Wat heel onlangs gebeurde is een positief ding want de Lichtkrachten waren de negatieve plasma aan het schonen.   (ok)

Lynn – Cobra, kun je ons vertellen of jouw post van 31 januari 2014 – Eostres gift – een referentie is aan de golf van energie die wij op dit moment hebben?

COBRA – Niet aan de energiegolf die wij op dit moment hebben, maar aan de energiegolf, energiegolven, die al in progressie zijn en zullen doorgaan te komen in de toekomst.

Lynn – Kun je wat zeggen over de golven van energie die wij kregen midden december of sinds medio december?

COBRA – Er waren golven van energie, niet alleen in die tijdsperiode maar in vele tijdsperioden, dus het is niet dit specifieke tijdframe. Dat specifieke tijdframe is niet extreem significant, ik wacht nog steeds op de echt significante energiegolven die in de nabije toekomst komen.   (ok, dank je)

Aaron – Voor degenen van ons die voelen dat wij niet onze soulmates hebben ontmoet. Zullen wij onze soulmates ontmoeten na de Event?

COBRA – In de meeste gevallen, ja.    (all right)

Lynn – Kunnen wij verwachten een uitbreiding van de levensduur naar 120 jaar en meer na de Event?

COBRA – Ja.

Aaron – Er zijn veel verschillende groepen en individuen die proberen een positieve verandering te creëren met meditatie, maar dit zijn afzonderlijke inspanningen en vinden op verschillende tijden plaats. Aangezien is aangetoond dat gecombineerde groepsmeditatie grotere effecten creëert, is er een manier om deze inspanningen te linken of te combineren met elke groep, zelfs als zij op verschillende tijden mediteren, om het effect of het Maharishi effect te verhogen?

COBRA – Het is heel belangrijk dat alle groepen op dezelfde tijd mediteren met hetzelfde doel, om een krachtig Maharishi effect te creëren. Dus als er een manier is om al deze groepen te verenigen zou ik zeer geïnteresseerd zijn.   (ok)

Lynn – Zullen mensen die hevig worden gecontroleerd door de matrix, en leven in het lagere spirituele niveau, veranderingen voor het betere willen na de Event?

COBRA – De meeste mensen, ja.

Aaron – Je zei in een interview dat na de Event de mensheid veel inspanning en energie zal moeten stoppen in het handhaven van ons fysieke lichaam. Houdt dit in dat wij minder zullen eten? Zo niet, wat houdt dit precies in?

COBRA – Ja, wij zullen ook minder eten.

Lynn – Is een zwart gat eenvoudig een opening van een torus?

COBRA – Ja, dat is een hele goede beschrijving.

Aaron – Deze ene betreft het zonnestelsel. Waren enige van de zielen geplaatst in menselijke lichamen van catastrofes die Mars onbewoonbaar maakten?

COBRA – Ja, maar ik zou zeggen een heel klein deel.

Aaron – En kun je hier iets over vertellen. Waar gingen de zielen van de Mars catastrofe heen als zij niet naar Aarde gingen?

COBRA – De meesten van hen waren geëvacueerd naar andere sterrenstelsels en zijn nu ver geavanceerd in hun ontwikkeling en zijn niet gerelateerd aan deze planetaire situatie.   (ok)

Lynn – Wat zijn de protocollen voor het terugbrengen van de entropie van de mitochondria?

COBRA – Deze protocollen zijn behoorlijk complex en nogmaals, het is niet mogelijk om dit uit te leggen in een paar korte minuten.

Aaron – Wat zijn de protocollen om onze vibratie hoog genoeg te verhogen om telekinese uit te voeren en biokinese?

COBRA – Dit is alleen mogelijk na de ascentie zelf.

Lynn – Kun je het belang verduidelijken van specifieke westerse astrologische variabelen zoals Chiron, de Noord Node, en hoe zij zouden worden beschouwd bij het maken van belangrijke beslissingen op ons levenspad?

COBRA – Je hebt net twee van de vele punten in een horoscoop genoemd. Er zijn vele punten die nodig …. zij zijn niet de enige die beschouwd moeten worden. Wij hebben de Zon, de Maan, de belangrijkste planeten. Wij hebben Chiron. Wij hebben andere asteroïden. Wij hebben de vaste sterren, wij hebben de maan nodes en veel andere punten die beschouwd moeten worden om het hele plaatje te hebben. Ik zou niet alleen focussen op Chiron of de nodes bij enige specifieke situatie. Ik zou feitelijk deze allemaal meenemen, hun aspecten, hun vooruitgangen, transities, hun interactie met huizen en andere benaderingen in westerse astrologie, dus het moet worden gezien als een complex plaatje en niet uit de context worden gehaald.   (ok)

Aaron – Wat is de significantie van de astrologische geboortekaart of zodiak?

COBRA – Dat is in feite een blauwdruk die tot een zekere graad vaststelt wat de stellaire invloeden zijn die jouw leven beïnvloeden en natuurlijk kun je daar met je vrije wil altijd bovenuit stijgen.

Aaron – Is de astrologische geboortekaart verschillend voor elke levensduur en zo ja, waarom?

COBRA – Ja, natuurlijk, want je leeft in een ander lichaam en in andere omstandigheden.

Lynn – Kun je verduidelijken / preciseren op waarom astrologische geboortekaarten verschillen en hoe significant deze geboortekaarten zijn?

COBRA – Zij zijn verschillend omdat mensen op verschillende momenten zijn geboren en het moment waarop jij bent geboren is er een bepaalde energie flash die gaat door het fysieke  lichaam en de geboortekaart is, zou ik zeggen, een kaart van dat specifieke moment.   (heel goed)

Aaron – Is er een relatie tussen het teken schorpioen en het hogere hart op die manier, waar is schorpioen significant voor?

COBRA – Nee, nee, nee.

Aaron – Transformatie, creatie, godinnenenergie?

COBRA – Dat is een mogelijke beschrijving maar het is niet een hele goede.   (ok, dank je Cobra)

Aaron – Dat is het wat betreft astrologie.   (ok)

Lynn – Cobra, kun je ons iets vertellen over de Taiwan conferentie die je afgelopen weekend had?

COBRA – Ok, dus wat is de vraag over de conferentie?

Lynn – Is er iets wat je ons erover kunt vertellen. Wat het een succes?

COBRA – Ja, ja, natuurlijk, het was heel succesvol. Wij hadden een hele krachtige groep. Wij hebben bepaalde projecten geïnitialiseerd en dit alles zal zijn …. wij hebben feitelijk een cyclus van manifestatie gestart van deze bepaalde projecten. Wij spraken ook veel over het manifestatieproces zelf. Wij gingen behoorlijk diep hierin, want wanneer mensen dit begrijpen zijn veel zaken mogelijk. Dit was een van de focussen die wij voor de mensen hadden om in staat te zijn te begrijpen hoe te manifesteren, en wij gebruikten deze toen in de praktijk in het manifesteren van bepaalde hele specifieke zaken.

Lynn – Heb je enig slotcommentaar voor ons Cobra?

COBRA – Ik zou zeggen dat wij leven in een hele belangrijke tijd in de menselijke geschiedenis op dit moment en wij moeten gewoon blijven duwen, blijven manifesteren, de Overwinning van het Licht voor de planeet.

Lynn – Wel, ik waardeer oprecht dat je dit met ons doet. Wij gaan proberen dit elke 4 weken te doen in plaats van elke 5 of 6, dus wij zien uit naar meer informatie die van jou komt en wij hebben zeker veel meer vragen en veel meer gebieden om te bespreken. Dus dank je zeer Cobra.

COBRA – OK. Dank je wel, Overwinning van het Licht.

Als laatste zou ik het hele team willen bedanken dat dit interview mogelijk heeft gemaakt:

Cobra voor het zijn van een gewaardeerde gast. Zijn website is: http://2012portal.blogspot.com/
Aaron—mijn interview partner, geluid en editing technicus
DOV voor onze thema song: Voices of the World
DaNell voor haar transcriptie expertise
CobraQuestions team: Shawn, Megan, Robert, Kiko & Jocelyne voor hun organisatorische hulp
Untwine voor modulatie
Eduardo & Dane achter de schermen
en al onze fantastische luisteraars!

En bedenk altijd dat …. Wij zijn allemaal Stemmen van de Wereld.
Muziek: Voices of the World

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 9 april 2017 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: