RSS

Nieuw Cobra interview juni 2022

13 jul

Link naar de publicatie van het Engelstalige interview

Hallo Cobra,

TY voor het accepteren van onze uitnodiging voor een nieuw interview. Het is alweer 6 jaar geleden sinds onze eerste:

Chania conference report 2016

AGN veg Cobra interview 2021 

Nu we de laatste stadia van planetaire en galactische bevrijding naderen, voelden we dat de tijd rijp is voor dit interview.

Interview

Q. Was de galactische confederatie op 26 november 1977 in delen van Zuid-Engeland, tijdens de onderbreking van de Southern Television uitzending door de ASHTAR Galactic Command en de ontwapeningswaarschuwing aan de Aarde-bevolking, op de hoogte van de negatieve exotische technologie van de AARDE?

A. Zij waren zich bewust van een deel ervan, maar niet van alles.

Q. Galactische Confederatie en RM (Resistance Movement) leden zijn in staat tot telepathisch <lezen> van de oppervlakte (en niet alleen) de gedachten van wezens, maar HOE was de kosmos in het algemeen niet in staat om van tevoren de creatie en complexe verspreiding van de massale negatieve tech te detecteren, gedurende miljoenen jaren?

A. OK, ten eerste, de Resistance Movement is niet in staat om telepathisch de gedachten van de oppervlaktebevolking te lezen. De Galactische Confederatie kan dat wel, maar toen de duisternis miljoenen jaren geleden werd gecreëerd, was er een zeer, zeer drastische negatieve situatie waarin de duistere krachten het hele universum bedreigden met duistere technologie en zij eisten dat de Bron geen intel over die technologie gaf aan de Opgestegen Wezens, aan de Galactische Confederatie, dus de Galactische Confederatie was zich ervan bewust dat er iets mis is, maar zij hadden niet alle details. De details zijn de laatste paar jaar allemaal vrijgegeven, omdat we het einde van de cyclus naderen en dat allemaal opgeruimd moet worden.

Q. Over de MASSIEVE uitslaande branden van de afgelopen jaren over de hele wereld: hoe komt het dat de Galactische Confederatie niet in staat is die massale branden te blussen met geavanceerde technologie?

A. OK, er zijn 2 factoren hier:

-ten eerste, de Galactische Confederatie grijpt niet direct in op het oppervlak van de planeet, omdat dat topletB zou triggeren, hetgeen veel erger zou zijn.

-ten tweede, een deel van het antwoord is, dat er veel van de primaire anomalie vlakbij, naast het oppervlak, is en de Galactische Confederatie kan nog niet zo veel anomalie aan met hun technologie.

Q. Zullen tijdens de zonnevlam-evacuatie naast de mensen op Aarde ook de tientallen miljarden niet-menselijke wezens met gevoel die in de natuur en in boerderijen leven, geëvacueerd worden?

A. Veel dieren, vooral de grotere dieren zullen ook geëvacueerd worden en tenminste een paar leden van elke soort zullen ook geëvacueerd worden, behalve die soorten die bedoeld zijn om uit te sterven, omdat sommige van de soorten genetisch gemanipuleerd zijn en het doel voor hen is om niet meer te bestaan. Dus ik zou zeggen dat de meeste grote, geavanceerde dieren zullen worden geëvacueerd.

Q. Waar zullen ze worden geëvacueerd en herplaatst?

A. Eerst zullen ze worden geëvacueerd op de schepen, velen van hen zullen worden vervoerd naar de planeet in het Pleiaden sterrensysteem waar de mensheid zal leven en sommigen van hen zullen naar andere planeten gaan waar ze in staat zullen zijn om een zuivere, ongerepte natuurlijke omgeving te hebben.

Q. Zullen sommigen van hen na de EVENT worden teruggebracht op de NIEUWE AARDE?

A. Zeer weinigen uitverkorenen, ja…de meesten van hen nee maar sommigen van hen ja.

Q. Zal het mogelijk zijn onze huisdieren met ons mee te nemen tijdens de EVACUATIE en verder waarheen wij ook maar verkiezen te gaan nadat de Aarde door de EVENT is gegaan?

A. OK, in principe zal ieder individueel mens zijn eigen keuze moeten maken over de evacuatie en de huisdieren zullen uit eigen beweging geëvacueerd worden, en als er een hoger doel is dan zullen ze opnieuw verbonden worden, de huidige aanpak die aan de oppervlakte van de planeet is zal veranderd worden omdat de meeste dieren ervoor zullen kiezen om in een natuurlijke omgeving te leven. De emotionele band die is ontstaan tussen de dieren en de mensen zal blijven bestaan, maar de meeste aspecten van die band zullen verdwijnen.

Q. Dus we kunnen onze honden meenemen als we dat willen, of niet?

A. Je zult een keuze moeten maken, ongeacht jouw hond. De meeste honden zullen worden geëvacueerd, ongeacht jouw keuze.  

Q. Hoe lang na de EVENT zullen we in staat zijn om onze oude Aardse verwanten en vrienden die jaren voor de EVENT zijn overleden te herenigen/zien?

A. Dit zal een zeer individuele situatie zijn…er zullen individuele variaties zijn met dit…diegenen binnen de oppervlaktebevolking die meer bewust zijn, meer ontwaakt, zullen toegang krijgen tot technologie om het astrale vlak vrij snel na de EVENT te kunnen bezoeken en dan zal de rest van de mensheid moeten wachten op de EVACUATIE maar ik zou zeggen dat het ontwaakte deel van de bevolking kan verwachten dat te hebben binnen maanden na de EVENT.

Q. Is er ook maar 1% kans dat de EVENT NA 2030 zal plaatsvinden?

A. Ik kan geen data geven…ik kan alleen mijn speculatie geven of ik zou zeggen oriëntatiedatum 2025 maar dat is slechts een oriëntatiedatum. Ik weet niet wanneer de EVENT zal plaatsvinden. We werken er allemaal aan dat het gebeurt, de Lichtkrachten werken eraan dat het gebeurt en het zal gebeuren wanneer het moet gebeuren.

Q. Hoe lang na de bevrijding zullen we nog geld gebruiken?

A. OK, op het moment van de EVENT zal er een reset zijn van het financiële systeem, dan zal het financiële systeem langzaam uit gefaseerd worden, dan volledig verdwijnen op het moment van de POLAR SHIFT en de EINDELIJKE EVACUATIE.

Q. Hoe lang na de bevrijding zal het zijn voordat de hele planeet ALLEEN vrije energie en replicators zal gebruiken?

A. Nogmaals, dit zal gebeuren wanneer de transformatie voltooid zal zijn bij de POLAR SHIFT en de FINALE EVACUATIE.

Q. Ongeveer hoe lang na de bevrijding zullen ALLE mensen op Aarde nieuwe, jonge, geheelde lichamen hebben?

A. De meeste mensen zullen geëvacueerd worden en nadat ze geëvacueerd zijn zullen ze door een bepaald afstemmings- en genezingsproces gaan op de Moederschepen en dan zullen ze jonge, geheelde lichamen hebben. De meeste mensen zullen een vrij dramatische genezing ondergaan vóór de EVENT, maar ik zou zeggen dat de uiteindelijke transformatie zal plaatsvinden op de Moederschepen.

Q. Als gevolg van de vele vertragingen voor de Bevrijding, zal er voldoende tijd zijn tussen de bevrijding en de EVENT voor niet-ontwaakte mensen om alle schokkende nieuwe realiteit en onderdrukte onthullingen te verwerken?

A. Misschien wel of misschien niet, maar de tijd dringt, dus de mensen zullen blootgesteld worden aan een versneld proces dat voor veel wezens overweldigend kan zijn, omdat het grootste deel van de mensheid ervoor gekozen heeft om zoveel te negeren en te ontkennen. Maar we kunnen niet meer wachten op de massa’s, de transformatie moet gebeuren… het zal voor velen een beetje schokkend zijn maar er is geen weg meer omheen.

Q. Tegen de tijd dat de bevrijding wordt aangekondigd, zullen dan ALLE ontvoerde kinderen wereldwijd veilig bevrijd zijn?

A. Ik zou zeggen de overgrote meerderheid ja, omdat sommige reddingsoperaties nog een paar dagen na de EVENT zullen doorgaan.

Q. Zullen we onmiddellijk na de bevrijding genoeg tijd hebben om ook de tientallen en tientallen miljarden voelende wezens die we dieren noemen en die momenteel over de hele wereld gevangen worden gehouden, te redden, te bevrijden, te genezen en te herhuisvesten in veilige natuurlijke heiligdommen?

A. OK, onmiddellijk na de EVENT zullen er bepaalde specifieke reddingsteams zijn die hen zullen bevrijden van de boerderijen, van de verwerkingsfaciliteiten, van de slachthuizen, dit zal onmiddellijk na de EVENT worden gestart.

Q. Hoeveel geëvacueerde mensen kunnen comfortabel worden ondergebracht in PLEIADES?

A. Alle menselijke zielen, dat zijn er ongeveer 70 MILJARD…er is meer dan genoeg ruimte.

Q. In welke dimensie bevindt zich het NIEUWE THUIS van PLEIADES voor de mensheid?

A. Het is een fysieke planeet maar wat betreft de trillingsfrequentie is het ergens tussen de 4e en 5e dimensie.

Q. Zullen alle mensen die niet willen/kunnen ascenderen na de Event in de Pleiaden blijven of zullen sommigen ervoor kiezen om elders heen te gaan?

A. OK, de meeste mensen zullen door een bepaald afstemmings- en genezingsproces moeten gaan op die specifieke Pleiadenplaneet en degenen die door die transformatie gaan zullen, nadat zij door die transformatie zijn gegaan, in staat zijn om naar andere locaties te reizen.

Q. Zijn de Pleiadiërs 5e dimensionaal?

A. Ik zou zeggen dat ze 6-dimensionaal zijn.

Q. Is de Galactische Confederatie 5e dimensionaal?

A. 6e dimensionaal, 7e dimensionaal en hoger.

Q. Zien ALLE leden van de Resistance Movement er humanoïde uit?

A. Ik zou zeggen bijna allemaal. Er zijn er maar heel weinig die dat niet zijn. Ik zou zeggen dat 99,9% mensen zijn.

Q. Zijn ze 5e of 6e dimensionaal?

A. Ja, dat klopt precies, de beschrijving.

Q. Heeft de Galactische Confederatie veel exotisch uitziende kosmische rassen leden?

A. Ja, ik zou zeggen dat de overgrote meerderheid van de rassen humanoïde zijn, maar er zijn er ook die nogal exotisch zijn.

Q. Wat zou de kortste en langste lengte zijn van een lid van de Verzetsbeweging en de Galactische Confederatie?

A. Wel, in de Verzetsbeweging zijn ze ongeveer even lang als de mensen aan de oppervlakte, maar in de Galactische Confederatie veel groter, ik zou zeggen ruwweg, de meeste soorten zijn tussen de 10 cm, wat ongeveer 4 inches is, tot, ik zou zeggen, 10 of 20 meter.

Q. Lijken de leden van de Galactische Confederatie qua anatomie op het menselijk ras?

A. Nogmaals, ik zou zeggen dat de meesten van hen humanoïde zijn qua uiterlijk, en zelfs een groter percentage hebben ze het centrale ruggengraatstelsel, ze hebben de wervels, de meesten van hen… er zijn er die een andere anatomie hebben, maar de meesten van hen zijn behoorlijk gelijk aan humanoïde wezens op Aarde.

Q. Produceren en baren zij op dezelfde manier als het menselijk ras?

A. De meesten van hen nee…

Q. Als grote fans van de jaren 80 muziek als het decennium met de hoge vibrationele muziek infusie, was de muziek van de jaren 80 geïnspireerd door de Pleiadiërs?

A. Veel ervan ja…eigenlijk zou ik zeggen vanaf ruwweg 1983 tot ruwweg 1987 was er grote invloed van de Pleiadiërs die muzikanten inspireerde over de hele wereld.

Q. Is DANCE een groot onderdeel van de verzetsbeweging en de vrijetijdsbesteding van de Galactische Confederatie?

A. Ja, zeker.

Q. Over de huidige zielsverwanten van de mensen…zullen zij na de gebeurtenis splitsen om zich te herenigen met hun respectievelijke tweelingvlammen?

A. OK, hier zal elk individueel wezen zijn eigen keuzes maken, dus sommige van de meeste ontwaakte wezens zullen zich opnieuw verbinden met hun tweelingzielen, sommige zullen nog steeds hun verbinding houden met hun zielsverwanten en sommige niet, dus het zal heel individueel zijn.

Q. Of sommigen van ons in staat zullen zijn om te ascenderen of niet, kort na het EVENT, zullen we ook in staat zijn om vrij te reizen tussen de Nieuwe Aarde, PLEIADES nieuwe thuis voor de mensheid en/of elders waar we zouden zijn?

A. OK, elk individu zal door een zuiverings- en reinigingsproces moeten gaan en wanneer dat specifieke wezen een bepaalde trillingsfrequentie bereikt, door een bepaald proces gaat, dan zou het die vrijheid van beweging door het melkwegstelsel ontvangen.

Q. Zal er nog een planeet zijn vergelijkbaar met de AARDE omstandigheden waar er lijden, oorlogen, enz. zullen zijn?

A. Nee, Nee…DIT ZAL EINDIGEN, ABSOLUUT.

Q. Zal AARDE na de EVENT nog een FYSIEK LICHAAM hebben?

A. Ja

Q. In welke dimensie zal de NIEUWE AARDE zich bevinden, direct na de SOLAR FLASH (EVENT)?

A. De trillingsfrequentie zal afgestemd zijn op de 5e en hogere dimensies

Q. Was er ooit een andere planeet in het bekende Universum en de bekende kosmische geschiedenis in een vergelijkbare situatie als AARDE is?

A. Nee, nee, dit is zeer uniek, iets als dit is nog nooit eerder ergens gebeurd

LAATSTE VRAAG

Q. Heeft de ervaring met AARDE de kosmos in het algemeen laten zien dat de dingen vanaf nu op een heel andere manier moeten worden beheerd dan tot nu toe het geval was?

A. Ja, zeker, eigenlijk was en is dit nog steeds een grote les voor het hele Universum

Met veel DANKBAARHEID en LIEFDE, heel veel dank voor dit broodnodige opbeurende interview en voor alles wat u deed en blijft doen namens de gehele Schepping. U zult eeuwig onze Kosmische SuperHero blijven.

We houden van je, DANK JE!

C. Hartelijk dank!

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 13 juli 2022 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

2 Reacties op “Nieuw Cobra interview juni 2022

 1. F.Neslo

  14 juli 2022 at 18:15

  Waar kan ik meer informatie vinden over de Event en Evacuatie.

  Like

   
  • eventnl

   16 juli 2022 at 14:01

   Klik links bovenin op de pagina “index & alles op volgorde” en daar vind je van alles wat op dit blog is gepubliceerd op onderwerp.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: