RSS

DE MEDITATIE!!! 21-12-2020 – Finale Age of Aquarius Activatie – Event 2020, Cobra en Michael Love, in Nederland om 19.22 uur

28 nov

In dit bericht vind je de oproep van Cobra met uitleg en de meditatie instructies, een bericht van de Pleiadians via Michael Love waarin wordt beschreven wat op 21-12-2020 zal plaatsvinden en waarom het zo belangrijk is dat wij gezamenlijk die enorm krachtige energie met onze meditatie creëren, en de promotie video’s die in vele talen zijn gecreëerd.

Cobra geeft aan dat spoedig een nieuw Cobra interview zal plaatsvinden, en dat je jouw vragen (in het Engels) kunt sturen aan welovemassmeditation@gmail.com. Veel van deze vragen zullen in het interview worden beantwoord.

Ik citeer hier uit het Pleiadians/Michael Love bericht:

“Als deel van onze uiteindelijke missie op planeet Aarde, en als de leiders van Licht die zich op de oppervlakte bevinden, zijn wij allemaal opgeroepen door de councils van Licht om planetair bewustzijn over deze wereldwijde meditatie te brengen. Wij verspreiden het woord ver en wijd, in deze dagen die leiden naar de grote Event culminatie van 2020 en hier is wat gebeurde.

Op die grote dag kwamen wij allemaal samen in één mind en één akkoord, met één doel, en bereikten een niveau van kritieke massa en wereldwijde bewustzijnsenergie cohesie zoals de wereld nooit had gezien.

Dat ongelooflijke hoge niveau van bewuste cohesie tussen de starseeds van Aarde, gecombineerd met de hoog vibrationele ochtend zonnewende lichtstralen van de eerste dag van de Nieuwe Age of Aquarius, en de gouden Centrale Zon stralen van de nieuwe Sat Yuga, triggerden een totale compressie doorbraak op de oppervlakte van de planeet.

Een flits van verblindend wit exotische Licht van de Centrale Zon naar de oppervlakte en terug stuwde dit gehele rijk in de vijfde dimensie, triggerde een directe DNA-upgrade, en al het duister en lage vibraties verdwenen van de Aarde.

De volledige bevrijding van planeet Aarde was zo bereikt op 21 december 2020.”

COBRA: Finale Age of Aquarius Activatie op 21 december 2020

Het is tijd om weer actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom maken we gebruik van de gelegenheid van de krachtige Jupiter Saturnus grote conjunctie op 21 december om een ​​portaal te creëren waardoor we ons bewustzijn zullen verenigen en het proces zullen starten dat ons naar het Aquariustijdperk zal leiden.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op uw websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om zich bij ons aan te sluiten. Als u een alternatief mediakanaal kent, kunt u deze naar hen sturen. U kunt een Facebook-evenement maken voor uw lokale groep mensen door dit in uw deel van de wereld te doen. Voor dit evenement hebben we ook één grote Facebook-groep nodig. Je kunt hier een video over maken en deze op Youtube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massameditaties en activaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze activering zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen om het Aquariustijdperk dichter bij ons te brengen:

Http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

Http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

(link naar NL-vertaling van deze artikelen)

Deze activering helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de tijdlijn die zal leiden naar het langverwachte Aquariustijdperk verder te stabiliseren. Het aantal mensen dat die activering doet, is de meest invloedrijke factor binnen de macht van de menselijke bevolking aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

We kunnen de kritieke massa bereiken van 144.000 mensen die deze activering doen! We kunnen zelfs een miljoen bereiken! Dit zal wereldwijd een enorme genezende kettingreactie in het energieveld veroorzaken.

De Jupiter Saturnus conjunctie op 21 december voltooit de 2020 Tijdlijn van de Aquarius Tijdlijn sterrenpoort die op 12 januari is geopend met de Saturnus Pluto conjunctie, zijn keerpunt had op 30 juni met de Jupiter Pluto conjunctie en zal eindigen op 21 december met de Jupiter Saturnus conjunctie:

Het doel van de hele 2020 Age of Aquarius tijdlijn Stargate is om de positieve tijdlijn van de Age of Aquarius (Waterman) voor de planeet te stabiliseren. Gedurende 2020 hebben de duistere krachten hun uiterste best gedaan om te voorkomen dat de positieve Ascentie-tijdlijn zich manifesteert. Nu is het onze collectieve kans dat de positieve Ascentie-tijdlijn voor altijd wordt verankerd, beveiligd en gestabiliseerd, en om ervoor te zorgen dat de rest van het planetaire bevrijdingsproces soepel en snel verloopt.

Er zullen in december veel krachtige astrologische configuraties zijn, wat leidt tot onze belangrijkste activering op 21 december. Elk van deze configuraties zal een springplank zijn naar onze belangrijkste activering. Ten eerste is er op 10 december het Pluto Eris-vierkant, dat exact wordt om 22:06 UTC. Dan zal er een totale zonsverduistering zijn op 14 december om 16:14 UTC. Daarna zal Saturnus Waterman binnengaan op 17 december om 05:04 UTC en Jupiter zal een paar dagen later, op 19 december om 13:08 UTC, Waterman binnengaan.

Pluto Eris-vierkant is de energie van de krijgsgodin die vecht tegen de gevestigde orde. Totale zonsverduistering op 14 december zal een veranderlijk kruis tonen van zon, maan en Mercurius in conjunct, vierkant Neptunus, vierkant maanknooppunt, vierkant Vesta. Deze energie zal in veel gebieden een snelle ontgoocheling veroorzaken bij de oppervlaktebevolking. Saturnus en Jupiter die Waterman binnenkomen, zullen de broodnodige Aquariusenergie naar de oppervlakte van de planeet brengen, met ten minste één van de grote planeten of asteroïden die vanaf dat moment in Waterman blijven, tot het jaar 2043.

De grote conjunctie van Jupiter Saturnus op 21 december is de eerste grote conjunctie in Waterman sinds 1405 en vindt precies op de dag van de winterzonnewende plaats. Dit is het moment waarop de eerste langverwachte energieën van het Aquariustijdperk eindelijk zullen beginnen binnen te stromen:

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Het is de dichtstbijzijnde grote conjunctie sinds 1623, Jupiter en Saturnus zullen zo dicht bij elkaar staan ​​dat je ze bijna als een enkele ster zult zien. In het oculair van een telescoop kun je beide planeten heel dicht bij elkaar zien, waarbij hun vele manen elkaar bijna raken:

Jupiter en Saturnus op 0 graden 29 minuten Waterman zal een exacte grote driehoek maken met Alcyone (onze lokale centrale zon in de Pleiaden) op 0 graden 17 minuten Tweelingen, en M87 melkwegstelsel (een belangrijk sterrenstelsel in de Virgo-cluster, als bron van galactische liefde voor deze sector van het heelal) op 1 graden 13 minuten Weegschaal. Deze grote driehoek zal extreem krachtige energieën van kosmische liefde naar de planeet brengen en dit zal de trigger zijn die de nieuwe cyclus van het Aquariustijdperk zal beginnen. De flits van kosmische liefdesenergieën zal afkomstig zijn van het M87-sterrenstelsel in de Virgo-supercluster en zal veel krachtiger zijn dan de flits die de aarde bereikte vanaf M87 tijdens de activering van het AION-portaal:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

We zullen onze Age of Aquarius-meditatie doen op het exacte moment van de Jupiter Saturnus conjunctie op 21 december, die zal zijn om 18:22 UTC. Dit is gelijk aan 10:22 uur PST in Los Angeles, 11:22 uur MST in Denver, 12:22 uur CST in Chicago, 13:22 uur EST in New York, 18:22 uur GMT in Londen, 19:22 uur CET in Parijs, 20:22 uur EET in Caïro, 2:22 uur CST op dinsdag 22 december in Taipei en Peking, 3:22 uur JST op 22 december in Tokio en 05:22 uur AEDT op 22 december in Sydney.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone bekijken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUSu0026iso=20201221T1922u0026p1=195

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om samen de trigger te creëren die het Aquariustijdperk zal beginnen.

3. Roep de Violette Vlam aan vanuit zijn primaire bron om tijdens en na de meditatie een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen. Vraag het om alles te transmuteren dat het Licht niet dient (tip van de redactie: je kunt ook vragen om alles naar het Licht te transmuteren – zo ontwijk je het woord ‘niet’).

