RSS

Hemel en Aarde Techniek, 29 september 2017, door Untwine

12 okt

Dit is een krachtige techniek die kan helpen om de levenskracht te verbeteren, en hulp bij genezing.

1. Sta rechtop
en terwijl je inademt hef je langzaam je armen op tot boven je hoofd,
en terwijl je dat doet visualiseer je dat jouw intentie / wil / briljant wit Licht,
omhoog stroomt van jouw Aarde ster chakra (die 20 cm. onder je voeten zit),
door al jouw meridianen en chakra’s in het gehele lichaam,
door je benen,
door je centrale kanaal in je torso zowel aan de voorkant als in de rug langs de ruggengraat,
omhoog door je armen en je hoofd,
omhoog naar je Ziel ster chakra 20 cm boven je hoofd.

2. Nu, terwijl je uitademt laat je jouw armen langzaam zakken en je visualiseert hetzelfde, maar nu naar beneden, vanaf de Ziel ster chakra naar de Aarde ster chakra, via al jouw meridianen en chakra’s door je hele lichaam.

3. Herhaal dit proces zolang als je wilt, en terwijl je dit doet, visualiseer je ook dat hetzelfde witte licht ronddraait in jouw aura. Terwijl je inademt gaat het omhoog vanaf de Aarde ster chakra tegen de klok in draaiend, en terwijl je uitademt gaat het naar beneden vanaf de Ziel ster chakra met de klok meedraaiend.

Neem de tijd om in en uit te ademen en beweeg je armen langzaam. Maak het jezelf mogelijk om aandacht aan je hele lichaam te geven.

Je kunt ook, in plaats van briljant wit Licht, de Violette Vlam gebruiken, het Witte Vuur van AN, de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael, Roze liefdevol Godinnen Licht, etc., alles waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

(Red: op de Index pagina, onder ‘Speciale meditaties – zelfhulpmeditaties’, vind je meer informatie over de Violette, Witte en Blauwe Vlammen)

Ongeacht met welke je kiest te werken, visualiseer dat het omhoog en omlaag gaat door alle meridianen en chakra’s, en omhoog en omlaag draait in jouw aura, gesynchroniseerd met de ademhaling zoals hierboven beschreven.

Deze techniek kan, onder andere, helpen om je bewust te worden van enige blokkade die ergens in het lichaam kan bestaan, welke je wellicht ervaart als een moeilijkheid om de energie langs een bepaalde plek in je lichaam te bewegen, of als een moeilijkheid om je aandacht te plaatsen op een specifieke plek.

Als jij je bewust wordt van zulke dingen kun je meer intentie en energie naar die plek sturen, stuur de Violette Vlam of het Witte Vuur van AN, of enige andere waar je behoefte aan hebt, laat het er goed doorheen stromen, en laat het zich daarbinnen verankeren.

Bedenk dat het overgrote deel van issues in het lichaam als eerste hun oorsprong hebben in het niet-fysieke, vooral in plasma en etherisch, dus door het werken op je energielichaam kunnen wij ook het fysieke lichaam helpen.

Deze techniek kan ook de levenskracht versterken door het versterken van de conversie – inversie vortex van het lichaam die is gecentreerd in het hart. Dit versterkt bescherming, kracht, leiding, etc.

Je kunt dit tenminste een maal per dag doen en zijn kracht zal toenemen. Als de energiestroom je ertoe beweegt om andere delen van je lichaam te bewegen dan kun je dat toelaten, maar het is aanbevolen om het langzaam en gefocust te houden. Je kunt ook, indien nodig, het doen zonder de armen te bewegen, maar het is krachtiger wanneer de visualisatie is verbonden met de ademhaling en fysieke beweging.

Geniet ervan!

Overwinning van het Licht!

Bron: http://recreatingbalance1.blogspot.tw/2017/09/heaven-and-earth-technique.html

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 12 oktober 2017 in Meditatie

 

Tags: ,

2 Reacties op “Hemel en Aarde Techniek, 29 september 2017, door Untwine

  1. Mi'kiera

    19 oktober 2017 at 16:36

    Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: