RSS

Bericht van Cobra, 13 maart 2017, Taiwan Ascentie Conferentie Rapport

13 mrt

Onze Ascentie conferentie was strategisch geplaatst in Taipei, dichtbij het centrum van de meest dichte menselijke populatie, en geplaatst in een van de plekken met het hoogste percentage Lichtwerkers en Lichtstrijders op de planeet.

Onze groep was fantastisch en zekere belangrijke projecten zijn geïnitieerd. Deze projecten zullen bekend worden gemaakt op het moment dat zij dichter bij hun voleindiging zullen zijn.

Sommige van deze projecten hebben een relatie met de ‘Peach Blossom Spring’:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Peach_Blossom_Spring

In de laatste weken voor de conferentie – en afgelopen zaterdag bereikte dit het meest intense moment – waren er meedogenloze aanvallen van de archons op bepaalde sleutel Lichtwerkers op de planeet, en de Lichtkrachten hadden er nu echt genoeg van.

Er is zaterdag rond 11.30 pm Taipei tijd drastische actie ondernomen door de Lichtkrachten toen de operatie met de codenaam “Justice of Maat” (gerechtigheid van Maat) was geïnitialiseerd. Deze operatie duurde zo’n 21 uur en als een gevolg is er nu geen enkele negatieve niet-fysieke entiteit veilig voor verwijdering en vertrek naar de Galactische Centrale Zon. Als een gevolg van dit alles is de verwijdering van het hoofd van de Yaldabaoth entiteit significant versneld.

Dit heeft extreme veranderingen in de Schumann resonanties gecreëerd, wat op zaterdag begon rondom 10.50 pm Tomsk tijd (11.50 pm Taipei tijd), en 21,5 uur voortduurde:

http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

De Resistance heeft ook gecommuniceerd dat veel sleutel fysieke leden van de cabal “uiteindelijk hun eigen medicijn hebben geproefd”. Hier kan verder niets over worden gezegd.

Samenvattend; alle negatieve facties – met uitzondering van de chimera groep – zijn nu zeer verzwakt.

Overwinning van het Licht! Gerechtigheid van Maat!

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 13 maart 2017 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.