RSS

Interview met Cobra, 18 januari 2017, door de International Golden Age Group

03 feb
Interview met Cobra, 18 januari 2017, door de International Golden Age Group

Hi Cobra, wij zijn heel blij en opgewonden om je te interviewen voor onze team leden. Het is onze eerste keer dat wij je interviewen en wij hopen dat wij dit regelmatig kunnen doen. Voordat wij met het interview beginnen zou ik ons kort willen introduceren. Onze groepsnaam is “International Golden Age Group” en wij zijn een Prepare For Change groep, ook bevrijdingsgroep voor alle Chinezen in de hele wereld. Wij hebben nu meer dan 3000 Lichtwerkers-leden in meer dan 10 landen. En wij hebben veel platforms en bronnen om in boodschappen en healing te voorzien voor alle Chinese Lichtwerkers in alle landen, kosteloos. Hier is onze website:  https://www.golden-ages.org/
2017-01-18-igag1Laten wij nu met het interview beginnen.

Situatie update

Patrick : Het is bijna zeven maanden geleden dat wij zijn begonnen met het begraven van Cintamani stenen, wereldwijd. Ik vraag mij af of dit Cintamani grit van Licht nu krachtig genoeg is om de energie van de Event flash te doorstaan.

Cobra : Het energiegrit van Cintamani stenen is steeds sterker aan het worden, en wanneer de Event flash plaatsvindt zal het natuurlijk sterk genoeg zijn. Maar wat zelfs belangrijker is, is dat dit grit nu helpt bij het oplossen van de Yaldabaoth entiteit, en dit is een van de redenen waarom het sterker en sterker moet worden, want hoe sterker dit grit is, hoe meer het helpt in de uiteindelijke ontbinding van alle plasma anomalie, dus dit is een van de meer belangrijke projecten die wij nu hebben, om te helpen met de versnelling van de Event, en om te helpen met het stabiliseren van het proces tot dat moment.

P : Om de plasma octopus op te lossen, hoeveel Cintamani stenen moeten wij wereldwijd begraven totdat deze engelachtige wezens hun kritieke massa bereiken?

C : Ik zal om verschillende redenen niet over aantallen praten, sommige ervan zijn behoorlijk voor de hand liggend, maar ik zou zeggen dat degenen die zich geleid voelen door kunnen gaan om de stenen te begraven volgens hun eigen innerlijke leiding, en dat is de perfecte aanpak van deze specifieke situatie.

P : Over project Asgardia dat afgelopen oktober is gelanceerd als de eerste publieke uitbreekgemeenschap. Aangezien veel mensen nog steeds niet vertrouwd zijn met deze term, vraag ik mij af hoe de Resistance Movement uitbreekgemeenschap omschrijft.

C : Een uitbreekgemeenschap is elke groep die zich losmaakt van de oppervlaktebevolking, en het zegt niets over het doel van deze specifieke groep, maar ik zou zeggen dat een uitbreekgroep elke groep is die ervoor kiest om van de oppervlakte te vertrekken.

Untwine : Je zei over plasma dat het nooit een dode materie is, maar dat het juist bewustzijn houdt, en in je laatste update sprak je over wat plasma anomalie dat nog steeds aanwezig is buiten dit zonnestelsel. Is deze plasma anomalie de gastheer voor enig type wezen?

C : Er is altijd leven aanwezig in het plasma, en ik zou het zo zeggen; de hele galaxy is een levend wezen en ik zou zeggen dat een arm van dat levende wezen tot een zekere graad nog steeds beschadigd is door de primaire anomalie, en vooral door de galactische oorlogen in dat specifieke gebied gedurende een hele lange tijd, vooral in de Orion arm in deze tak van het galactische lichaam, dus dit is nog steeds in het genezingsproces, er vindt nog steeds een genezingsproces plaats in dit specifieke deel van de galaxy.

U :  Ok, maar het maakt deel uit van het pleroma bewustzijn, het is geen apart bewustzijn zoals Yaldabaoth?

C : Het is niet als Yaldabaoth, nee.

U : In je laatste update gaf je aan hoe de cabal Trump probeert te gebruiken om sommige oorlogen en splitsingen in de oosterse alliantie te creëren; weet Putin daarvan, dat Trump wordt gebruikt als een poppetje?

C : Putin is zich uiteraard bewust van de situatie.

U : Ok, dus hij probeert het een betere richting op te duwen?

C : Hij heeft zijn adviseurs en hij weet wat hij moet doen.

U : Ok. Kun je vertellen waardoor de evenaar veranderde van de eerdere Atlantische positie naar de positie waar het nu is?

C : De galactische puls 75.000 jaar geleden.

PFC ontwikkeling

Patrick : Wat zou mijn leiderschapgroep moeten doen voor de Event zodat het capabel kan worden om een legale entiteit aan te sturen met meer dan 10.000 Lichtwerkers?

Cobra : Ok. Het is niet het doel van Prepare for Change om een legale entiteit te worden. Het doel van deze groepen is om ankers te zijn van de energie van de Event en om de mensen voorbereid te houden. Dus wat het meest belangrijk is op dit moment is dat deze groepen die al geformeerd zijn, dat deze naar het volgende niveau komen van innerlijke harmonie en coherentie, en om te gaan doen wat zij maar kunnen, als eerste om informatie te verspreiden, en ten tweede om fysiek te ontmoeten, te mediteren, energiewerk doen, en voor te bereiden voor de Event.

P : Wat zou mijn nieuwe technologiegroep moeten doen voor de Event onder de conditie dat wij een zeer gelimiteerde toegang hebben tot geavanceerde technologieën?

C : Ok, op dit punt zijn er al wat technologieën die al naar buiten zijn gekomen, en je kent sommige ervan, en deze technologieën kunnen tot een grote hoogte helpen voordat andere technologieën kunnen worden vrijgegeven.

P : Meer dan 20.000 Chinese mensen hebben zich ingeschreven voor onze Wechat groep. Ook zijn er duizenden mensen die onze Facebook pagina volgen. Toch wordt ingeschat dat wij maar minder dan 4000 mensen hebben die meedoen met de ascentiemeditatie. Wanneer het aankomt op petities moeten wij heel, heel hard werken om genoeg handtekeningen te krijgen. Hier is mijn vraag aan de Resistance Movement: hoe hebben zij het idee van revolutie verspreid onder een zeer vijandige Orwelliaanse omgeving en het daarna getransformeerd naar actie?

C : Ok, de tendens van de mensen is om alleen te observeren en het is makkelijk voor hen om bij een chat te gaan, maar het is niet makkelijk voor ze om iets meer productiefs te doen. Dus er wordt verwacht dat op het moment van de Event en na de Event de mensen meer bereid zullen zijn om in iets te participeren, wanneer zij zien dat er iets interessants gaande is. Tot dan zullen wij gewoon moeten blijven werken met de mensen die wij hebben, wij zullen onze meditatie doen en ons energiewerk, zoveel mogelijk met de mensen die wij hebben.

P : Je zei eens tegen mij dat een nieuwe financiën groep overvloed kan manifesteren voor de Event. Ik wil echt weten wat het kan doen om onze leden te helpen om financiële vrijheid te bereiken voor de Event.

C : In feite heb ik hierover veel gesproken bij de Taiwan conferentie, als je naar de notities gaat zie je dat ik het hele manifestatieproces heb uitgelegd. Ik heb uitgelegd hoe overvloed in jullie levens te manifesteren, binnen de groep, en hoe het te verspreiden, en je kunt gewoon naar deze notities gaan. Ik heb deze vraag beantwoord met veel uren gepraat, dus je kunt gewoon daar naar toe gaan en je kunt dit begrip krijgen en het verspreiden binnen jullie groepen.

P : Nu dat wij een Sisterhood of the Rose hebben om de goddelijke vrouwelijke energie te channelen, zouden wij een mannelijke tegenhanger moeten formeren, een brotherhood, om de goddelijke mannelijke energie te channelen?

C : Als je dit zou willen kun je dat natuurlijk doen.

Jedi : Onze groep, de International Golden Age Group, ook Prepare for Change groep, hield veel fysieke seminars voor het publiek afgelopen jaar. Onze deelnemers hadden hele goede feed backs op deze sessies geleid door onze Sisterhood of the Rose. Zouden wij de activiteiten van de Sisterhood of the Rose binnen onze Event support groep moeten verhogen?

C : Ja, dat kun je doen.

Taken na de Event

P : Aangezien de finale doorbraak steeds dichterbij komt denk ik dat het heel belangrijk is voor PFC groepen wereldwijd om te werken aan privé contactzones in hun leefomgeving. Zou jij een privé contactzone willen introduceren bij onze luisteraars en wat technische know how van zo’n gebied?

C : Ok, het basisidee is dat degenen die een privé terrein hebben van 30 bij 30 meter, of 30 bij 30 yards, en zich geleid voelen, toestemming geven aan de Pleiadians om na de Event op deze terreinen te landen, en als zij het hiermee eens zijn zullen de Pleiadians beginnen te landen op deze terreinen na de Event en op een zeker moment, om de mensheid voor te bereiden op het eerste contact.

P : Hoe zouden mensen hun privé contactzones moeten instellen in landen waar deze privé terreinen niet worden erkend?

C : In deze landen kunnen zij eenvoudigweg toewijden en dezelfde beslissingen nemen als in andere landen, want na de Event zal dit alles worden geherstructureerd, en als zij toestemming geven voor dit terrein – zelfs als zij op dit moment niet de legale eigenaren zijn – kan dat veranderen na de Event.

P : Aangezien het vrijwel onmogelijk is voor alle PFC groepen om 7 miljard mensen te genezen met hun onderbemande healing groepen wil ik heel graag weten hoe de Lichtkrachten hun massa helingprogramma zouden willen uitvoeren.

C : Na de Event zullen veel healers zich bij de taak voegen, ook al zijn zij nu hierin niet actief, en er zal ook heel veel begeleiding zijn van de Lichtkrachten die nieuwe en effectieve healing technieken zullen introduceren, en er zal nog steeds heel veel stress zijn bij degenen die anderen healen want er zal heel veel vraag zijn voor healing.

P : Wat voor soort technieken kunnen wij ons voor dat moment voorstellen?

C : Er zullen eerst veel geavanceerde spirituele helingtechnieken zijn en natuurlijk zullen er ook nieuwe geavanceerde technologieën worden geïntroduceerd na de Event die effectief fysieke ziekten zullen genezen.

P : Vergeleken met onze Nieuwe-Technologiegroep; er zijn al veel hi-tech maatschappijen of regeringsinstituten die meer capabel zijn voor het introduceren van geavanceerde technologieën in onze na-Event gemeenschap. Ik vraag mij af, is er enige onvervangbare rol voor onze Nieuwe-Technologie groep te spelen in de transformatie van de menselijke gemeenschap?

C : Ja natuurlijk, de Nieuwe-Technologie groepen van Prepare for Change zullen een grote rol hierin spelen, vooral na de Event.

P : Kun je wat voorbeelden geven over hun rol?

C : Zij zullen helpen bij het distribueren van deze technologieën, ontwikkeling van deze technologieën, en zij zullen doen wat zij kunnen om deze technologieën toegankelijk te maken voor de menselijke bevolking.

Jedi : Hoe zouden Jezus, Boeddha, en andere opgestegen wezens zichzelf presenteren op de oppervlakte van de Aarde na de Event, vooral na het Eerste Contact?

C : Zij zullen zichzelf niet presenteren op het moment van de Event, zij zullen zichzelf presenteren op een zeker moment na het Eerste Contact, wanneer het bewustzijn van de mensheid hoog genoeg is om deze wezens te accepteren zoals zij zijn, en niet hoe zij zich hen voorstellen dat zij zijn op dit moment. Dus er zal heel veel deprogrammering plaatsvinden voordat dit gebeurt, en de mensheid zal in staat zijn om hun energie rechtstreeks te begrijpen en te ervaren wanneer de tijd er rijp voor is, en dat zal een behoorlijk lange tijd na de Event zijn en een beetje na het Eerste Contact.

P : Sommige stammen die diep binnen het Amazone regenwoud leven zijn nog steeds heel primitief vergeleken met de gemeenschap. Ik wil weten wat met hen zal gebeuren op het moment dat het meeste van de oppervlaktebevolking zich begint voor te bereiden op het Eerste Contact en het volgende ascentieproject.

C : Het zal in feite makkelijker voor hen zijn want zij zijn minder geprogrammeerd, het zal makkelijk voor ze zijn om contact met buitenaardse rassen te accepteren want in hun mythologie weten zij al hierover, en het zal niet zo moeilijk voor ze zijn om zich aan te passen zoals de meeste mensen denken.

Voorstel om planetaire bevrijding te bespoedigen

P : Ik leerde dat energie voorbij ruimte en tijd kan gaan. Dus, ik denk dat wij onze intentie kunnen gebruiken om terug te gaan naar Planeet X van december 1999; zijn energiepatroon optuigen en zijn frequentie van Planetaire Bevrijding verankeren naar Planeet Aarde van 2017. Denk jij dat dit een goed idee is?

C : Je kunt dat doen als jij je daartoe geleid voelt maar de situatie op deze planeet is niet precies hetzelfde als het daar was, dus dit kan tot op zekere hoogte helpen en als jij je daartoe geroepen voelt kun je dat doen, natuurlijk alles helpt, maar dit alleen zal niet genoeg zijn, want de situatie hier is heel, héél anders dan het was op Planeet X in 1999.

P : Sommige van onze leden zijn geïnitieerd als niveau 2 Serapis Bey. Aangezien de straal van Serapis Bay mensen of dingen helpt om een betere verbinding met engelen te hebben, kunnen wij het Cintamani grit van Licht verbeteren door het zenden van een dergelijk straal ernaartoe?

C : Het zou in feite niet het Cintamani grit verbeteren maar het zou additionele healing brengen naar de sluierstructuur, dus het maakt niet uit of je deze healing energieën naar het grit brengt of naar de Cintamani stenen, of ergens anders, het zal de situatie verbeteren.

P : Je zei dat het collectieve bewustzijn van de oppervlaktebevolking diep geprogrammeerd is zodat de mensen zich op de langzaamste manier op de Event zouden voorbereiden. Hoe kunnen wij rechtstreeks zo’n staat van geest deprogrammeren en het zelfs transformeren naar onmiddellijke massa ontwaking?

C : Ok, probeer niet een bepaald specifiek persoon te deprogrammeren of te ontwaken; wat je kunt doen is gewoon informatie verspreiden, je verspreid intel, je verspreid Licht, en degenen die klaar zijn zullen ontwaken tot dat specifieke niveau, en dit is het basis protocol voor al het ontwaken op de planeet. En ik wil hier simpelweg zeggen dat de staat van ontwaken op de planeet geen zorg is voor de Lichtkrachten, want wanneer zij de sluier zullen verwijderen is de mensheid in basis klaar voor de Event, meteen op dat moment, dus het is geen probleem. Het grootste probleem is de sluier, de toplet bommen, de plasma anomalie, al deze dingen en wanneer zij zijn verwijderd of geheeld zal eenvoudigweg de Event plaatsvinden.

P : O, dus wij zijn in basis nu voorbereid.

C : Ik zou zeggen dat wat betreft de oppervlaktebevolking is voldaan aan de minimale vereisten.

P : In toevoeging op het Syrië pentagram, zouden wij moeten werken op het pentagram van Nazi concentratiekampen in Europa?

C : Dat is een heel goed idee.

P : Noem alsjeblieft vijf strategisch kritieke plaatsen op de oppervlakte van de Aarde die onmiddellijke en constante energetische healing nodig zouden hebben.

C : De eerste is natuurlijk het Syrië en Irak gebied, de tweede is het Kongo gebied, de derde op dit moment is Mexico en bepaalde landen in Zuid Amerika, de vierde zou ik zeggen zou zijn het Europese pentagram van de tweede wereldoorlog. Ik denk dat deze vier locaties nog de primaire prioriteiten zijn op dit moment.

Jedi : Wat is een beter middel voor de oppervlaktebevolking om de verwijdering van de plasma toplet bommen te versnellen, regenboog vortex of violette vlam, of andere?

C : In feite zijn zij allebei behoorlijk effectief, en een combinatie van beide is feitelijk een goed idee, de een en de ander.

J : Het Japanse team en het Chinese team doen elke nacht op dezelfde tijd de ascentiemeditatie. En er zijn meer dan 500 Lichtwerkers die eraan meedoen. Wij voelen dat de kracht behoorlijk groot is. Zou jij suggereren aan de mensen levend in drie opeenvolgende tijdzones om de ascentiemeditatie samen elke dag op hetzelfde tijdstip te doen in aanvulling op onze wekelijkse ascentiemeditatie?

C : Je kunt dit doen in aanvulling op de reguliere wekelijkse meditatie, als jij je daartoe geleid voelt.

Aarde / Geschiedenis

P : Volgens Drunvalo Melchizedeck, hebben de Martians hun eigen vrouwelijke aspecten losgekoppeld en hebben zich afgescheiden van de Bron na het accepteren van het Lucifer experiment. Ik vraag mij af of de Martians in de val zijn gelokt door de archons en toen hun implantatieproces hebben geaccepteerd.

C : Ok, in basis ben ik het niet eens met veel ideeën die zijn vrijgegeven over Mars. De geschiedenis van Mars is wat meer complex dan de mensen voorstellen, er was een mengeling van rassen die daar leefde, sommigen van hen op de oppervlakte, sommigen van hen onder de oppervlakte, het meeste onder de oppervlakte, dus ik kan jouw vraag niet op een simpele manier beantwoorden.

P : Waarom heeft de mensheid als een geheel de duistere krachten uitgenodigd op de planeet, terug in Atlantis?

C : Dat is om verschillende redenen, nummer een begrepen zij niet wat de consequenties zouden zijn, en nummer twee hun eigen – ik zou het willen noemen – imperfecties in de persoonlijkheidsstructuur die de anomalie uitnodigde, en nummer drie, de aanwezigheid van de anomalie zelf, dus het was niet eenvoudig om deze situatie te vermijden.

P : Terug in 2012 zei je dat Isis haar kroon terug had. Ik wil weten wat dat betekent.

C : Het is een symbolische code voor de bevoegdheid van de Godin, specifiek op de oppervlakte van deze planeet, en in het zonnestelsel, want de Godinnenaanwezigheid is onderdrukt geweest en dus symbolisch, Godin Isis krijgt haar kroon terug. Het betekent dat de Godinnenaanwezigheid weer bevoegd terug zal zijn, en het werkelijke echte vrouwelijke principe zal vrijelijk beginnen te vloeien – energetisch en fysiek – over de oppervlakte van de planeet.

P : Hoe heeft St. Germain zijn rijkdom beheerd en zijn fortuin vermeerderd toen hij in Frankrijk was?

C : Er zijn hier veel aspecten bij, een daarvan is dat hij was zeer goed bekend was met de principes van manifestatie, en met zijn begrip volgde hij deze principes, en iedereen die hetzelfde begrip van deze principes van manifestatie heeft kan op dezelfde manier rijkdom verwerven. En nummer twee, hij was behoorlijk bekend met alchemie, hij gebruikte zijn begrip van alchemie en de principes van manifestatie om zijn rijkdom te manifesteren.

P : Dus hij had geen baan, hij heeft gewoon zijn rijkdom gemanifesteerd?

C : Hij had geen baan. Hij volgde gewoon zijn begrip van het manifestatieproces en door dat te doen slaagde hij erin om zijn rijkdom te verkrijgen.

P : Gedurende de strijd van Duinkerken heeft Hitler een halt order gegeven aan het Duitse leger op 24 mei. Deze halt order wordt gezien als een van de grote keerpunten van de oorlog. Ik vraag mij af of het de interventie was van de Sisterhood of the Rose dat uiteindelijk 340.000 levens redde. Of, was dit het idee van Hitlers poppenspeler om de tweede wereldoorlog te verlengen?

C : Er waren in feite veel zaken die een rol speelden in deze situatie. Een daarvan was feitelijk de invloed van de Sisterhood of the Rose, maar er was ook veel van, zou ik zeggen, achterkamer deals, een van deze deals was het redden van de levens van de top nazi individuen in ruil voor overgave, dus dit was een hele complexe situatie, maar ja, de Sisterhood of the Rose was erbij betrokken.

Jedi : Wij weten dat de nazi’s bewapende vliegende schotels hadden, maar waarom zou Duitsland uiteindelijk de tweede wereldoorlog verliezen?

C : WW2 was in basis een proxy oorlog tussen de reptillians en de Galactische Confederatie. En de technologie die de Duitse oorlogsmachine had was reptillian en draco technologie, en natuurlijk heeft de Galactische Confederatie betere oorlogstechnologie, en op een zeker moment begonnen de nazi’s eenvoudigweg te begrijpen dat zij de oorlog hoe dan ook zouden verliezen, en zij onderhandelden over hun overgave in ruil voor vrije tickets naar de USA via operatie Paperclip, of naar Argentinië of Antarctica, en in basis is dezelfde groep nu aan het proberen om hun vrije doorgang naar Argentinië en Antarctica te onderhandelen. Het is in feite nu een zeer vergelijkbare situatie.

Kosmische Kennis

J : Draaien alle galaxies rond de kosmische centrale zon?

C : Het is niet een fysiek draaien rondom een bepaalde locatie, het is meer een energetische verbinding met, zou ik zeggen, Energiebron.

J : Wat is het doel van de Kosmische Centrale Zon?

C : Om energieën van de Bron door te geven het Universum in.

J : Bereikt het Centrale Ras rond de Kosmische Centrale Zon het hoogste niveau van evolutie van alle centrale rassen?

C : Op een manier ja, ik zou zeggen dat er een tendens is voor deze wezens om meer ontwikkeld te zijn dan in andere galaxies, maar het is niet een strikte regel dat zij meer ontwikkeld zijn dan andere centrale rassen.

J : In welke dimensie bestaat het Kosmische Centrale Ras nu?

C : Zoals ik zei, er zijn mensen met verschillende niveaus van ontwikkeling in dat centrale ras.

J : Is het Kosmische Centrale Ras de mentor van andere centrale rassen in het universum?

C : Op een manier, ja.

J : Assisteert het Kosmische Centrale Ras op dit moment bij de planetaire bevrijding?

C : Het dient niet het hoogste doel om deze vraag te beantwoorden.

J : Zijn onze sterrenfamilies, zoals de Pleiadians en de Sirians, onsterfelijk? Of zullen zij uiteindelijk sterven zelfs al hebben zij zeer geavanceerde technologie?

C : Sirians en Pleiadians hebben een bepaalde specifieke levensduur van hun fysieke lichaam, maar dat is geen probleem want zij kunnen altijd materialiseren of fabriceren of wat ze doen, zij kunnen altijd een nieuw fysiek lichaam arrangeren wanneer zij dat nodig hebben, het is op geen enkele manier een issue voor ze. Zij zijn niet onderworpen aan het incarnatieproces zoals wij dat hier nu hebben.

J : Is er enig carnivoor dier dat woont binnen Pleiades en Sirius?

C : Niet in deze zonnestelsels nee.

J : Ok, dus de dieren daar eten allemaal groenten?

C : Ja, Ja.

J : Is de primaire anomalie alleen energie met een hele lage trillingsfrequentie of een bewust wezen?

C : Het is niet eenvoudig om te beschrijven, het is niet een bewust wezen op de manier zoals je dat zou begrijpen, het is niet alleen wat energie, het is een principe, het is een krachtveld dat geen enkel hoger doel heeft en het bestaat eenvoudig zonder enig doel. Het is de tegengestelde polariteit van doel.

P : Wat is de exacte relatie tussen chimera groep en archons?

C : In basis is de chimera groep degene die commando’s geven aan de archons, de chimera groep is de top van de voedselketen van de andere kant.

P : Als elk moment aanwezig is in hoge dimensies, is het waar dat hoog dimensionale wezens geen concept hebben van ruimte en tijd?

C : Ik ben het niet eens met het eerste statement, en ook niet met het tweede.

P : Hoe zien zij ruimte en tijd?

C : Zij zien ruimte en tijd als een flow die op dezelfde manier komt als wij doen, maar een klein beetje multidimensionaal.

Spiritualiteit

P : Wat is het verschil tussen esoterisch en occult?

C : Esoterisch betekent dat wat niet exoterisch is, het is innerlijk niet uiterlijk, het betekent alles dat niet is, of manieren om met deze energieën om te gaan op een meer concrete manier. Occult op zichzelf is niet positief of negatief, het is gewoon een benadering om om te gaan met energieën, om energieën te sturen, om op de ene of de andere manier te werken met energieën. En esoterisch is meer een innerlijke verbinding met de energieën, niet zozeer uiterlijke manipulatie of richting van energieën.

P : Ging Jezus naar Tibet om Boeddhisme te studeren toen hij jong was? Of werkte hij in feite aan zijn spirituele training op de Egyptische mysterieschool met Mary vanaf de leeftijd van 12 tot 31 jaar oud?

C : In feite ja, hij was getraind in Egypte in de mysterieschool, dat is absoluut juist, en ja, hij reisde ook naar – niet precies Tibet, maar naar een gebied tussen Ladakh en Kashmir.

P : Wat was het doel van zijn reizen?

C : Hij ging door met zijn missie.

P : Wat betekent Christus Bewustzijn?

C : Christus Bewustzijn is in feite een term die onvoorwaardelijke Liefde beschrijft.

P : Kunnen mensen enige specifieke spiritueel vooruitgang verwerven met het houden van honden en katten als hun huisdieren?

C : De verbinding met dieren kan natuurlijk het hart openen en meer Liefde brengen in het leven van iedereen.

P : Wat is de oorsprong van Dowsing?

C : Dowsing is een vorm van het detecteren van energie flow, en is in feite een zeer gelimiteerd fragment van het oude begrip van Atlantis over vaststellen en detecteren van energie flow.

P : Waar zijn de thuisplaneten van Xi Wangmu en Jade Emperor?

C : De Jade Emperor had in feite wat tijd in de centrale civilisatie, en hij bracht ook wat tijd door in verschillende sterrenstelsels in de big dipper constellatie, en het is heel erg hetzelfde met Xi WangMu, zij bracht ook veel tijd door in Thuban, wat de belangrijkste ster is in de Draco constellatie, waar zij veel van haar eigen spirituele groei ervoer, en dan kwam zij later naar deze planeet om te helpen bij de ontwikkeling van de Chinese gemeenschap.

J : Is het Seth materiaal betrouwbaar? Wie is deze entiteit Seth?

C : Zoals met alle gechannelde zaken zou ik zeggen dat het betrouwbaar is tot op zekere hoogte. En je moet je eigen innerlijke leiding gebruiken met al het gechannelde materiaal.

J : Is het waar dat de Dalai Lama zijn volgende incarnatie kan herkennen? Zo ja, hoe kan hij 14 keer incarneren zonder zijn vorige levensherinneringen kwijt te raken?

C : Hij kan het in feite soms herkennen, want er zijn bepaalde protocollen, maar zijn geheugen is niet volledig ononderbroken, er was hiermee veel manipulatie in het verleden, dus tot op zekere hoogte klopt dit, maar niet volledig.

J : Wat is Laozu’s missie als een opgestegen wezen toen hij in China leefde?

C : Zijn missie was om veel wijsheid te geven aan de Chinese bevolking.

J : Is Quan Yin zijn tweelingziel?

C : Het is niet zijn tweelingziel maar een van zijn soul mate van zijn zielsfamilie.

J : Is Anubis in Egyptische mythologie een opgestegen wezen?

C : Op dit moment ja.

J : En hoe met hem te verbinden?

C : Zoals met elk ander wezen van Licht zijn er vele technieken, vele benaderingen, er is geen verschil.

J : Wat is zijn rol met betrekking tot menselijke zielen?

C : Hij helpt degenen die de transitie maken van de fysieke laag naar de niet-fysieke lagen.

J : Boeddhisme plaatst veel nadruk op het concept van incarnatie. Het bepleit ook het idee dat menselijke wezens zouden incarneren als dieren als zij immoreel gedrag laten zien voordat zij sterven. Is dit deel van lering een negatieve mind programmering?

C : Boeddhisme is in feite een mengsel van begrijpen en mind programmering, dus het deel over reïncarnatie is correct. Dit is in feite wat gebeurt, maar een wezen kan nooit teruggaan naar het dierenrijk als hij binnen het mensenrijk was. Wat zou kunnen gebeuren is als een bepaald wezen te ver ging in negativiteit, kan hij naar de Centrale Zon worden genomen, terug bewerkt,  en gaat dan weer door de hele cyclus van evolutie, en natuurlijk bevat dat ook de dierenevolutie op een zeker moment.

J : Wat is de Boeddha natuur?

C : Het is de staat van verlichting.

J : Wanneer iemands fysieke lichaam is overleden, en hij gaat dan leven in de astrale laag, zal zijn plasma lichaam en etherische lichaam sterven, of verdwijnen, of transformeren?

C : Eerst, de persoon die de fysieke laag verlaat gaat door een plasma tunnel, en als hij erin slaagt om door de plasma tunnel te gaan wordt het plasma lichaam opgelost, en dan gaat hij de etherische laag in, en na een zekere tijd, als hij het etherische lichaam oplost, gaat hij de astrale laag in.

J : Sommige Cintamani stenen zijn transparant, maar anderen zijn opaak. Wat is de functie van deze twee soorten steen?

C : In basis zijn de transparantie stenen meer gefocussed op het brengen van hogere energieën en een beetje meer verfijnd, de opake stenen zijn beter voor het gronden van deze specifieke energieën.

J : Hoe onze telepathie te ontwikkelen om een betere communicatie te hebben met onze sterrenfamilie en opgestegen wezens na de Event?

C : Na de Event zal er veel energieondersteuning zijn van de Galactische Centrale Zon, en het zal dan veel makkelijker zijn om deze telepathische vermogens te ontwikkelen, en de Lichtkrachten zullen leiding en instructies geven hoe dat te ontwikkelen, en natuurlijk zal het voor dezen wat toegewijde tijd en oefening vergen om ontwaakt te zijn, het zal niet gewoon uit zichzelf gebeuren. Mensen zullen nog steeds behoorlijk wat tijd en moeite moeten toewijden om deze te ontwikkelen, maar het zal veel makkelijker zijn dan het nu is.

J : Zal de mens zijn of haar individuele bewustzijn behouden nadat hij/zij terug ascendeerde naar de Bron?

C : In feite zal het individuele bewustzijn uitbreiden om het geheel te omarmen.

J : Is de ziel vernietigbaar of oplosbaar?

C : Het is mogelijk om een ziel te vernietigen als je het in de Galactische Centrale Zon zet, dat is een buitengewone situatie, maar in basis is de ziel oneindig. Natuurlijk wordt de ziel op een bepaald moment opgelost wanneer een bepaald wezen voorbij het zielsniveau gaat, maar dat is ook een zeer unieke en speciale situatie.

J : Hebben duistere krachten enig soort van technologie uitgevonden om de ziel te manipuleren of te vernietigen?

C : Nee, het is voor hen niet mogelijk om zoiets te doen. Zij hebben natuurlijk de ziel beschadigd en zij hebben dit al gedaan met nucleaire explosies, maar daar blijft het bij.

Mysteries

J : Als etherische archons onze ouders en familieomstandigheden kunnen kiezen, waarom zouden zij sommige Lichtwerkers relatief betere biologische ouders laten hebben en betere familieomstandigheden, in plaats van alle sterrenzaden te gooien in de slechtste families of landen op de planeet Aarde?

C : In basis kunnen de archons niet elke incarnatie controleren en elke situatie voor 100%, natuurlijk hebben de Lichtkrachten hierin iets te zeggen, en soms lukt het de Lichtkrachten om betere incarnaties te arrangeren voor bepaalde mensen.

J : Doen onze sterrenfamilies mee met onze wekelijkse ascentie meditatie en ook de Godinnenvortex?

C : Ja natuurlijk doen zij dat op hun eigen niveau ja.

J : Zo ja, waarom hebben wij de kritieke massa nog niet bereikt?

C : Het is omdat de vrije wil van de mensheid nog niet voldoende samenwerkt.

J : Waarom kunnen mensen soms de toekomst zien in hun dromen?

C : Mensen kunnen de toekomst zien voor bepaalde specifieke gebeurtenissen waarvan al vaststaat dat zij zullen plaatsvinden. En dan informeren de Lichtkrachten mensen in hun dromen, of hun ziel informeert hen in de droom, dat er iets staat te gebeuren.

J : Er wordt gezegd dat Kola Superdeep Borehole gesloten was omdat mensen wat verschrikkelijke schreeuwen hoorden en zelfs monsters zagen opdoemen uit het  boorgat. Heb jij inzichten over deze mysteries?

C : In feite wat er gebeurde is dat er reptillians daar beneden leefden, en deze dingen gebeurden eerder, mensen werden gekidnapped en sommigen van hen waren ondergronds door deze reptillian gecontroleerd.

J : Waarom kunnen mensen levitatie krijgen of andere super fysieke krachten nadat zij zijn gehypnotiseerd?

C : Ik zou een bevestiging hiervan moeten zien, want er zijn veel geruchten van dingen die gebeuren en die bij nadere bestudering niet juist blijken te zijn.

J : Is er enige wereld onder de solide derde dimensie, zoals 1e of 2e dimensie?

C : Nee

J : Wat is het verschil tussen planetaire grit van Licht en leylijn?

C : Een leylijn is een specifieke lijn in het planetaire grit.

J : Dus een leylijn is in feite in de grond of boven de grond?

C : Het is in feite een energielijn die stroomt door de oppervlakte, en zich een beetje uitbreidt onder en een beetje boven de oppervlakte.

P : Wat is de relatie tussen de Tunnel van Set en Set de Egyptische godheid?

C : Tunnels van Set waren door bepaalde occultisten naar Set genoemd want de tunnels van Set waren gebruikt door negatieve entiteiten om door de wormholes in plasma te reizen. En Set was bekend als een van de hoofd entiteiten voor de duistere krachten.,

P : Kun je het principe van photoradionic aansturing beschrijven die je noemde in jouw pleiadian interview?

C : Ok, wat het in basis doet, gewoonlijk gebruikt dit het principe van energietransitie en transmissie tussen de etherische en fysieke lagen, dus de energie zelf voor deze aansturing komt van energietransmissie van de etherische en fysieke lagen, het is niet geheel een fysiek fenomeen. En dat is waarom het sommige ideeën van de mainstream wetenschap lijkt tegen te spreken.

P : Dus op een manier laadt de energie zichzelf naar de etherische laag en manifesteert zichzelf dan terug naar de fysieke laag?

C : Nee, er is een flow van energie tussen de fysieke plasma en etherische, op de manier dat deze aansturing is gestructureerd.

P : Kun je het werkingsprincipe van antizwaartekracht vehikel beschrijven?

C : In basis is het onderliggende principe hetzelfde, ik zou zeggen dat de meeste van deze geavanceerde technologieën zijn gebaseerd op energietransmissie tussen het fysieke en etherische door plasma, en de plasma is in feite het medium, of ik zou zeggen, de stargate waardoor de energieflow opereert.

P : Is Ophiuchus werkelijk het 13 sterrenbeeld?

C : Dit is een mogelijke manier van interpretatie, maar is alleen een mogelijke manier hoe zodiac uit te splitsen of te stellen, maar niet de enige.

P : Wij hebben ontdekt dat sommige mensen tenderen om zelfs meer scalargolf aanvallen te krijgen na het dragen van de Cintamani steen. Ik vraag mij af hoe wij deze situatie kunnen oplossen.

C : Ok, ik zou zeggen dat iedereen die voor het Licht werkt, die zijn missie doet, meer scalar aanvallen kan krijgen want wij zitten midden in een oorlog, en het is simpelweg een indicatie dat je meer moeite moet steken in het jezelf beschermen.

P : Heel goed, dank je Cobra, dus aan het eind van dit interview wil jij nog iets tegen de luisteraars zeggen?

C : Ja, ik zou zeggen dat er onlangs wat interessante ontwikkelingen waren die ons zoveel dichter bij ons uiteindelijke doel brengen, en het is heel belangrijk voor iedereen om alert te zijn, geen dingen standaard te doen, wees wakker, wees alert, en doe je missie want elke daad, elke actie, telt, nu zeker.

Eindigend

Dank je Cobra, voor dit fantastische interview. Dank aan Untwine voor zijn hulp bij het overbrengen van Cobra’s interview in tekst. Dank aan Patrick en Jedi’s moeite om dit interview mogelijk te maken.

Voor meer informatie over Aarde bevrijding, zie Cobra’s blog: http://2012portal.blogspot.tw/.

Als je Chinees kunt lezen kun je gaan naar: https://www.golden-ages.org/.

Je zult veel waarheden vinden en fantastische informatie op deze website.

Overwinning van het Licht!

International Golden Age Group

2017-01-18-igag1Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 3 februari 2017 in Interview met Cobra NL

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: