RSS

Hongaarse Cobra Etherische Bevrijding Groep – interview met Cobra

18 jan

Cobra plaatste in zijn Belangrijke Situatie Update van 13 januari 2017 de volgende link:

Voor degenen die meer rechtstreeks betrokken zouden willen worden bij de planetaire bevrijding; hier is een heel goed voorbeeld van hoe een bevrijdingsgroep kan opereren (met een kort Cobra interview toegevoegd als een bonus):

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/01/cobra-interview-with-hungarian-cobra.html

Hieronder de vertaling (N.B. volg de link hierboven voor het bekijken van de foto’s van deze bijeenkomst)

COBRA interview with the Hungarian COBRA Group & COBRA Etheric Liberation Hungary group meeting report – 29 December, 2016

by Steven Smaly & Anita Rácz

Velen van ons hebben een hele lange tijd gewacht op deze bijeenkomst. Het was een prachtige zonnige middag met 90 mensen die bij onze eerste bijeenkomst aanwezig waren in een conferentiezaal in Boedapest.

Mensen vanuit het hele land voelden de roep om samen te komen in eenheid, zij kwamen van verschillende plaatsen, zelfs van Slowakije. Een groepslid was er vanuit Duitsland bij op Skype.

Na de introductie van de groep, de admins, de helpers en de supporters, spraken wij over onze doelen, waarom wij hier zijn en wat onze missie is. Eerder hadden wij wat vragen aan Cobra gestuurd, gesteld door de leden van de groep. Tijdens de bijeenkomst hebben wij deze vragen voorgelezen, samen met de door Cobra gegeven antwoorden.

Antal Berecz, de eigenaar van een Hongaars online radiostation, www.barradio.eu, was ook bij de bijeenkomst aanwezig. Wij spraken samen over onze toekomstplannen om de luisteraars informatie te verschaffen, nieuws, rapporten en interviews, over hoe ons voor te bereiden op de Event en de komende veranderingen.

De deelnemers konden ook de leden van de Hongaarse Sisterhood of the Rose groep ontmoeten, de vrouwen geselecteerd door de Godinnenenergie voor deze prachtige missie. De groep heeft tot dusver twee samenkomsten gehad. De vrouwen spraken over hun nobele missie en hoe hun levens zijn veranderd en hoe zij kunnen assisteren bij het ascentieproces om een betere wereld voor iedereen te creëren. Zij hebben maandelijkse bijeenkomsten; de volgende zal plaatsvinden op 22 januari 2017 in Boedapest.

Verschillende mensen meldden zich aan als vrijwilliger om door het hele land lokale Event Support Groepen en Sisterhood of the Rose groepen te beginnen, waar veel mensen zich in de toekomst bij kunnen aansluiten.

Wij konden ook op een innerlijke reis gaan met een geleide meditatie, “Releasing Fear”, geleid door Anita Rácz. Wij onderzochten de wortels van onze angsten en elk van ons kon aan zichzelf werken om een staat van ‘bliss’ te bereiken waar Liefde constant in onze levens vloeit en waar het onze levens kan overnemen. Het was een speciale meditatie van Sri Amma en Sri Bhagavan, de Avatars van India, de oprichters van Oneness University.

De Wekelijkse Ascentie Meditatie was ook in de geleide meditatie opgenomen.

Aan het eind van de bijeenkomst vormden wij een grote cirkel in de hal en hand in hand luisterden wij naar het lied van Michael Jackson, Heal the World.

Wij stelden ons onze prachtige Aarde in het midden voor … fantastisch … zijn Licht schijnend door het hele zonnestelsel … er bestaat alleen Liefde en Vrede … er is Eenheid en Harmonie in de harten van de mensen … Hand in hand, naar elkaar lachend, creëren zij een krachtig Lichtgrit op Aarde, en zij zeggen tezamen in verschillende talen:

Heal the world

COBRA vragen en antwoorden (6 dec. 2016)

Steve: Heeft de cabal of de Lichtkrachten meer invloed in Hongarije?

COBRA: Beide.

Steve: Wie waren onze voorvaderen die ons mensen creëerden?

COBRA: Specificeer je vraag alsjeblieft.

Steve: De volgende vraag is gerelateerd aan Kryon, de entiteit die leeft binnen de Aarde. Corey Goode heeft ook over deze entiteit gesproken die, ook al wil hij onze ascentie, in wat hij zegt nog steeds wat misleidend is. Hij lijkt veel onbelangrijke informatie te delen en ik word nerveus wanneer ik zijn boodschappen lees want ik heb het gevoel dat hij teveel praat over niets. Als dat niet zo is, waarom voel ik mij dan zo ongemakkelijk over hem? Is Kryon een zuivere bron?

COBRA: Tot een zekere graad.

Steve: Komt Sheldan Nidle echt van het Sirius sterrenstelsel en is de informatie die hij deelt correct Ik bedoel niet precies zijn wekelijkse boodschappen, maar de informatie die hij deelt op zijn website over de Lichtschepen, Lichtkamers en de Galactische Federatie.

COBRA: Sheldan Nidle had fysiek contact met de Sirians.

Steve: Het lijkt mij dat het meest belangrijke ding is welke tijdlijn zal zijn geactiveerd. Hoeveel mogelijke tijdlijnen bestaan er en wat zal besluiten welke overheerst? Als iedereen in staat zou zijn om zijn doelen te bereiken, waarom zij hier incarneerden, wat zou het resultaat zijn?

COBRA: Er is één hoofd positieve tijdlijn met kleine variaties. Als iedereen zijn missie zou uitvoeren zouden wij de Event al decennia geleden hebben gehad.

Steve: Was de methode van ‘Access Bars’ werkelijk door positieve buitenaardsen aan de mensheid gegeven?

COBRA: Ja.

Steve: Sri Amma en Sri Bhagavan,  de Avatars van India, werken voor het creëren van eenheid (Oneness University) en wij kennen het fenomeen van deeksha door hen. Werken zij voor het Licht? Wat kun je ons over hen vertellen? Spelen zij enige rol naar de Event?

COBRA: Ja, zij werken voor het Licht. Zij proberen zoveel Licht als mogelijk te brengen om ons voor te bereiden op de Event.

Steve: Weet de positieve Templar groep in Hongarije over de Cobra Etherische Bevrijding Hongarije groep en monitoren zij het werk van onze groep?

COBRA: Ja.

Steve: Wat voor soort kwaliteit representeert de Godinnenkwaliteit? Op welke manier kan het verschijnen in onze persoonlijke levens? Met wat voor soort “taken” gaat het hand in hand? Hoe kunnen wij deze kwaliteit verdiepen binnen onszelf, dag bij dag? Wat is de echte missie van de hedendaagse Sisterhood of the Rose groep, de Godinnen, die deze gemeenschap over de hele wereld hebben gecreëerd. naast het ondersteunen van de Event?

COBRA: De Godinnenenergie brengt de vrouwelijke kwaliteit van Liefde, Tederheid en Schoonheid. Het kan onze levens soepeler laten verlopen en met minder obstakels. Je kunt je op je eigen manier met de Godinnenenergie verbinden. Sisterhood of the Rose groep kan wekelijks bij elkaar komen om zoveel mogelijk van de Godinnenenergie in het dagelijkse leven te brengen.

Steve: Op welk niveau van bewustzijn zijn de Lichtwerkers op dit moment, vergeleken met hun eerdere niveau? Hoeveel is hun innerlijke Licht en kracht recent toegenomen?

COBRA: Het Licht is aan het versterken.

Steve: Zijn de Blue Avians, de sphere wezens, deze seraphims en cherubijnen waaraan in de bijbel wordt gerefereerd?

COBRA: Nee.

Steve: Met behulp van bilocatie technieken konden wij een enorm succes boeken naar de bevrijding van de planeet. Met deze technieken, alhoewel onder bepaalde condities, kunnen wij al veilig contact maken met bepaalde binnenaarde culturen en als veel mensen deze methoden zouden gebruiken zou het resulteren in het oplossen van de matrix, naast zijn gunstige effecten op de mensheid. De vraag is: hoe deze techniek op de meest effectieve manier te implementeren?

COBRA: Na je ascentie.

Steve: Is het waar dat El Roi van de bijbel op Aarde leeft op een verborgen locatie en helpt hij om de gemeenschap in balans te houden?

COBRA: Nee.

Steve: Waarom zijn de Mayans ondergronds gegaan en hoe ontwikkeld zijn zij?

COBRA: Zij creëerden een uitbreekcivilisatie en zij zijn nu heel ontwikkeld. Velen van hen zijn terug geabsorbeerd in de Pleiadian civilisatie.

Steve: Waarom moeten wij ons pad zo vaak herhalen? Hoe kunnen wij ons herinneren als het is gewist? Wanneer zal een cel in staat zijn om weer te herinneren?

COBRA: Omdat de archons het geheugen wissen. Je kunt weer herinneren als je weer verbonden bent met je Ziel.

Steve: Welke belangrijke vraag hebben wij niet gesteld die ons pad kan effenen?

COBRA: Hoe kan ik worden wie ik werkelijk ben?

Steve: Ik las eerder over Area 51, waar experimentele bases zijn voor buitenaardsen, waar gekloond wordt. Bestaat Area 51 nog steeds of is het al vernietigd?

COBRA: Area 51 is opnieuw gemodelleerd en heeft een ander doel gekregen.

Steve: Volgens de Joodse Talmud “is Jezus de zoon van de onheilige Nimrud.” Wat betekent dit eigenlijk? Waar refereert het aan? Dus als de zoon van wie is Jezus geïncarneerd en van welke mensen?

COBRA: Kun je mij de exacte quote uit de Talmud laten zien die dit zegt?

Steve: Dank je wel.

Wij waarderen het heel erg dat Cobra zijn drukke tijd met ons wilde delen voor dit interview.

Overwinning van het Licht!

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Group

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 18 januari 2017 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: