RSS

Cobra: korte update, en een interview met Int Golden Age Group en Prepare for Change Japan, 29 september 2022

04 okt

KORTE UPDATE

Zo’n 15.000 mensen hebben meegedaan met onze meditatie voor vrede tussen Rusland en NAVO. Alhoewel dit veel minder is dan de kritieke massa, heeft de meditatie geholpen om tot op zekere hoogte de spanningen weg te nemen. Zie: link 1 en link 2.

Verwijderen van de implantaten is gaande en een van de eerste effecten is de verhoging van de kundalini energie. Dit heeft protesten in Iran op gang gebracht, waar veel vrouwen zich verzetten tegen de onderdrukking van de vrouwelijke energie.

Deze protesten hebben het vermogen om het onderdrukkende regime te laten kantelen, en nu doen olie arbeiders ook mee. Zie link 1 en link 2.

De Lichtkrachten vragen iedereen die zich daartoe geleid voelt om mee te doen aan de meditatie om de veiligheid van de demonstranten te beschermen en hen de steun van de Godinnenenergie te geven.

INTERVIEW

Onder deze link vind je vertalingen van het onderstaande interview in veel verschillende talen.

[Noot van vertaler]: Ik geef hier eerst enkele interessante fragmenten uit het interview.

Cobra: De Lichtkrachten voerden de laatste jaren verschillende operaties uit en kwamen steeds dichter bij de oppervlakte, en nu zijn ze erin geslaagd om zo dichtbij te komen dat ze, met hun technologie, kunnen beginnen met het verwijderen van de implantaten.

Cobra: Het zal een planetair proces zijn en het is al een planetair proces. Dus kwantumkanon technologieën bombarderen het oppervlak van de planeet. Ze bombarderen eigenlijk met hun energievelden de implantaten en biochips in elk lid van de oppervlaktebevolking. En ze beginnen de zwarte gaten in de implantaten te verwijderen. Dat is een zeer lastig en uitdagend proces, maar het vindt al plaats en het zal voor iedereen hetzelfde zijn. Het hele netwerk van implantaten en biochips moet worden verwijderd.

Wat is de relatie tussen chakra’s, Merkaba, en Ascentie? Cobra: Chakra’s zijn energievortexen in de menselijke energievelden die verschillende frequenties van Licht uitzenden. Merkaba is het Lichtlichaam, dat een voertuig is dat wij gebruiken om onze Ascentie te bereiken, en Ascentie is een proces dat plaatsvindt wanneer wij in staat zijn alle anomalieën en alle blokkades uit ons energieveld te verwijderen. En als we dan een supergeleiding van het Lichtlichaam bereiken, stijgen we op.

Vervolgens wordt gezegd dat de Lichtkrachten een apparaat hebben dat bekend staat als de Ascentiekamer, die het menselijke Ascentieproces kan stimuleren. Kunt u het uiterlijk en het principe ervan beschrijven? Cobra: Oké. Er zijn twee aspecten van dit apparaat. De eerste is de zuiverings- en genezingskamer, die de obstakels verwijdert en geneest. En dan is er de eigenlijke Ascentiekamer, die de Kundalini energie activeert en iets dat het elektrische vuur wordt genoemd. Het betekent dus dat een zeer sterke, sterk geladen energie door het energielichaam stroomt – nee door het Lichtlichaam, door het Merkaba lichaam en het activeert. Dus dat is een zeer geavanceerde technologie, die gebruikt wordt door Opgestegen Wezens in de hele Melkweg.

Als ik gekwalificeerd ben voor de Eerste Golf van Ascentie, kan ik dan de staat van Ascentie bereiken als ik de Ascentiekamer direct na het Eerste Contact gebruik? Cobra: Oké. Sommige zeldzame individuen zouden hun Ascentie zelfs voor de Eerste Golf kunnen bereiken door die Ascentiekamer te gebruiken, maar de meeste mensen die in de Eerste Golf zullen gaan zullen dit als groep doen, als een planetair groepsproces op hetzelfde moment als de tijd rijp is.

Vervolgens, aangezien de Lichtkrachten zeer geavanceerde spirituele technologie hebben, zullen de meeste oppervlaktebewoners nog jaren van training moeten ondergaan om Ascentie te bereiken? Cobra: De meesten van de oppervlaktebevolking hebben levens nodig, honderden, en duizenden jaren om Ascentie te bereiken op andere planeten. Zij zijn er niet klaar voor.

Cobra: Ongeacht het niveau van de technologie, menselijk bewustzijn is menselijk bewustzijn en dat moet van binnenuit getransformeerd worden. Technologie kan helpen, maar het echte werk moet gedaan worden door mensen die door het Ascentieproces gaan. Dus het percentage van de oppervlaktebevolking dat een echt Ascentieproces zal ondergaan zal zeer gering zijn, zeer laag.

Zullen mensen superkrachten krijgen zoals teleportatie, manifestatie uit de lucht, of elementmanipulatie zodra we Ascentie bereiken? Cobra: Als de mens de Ascentie bereikt, zal hem de sleutel, het gereedschap, worden gegeven om die krachten te gebruiken, en dan zal hij worden getraind om ze te gebruiken. En dat trainingsproces zal enige tijd in beslag nemen, maar vanaf het begin zullen zij dit basisvermogen hebben dat vervolgens in de loop der tijd zal worden geperfectioneerd.

Cobra: Er zal een Ascentiegolf zijn, die vergelijkbaar is met een galactische puls, en iedereen zal van zijn eigen locatie worden gehaald, geteleporteerd naar de moederschepen, en op die moederschepen zullen zij het Ascentieproces zelf ondergaan in de Ascentiekamers.

HET VOLLEDIGE INTERVIEW

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group en Prepare for Change Japan Official hadden een interview met Cobra georganiseerd om verschillende onderwerpen door te nemen.

In dit interview beantwoordde Cobra vele vragen over de huidige situatie en over het Ascentieplan.

Hier staat de opname van het interview op ons YouTube kanaal.

Speciale dank aan de International Golden Age Group en PFC Japan Official voor hun grote steun bij dit interview.

Hieronder staat het transcript van deel 1 het interview:

Hoshino: Hallo iedereen. Vandaag is het 16 september. Mijn naam is Hoshino. En ik ben hier weer met mijn grote vrienden, Patrick en Jedi, die de vertegenwoordigers zijn van de International Golden Age Group, evenals Terry van Japan PFC official. Dus welkom Patrick en Jedi.

Patrick: Hallo.

Jedi: Hallo, dit is Jedi

Patrick: En dit is Patrick.

Hoshino: En welkom Terry.

Terry: Hi. Hi. Hallo.

Hoshino: En vandaag zijn we erg blij om Cobra weer te interviewen over verschillende onderwerpen. Dus welkom Cobra.

Cobra: Hallo. Hallo iedereen.

Hoshino: En zonder verder oponthoud, laat ik Terry de vragen stellen.

Deel 1: Situatie update

Terry: Oké. Heel erg bedankt. En er was een zeer opwindende update vandaag op Het Portaal betreffende de implantaat en biochip verwijdering. Het lijkt de eerste grote interventie door [de] Lichtkrachten aan de oppervlakte van de planeet. Hoe werd het mogelijk op dit moment?

Cobra: De Lichtkrachten voerden de laatste jaren verschillende operaties uit en kwamen steeds dichter bij de oppervlakte, en nu zijn ze erin geslaagd om zo dichtbij te komen dat ze, met hun technologie, kunnen beginnen met het verwijderen van de implantaten.

Terry: Dus de technologie betekent Mjolnir technologie?

Cobra: Ja.

Terry: Oké, geweldig. Dus hoe werkt het implantaat en het biochip verwijderingsproces praktisch? Zal het een alles tegelijk verwijdering zijn voor alle personen die de kwantumkanon technologieën op het oppervlak gebruiken, of eerder een geïndividualiseerd proces, afhankelijk van de besmettingsniveaus van een persoon?

Cobra: Het zal een planetair proces zijn en het is al een planetair proces. Dus kwantumkanon technologieën bombarderen het oppervlak van de planeet. Ze bombarderen eigenlijk met hun energievelden de implantaten en biochips in elk lid van de oppervlaktebevolking. En ze beginnen de zwarte gaten in de implantaten te verwijderen. Dat is een zeer lastig en uitdagend proces, maar het vindt al plaats en het zal voor iedereen hetzelfde zijn. Het hele netwerk van implantaten en biochips moet worden verwijderd.

Terry: Oké. Dus ook al is het voor iedereen op hetzelfde moment, maar zal de duur van de verwijdering en de deprogrammering per persoon verschillen?

Cobra: Niet erg, ik bedoel de individuele reacties op de verwijdering zullen verschillend zijn, maar het proces gaat voor iedereen op hetzelfde moment door.

Terry: Ik begrijp het. Dat is interessant. Oké. Volgende vraag. De Lichtkrachten verwachten een massaal spiritueel ontwaken van de oppervlaktebevolking zodra alle biochips en implantaten zijn verwijderd. Hoe zal deze golf van ontwaken Lichtwerkers en Lichtstrijders ten goede komen in termen van ons dagelijks leven en ons Ascensieproces?

Cobra: Ja. Wanneer we bij de afsluiting van dit proces komen, wanneer de implantaten en biochips grotendeels verdwenen zijn, zal het individuele leven van de Lichtwerkers en Lichtstrijders beter worden, lichter, minder stressvol, minder negativiteit, minder duisternis, minder aanvallen, en het leven zal weer, na zoveel tijd, een beetje aangenamer worden.

Terry: Oké. Dus dat betekent dat hun Ascentieproces gemakkelijker kan zijn?

Cobra: Ja.

Terry: Oké. Interessant. Is het niveau van de primaire anomalie en de subkwantum anomalie verminderd in het gebied onder de Lage Omloopbaan?

Cobra: Tot op zekere hoogte, ja, maar de belangrijkste vermindering wordt verwacht op het moment dat deze operatie van het opruimen van de implantaten voortgaat.

Terry: Ik begrijp het. Oké. En wat is de relatie tussen de sluier en vandaag, je noemde ook de Kerr metrische ruimte tijd afwijking rond het oppervlak van de planeet?

Cobra: Deze ruimte tijd afwijking verandert feitelijk de structuur van de ruimte tijd rond de Aarde en die vervormde ruimte tijd maakt het makkelijker voor de technologieën van de duistere krachten om te werken en de Sluier in stand te houden. Zonder die anomalie zouden de duistere krachten hun technologieën niet kunnen gebruiken en zou de sluier worden verwijderd.

Terry: Oh, ik begrijp het. Dus dat betekent dat de Sluier het doel is en dat de Kerr metriek ruimte-tijd vervorming een soort ondersteunend instrument is.

Cobra: Ja. In zekere zin. Ja.

Terry: Oké, geweldig. Dus in de laatste update noemde je een oude duistere entiteit genaamd de Lurker. Is die erg gevaarlijk? Wat is de relatie van “de Lurker” met de Archons en de Chimera?

Cobra: Het is op dit moment niet erg gevaarlijk, omdat veel hiervan al is opgelost. Dit is een heel ander soort entiteit. Het is eigenlijk een kwantum, subkwantum entiteit. Het is een ander soort bewustzijn dan enige andere entiteit die je waarschijnlijk kent. Ik zou zeggen dat het dichtstbijzijnde voorbeeld de entiteit Yaldabaoth is, die al verwijderd is. De Archons en de Chimera, sommigen van hen aanbidden de Lurker en zien hem als bron van hun kwaad.

Terry: Ik begrijp het. Dus dat betekent dat de Lurker superieur is aan de Archons en Chimera?

Cobra: In zekere zin. Ja, want deze entiteit leeft al de hele kosmische cyclus en komt eigenlijk uit de vorige kosmische cyclus. Dus… Maar het is een heel ander soort bewustzijn. Het is iets heel anders. Weet je, het is niet iets dat de meeste mensen zouden kunnen begrijpen.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Dank je. Aangezien de Lurker de vorige kosmische cyclus heeft overleefd en tot op heden blijft bestaan, betekent zijn bestaan dat de duistere krachten al sinds de vorige kosmische cyclus bestaan, terwijl de Aartsengelen die 8 miljoen jaar geleden in de Primaire Anomalie vielen, de nieuwe duistere entiteiten in de kosmische cyclus zijn?

Cobra: Nee, duisternis bestond niet voor 8 miljoen jaar. De Lurker bestond als een pure potentialiteit. Het was geen gemanifesteerd bewustzijn van de duisternis. Dat begon pas 8 miljoen jaar geleden.

Terry: Oh, ik begrijp het. Oké. Begrepen. Dus het bestond al voor 8 miljoen jaar geleden als een potentieel. Ik begrijp het. Weten de Pleiadians waarom de meeste sleutelfiguren in positieve militairen tegen het bevrijdingsplan zijn?

Cobra: De belangrijkste reden is vanwege de implantaten en alle programmering en het egoïsme.

Terry: Ik begrijp het. Dus dat betekent dat na de operatie die het implantaat verwijdert, denk je dat de houding van die mensen in positieve militairen kan veranderen?

Cobra: Sommigen van hen zouden kunnen veranderen, maar op dit moment is het onmogelijk om te voorspellen hoe de oppervlakte bevolking hierop zal reageren.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Begrijp het. Dank u. Als die belangrijke mensen niet akkoord gaan met het bevrijdingsplan, hoe zullen de Licht Strijdkrachten dan doorgaan met de massa-arrestatie? Zullen ze zelf doorgaan met de arrestatie operaties, of wachten tot de positieve militairen elk mogelijk gecompromitteerd lid binnen hun gelederen verwijderen?

Cobra: Dit is vertrouwelijke informatie op dit moment.

Terry: Oké. Begrepen. Dank u. Denken de Lichtkrachten dat Oekraïne een tweede Afghanistan kan worden en de Russische economie en politiek in chaos kan brengen?

Cobra: Mogelijk wel. Als dit conflict escaleert in een nieuwe wereldoorlog, wat onwaarschijnlijk is, maar toch mogelijk. Het zal niet dezelfde situatie zijn als in Afghanistan, maar er is een zeker potentieel daar dat de dingen een beetje ingewikkelder kunnen worden.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Dank u. De volgende vraag over de dood van de Koningin. De Koningin (Elizabeth II) is op 8 september overleden. In termen van het bevrijdingsplan, wat is het standpunt van de Lichtkrachten over haar die de langste regeerperiode in de moderne geschiedenis heeft?

Cobra: Het is niet het hoogste doel om deze vraag te beantwoorden.

Terry: Ik begrijp het. Oké. En omdat het grootste deel van de bevolking denkt dat de Koningin gewoon een symbool van stabiliteit is voor het Gemenebest van Naties. Maar sommige alternatieve media beweren dat ze ook het hoofd was van het Comité van 300. Daarom denken sommige mensen dat ze de wereldpolitiek en economie achter de schermen controleerde. Dus, misschien is dit, opnieuw het vertrouwelijke, en u mag het niet zeggen, maar had de Koningin werkelijk de macht om de geopolitiek in de wereld te beïnvloeden?

Cobra: Ze had een bepaalde hoeveelheid macht, maar ze was niet de hoofdrolspeler in het nemen van beslissingen.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Hartelijk dank. Toen de dood van de koningin werd aangekondigd, verscheen er een dubbele regenboog boven het Buckingham paleis. Had deze dubbele regenboog een esoterische betekenis in deze omstandigheid?

Cobra: Eigenlijk is dat een kans voor de bevolking aan de oppervlakte om betere keuzes te maken, maar waarschijnlijk zal deze kans niet op de juiste manier worden gebruikt, omdat het bewustzijnsniveau niet hoog is.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Dank u. Hebben de Lichtkrachten een regeling getroffen voor Shinzo Abe en de Koningin met betrekking tot hun zielen?

Cobra: Ja.

Terry: Ja. Oké, geweldig. (Yeah). Dus de magnetische noordpool van de aarde is naar verluidt al aan het verschuiven. Dus betekent het dat de poolverschuiving geleidelijk is begonnen?

Cobra: De magnetische poolverschuiving is al voorzichtig begonnen in de 19e eeuw en het versnelt momenteel.

Terry: Dus misschien houdt dit verband met de volgende vraag. Maar als dat zo is, zouden geografische veranderingen, zoals het hoger worden van de zeespiegel, zelfs vóór de laatste grote tsunami kunnen plaatsvinden?

Cobra: Wat verwacht wordt vóór de uiteindelijke poolverschuiving is verhoogde vulkanische activiteit en aardbevingen.

Terry: Ja, maar hoe zit het daarvoor? Maar nu al, dus dat betekent dat er…

Cobra: Dat wordt verwacht voor de polaire verschuiving.

Terry: Oh, ik begrijp het. Oké. Dus dat betekent dat de… Oké. Dat is heel interessant. In de Planetaire Situatie Update van 23 juni staat: “De Lichtkrachten zijn erin geslaagd ongemerkt te infiltreren in de Chimera commandostructuur en tasten nu de Chimera structuur van binnenuit aan. De meeste negatieve scenario’s voor de planeet zijn ingestort, maar er [is] nog één onwaarschijnlijk, maar zeer gevaarlijk scenario dat nog moet worden opgelost.” Dus op basis van de update van vandaag, kunnen we zeggen dat één gevaarlijk scenario is opgelost?

Cobra: Nog niet.

Terry: Oh, ik begrijp het. Oké. Begrijp het. Dank je wel. Dit is het einde van mijn vragen. Dan de volgende van Jedi.

Jedi: Oké. Dank je, Terry. Oké. Je zei in het Divine Intervention Activation Report “Nadat de kritieke massa van handtekeningen was bereikt, hebben de Pleiadians meegedeeld dat de wettelijke basis voor hun interventie op de oppervlakte van de planeet nu is vastgesteld.” Betekent dit dat de Pleiadiërs nu wettelijk kunnen ingrijpen in de situatie aan de oppervlakte, maar dat dit zich niet uitstrekt tot andere beschavingen in de Galactische Confederatie?

Cobra: Dat is niet correct. Alle beschavingen in de Galactische Confederatie hebben nu een wettelijke basis om in te grijpen.

Jedi: Oh, ja. Oké. Steunde de Galactische Confederatie in het algemeen het idee dat de Pleiadiërs hun wettelijke basis zochten bij de oppervlakte bevolking door meditatie en petitie campagne?

Cobra: Ja, natuurlijk.

Jedi: Oh ja. Oké, volgende. Hebben ze de handtekeningen die de kritieke massa overschreden herkend als het signaal van de oppervlakte bevolking, of alleen van starseeds?

Cobra: Eigenlijk beide. Het is omdat sterrenzaden ook deel uitmaken van de oppervlakte bevolking. Dus het is een geldig… De signaturen waren geldig en ze worden gezien als een collectieve keuze van de oppervlakte bevolking.

Jedi: Oké, goed. Aangezien onze petitie voornamelijk door starseeds werd ondertekend, zouden sommigen kunnen denken dat het niet echt de algemene vrije wil van de oppervlakte bevolking weerspiegelde. Was het mogelijk voor de Galactische Confederatie om het resultaat van onze petitie te negeren, zelfs als de duistere krachten onze petitiecampagne niet verstoorden met hacking en andere negatieve technologieën?

Cobra: Deze petitie is wettelijk bindend voor de Galactische Confederatie. Dus de Galactische Confederatie moet ingrijpen zodra het veilig is. En de eerste mensen die gecontacteerd zullen worden zijn starseeds. Dus degenen die voor deze interventie hebben gestemd zijn de eersten die het zullen krijgen.

Jedi: Oké, goed. Volgende, interventie in de oppervlakte wereld is een zeer ernstige zaak. Hebben de leden van de Galactische Confederatie ooit overwogen dat ze moeten proberen de gehele oppervlaktebevolking te informeren en dan ieder een kans te geven om te stemmen?

Cobra: Dat kan inderdaad gebeuren na een bepaald punt na de Event, wanneer er genoeg begrip zal zijn van wat de Galactische Confederatie is. Er kan een planetaire stemming komen over de toekomstige betrokkenheid van de oppervlaktebevolking bij de Galactische Confederatie. Dat is eigenlijk gepland om op een bepaald moment te gebeuren.

Jedi: Oke. In de 15 augustus update, zei u “De oppervlakte lichtwerker netwerk is bijna ingestort.” Wat betekent dat?

Cobra: Het betekent dat de Lichtwerkers het Licht niet meer wilden of konden vasthouden. En de kritieke massa van Licht die nodig is voor de oppervlakte was niet meer gehandhaafd. Dus hebben de Lichtkrachten een alternatieve oplossing voor dit probleem weten te creëren.

Jedi: Oké. Was de ineenstorting het gevolg van de zware aanval van de duistere krachten op de Lichtwerkers die een lagere vibratie onder hen veroorzaakte?

Cobra: Er waren twee factoren in het spel. De eerste factor waren die aanvallen, die het vermogen van de Lichtwerkers om het Licht vast te houden ernstig hebben beschadigd. En de andere was de verkeerde, egoïstische en domme beslissingen van de Lichtwerkers, die zich niet in overeenstemming met het hogere doel gedroegen.

Jedi: Oké. Ja. Onlangs won een man de eerste prijs in een kunstwedstrijd met zijn AI-ondersteunde schilderij. Sommige kunstenaars zijn bezorgd dat AI op een dag hun banen zal wegnemen. Gebruiken positieve ET-rassen AI om hun kunstcreatie te ondersteunen?

[AI = Artifical Intelligence = Kunstmatige Intelligentie)

Cobra: Eigenlijk kan AI niet het hoogste niveau van kunst genereren. AI kan over het algemeen aangename en esthetische kunst genereren, maar geen meesterwerken. Dit is niet mogelijk. Alleen een wezen met contact met de ziel kan meesterwerken voortbrengen. Dus sommige gemiddelde of relatief goede kunstenaars kunnen hun baan verliezen, maar de beste kunstenaars zullen nooit hun baan verliezen.

Jedi: Oké. Als dat zo is, hoe vinden ze dan een evenwicht tussen het gemak dat AI brengt en hun originaliteit?

Cobra: Gewoon door de hogere leiding te gebruiken die alle positieve rassen hebben.

Jedi: Oh, ja, dat is goed. Kunt u meer informatie onthullen over de “Alexandrijnse vrouwen”, de vrouwen die rond de eeuwwisseling van de Vipava vallei naar Alexandrië verhuisden?

Cobra: Oké. Zij zochten gewoon een baan en verhuisden naar Alexandrië om in feite te babysitten in de hogere regionen van de Egyptische samenleving. En dat was een interessante interactie omdat het een bepaalde combinatie van Godinnen energie bracht, die voorheen niet aanwezig was.

Jedi: Oké. Oké. Is het nu veilig voor u om het geheime aspect van de SpaceX CRS-24 missie te onthullen?

Cobra: Ja. Bepaalde Cintamani stenen werden in een baan om de aarde gestuurd en zijn later, ongeveer een maand later, veilig geland.

Deel 2: Ascentieplan

Jedi: Wow, goed. De volgende zijn [vragen over het] verbazingwekkende ascentieplan. De eerste. Hoe kunnen we individuele en planetaire Ascentie verklaren met de moderne wetenschap?

Cobra: De wetenschap, bij de huidige stand van ontwikkeling, begrijpt niet eens het bestaan van het etherische vlak. Dus het is niet mogelijk om Ascentie te beschrijven met de wetenschap bij de huidige publieke staat van ontwikkeling.

Jedi: Ja, dat klopt. Wat is de relatie tussen chakra’s, Merkaba, en Ascentie?

Cobra: Chakra’s zijn energievortexen in de menselijke energievelden die verschillende frequenties van Licht uitzenden. Merkaba is het Lichtlichaam, dat een voertuig is dat wij gebruiken om onze Ascentie te bereiken, en Ascentie is een proces dat plaatsvindt wanneer wij in staat zijn alle anomalieën en alle blokkades uit ons energieveld te verwijderen. En als we dan een supergeleiding van het Lichtlichaam bereiken, stijgen we op.

Jedi: Ook dat betekent dat voor Ascentie, we [de] perfecte chakra [en] Merkaba conditie nodig hebben. Ja?

Cobra: Ja.

Jedi: Oké, goed. Vervolgens wordt gezegd dat de Lichtkrachten een apparaat hebben dat bekend staat als de Ascentiekamer, die het menselijke Ascentieproces kan stimuleren. Kunt u het uiterlijk en het principe ervan beschrijven?

Cobra: Oké. Er zijn twee aspecten van dit apparaat. De eerste is de zuiverings- en genezingskamer, die de obstakels verwijdert en geneest. En dan is er de eigenlijke Ascentiekamer, die de Kundalini energie activeert en iets dat het elektrische vuur wordt genoemd. Het betekent dus dat een zeer sterke, sterk geladen energie door het energielichaam stroomt – nee door het Lichtlichaam, door het Merkaba lichaam en het activeert. Dus dat is een zeer geavanceerde technologie, die gebruikt wordt door Opgestegen Wezens in de hele Melkweg.

Jedi: Wow, dat is verbazingwekkend. Als ik gekwalificeerd ben voor de Eerste Golf van Ascentie, kan ik dan de staat van Ascentie bereiken als ik de Ascentiekamer direct na het Eerste Contact gebruik?

Cobra: Oké. Sommige zeldzame individuen zouden hun Ascentie zelfs voor de Eerste Golf kunnen bereiken door die Ascentiekamer te gebruiken, maar de meeste mensen die in de Eerste Golf zullen gaan zullen dit als groep doen, als een planetair groepsproces op hetzelfde moment als de tijd rijp is.

Jedi: Oké, goed. Vervolgens, aangezien de Lichtkrachten zeer geavanceerde spirituele technologie hebben, zullen de meeste oppervlaktebewoners nog jaren van training moeten ondergaan om Ascentie te bereiken?

Cobra: De meesten van de oppervlakte bevolking hebben levens nodig, honderden, en duizenden jaren om Ascentie te bereiken op andere planeten. Zij zijn er niet klaar voor.

Jedi: Oké.

Cobra: Ongeacht het niveau van de technologie, menselijk bewustzijn is menselijk bewustzijn en dat moet van binnenuit getransformeerd worden. Technologie kan helpen, maar het echte werk moet gedaan worden door mensen die door het Ascentie proces gaan. Dus het percentage van de oppervlaktebevolking dat een echt Ascentieproces zal ondergaan zal zeer gering zijn, zeer laag.

Jedi: Oké. Vervolgens wordt gezegd dat de seksuele climax het moment is dat de mens het dichtst bij God komt. Is het juist om Ascentie te beschrijven als een eeuwig non-stop orgasme?

Cobra: Eigenlijk kan de staat van bewustzijn na Ascentie beschreven worden als een eeuwig non-stop orgasme.

Jedi: Oh ja. Oké. Voordat we Ascentie bereiken, moeten we fysieke dood en opstanding ervaren zoals Jezus deed?

Cobra: Nee.

Jedi: Oké. Vervolgens, als we het huidige bewuste niveau van de oppervlakte bevolking overwegen, is er een minimumleeftijdsgrens voor toetreding tot de collectieve Ascentie?

Cobra: Nee.

Jedi: Wow, goed. Oké. Dit is mijn laatste. Vrouwen in hun tussentijdse en volledige zwangerschappen hebben twee of zelfs meer zielen in hun lichaam. Kunnen al deze zielen deelnemen aan de collectieve Ascentie?

Cobra: Oké. Dit is mogelijk. Het is een beetje ingewikkeld, maar het is mogelijk.

Jedi: Wow. Goed nieuws.

Cobra: Er zullen zeer weinig gevallen als deze zijn.

Jedi: Wow. Oké. Kunnen ze beter wachten tot ze herstellen van hun bevalling?

Cobra: In principe, wanneer de Ascentiegolf toeslaat, slaat het toe, en degenen die klaar zijn zullen gaan, degenen die niet klaar zijn zullen niet gaan.

Jedi: Oké. Ja. Oké. Patrick is nu aan de beurt.

Patrick: Oké. Nu is het mijn beurt. Ik begin met deze vraag. Zullen mensen superkrachten krijgen zoals teleportatie, manifestatie uit de lucht, of elementmanipulatie zodra we Ascentie bereiken?

Cobra: Als de mens de Ascentie bereikt, zal hem de sleutel, het gereedschap, worden gegeven om die krachten te gebruiken, en dan zal hij worden getraind om ze te gebruiken. En dat trainingsproces zal enige tijd in beslag nemen, maar vanaf het begin zullen zij dit basisvermogen hebben dat vervolgens in de loop der tijd zal worden geperfectioneerd.

Patrick: Oké. Volgende, goed. De volgende. Als het fysieke lichaam van een persoon zich slechts kan verbinden met één enkele I AM Aanwezigheid, hoe moeten we dan Meervoudige Persoonlijkheidsstoornis analyseren volgens het concept van de Ziel?

Cobra: Het is heel eenvoudig. Er is één ziel, één IK BEN Aanwezigheid, maar telkens als er een trauma is, splitst een deel van de persoonlijkheidsstructuur zich af van de kernpersoonlijkheid. En dat proces kan vele malen gebeuren, maar er is één I AM-aanwezigheid, één geïncarneerde ziel die al die verschillende persoonlijkheden heeft, en het genezingsproces is eigenlijk een proces van integratie van die persoonlijkheden met een kernpersoonlijkheid, die de oorspronkelijke persoonlijkheid is die rechtstreeks verbonden is met de geïncarneerde ziel.

Patrick: Oh, heel goed. Oké. De volgende. Als iemand een persoonlijkheid die spiritueel geavanceerd is in zichzelf implanteert via diepe hypnose of fecale microbiota transplantatie, is het dan mogelijk voor hem om zichzelf te trainen om een wijsgeer te worden of zelfs heel dicht bij Ascentie vóór de Event? Zo niet, leg dan uit waarom niet.

Cobra: Ja. Alles wat kan worden gewist

Patrick: Echt. Oké. Dat is goed. Vervolgens zei u in de Ascension Plan Update dat ongeveer 2000 mensen klaar zullen zijn om op te stijgen in de eerste golf van Ascentie. Zullen die mensen afzonderlijk opstijgen op verschillende tijden en plaatsen? Of zullen zij worden verzameld op een aangewezen plaats op een specifieke datum?

Cobra: Er zal een Ascentiegolf zijn, die vergelijkbaar is met een galactische puls, en iedereen zal van zijn eigen locatie worden gehaald, geteleporteerd naar de moederschepen, en op die moederschepen zullen zij het Ascentieproces zelf ondergaan in de Ascentiekamers.

Patrick: Ah, ik snap het. Dank u. De volgende, zullen deze mensen kunnen opstijgen voorbij de vijfde dimensie als zij een compatibel bewustzijnsniveau hebben?

Cobra: Dit zal nog enige tijd duren, maar ja.

Patrick: Oh, heel goed. Dus de volgende, zal de mensheid nog steeds kunnen evolueren na de Ascentie?

Cobra: Ja, natuurlijk.

Patrick: Oké. Dus de volgende, aangezien de Lichtkrachten al twee Dyson-sferen afzonderlijk rond de Zon en de Aarde hebben gebouwd, kunnen zij het Evacuatieschema aanpassen aan de ontwikkelingen na de Event?

Cobra: In principe zal het een combinatie zijn van kosmische cycli, Galactische Zonneactiviteit, en hoe het algemene plan verloopt. De beslissing om de evacuatie uit te voeren zal dus gebaseerd zijn op de omstandigheden rond de poolverschuiving en alles zal perfect op elkaar afgestemd zijn. Als de tijd rijp is, zal alles gebeuren.

Patrick: Oh, oké. Nog één, tijdens de evacuatie, zou de oppervlakte bevolking met lege handen naar het moederschip moeten gaan? Kunnen ze… Kunnen we een paar dingen meenemen als we de Aarde verlaten?

Cobra: In dit stadium van het plan is besloten dat ze alles moeten achterlaten. Maar dit is nog steeds een open vraag. Dit zal nog besproken worden in de toekomst.

Patrick: Oké. Heel goed. Dus de volgende, waarom zouden de Lichtkrachten aandringen op het verplaatsen van de oppervlaktebevolking naar de Pleiaden? Kunnen we na de evacuatie gewoon verhuizen naar het Agartha ondergrondse koninkrijk, de Maan, Mars, of andere planeten in ons zonnestelsel?

Cobra: Het is gewoon dat de oppervlaktebevolking zo aangepast is aan het leven op het oppervlak. Ze hebben een planeet nodig met een bewoonbaar oppervlak en de Aarde is de enige planeet in het zonnestelsel met een bewoonbaar oppervlak. En omdat het zal worden opgewaardeerd naar de volgende stap van de evolutie, zullen de mensen niet langer geschikt zijn om hier te zijn. Dus moeten ze verplaatst worden naar een soortgelijke planeet in de Pleiaden.

Patrick: Ah, oké. Dus, na de evacuatie, kan de oppervlaktebevolking van de confederatiemoederschepen hun nieuwe thuis maken, of kunnen ze naar andere sterrenstelsels reizen in plaats van door de ascentie te gaan?

Cobra: Dat hangt af van hun ontwikkelingsniveau. De meeste mensen zullen worden geëvacueerd naar het Pleiadische stelsel, naar die planeet. Sommige sterrenzaden, sterrenmensen, zullen naar andere sterrenstelsels gaan en sommigen van hen zullen het Ascentieproces doorlopen. Het zullen individuele beslissingen zijn, gebaseerd op het trillingsniveau van mensen en hun eigen voorkeuren.

Patrick: Oh, heel goed. Dus de volgende, veel mensen zijn nooit naar het buitenland gegaan of hebben zelfs hun woonplaats niet verlaten voor hun Ascentie. Zullen wij in staat zijn een soortgelijke omgeving als de huidige oppervlakte van de planeet te herscheppen op een andere superaarde? Zodat de mensheid verschillende menselijke culturen en landschappen kan verkennen?

Cobra: Ja. Eigenlijk zal dat gebeuren op de nieuwe planeet in het Pleiadische systeem. Mensen zullen hun omgeving kunnen bouwen, maar er zal veel creativiteit zijn. Dus die omgevingen zullen veranderen en evolueren.

Patrick: Ah, heel goed. Dus de volgende, als iemand, sommige mensen, Ascentie willen bereiken na de evacuatie, moeten zij dan terugkomen naar de Aarde voor de Tweede Golf of de Derde Golf van collectieve Ascentie? En kunnen zij Ascentie bereiken bij de Pleiaden of elders?

Cobra: Zij zullen waarschijnlijk in deze Melkweg moeten blijven omdat het een Galactische supergolf is. En een deel van die supergolf is de Ascentiegolf. Maar overal in deze Melkweg is het goed, zij kunnen overal in deze Melkweg zijn en zij zullen dat proces doorlopen.

Patrick: Ah, heel goed. De volgende, als iemand Ascentie niet bereikt, zelfs niet na de Derde Golf of verzamelde Ascentie, heeft hij of zij dan nog steeds de kans om te ascenderen? Zo ja, hoe lang moet hij of zij dan wachten?

Cobra: Ja, natuurlijk. Iedereen… Het Ascentiepad zal voor iedereen worden geopend en mensen zullen zo snel kunnen reizen als ze kunnen of willen.

Patrick: Ah, heel goed. Dus de volgende, aangezien de meeste oppervlaktebewoners uiteindelijk van de Aarde moeten evacueren, is het dan echt nodig dat de ondergrondse basis in Noord-Taiwan een miljard mensen kan herbergen?

Cobra: Ja. Het is een voorzorgsmaatregel voor bepaalde scenario’s, die zeer onwaarschijnlijk, maar toch mogelijk zijn. Het is om de veiligheid van de bevolking aan de oppervlakte te garanderen.

Patrick: Heel goed. Dus de volgende. U zei dat een half miljard mensen naar de Galactische Centrale Zon moeten worden gestuurd voor wederopbouw, deze methode zou kunnen lijken op een massale etnische zuivering. Waarom zouden de Lichtkrachten zo’n radicale optie voorstellen?

Cobra: Het is gewoon een decreet van hogerhand dat het kwaad moet ophouden, dat de duisternis moet ophouden, en dat mensen die kiezen voor duisternis of kwaad weg moeten. Daar is geen ruimte meer voor. Het was genoeg.

Patrick: Oké. Dus de volgende. Aangezien de Opgestegen Meesters en Godinnen de belichaming zijn van Kosmische Liefde, is het voor hen mogelijk om die 500 miljoen mensen te inspireren en te verlichten met Liefde?

Cobra: Zij zullen het natuurlijk proberen, maar er wordt niet verwacht dat zij erg succesvol zullen zijn. In sommige gevallen zouden ze succes kunnen hebben, maar in de meeste gevallen is het zeer onwaarschijnlijk.

Patrick: Oké. Dus, de volgende is volgens de Bijbel, Matteüs hoofdstuk 13: 40 “Zoals dan het onkruid wordt verzameld en verbrand in het vuur, zo zal het zijn aan het einde van de wereld.” Heeft Jezus meer dan 2000 jaar geleden voorspeld dat sommige mensen de ascentie niet kunnen bereiken, maar wel verbrand zullen worden door de Galactische Centrale Zon voor nog een evolutiecyclus?

Cobra: Ja, precies.

Patrick: Echt. Wow. Oké. De volgende vraag. Veel mensen voelden zich bezorgd na het lezen van [de] Ascentie Plan Update omdat zij dachten dat zij misschien tot die “te herstructureren” groep behoorden. De Lichtkrachten moeten begrijpen dat een half miljard mensen vrij aanzienlijk is, zelfs op wereldschaal. Veel mensen zijn zich er misschien niet van bewust dat ze een potentiële psychopaat of sociopaat zijn. Kunt u ons enkele voorbeelden geven van personeel of misdaden die nooit getolereerd zullen worden door de Lichtkrachten?

Cobra: Eigenlijk zullen de meeste mensen die mijn blog lezen in orde zijn. Ze zijn niet kwaadaardig. Het zijn geen psychopaten of sociopaten. En mensen die psychopaten zijn zullen zich hier nooit zorgen over maken en ze weten dat ze slecht zijn. Dus iedereen zal een vrije keuze krijgen om het Licht te aanvaarden of niet, en zij die het Licht willen aanvaarden zullen natuurlijk niet naar de Centrale Zon worden gebracht, maar mensen die opzettelijk kwaad doen en niet willen veranderen zullen weg zijn.

Patrick: Oh, oké. Heel goed. Dus de volgende, zijn Mao Zedong, Adolf Hitler en andere beruchte tirannen naar de Galactische Centrale Zon gestuurd voor herstructurering?

Cobra: Veel van hen. Ja.

Patrick: Oh, heel goed. Dus de volgende, zelfs als de Lichtkrachten de zielen van belangrijke Cabal-leden naar de Galactische Centrale Zon kunnen begeleiden, kunnen de duistere krachten geheugenkopieën van die dode leden in menselijke klonen plaatsen en die klonen dan achter de schermen laten handelen. Als dat het geval is, hoe kunnen de Lichtkrachten er dan voor zorgen dat de herstructurering van die zielen de planetaire bevrijdingsvoortgang ten goede komt?

Cobra: De duistere krachten kunnen geen kopieën van die wezens maken. Ze kunnen alleen een nep-persoonskloon maken die op dat specifieke wezen lijkt, maar het is niet hetzelfde. Dus, het herstructureren van die zielen verwijdert hen voor altijd uit dit universum, het is weg.

Patrick: Oh, heel goed. Dus, oké. Nu heb ik de laatste vraag. Aion en Iona zijn een paar kosmische tweelingzielen. Wat is hun rol in termen van de galactische magnetische excursie?

Cobra: Zij zullen tijdens de galactische puls zeer intense energieën met een zeer hoge frequentie kanaliseren en zij zullen de hele Melkweg zegenen met hun aanwezigheid, wat heel mooi zal zijn.

Patrick: Ah, heel goed. Dank u voor uw antwoord. En dit is… Ik geef het terug aan Hoshino. Hoshino, jouw beurt.

Hoshino: Ja. Dank je, Patrick. En dus Cobra, zal ik de volgende vragen stellen. En na de evacuatie zal er een enorme tsunami zijn die het grootste deel van het aardoppervlak overspoelt. Hoe kan zo’n ramp de Aarde zuiveren?

Cobra: Het zal het oppervlak van de planeet zuiveren van de vervuiling en verstoringen die de mensheid heeft veroorzaakt, en het zal de natuur een kans geven om te herstellen en te herleven.

Hoshino: Maar we weten dat een enorme tsunami allerlei puin en vervuiling naar de oceaan kan brengen. Dit klinkt als een oceaanramp. Hoe zouden de Lichtkrachten dit probleem oplossen?

Cobra: De Lichtkrachten hebben technologieën om de meeste van die verontreinigingen te verwijderen voordat ze schade kunnen aanrichten.

Hoshino: Ik begrijp het. Dat is goed om te horen. Dank u. En de impulsgolf die uitgaat van de Galactische Centrale Zon staat ook bekend als de Galactische Golf van Liefde. Is het niet tegenstrijdig om iets dat een doemsdag cataclysme kan veroorzaken Liefde te noemen?

Cobra: Dat is het niet, want het zal geen doemscenario zijn. Het wordt een wedergeboorte, herstructurering, herpositionering. Het is iets totaal anders.

Hoshino: Mee eens. Dank u. De volgende vraag, in het verleden zei u dat de vierde of de Arhat-initiatie de ontbinding van het verticale implantaat betekent. Suggereert dit concept dat alle positieve ET-rassen die in het vrije universum leven Arhat-niveau Opgestegen Wezens zijn?

Cobra: Nee, dat zijn ze niet. Maar het verticale implantaat is het belangrijkste obstakel voor de Arhat-inwijding. En… Maar het betekent wel dat al die positieve ET-rassen die dat implantaat niet hebben, als ze ervoor kiezen, heel gemakkelijk het Arhat-niveau bewustzijn kunnen bereiken.

Hoshino: Ik begrijp het. En wat is het verschil tussen de Arhat-initiatie en Boeddha worden?

Cobra: Arhat-inwijding geeft je eigenlijk toegang tot boeddhisch bewustzijn, maar een volledig ontwikkelde Boeddha worden met een volledig potentieel is een veel hogere staat van evolutie.

Hoshino: Ik begrijp het. En zal de oppervlaktebevolking die deelneemt aan collectieve Ascentie direct Boeddha worden? Zo niet, hoe groot is dan de kloof tussen een pas opgestegen mens en de Boeddha?

Cobra: Zoals ik al zei, de kloof is vrij groot en het zal enige tijd duren voor mensen die opstijgen om dat niveau te bereiken.

Hoshino: Oké. Begrepen. En hoe leggen Opgestegen Meesters het Nirvana uit op een manier die de meeste moderne mensen kunnen begrijpen?

Cobra: Het is een staat van bewustzijn die alles omvat. Het is een staat van bewustzijn van Eén. Het is puur genieten dat ruimte en tijd overstijgt.

Hoshino: Ik begrijp het. Dank u. En wat zou de toekomst zijn van de Maan, de Zon en ons zonnestelsel nadat de Aarde haar Ascentie heeft voltooid?

Cobra: Het hele zonnestelsel zal in zekere zin worden opgefrist omdat de zonnepuls/zonneflits bepaalde effecten in het hele zonnestelsel teweeg zal brengen. Maar over het algemeen zullen de meeste planeten er nog steeds hetzelfde uitzien. Sommige kunnen hun eigen polaire verschuivingen ondergaan, maar het zonnestelsel zal er ongeveer hetzelfde uitzien als nu met enkele kleine veranderingen.

Hoshino: Oké. Dank u. En de volgende vraag, de wereldbevolking zal dit jaar zeker de 8 miljard overschrijden. Als slechts ongeveer 2000 mensen van de 8 miljard gekwalificeerd zullen zijn om deel te nemen aan de Eerste Golf van Ascentie en dan op de Planeet Aarde zullen blijven leven, zullen sommige mensen misschien denken dat die mensen de groep trojaanse paarden zijn die door de ET-rassen zijn gestuurd om de Aarde te bezetten. Kunt u uitleggen aan welke eisen iemand moet voldoen om op de “First Wave List” te komen?

Cobra: Wat voor ideeën hebben mensen? Ik zou zeggen dat mensen die op de “First Wave List” komen te staan mensen zijn met een hoogontwikkeld bewustzijn, met veel onschuld en verbinding met het Licht.

Hoshino: Oké. En het grootste deel van de oppervlaktebevolking zal na de evacuatie verhuizen naar een planeet in de Pleiaden. Kunt u de naam van onze toekomstige thuisplaneet onthullen en de omgeving, het klimaat en de levensstandaard beschrijven, indien mogelijk?

Cobra: Deze planeet ziet er ongeveer hetzelfde uit als de Aarde nu, zonder de vervuiling, zonder de stress, zonder oorlogen. De mensen, die daar zullen wonen, zullen worden geleid door de hoger ontwikkelde wezens en zij zullen begeleiding ontvangen, maar zij zullen in staat zijn op een harmonieuze manier voor hun eigen ontwikkeling te zorgen.

Hoshino: Ik zie het, het is zo verbazingwekkend. Ik kijk er naar uit. <Lach> En zodra de mensheid drie golven van collectieve Ascentie ondergaat, zou er geen duisternis meer moeten zijn in dit universum. Weet je wat het volgende Goddelijke Plan zal zijn voor dit universum?

Cobra: Het volgende Goddelijke Plan is om alles te verenigen in Eén. Het zal dieper gaan in Eén, dieper in geluk, dieper in vreugde. Het is een heel mooi plan.

Hoshino: Ik begrijp het. Dat is goed.

Cobra: Ja. Dus, op dit punt moeten we dit interview beëindigen en kunnen we het tweede deel later doen met het tweede deel van de vragen.

Hoshino: Dat is prima. Hartelijk dank voor je tijd vandaag, Cobra. En vind je het erg om nog wat laatste woorden tot het publiek te richten voordat we het interview beëindigen?

Cobra: Ja. Ik wil iedereen feliciteren die het Licht heeft kunnen vasthouden in deze uitdagende tijden. En het was, ik zou zeggen dit is de meest ongewone tijd in de hele menselijke geschiedenis en de gekste tijd, maar we gaan het redden. Overwinning van het Licht!

Hoshino: Hartelijk dank, Cobra. Overwinning van het Licht!

Allen: Dank u, Cobra. Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica

 
3 reacties

Geplaatst door op 4 oktober 2022 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , , , ,

3 Reacties op “Cobra: korte update, en een interview met Int Golden Age Group en Prepare for Change Japan, 29 september 2022

  1. Henk Fransen

    11 oktober 2022 at 13:55

    Is een massale evacuatie van de oppervlaktebevolking naar de Pleiaden, zoals genoemd door Cobra, niet een inbreuk op de beginselen van non-intervention (ondanks dat een deel van de mensheid graag geholpen wil worden in haar ascensie-proces) en vrije wil van de Prime Directive van de Galactic Federation of Worlds?

    Like

     
    • eventnl

      16 oktober 2022 at 14:34

      In het interview geeft Cobra aan dat er ontwikkelingen zijn waardoor er in bepaalde omstandigheden wel mag worden ingegrepen.

      Like

       

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.