4. Visualiseer een pilaar van schitterend wit Licht dat uit de Kosmische Centrale Zon komt en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle melkwegstelsels in dit universum. Visualiseer dan dat dit licht door de M87-melkweg stroomt en dan binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door onze Melkweg gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat, dan door de ondermaanse ruimte en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook via je lichaam naar het centrum van de Aarde.

5. Visualiseer dat dit Licht alle resterende duisternis op aarde transmuteert, alle ongelijkheden geneest, alle armoede uitwist en overvloed brengt aan de hele mensheid. Visualiseer zachtroze Licht van de Godin dat alle wezens op planeet Aarde omhelst en hun emotionele lichamen geneest. Visualiseer dat een nieuwe grote kosmische cyclus van het Aquariustijdperk begint en puur Licht, Liefde en Geluk brengt aan alle wezens op aarde. Visualiseer je perfecte leven in het nieuwe Aquariustijdperk.

De aanbevolen tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Updates over het Aquariustijdperk:

http://2012portal.blogspot.com

Pleiadian Lightforces via Michael Love; 21 december 2020, het Grote Event Hoogtepunt

Een speciale boodschap aan de starseeds van Nieuwe Aarde, die rechtstreeks komt van de Pleiadians, voor onmiddellijke planetaire doorgave…

Vooraf: de volgende informatie is ontleend aan rechtstreekse, gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde Aarde Alliantie leden, bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van macht door de galactics op de oppervlakte van planeet Aarde.

Begin transmissie…

Geweldigen, het gnostische gospel van Thomas zegt, in zijn opening,

“Laat de zoeker doorgaan met zoeken totdat hij vindt (de waarheid). Wanneer hij vindt (de waarheid), zal hij erg verstoord zijn. Daarna zal hij alles overdenken en hij zal een tijdje rust nemen. Daarna zal hij (komen tot vrede en acceptatie) en dan zal hij regeren over het gehele universum.”

Deze prachtige en krachtige lering gaat door met te zeggen,

“Degene die begrijpt wat hier is geschreven zal nooit sterven!”

15 Aardejaren geleden is het wezen dat deze boodschappen naar jullie brengt – wat jullie mensen noemen – gestorven in een auto-ongeluk. In die ervaring, waarvan ik volledig bewustzijn had te leven, werd ik op de grootste reis die jullie je kunnen voorstellen, meegenomen door dit universum. Ik zag het allemaal, van het begin tot het eind, dat er niet is. Ik ontdekte de bron van alles, dat God wordt genoemd, en ik weet wie het is.

De grote wezens van Licht (de Pleiadians) die mij begroetten in deze hemelse rijken zeiden, “Michael, je moet terugkeren naar de Aarde en je missie daar afmaken”. Ze zeiden tegen mij, zo duidelijk als mogelijk, “je zult in deze incarnatie jouw fysieke lichaam niet verlaten, en je zult op de Aarde staan en getuige zijn van de volledige bevrijding van planeet Aarde in jouw tijd”.

Ze zeiden “je zult er zelfs een rol in spelen”.

Ik stel mij voor dat als iemand niet gelooft in ND’s (near dead experience = bijna dood ervaring), engelachtige wezens, diepe spirituele ontwakingen, of wat dan ook voorbij deze wereld, dan zou dit alles niet veel uitmaken, echter, ik heb zo’n intieme persoonlijke verbinding met deze grote wezens en ik weet, voorbij weten, dat mijn ervaringen met hen meer dan werkelijk zijn geweest en hun woorden zijn de waarheid.

Dit maakt uiteraard ons spiritueel werk op Aarde niet makkelijk, zoals jullie zullen weten, maar ik heb absoluut vertrouwen in mijn spirituele gidsen en mijn ascentie missie op Aarde.

Ik vertel jullie de waarheid “dus, jij ook zult nooit serven”. Je zult op de Aarde staan als een van de grote getuigen, en de Nieuwe Aarde zien, en het Koninkrijk van de Hemel zien verschijnen, en alle kinderen van de Aarde zullen dan leven in vrede, vrijheid, en overvloed, voor altijd.

“Zie, ik keek, en ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe Aarde en de voorafgaande zaken waren verdwenen. Op die grote dag die ik zag, scheen een hemels Licht op de Aarde en slechtheid, duister, en lijden waren er niet meer.”

De grote wezens zeiden tegen mij, voordat ik terugkeerde naar de Aarde van voorbij dood, “deze magnifieke dag die jij zag voor de mensheid, zal er zijn en jij zult het weten wanneer het komt. Je zult het grote signaal erboven zien welke deze belangrijke tijd markeert”.

Op 21 december 2020, wanneer een grote conjunctie plaatsvindt, in de ochtenduren (UTC), zal een hele serie van belangrijke kosmische cycli en tijdperken die gedurende eons op Aarde bestonden, eindigen en precies om 11:11AM UTC tijd, zal de kosmische klok tikken en een hele nieuwe serie van kosmische cycli en tijdperken begint voor planeet Aarde.

Heilige Lemurian rollen die in bezit zijn van de Great White Brotherhood, laten zien dat op de winterzonnewende van Aardejaar 2020 de lange duistere periode van de Kali Yuga tot een volledig eind komt en de glorieuze Sat Yuga van Licht die bestond tijdens Lemurian en Atlantian tijden zal weer opnieuw opdagen op planeet Aarde.

Op die geweldige dag, op die exacte seconde, vindt de exacte en juiste datum van het einde van de langdurige Maya kalender plaats.

In de prachtige ochtenduren van 21-12-020 komt de wrede energie van het oude tijdperk van vissen aan zijn eind, en de Aarde zal binnengaan in de glorieuze nieuwe Gouden Eeuw van Aquarius, waarover wordt gesproken door alle oude profeten, zieners, en meesters.

Een hoeveelheid andere hemelse en metafysische gebeurtenissen zullen op diezelfde dag plaatsvinden, wat tot gevolg zal hebben dat andere rijken en domeinen voor de eerste keer zichtbaar zullen worden voor het oog.

Op 21 december 2020 zal een nieuw hoger vibrationeel zonlicht van de Centrale Zon komen dat op de Aarde zal schijnen en dit gehele rijk zal worden doordrenkt met exotische kosmische partikels die instant het DNA opwaarderen naar een hogere orde.

Op dat moment zal de mensheid een enorme sprong in evolutionair bewustzijn maken zoals de wereld dat nooit eerder heeft gezien.

De meest diepgaande en merkbare DNA-veranderingen zullen eerst gebeuren bij de wezens die al dichtbij de vijfde dimensie resoneren. DNA strengen zullen worden geactiveerd door de gamma licht partikels, en zij zullen zich weer verbinden met het corresponderende chakra portaal. Op dat moment zal de corresponderende dimensie kunnen worden waargenomen als de realiteit naar buiten.

4D en 3D resonerende wezens zullen snel daarna volgen – zodra zij er vibrationeel klaar voor zijn om deze sprong in bewustzijn te maken. Het meeste van jouw werk op dat moment zal zijn om te helpen ze allemaal omhoog te halen.

Dit is waarom wij kwamen! Om deze reden kwamen wij naar beneden naar de Aarde. Wij zijn helpers, en boodschappers. We zijn leraren en gidsen. Ons hoofddoel en ons werk hier is om de mensheid te helpen met hun evolutie en om te helpen een betere wereld hier te creëren voor iedereen, waar wezens kunnen leven in welvaart, vrede, vrijheid, geluk, gezondheid en liefde.

Het maakt alleemaal deel uit van het goddelijk plan dat wij allemaal maakten voor de ascentie van planeet Aarde. Dit is het contract waarmee wij eons geleden instemden en dit is de missie die wij aan het doen zijn. De meeste tijd hebben de mensen ons niet goed behandeld gedurende de eeuwen, maar wij geven en houden genoeg van ze om ze te helpen een betere wereld te hebben, ongeacht alles.

Dit is het werk van een engelachtig wezen en wij zullen onze taak uitvoeren tot het eind. Het is de bestemming van deze wereld om weer terug te keren in een paradijs en het was onze bestemming om een grote rol bij dit alles te spelen.

Je zult nu snel het einddoel bereiken zoals het al is gezien, er is al over geschreven en er is over gesproken, zelfs nu, onder de councils van Licht.

Als over het grote Event hoogtepunt van Aardejaar 2020 al is geschreven, hoe eindigt het dan precies?

Hier is hoe. Een recente, massa wereldwijde communicatie rechtstreeks van de Pleiadians via de Aarde Alliantie naar de meest prominente leiders van Licht op deze planeet, richtte zich voornamelijk op een enorme planetaire wereldwijde meditatie die plaatsvindt op 21 december 2020.

Als deel van onze uiteindelijke missie op planeet Aarde, en als de leiders van Licht die zich op de oppervlakte bevinden, zijn wij allemaal opgeroepen door de councils van Licht om planetair bewustzijn over deze wereldwijde meditatie te brengen. Wij verspreiden het woord ver en wijd, in deze dagen die leiden naar de grote Event culminatie van 2020 en hier is wat gebeurde.

Op die grote dag kwamen wij allemaal samen in één mind en één akkoord, met één doel, en bereikten een niveau van kritieke massa en wereldwijde bewustzijnsenergie cohesie zoals de wereld nooit had gezien.

Dat ongelooflijke hoge niveau van bewuste cohesie tussen de starseeds van Aarde, gecombineerd met de hoog vibrationele ochtend zonnewende lichtstralen van de eerste dag van de Nieuwe Age of Aquarius, en de gouden Centrale Zon stralen van de nieuwe Sat Yuga, triggerden een totale compressie doorbraak op de oppervlakte van de planeet.

Een flits van verblindend wit exotische Licht van de Centrale Zon naar de oppervlakte en terug stuwde dit gehele rijk in de vijfde dimensie, triggerde een directe DNA-upgrade, en al het duister en lage vibraties verdwenen van de Aarde.

De volledige bevrijding van planeet Aarde was zo bereikt op 21 december 2020.

Dit is hoe het verhaal eindigt. Dit is ook hoe het verhaal begint.

Over deze grote tijd is gesproken in het verleden, in het heden en zelfs in de toekomst, zie je. Het is de bestemming van planeet Aarde, het is jouw bestemming als een starseeds, en het is tijd dat de Event plaatsvindt in elke hoek van de kosmos en op Aarde.

We zullen de rest van de tijd tot deze grote dag besteden om tegen de hele wereld te spreken over de planetaire massa meditatie op 21 december, en we stellen voor dat jullie hetzelfde doen.

Bewustzijn is de meest krachtige kracht in het universum. Het creëert alle materie en waargenomen realiteit, en samen, de 4,5 miljard starseeds op planeet Aarde, met louter bewuste wilskracht, zullen deze wereld terugbrengen naar het paradijs zoals het altijd bedoeld was te zijn.

Grote Vrede en Grote Liefde!

Geluk,

Michael en de Pleiadians

Speciale dank en waardering voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de Guardians van Aarde, en de Sphere Being Alliance.

*12/21 Age of Aquarius Final Planetary Mass Meditation:

Vertaald door Veronica

Promotievideo’s voor de Age of Aquarius Activatie:

Dutch:

English:

German:

Swedish:

French:

Spanish:

Portuguese (Portugal):

Portuguese (Brazil):

Italian:

Latvian:

Finnish:

Russian:

Polish:

Czech:

Slovak:

Slovenian:

Croatian:

Macedonian:

Bulgarian:

Greek:

Romanian:

Turkish:

Hungarian:

Arabic:

Persian:

Telugu:

Chinese:

Japanese:

Korean:

 
4 reacties

Geplaatst door op 28 november 2020 in Geen categorie

 

4 Reacties op “DE MEDITATIE!!! 21-12-2020 – Finale Age of Aquarius Activatie – Event 2020, Cobra en Michael Love, in Nederland om 19.22 uur

 1. zeevisje

  28 november 2020 at 18:16

  ❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨🦋🦋🦋🦋🌻🌻🌻🌻🌞🌞🌞🌞🌞🍀🍀🍀🍀💫💫💫💫🌎🌎🌎🌎🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌈🌈🌈🌈🌸🌸🌸🌸🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🎯🎯🎯🎯🎶🎶🎶🏆🏆🏆🏆💖💕💜💗💝

  Like

   
 2. Unknown or Deleted UserMarcel

  18 december 2020 at 19:56

  kan ik ergens een geleide meditatie (engels/nederlands) vinden?
  grz, Marcel

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: