RSS

Bericht van Cobra, 13 januari 2017, Belangrijke Situatie Update

15 jan

Het jaar 2017 zal veel meer aanwezigheid van het Licht op de oppervlakte van de planeet laten zien dan enig van de voorgaande jaren, aangezien de aanwezigheid van de niet fysieke Licht partikels van het Galactische Centrum enorm is toegenomen. Op de laatste dag van 2016 waren er veel signalen in de lucht in de vorm van polaire stratosferische wolken en andere ongewone wolken fenomenen:

2017-01-14-1-aurora45

2017-01-14-2-aurora46

2017-01-14-3-aurora47

Sommige mensen hebben dit toegenomen Galactische Licht geïnterpreteerd als een signaal van een mogelijke Galactische Superwave (lees: de Event) in 2017:

http://etheric.com/will-superwave-arrive-2017/

Ondertussen gaan wij door met het verwijderen van de chimera groep. Recent is een infiltratie ontdekt van de chimera groep binnen de gelederen van de Lichtkrachten binnen dit zonnestelsel. De chimera was zelfs in staat om een van de teleportatie portalen te kidnappen die gevangen genomen cabal leden transporteerde die op het punt stonden om naar de Galactische Centrale Zon te worden gebracht, en deze -cabal leden- werden zo naar een chimera basis in de Kuiper gordel geleid. Deze situatie is al opgelost.

Er is ook ontdekt dat de buitenste barrière / Tachyon membraan tot een zekere graad doorlatend is voor plasma anomalie en dat onder bepaalde voorwaarden negatieve plasma entiteiten door dit membraan kunnen gaan, door de tunnels van Set, in beide richtingen, in en uit het zonnestelsel. De plasma buitenkant van ons zonnestelsel is nog niet volledig vrij van primaire anomalie, vooral de plasma vezel die zicht uitstrekt langs de Orion arm:

https://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Arm

2017-01-14-4-galaxy

Plasma anomalie in deze regio heeft zijn oorsprong van de Orion galactische oorlogen in de laatste paar miljoen jaren, en is bijna volledig genezen, maar het kleine deel dat is overgebleven heeft nog steeds uitwisseling met de Yaldabaoth entiteit. De hoogste concentratie van de plasma anomalie is van het Rigel sterrenstelsel naar de Taurus donkere wolk, ook genoemd de Taurus moleculaire wolk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud_1

Als een reactie op dit alles is een grote krachtige galactische Lichtgroep het zonnestelsel binnengekomen, honderden miljoenen sterk, en deze groep zal helpen met de uiteindelijke verwijdering van de chimera. De identiteit van deze positieve groep moet nog niet worden vrijgegeven.

Ook zijn de Resistance Movement en alle uitbreekgroepen die zijn aangesloten bij de Galactische Confederatie begonnen met “intense activiteiten binnen dit zonnestelsel en daar voorbij, op een niveau dat nog nooit eerder is voorgekomen”.

Alle uitbreekgroepen (SSP -Secret Space Programs- en ondergrondse) die nog niet zijn aangesloten bij de Galactische Confederatie zijn nog steeds geïnfiltreerd door de chimera.

Op de oppervlakte van de planeet is deze infiltratie zelfs nog sterker. Vele malen, wanneer de zaken niet volgens het plan verliepen, is dat een sterk signaal van infiltratie. ALLE positieve groepen op de planeet lijden onder deze infiltratie van de chimera en hun handlangers. Veel geopolitieke gebeurtenissen bevestigen dit.

De echte reden waarom Daesh Palmyra weer kon innemen was infiltratie, heel hoog binnen het Russische militaire commando. Gegeneerd gaven Russische analisten hun eigen verklaring waarom dat gebeurde:

https://sputniknews.com/middleeast/201612141048542487-syria-palmyra-daesh/

Zij vergaten dat een eenvoudige computer vector analyse van foto’s van krachtige Russische spionagesatellieten makkelijk een groep zouden ontdekken die samenkwam bij een enkel punt.

De cabal wil ook de andere BRICS landen infiltreren, en zij zitten achter de drastische oorlog op cash in India:

https://www.sott.net/article/338647-A-well-kept-open-secret-Washington-is-behind-Indias-brutal-experiment-of-abolishing-most-cash

Het meest gevaarlijk van alles is Kissinger’s strategie om zich naast Rusland te scharen tegen China, via Trump, om zo te proberen de Oosterse Alliantie te breken:

http://journal-neo.org/2017/01/09/is-trump-the-back-door-man-for-henry-a-kissinger-co/

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/rex-tillerson-south-china-sea-state-media-prepare-military-clash-donald-trump-global-times-a7525061.html

Veel mensen beginnen te begrijpen dat Trump alleen een poppetje is en dat zijn politiek is georkestreerd door onzichtbare verantwoordelijken achter de schermen:

https://truthearth.org/2017/01/03/a-short-word-about-presidents-and-their-puppet-masters/

http://www.zerohedge.com/news/2016-12-30/trump-exactly-where-elites-want-him

http://journal-neo.org/2016/11/25/the-dangerous-deception-called-the-trump-presidency/

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/2016-u-s-presidential-election/is-trump-draining-the-swamp-or-filling-it/

Van een lichtere kant: de Chinezen hebben verkondigd dat het hun is gelukt om het fameuze EmDrive protoptye voor testen op hun ruimtestation te plaatsen:

http://www.ibtimes.co.uk/emdrive-chinese-space-agency-put-controversial-tech-onto-satellites-soon-possible-1596328

Soft disclosure gaat door en het mijnen van asteroïden is mainstream aan het worden:

http://seekingalpha.com/article/4034859-miners-may-go-galactic-asteroid-mining

Er is zelfs een website die de economische waarde van bepaalde asteroïden inschat:

http://www.asterank.com/

Voor degenen die meer rechtstreeks betrokken zouden willen worden bij de planetaire bevrijding; hier is een heel goed voorbeeld van hoe een bevrijdingsgroep kan opereren (met een kort Cobra interview toegevoegd als een bonus):

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/01/cobra-interview-with-hungarian-cobra.html

(red: vertaling hiervan volgt)

Degenen die zich daartoe geroepen voelen kunnen helpen met het voeden van de mensen in Malawi middels hun genereuze donaties (bovenaan rechts op de pagina van deze website):

http://prepareforchange.net/orphanages-in-malawi/

De situatie in Malawi en in vele andere plaatsen in Afrika is verre van perfect, maar het Licht zal ook hier komen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 

 
4 reacties

Geplaatst door op 15 januari 2017 in Chimera, Cobra

 

Tags: , , , ,

4 Reacties op “Bericht van Cobra, 13 januari 2017, Belangrijke Situatie Update

 1. Sophia

  15 januari 2017 at 12:29

  Ik begrijp niet dat in dit bericht staat, dat soft disclosure doorgaat.
  Wat ik uit eerdere Cobra intervieuws heb begrepen is, dat er alleen FULL Disclosure zal zijn en geen soft disclosure.

  Geliked door 1 persoon

   
  • eventnl

   15 januari 2017 at 17:33

   Sophia, klopt wat je zegt, dat Cobra gaat voor FULL disclosure. Met soft disclosure bedoelt hij dat er geleidelijk informatie naar buiten wordt gebracht, langs verschillende lijnen, om de mensen voor te bereiden op wat er komen gaat, maar het is zeker niet bedoeld als gedeeltelijke (partial) disclosure. Het uiteindelijke doel is volledige disclosure.

   Like

    
 2. Gelswinda Koster

  19 januari 2017 at 17:41

  Hallo lieve wakkere helpende mensen,

  De gebroken regenbogen die asltijd op de planeet geprojecteerd blijft worden, zijn door de Chemtrails gebroken en door de inhoud ervan Ik za hier een link bijvoegen die ik al zeker een jaareerder heb gepost op facebook. Ook jullie berichten post ik op vele groeps site, zodat er meer mensen wakker worden.

  Michelle Hopkins is dominee en telkens werden al haar goede video’s om de mensen te informeren weggehaald. Nu zingt ze darom in begin een stukje, voor ze met haar boodschap komt.

  Zo ook word vaak geschreven dat de eleite lucifer aan bidden. Ze aanbidden de Satan. En hebben de virus van de Archonten in zich

  Lucifer is een lichtdrager en krijgt de schuld van veel Satanische dingen net als men in naam van Jezus, Sanada, Christus, Jeshua, allemaal dezelfde persoon met andere namen En veel moorden werden gepleegd in naam van hem en god. HET GODDELIJKE DEEL IS VERBONDEN MET ELK EN IN ALLES AANWEZIG.

  Terwijl det Goddelijke Scheppings energie tegelijk vrouwelijk en de manlijke daadlracht samen EEN ZIJN. net al;s de zielen allemaal zowel vrouwelijk ls manlijk samen EEN zijn.

  In het voorjaar 2014, heb i in d enachten het hogerzelf van de hel epplaneet bevolkingmet hun harten verbonden, zodat er meer vanuit hun hart gevoeld en gehandeld zou worden.

  Het menselijk Bewustzijn zit nog steeds verstopt merk ik. blokkade. komt vast door de scalarstraling in de nachten die ik ook hoor. Ze hebben begin december 2015 einbdelijk het Christus Bewustzijn ingelegd gekregen, wat op 12-12-2015 werd geactiveerd, zodat iedereen dat zelf tot ontwikkeling en ontplooing kan brengen.

  Er isd ook een meditaie over implantaten, wat de mensen ook kn helpen. Ik heb het ook wel met gedachtenkracht verholpen, Hij heeft er op over verbergen buitenaardsen, toen schreef ik hem, dat ik juist zo dankbaar ben voor al die gote hulp van hun en de planeetvoor vele lrampen heeft behoed. Toen wist ik nog niet van de Annunaki’s, Aechonten, Draco’s etc. maar mischien bedoelde hij dat. Ik zal het bijvoegen

  Met lieve hatrelijke groeten van Gelswinda Koster

  Like

   
 3. Gelswinda Koster

  24 februari 2017 at 17:29

  Op 19 januari 2017 om 17:41 schreef Gelswinda Koster :

  > > Hallo lieve wakkere helpende mensen, > > De gebroken regenbogen die asltijd op de planeet geprojecteerd blijft > worden, zijn door de Chemtrails gebroken en door de inhoud ervan > Ik za hier een link bijvoegen die ik al zeker een jaareerder heb gepost op > facebook. > Ook jullie berichten post ik op vele groeps site, zodat er meer mensen > wakker worden. > > https://www.youtube.com/watch?v=9qbWnK3Sxnk > > Michelle Hopkins is dominee en telkens werden al haar goede video’s om de > mensen te informeren weggehaald. > Nu zingt ze darom in begin een stukje, voor ze met haar boodschap komt. > > Zo ook word vaak geschreven dat de eleite lucifer aan bidden. > Ze aanbidden de Satan. En hebben de virus van de Archonten in zich > > Lucifer is een lichtdrager en krijgt de schuld van veel Satanische dingen > net als men in naam van Jezus, Sanada, Christus, Jeshua, allemaal dezelfde > persoon met andere namen > En veel moorden werden gepleegd in naam van hem en god. > HET GODDELIJKE DEEL IS VERBONDEN MET ELK EN IN ALLES AANWEZIG. > > Terwijl det Goddelijke Scheppings energie tegelijk vrouwelijk en de > manlijke daadlracht samen EEN ZIJN. > net al;s de zielen allemaal zowel vrouwelijk ls manlijk samen EEN zijn. > > In het voorjaar 2014, heb i in d enachten het hogerzelf van de hel > epplaneet bevolkingmet hun harten verbonden, zodat er meer vanuit hun hart > gevoeld en gehandeld zou worden. > > Het menselijk Bewustzijn zit nog steeds verstopt merk ik. blokkade. > komt vast door de scalarstraling in de nachten die ik ook hoor. > Ze hebben begin december 2015 einbdelijk het Christus Bewustzijn ingelegd > gekregen, wat op 12-12-2015 werd geactiveerd, zodat iedereen dat zelf tot > ontwikkeling en ontplooing kan brengen. > > Er isd ook een meditaie over implantaten, wat de mensen ook kn helpen. Ik > heb het ook wel met gedachtenkracht verholpen, > Hij heeft er op over verbergen buitenaardsen, toen schreef ik hem, dat ik > juist zo dankbaar ben voor al die gote hulp van hun en de planeetvoor vele > lrampen heeft behoed. > Toen wist ik nog niet van de Annunaki’s, Aechonten, Draco’s etc. maar > mischien bedoelde hij dat. > Ik zal het bijvoegen > > Met lieve hatrelijke groeten van Gelswinda Koster > > > Op 15 januari 2017 om 12:04 schreef Info-blog The Event-NL <

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: