RSS

11 Echte Klokkenluiders die de wens van de wereldelite voor een ‘new world order’ bedreigen

11 okt

In dit artikel worden de volgende klokkenluiders besproken:

 1. Edward Snowden
 2. Sibel Edmunds
 3. Thomas Drake
 4. William Binney
 5. Robert David Steele
 6. Chelsea Manning
 7. Dr. Udo Ulfokotte
 8. Jeffrey Wigand
 9. Dr. William Thompson
 10. Dr. John Brandenburg
 11. Dr. Norman Bergrun

Zij leggen in basis geheimhouding bloot die is gebruikt voor profijt en controle, niet voor verdediging, veiligheid, en nationale belangen.

“Waar het om gaat is meer dan een klein land; het is een groot idee, een ‘new world order’, waar diverse naties samen zijn gebracht in een gezamenlijk belang om de universele aspiraties van de mensheid te bereiken – vrede en veiligheid, vrijheid, en de regel van de wet. Zoiets is een wereld die het waard is om voor te vechten en waardevol voor de toekomst van onze kinderen.”

 George Bush Sr.

De “new world order,” een term waarnaar al jaren vaak door verschillende academici, politici, en meer, is verwezen, heeft recent zeker meer aandacht gekregen. Waarom? Omdat het refereert aan de wens van de wereldelite om hun visie op te dringen van hoe de wereld eruit zou moeten zien; in basis het de wereldbevolking opleggen van hun manier en geloof van globalisering.

Zij gebruiken verscheidene tactieken om dit te laten gebeuren. Of het nu is de infiltratie van het politieke systeem van een ander land door westerse inlichtingendiensten, het creëren van het akkoord van hun eigen mensen door valse vlag terrorisme, of simpelweg gewoon liegen over wereldgebeurtenissen, de agenda voor de ‘new world order’ gaat door.

Dit is zo’n belangrijk issue geworden dat de Perdana Global Peace Foundation een conferentie erover heeft georganiseerd en gesponsord; de International Conference on the New World Order.

“Ik denk [Obama’s] taak zal zijn het ontwikkelen van de algehele strategie voor Amerika in deze periode wanneer, werkelijk, een new world order kan worden gecreëerd. Het is een geweldige gelegenheid, het is niet alleen maar een crisis.”

– Henry Kissinger

Op de 13e jaarlijkse bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club, waar het thema dit jaar was “De toekomst in voortgang: het vormgeven van de wereld van morgen”, is de Russische president Vladimir Putin zijn toespraak begonnen met te stellen dat de oligarchen 1% die de wereld domineren zich volledig heeft overgegeven aan de hebzucht:

“Zij hebben in essentie de substantieve en gelijke dialoog met andere acteurs in internationaal leven verlaten, kozen ervoor om niet universele instituties te verbeteren of te creëren, en probeerden in plaats daarvan om de gehele wereld onder de bedekking van hun eigen organisaties, normen en regels  te krijgen. Zij kozen de weg van globalisering en veiligheid voor eigen geliefde zelven, voor de uitverkoren enkeling, en niet voor iedereen. Maar zeker niet iedereen was er klaar voor om hiermee in te stemmen.

Je kunt hier daar meer over lezen.

Irak, Syrië en Libië waren alle verwoest in de naam van hebzucht, en hun invasies waren gebaseerd op leugens,  zoals viersterren generaal Wesley Clark ook heel duidelijk heeft gemaakt.

Dus, waar komen de klokkenluiders erin? Wel, de new world order heeft vele aspecten, en zij gebruiken veel tactieken om hun doel te bereiken. Dit houdt ook in, zoals Putin stelt, het creëren van “imaginaire en mythische” dreigementen om hun acties te rechtvaardigen. Een van hun grootste tactieken is om het gehele militaire industriële complex draaiende te houden, om rechtvaardiging te creëren voor oorlog en invasie/infiltratie, en om de wereld nationale veiligheid status te verhogen. Als een gevolg van de verhoogde nationale veiligheid status verliezen de burgers in Amerika voortdurend hun basis rechten, in veel verschillende vormen.

Wanneer klokkenluiders geclassificeerde informatie vrijgeven creëert dat meer transparantie, en het laat de ware intenties zien voor geheimhouding onder de justificatie van “nationale veiligheid”; een term die nu in basis is gebruikt om enorme hoeveelheden informatie achter te houden.

Hieronder is een lijst van de 11 meest belangrijke klokkenluiders.

Edward Snowden

Zoals de meesten van jullie al weten heeft Edward Snowdon, een voormalige inlichtingen contractant voor meerdere agentschappen, vooral de NSA, wat heel gevoelige informatie gelekt die het bestaan bewees van clandestiene ‘black budget’ operaties, daarbij het massa surveillanceprogramma van de NSA blootleggend dat zich over de hele wereld uitspreidt. Zij bespioneren corporaties, regeringen en burgers rondom de wereld, inclusief hun eigen. Hij onthulde dat zij weten wat je doet, wat je zegt, en mogelijk wat je denkt.

Het is interessant om het contrast te zien in verhalen van iemand van binnenuit en de “officiële” uitleg over dingen. Kijk, bijvoorbeeld, naar de super nationale inlichtingenorganisatie bekend als de “Five Eyes”. Volgens Snowden:

“De Five Eyes alliantie is een soort van artefact van de periode voor WWII waar de engelstalige landen de belangrijkste machten zijn, samen gebonden in een soort coöperatie, en de kosten delen van de infrastructuur voor het verzamelen van inlichtingen …..

Wat het resultaat hiervan was gedurende decennia en decennia was een soort van een supranationale inlichtingenorganisatie die zich niet houdt aan de wetten van zijn eigen landen …..

Zij delen niet alleen informatie, het rapporteren van resultaten van inlichtingen, maar zij delen feitelijk de middelen en de infrastructuur waar zij samenwerken tegen gezamenlijke doelen in diensten, en hier zit veel gevaar in.”

Je kunt hier daar meer over lezen.

Volgens het Canadese Verdediging en Buitenlandse zaken instituut, is de Five Eyes inlichtingengemeenschap een coöperatief en complex netwerk van gelinkte autonome inlichtingenagentschappen, hier om ons te beschermen tegen verschillende bedreigingen die de wereld vandaag onder ogen ziet, zoals terrorisme.

Voor meer informatie over wat hij op dit moment naar buiten brengt, bezoek zijn twitter.

Sibel Edmunds

Sibel Edmonds is een voormalige FBI vertaler en oprichter van de National Security Whistleblowers Coalition (NSWBC). Zij kreeg in 2002 veel aandacht, nadat zij een collega beschuldigde van het afdekken van illegale activiteiten waarbij Turkse mensen waren betrokken, wat bevatte ernstige veiligheidslekkengaten en cover-ups, zinspelend op inlichtingen die opzettelijk waren onderdrukt.

Meer recent is zij zeer uitgesproken over verschillende issues die de wereldelite kwellen, zoals pedofilie en valse vlag terrorisme; laat de mensen weten dat terroristengroepen zoals Al-Qaeda en ISIS de middelen zijn van de westerse militaire alliantie, gebruikt om te pushen voor de ‘terrorisme oorlogsindustrie’.

Hieronder is een interview dat zij met RT news een paar jaar geleden had, waar zij onder andere hierover sprak.

https://www.youtube.com/watch?v=-7AV7A_Hh_M

Thomas Drake

Als je dat niet al wist heeft Thomas Drake informatie gelekt over het massa surveillanceprogramma van de NSA, al voor Snowden’s lekken. Na 9/11 heeft hij de klok geluid over de sleepnet surveillanceoperatie die Amerikaanse burgers bespioneerde.

Natuurlijk, zoals altijd als deze lekken naar buiten komen, zal de mainstream media (een middel van de wereldelite) altijd proberen om deze inbreuken op je rechten te rechtvaardigen, door de verhoogde nationale veiligheid status, waar zij een actieve rol bij spelen om dat te creëren.

Een geweldige quote komt in mijn herinnering, van JFK:

“Wij besloten lange tijd geleden dat de gevaren van excessief en ontoerekeningsvatbaar achterhouden van pertinente feiten ver veel groter zijn dan de gevaren die zijn genoemd om het te rechtvaardigen. Zelfs vandaag is er weinig waarde in de tegenovergestelde dreiging van een gesloten gemeenschap door het imiteren van zijn arbitraire restricties. Zelfs vandaag is er weinig waarde in het waarborgen van het overleven van onze natie als onze tradities er niet mee overleven. En er is het hele grote gevaar dat een aangekondigde noodzaak voor toegenomen veiligheid aan ons wordt opgelegd door degenen die verlangend zijn om zijn betekenis uit te breiden tot de uiterste grenzen van officieel censorschap en verzwijging.”

 Drake vertelde aan de wereld dat het leger en inlichtingen industriële complex extreem geobsedeerd werd in hun missie, dat het volledig overtroefde de rechten van niet alleen Amerikaanse burgers maar, zoals wij nu weten, ook de wereldbevolking. Hij probeerde om langs legale kanalen te gaan en klokkenluiderbeschermingswet, maar het lukte niet. In 2006 besloot hij om contact op te nemen met een reporter van de Baltimore Sun en, als gevolg daarvan, ontkwam hij nauwelijks aan het 40 jaar in de gevangenis moeten doorbrengen.

William Binney

William Binney is een NSA 36 jaar veteraan die klokkenluider werd na de ontdekking dat elementen van een data-monitoring programma dat hij had helpen maken, genaamd “ThinThread”, werden gebruikt om Amerikanen te bespioneren.

“Tenminste 80% van de glasvezelkabels op de wereld loopt via de US; dit is niet per ongeluk en het maakt het de US mogelijk om alle communicatie te zien die binnenkomt. Tenminste 80% van alle geluidsgesprekken, niet alleen metadata, is opgenomen en opgeslagen in de US. De NSA liegt over wat het opslaat … Het uiteindelijke doel van de NSA is volledige bevolkingscontrole.” (Bron)

Binney legt ook uit waarom Amerikaanse inlichtingendiensten dit doen, en het is niet om terrorisme tegen te gaan. Hij zegt dat hun doel is volledige bevolkingscontrole. Je kunt daar hier meer over lezen.

Hieronder is een prachtige quote van hem, in een interview met 9/11 Free Fall Radio:

“Wij negeren selectief basis feiten. Wat ik bedoel met een basis feit is iets dat gewoon daar is om te worden besproken; zelfs als zij het niet kunnen uitleggen hadden zij moeten zeggen “Wij kunnen dit niet uitleggen, maar het is er” dus dan bevestigen zij tenminste dat dit basis feit bestond …” Mijn probleem is, net als met het UFO ding, tenzij zij beginnen om dit soort zaken te bespreken, de observaties van mensen of basis maatregelen of feitelijk soort bewijs dat eenvoudigweg bestaat, tenzij dit beginnen te bespreken zullen er altijd vragen zijn, vooral nu met de regering, hoeveel vertrouwen heb jij in deze regering? Van wat zij hebben gedaan, in spioneren, en martelen, en duiden, en klokkenluiders onderdrukken, en klokkenluiders in de gevangenis gooien, en immuunheid geven aan mensen die deze misdaden begaan, hoeveel vertrouwen kun je geven aan zo’n regering?”

Robert David Steele

Robert David Steele is de tweede hoogste burger in de US Marine Corps Inlichtingen en een voormalige CIA clandestiene services officier die voor de CIA werkte.

Hieronder is een van mijn favoriete quotes van hem:

“De meeste terroristen zijn valse vlag terroristen, of zijn gecreëerd door onze eigen veiligheidsdiensten. In de US is elk terroristen incident dat wij hadden een valse vlag geweest, of het was een informant de gedwongen is door de FBI. In feite hebben wij nu burgers die opdrachten achterhouden tegen FBI informanten die

proberen aan te zetten tot terrorisme. Wij zijn een krankzinnigen asiel geworden.”

Hij heeft meerdere onthullingen gedaan over valse vlag terrorisme, evenals toe te geven er deel van uit te maken. Wij hebben hem dit jaar in juli geïnterviewd, en je kunt hieronder dat interview zien:

https://www.youtube.com/watch?v=DVM0uRWrNGE

Chelsea Manning

Chelsea Manning is de soldaat die 750.000 geclassificeerde documenten aan Wikileaks gaf. Zij was tot 35 jaar in de gevangenis veroordeeld, maar is eruit gekomen na een kortere periode te hebben gezeten, nadat een groot publiek protest ontstond na haar gevangenschap.

Haar lekken gingen over de Irak en Afghanistan oorlog, evenals over gedetineerden in de militaire gevangenis van Guantanamo Bay.

Het ding over deze lekken die meer mensen beginnen te zien is dat zij niet Amerika of zijn veiligheid in gevaar brengen, maar eerder de hebzuchtige corporate en financiële belangen bedreigen die Amerika controleren. Transparantie bedreigt dit controlesysteem.

Dr. Udo Ulfokotte

Dr. Udo Ulfkotte is een top Duitse journalist en editor en is dat meer dan twee decennia geweest. Hij kwam onlangs naar buiten en vertelde dat hij was gedwongen om het werk van inlichtingenagenten te publiceren onder zijn eigen naam, gaf ook aan dat niet medewerking zou hebben geresulteerd in het verliezen van zijn baan. Hij heeft recent op RT News gezegd:

“Ik ben zo’n 25 jaar journalist geweest, en ik ben onderwezen in liegen, bedriegen, en niet de waarheid vertellen aan het publiek. Maar nu de laatste maanden te hebben gezien hoe de Duitse en Amerikaanse media proberen om oorlog te krijgen bij de mensen in Europa, om oorlog te brengen aan Rusland – dit is een punt waar geen terugkeer mogelijk is en ik sta op en ik zeg dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan, om mensen te manipuleren, om propaganda tegen Rusland te maken, en het is niet goed wat mijn collega’s doen en wat ik in het verleden heb gedaan, want zij zijn omgekocht om de mensen te bedriegen, niet alleen in Duitsland, maar over heel Europa.”

https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

Jeffrey Wigand

Jeffrey S. Wigand is een Amerikaanse biochemicus en de voormalige vice-president van onderzoek en ontwikkeling bij Brown & Williamson in Louisville, Kentucky. Hij speelde een belangrijke rol bij het blootleggen van corporatie fraude gerelateerd aan de tabaksindustrie. In 1995 werd hij de hoogste voormalige leidinggevende uit de tabaksindustrie om algemene gezondheid en roken te bespreken. Hij deed dit in een interview met 60 Minutes en als gevolg daarvan werd een rechtszaak tegen hem aangespannen.

Vandaag, dankzij inspanningen van bijvoorbeeld Wigand, hebben meer mensen die prominente posities bezetten binnen belangrijke bedrijven ervoor gekozen om het risico te nemen en zich uit te spreken.

Je kunt hier meer over hem lezen.

Dr. William Thompson

Dr. William Thompson is een lange tijd senior CDC wetenschapper. Hij heeft wat van de meest algemeen geciteerde provaccinatie studies gepubliceerd – studies die de bedoeling hebben om te laten zien dat er absoluut geen link is tussen het MMR vaccin en autisme.

Twee studies die hij en zijn coauteurs in 2004 en 2007 voor de CDC publiceerden waren de meest algemeen geciteerde studies gebruikt door de wetenschappelijke gemeenschap om de controverse omtrent de MMR vaccin/autisme link te ontkrachten. (Thompson, et al. 2007, Price, et al. 2010Destefano, et al. 2004)

De studie had als conclusie : “het bewijs is nu overtuigend dat het mazelen-bof-rodehond vaccin geen autisme veroorzaakt of enig specifiek subtype van het autisme spectrum disorder.”

 Een decennium later kwam Dr. Thompson publiek naar buiten en gaf toe dat dit “het laagste punt” was in zijn carrière toen hij “meeging met dit rapport”. Hij ging door met te zeggen dat hij en de andere auteurs ” significante bevindingen niet rapporteerden” en dat hij zich “doodschaamt” voor wat hij heeft gedaan, dat hij “medeplichtig was en hiermee instemde”, en betreurt dat hij “een deel van het probleem is geweest”. (bron)(bron)(bron)

Zelfs provaccinatie politici waren gecontacteerd, toen deze documenten naar het congres gingen. Een daarvan klinkt als volgt, zoals geïllustreerd door Congressman Bill Posey: “De [CDC] coauteurs hebben een bijeenkomst gehad om documenten te vernietigen gerelateerd aan de [MMR vaccin] studie. De overgebleven vier coauteurs kwamen bijeen en brachten een grote vuilnisbak de vergaderzaal in en herzagen en gingen door alle ‘hard copy’ documenten waarvan wij gedacht hadden die wij zouden moeten afdanken en in een enorme vuilnisbak stoppen”.

Gerelateerd CE Artikel: The Top 6 Reasons Why Parents Should Never Be Forced To Vaccinate Their Children

Dr. John Brandenburg

Dr. Johan Brandenburg was de onderdirecteur van de ‘Clementine Mission to the Moon’, wat deel was van een gezamenlijk ruimteproject tussen de Ballistic Missile Defence Organization (BMDO) en NASA. De missie ontdekte water op de polen van de Maan in 1994. (Bron: pag 16 van 18)(bron)(bron)

Hij heeft ook gewerkt met ruimte plasma technologieën, nucleaire fusie, en geavanceerde ruimteaandrijving, en vond uit het Microwave Electro-Thermal plasma thruster dat water gebruikt voor drijfgas voor ruimteaandrijving.

Hij werkt nu als een consultant voor Morningstar Applied Physics. Hier is een van zijn laatste onderzoeksinspanningen. Brandenburg werkt ook als een part time instructeur van astronomie, fysica, en wiskunde bij Madison College, en andere scholingsinstituten in Madison, Wisconsin.

Hier is wat hij te zeggen had:

“Iemand klaagde tegen mij, John, waarom moet jij Cydonia hierin brengen? En ik zei, omdat ik een kaart kan lezen … Hier is wat op Cydonia Mensa is. Er is het gezicht op Mars, er is de D&M piramide … Hier is het in een tweede beeld, dit was genomen op 25 juli, dit was genomen 30 dagen later, de regering was kennelijk een follow-up onderzoek aan het uitvoeren. Deze twee beelden (beelden hierboven links) vertellen je alles wat je moet weten over wat er is op Cydonia Mensa (een regio van Mars). Als je een planeet ziet die als de Aarde is geweest, een gesneden menselijk gezicht en een piramide binnen 5 km. van elkaar … dan hoef je geen raketgeleerde te zijn om uit te vogelen wat dit alles betekent, je kunt de punten met elkaar verbinden … Ik bedoel soms, en ik kan het je vertellen als een wetenschapper en ik heb andere wetenschappers gezien die dit doen, als je in de hoek zit dan doe je het af, je houdt een foto van een buffalo omhoog en je houdt vol dat het een hond is.”

Je kunt zijn hele lezing zien, of dit artikel lezen dat wij er onlangs over publiceerden, om zijn belangrijkste punten te lezen.

Dr. Norman Bergrun

Een werktuigkundig ingenieur, Dr. Bergrun, heeft gewerkt voor Ames Research Laboratory, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics), en Lockheed Missiles and Space Company, nu bekend als Lockheed Martin. Hij ging toen verder met de oprichting van Bergrun Engineering and Research. Hij is duidelijk een ander gekwalificeerd individu met een indrukwekkende achtergrond. Je kunt hier wat van zijn publicaties voor NASA zien, waar hij meer dan een decennium werkte.

In dit interview beschuldigt Bergrun dat agentschap ervan dat zij foto’s vervalsen en met data sjoemelen.

Hij benadrukt dat de mensen moeten weten dat grote niet-geïdentificeerde objecten, intelligent aangestuurd, echt zijn.

Waarom klokkenluiders zo belangrijk zijn en waarom zij als helden moeten worden gezien

De term “national security” (nationale veiligheid) wordt nu gebruikt om het achterhouden van enorme hoeveelheden van informatie te rechtvaardigen. Als een gevolg, wanneer een klokkenluider gevoelige informatie lekt wordt deze beschuldigd van het de veiligheid van het land in gevaar brengen. Het is prachtig om in een tijd te leven waar meer mensen beginnen zich te realiseren dat dit niet het land in gevaar brengt, maar simpelweg de controlemechanismen bedreigt die de wereldelite gebruikt om ons te controleren, en hun ideeën en manieren aan ons op te leggen.

Het legt in basis geheimhouding bloot die is gebruikt voor profijt en controle, niet voor verdediging, veiligheid, en nationale belangen.

Wellicht zullen wij ooit in een wereld leven van volledige transparantie want, zoals gepensioneerd Sergeant Command Major Bob Dean eens zei: “geheimhouding vreet in op de ziel”.

Source: http://www.collective-evolution.com/2017/09/18/11-real-deal-whistleblowers-that-threaten-the-global-elites-desire-for-a-new-world-order/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Collective-evolution+%28Collective+Evolution%29

Vertaald door Veronica

 N.B. Om te weten wat sinds juni 2015 allemaal op Eventnl is gepubliceerd, ga naar de pagina “Index & alles op volgorde” (bovenaan de pagina rechts van de kop).

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 11 oktober 2017 in klokkenluiders

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: