RSS

Interview met Cobra, april en mei 2017, Rob Potter Radio Show

21 mei

Rob Potter: Hallo dames en heren, welkom bij weer een Victory of the Light Radio Show. Ik ben uw gastheer, Rob Potter, en zend uit vanaf het eiland Maui (Hawaii). En ik wil jullie allemaal danken voor het hier weer naar luisteren.

Het is mijn eer en plezier om Cobra terug te verwelkomen bij de Victory of the Light voor een zeer speciaal interview deze maand.

Ik wil mijn editor en sound modulator expert, Chris Spell, bedanken, en – natuurlijk – mijn vertaler, Sam Ritchie, die beiden een fantastische klus doen door mij te helpen met dit interview en dit zo snel mogelijk als een Cobra interview te publiceren.

Wij hadden wat problemen met geluid en, helaas, heeft dit wat langer geduurd dan gepland om het bij jullie te krijgen. Als gevolg van een deadline zal dit interview in twee delen worden uitgezonden. Ik hoop dat jullie de show waarderen.

Zoals altijd hoop ik dat jullie naar mijn website zullen kijken  www.thepromiserevealed.com

Wij hebben een mooie activatie die eraan komt in Bolivia. Het is feitelijk als een 10-daagse reis met Luis Maertens. Ik meld dit elke week.

De tweede conferentie gaat plaatsvinden aan het eind van augustus, 24e augustus tot 2e september, dus check het op http://thepromiserevealed.com/2017-summer-tours-august/

En wij hebben natuurlijk wat mooie zaken voor jullie klaar staan. Wij zullen daarover praten aan het einde van de show.

Cobra Support
Doordat deze show een uur duurt en technische problemen had, zijn wij 35 minuten kwijtgeraakt.

Ik wil jullie laten weten dat ik een kort voorwoord wil doen voor het Cobra interview. Het is een tijd geleden dat wij elkaar hebben gesproken en Cobra en ik kennen elkaar sinds wij voor het eerst met elkaar spraken in ik geloof rond augustus 2012 toen ik aangaf dat ik Cobra wilde helpen met het organiseren van zijn eerste conferenties. Ik had deze al eerder gedaan.

En wij zijn gemeenschappelijk in het werk met de Pleiaden en mijn werk met dr. Fred Bell. Wij hebben een soort verbindende informatie met wederzijds respect.

Wij hebben ook conferenties georganiseerd in Laguna Beach. Wij deden de 2012 Portal reis naar Egypte en onze groep kwam tot in de Koningskamer op 21 december 2012 in Egypte, wat een behoorlijke rit van portalen en vortexen was. Wij hadden een ruimteschip dat zich boven onze groep liet zien en wij hadden een prachtige tijd. Onze orb en ruimteschip foto’s gemaakt voor een fantastische portal opening voor de 2012 daar in Egypte.

Toen hadden wij een andere, ik denk dat het in 2013 was. Wij hadden een conferentie in Irvine met Cobra. En het was de New Society Conferentie waar de Prepare for Change informatie en ideeën voor de website zijn geboren.

Dus wij hebben een behoorlijke serie van inspanningen samen gehad in onze Overwinning naar het Licht. Wij werken onafhankelijk, maar ik wil zeggen dat ik Cobra volledig steun en in alles wat hij doet. Ik persoonlijk vind hem extreem eerlijk. Ik vind dat hij integer is. Ik vind dat hij een enorme hoeveelheid kennis heeft en ik respecteer zijn intel en ik vind dat zijn communicatie met de Resistance Movement en met de Great White Brotherhood van zeer rechtschapen proporties is.

Ik zal zeggen dat de geschiedenis zal terugkijken naar Cobra’s informatie, en in mijn opinie zal het wat van de eerste en meest oprechte in-diepte informatie zijn binnen het disclosure project om de waarheid bij de mensen te krijgen.

Wij hebben hier een werkelijke bonafide fysieke contactpersoon die daarbuiten in het zonnestelsel is geweest zoals Corey, zoals Luis Maertens, zoals dr. Frank Stranges, en veel andere fantastische buitenaardse contactpersonen waarmee ik heb gewerkt.

Cobra heeft een doorgaand communicatieproces dat naar mijn idee veel meer telepathisch is. Het gaat niet om channeling. Het is een rechtstreekse telepathische communicatie.

Dus ik hoop dat jullie allemaal zullen luisteren en leren van Cobra zonder hem te verafgoden. Ha. Cobra zoekt niet naar persoonlijke vergroting van zijn positie. In feite geloof ik dat hij het heel goed behandelt. Hij is nogal nederig. Hij is heel oprecht. Hij zoekt niet naar glorie of geld, hij wil alleen bevrijding.

En zo wilde ik gewoon mijn persoonlijke support en mijn opinie over Cobra geven, de hoogste cijfers, zodat jullie allemaal weten dat hij in mijn opinie een bonafide contactpersoon is.

Is Cobra perfect? Nee, maar wie is dat wel? Ik zeker niet. Hij heeft zeker veel meer intel dan dat ik heb.

En ik denk dat als wij onze ego’s onder controle weten te houden en hiernaar luisteren en wij zien het proces verdergaan, en wij zoeken in onszelf, zullen wij veel van deze informatie vinden die in de toekomst bekend zal zijn als waarheid, na de bevrijding.

Dus zonder verdere vertraging wil ik nu direct het interview met Cobra ingaan zoals belooft. Dus hier gaan wij. Dank jullie wel mensen.

* * * * * *

Rob Potter: En hier zijn wij mensen, beginnend met het Cobra interview. Ik ben blij dat je hier terug bent bij de Victory of the Light Radio Show, Cobra, dus welkom terug.

Cobra: Dank je, dank je wel.

Rob: En zoals ik jullie vertelde heb ik een korte monoloog voorafgaand aan dit interview waarin ik mijn support uitspreek over jouw karakter en intentie als een Lichtwerker, en jouw intel. Dit interview is op de goede tijd aangezien wij veel ontwikkelingen hebben op het doorgaande proces van de planetaire bevrijding voor de planeet Aarde.

Ik heb wat vragen voorbereid waar wij later op terug komen, maar in het licht van jouw laatste twee posten heb ik wat meer relevante vragen voorbereid. Dus laten wij daar mee beginnen.

Met betrekking tot de update van 28 maart; jij bevestigde dat Rockefeller inderdaad dood is en rondzwerft op de plasma laag. Kun je ons vertellen of hij al is gepakt?

Cobra: Ja, hij is in feite niet langer binnen dit planetaire systeem. Hij zal heel snel op weg zijn naar de Centrale Zon.

Rob: Okay. Is de plasma laag waar jij het over hebt verbonden met de Aarde of met het gehele zonnestelsel?

Cobra: In basis heeft het gehele universum een plasma laag, maar waar ik het meestal over heb is de plasma laag dicht bij de planetaire oppervlakte, want dit is waar het meeste van de plasma anomalie is, en dit is waar het probleem ligt.

Rob: Okay. Dit roept een andere vraag op. Is de doodervaring anders voor sommigen van de reptillian of draco, zielen als Rockefeller, dan voor normale Aarde mensen?

Cobra: Ja, natuurlijk, want jouw trillingsfrequentie of staat van bewustzijn heeft veel te zeggen, veel invloed op waar het naar toe gaat nadat je sterft. Dus voor een gemiddelde reptillian, hij zal eindigen op de lagere plasma laag of lagere etherische laag of lagere astrale laag. Een hoog ontwikkelde ziel zal gewoon heel snel door deze lagen heengaan en hoger gaan als hij of zij niet wordt gevangen.

Dus de gemiddelde ervaring voor een reptillian is behoorlijk wat anders dan een gemiddelde ervaring voor een gemiddeld menselijk wezen.

Rob: Okay, de dood, natuurlijk, is een van de grootste mysteries en ik, duidelijk, vertrouwen dat het nogal duidelijk is dat wij … jij … onze zielen bestaan na de dood. Wij hebben zoveel bewijzen gehad van mensen die terugkwamen uit de dood. Het is nog steeds nogal een mysterie. Wij hebben het Tibetaanse boek van de dood en sommige van de Egyptische geschriften die hierover spreken.

Ik geloof dat zelfs de Indiase veda’s spreken over na de dood. Wij hebben een moderne dag versie die komt vanuit “The Urantia Book”.

Maar kun je ons vertellen … Met dit alles gaande in het planetaire systeem zoals nu, kun je ons iets meer vertellen over wat iemand zal ervaren … wanneer zij door de doodlaag gaan is … Je ziet jezelf min of meer buiten je lichaam en dan lijkt het alsof veel mensen zich realiseren wat er aan de hand is en zij gaan naar de tunnel van licht. Is dat nog steeds min of meer dezelfde ervaring? Of is dat nu volledig veranderd?

Cobra: Nee, het is nog steeds dezelfde ervaring. Het enige verschil is dat er algemeen gesproken veel meer licht aanwezig is dan er een paar jaar geleden was. Deze transitie is veel veiliger voor, zou ik zeggen, de meeste mensen nu – maar nog niet voor iedereen. Maar er is in de afgelopen paar jaar een verbetering geweest.

Het percentage mensen dat door de archons wordt gepakt is veel lager, dus er is verbetering.

Rob: Ja, dat was mijn volgende vraag. Het is over wat je zojuist zei – de archons die de mensen lokken in het incarnatie proces.

Nu, in sommige van je eerdere posten heb je aangegeven dat strangelet en toplet bommen zouden zijn verbonden met de “onheilige vier” en de belangrijkste cabal leden. Je gaf eerder aan dat arrestaties deze bommen zouden triggeren. Is dit nog steeds het geval?

Cobra: Er is nog steeds een probleem mee, maar er zijn, zou ik zeggen, bepaalde plannen en bepaalde benaderingen van de Lichtkrachten die dit kunnen veranderen.

Ik zal hier niet in detail gaan, maar het is een gecompliceerd onderwerp. Dus ik kan geen recht toe recht aan antwoord geven. In sommige gevallen zouden bommen kunnen worden getriggerd. In sommige gevallen zou het kunnen worden voorkomen. En er zijn plannen onderweg die dit volledig zullen elimineren.

Rob: Okay. In sommige van je eerdere posten, met betrekking tot … je noemde de strangelet bommen. Als deze zouden afgaan, zei je, dat de Confederatie en krachten deze reactie zouden kunnen stoppen. Hoe …

Cobra: Op dit moment zijn de strangelet bommen volledig verwijderd. Wat wij nu hebben zijn de toplet bommen.

Rob: Okay. Dus ik zou zeggen de vraag is, zouden zij in staat zijn om de toplet bommen te stoppen?

Cobra: Ik zou nogmaals zeggen, in een paar gevallen ja. Deze reactie is nog niet volledig onder controle maar zij komen dichterbij. En wanneer zij in staat zullen zijn om dit volledig te onder controle te hebben zou ik verwachten dat de Event zou plaatsvinden.

Rob: Dat is echt goed nieuws. Is het mogelijk, als de cabal leden sterven, wellicht zoals David Rockefeller, en dit triggert niet de toplet bommen, als een raid zou doen?

Cobra: De dood zelf triggert niet de toplet bommen.

Rob: Okay, dus het zou meer zijn als de raid of de andere zaken die zij zouden kunnen zien aankomen.

Cobra: Ik zou zeggen dat zij een zeer complexe fuzzy logic algoritme hebben dat vaststelt wanneer dit is getriggerd en wanneer het niet is getriggerd. Het is een kunstmatige intelligentie die vaststelt waar en wanneer en onder welke omstandigheden het dit triggert.

Rob: Okay. Ik wil ingaan op sommige van jouw links met betrekking tot de belangrijkste scalar mind-controle hub. Het bevindt zich nu in Brookhaven Lab voor de gehele planeet. Klopt dit?

Cobra: Niet geheel correct. Ik zou zeggen dat het zich bevindt in Long Island op verschillende locaties. Brookhaven is een van deze locaties maar niet de enige. Er zijn onlangs wat verbeteringen geweest. Maar ik zou zeggen dat de belangrijkste hub Long Island is.

Rob: Okay, dank je. De link die je deelde op jouw website zei dat er zijn … en dit is wellicht nogal oude informatie. Het zei dat er 36 sites operationeel zijn op dat moment, alhoewel er wellicht veel meer zijn wereldwijd. Kun je ons vertellen waar enkele van de andere krachtige hubs van deze HAARP technologie zich bevinden?

Cobra: Er zijn in feite veel sites die, als je spreekt over HAARP technologie, er in het algemeen veel sites zijn. Veel daarvan zijn bekend. Je hebt ze in Canada, in Noord Europa. Je hebt ze over de hele wereld.

Rob: Okay, dank je.

Cobra: Dit is niet het voornaamste probleem. De HAARP technologie is een ouderwetse technologie. Zij hebben nu veel meer geavanceerde mobiele units die makkelijk kunnen worden verplaatst naar andere locaties.

Rob: Dus dit zijn feitelijk mobiele units. Zitten ze in iets als semi trucks? Of zijn ze groter dan dat?

Cobra: Zij kunnen behoorlijk klein zijn. Zij kunnen in feite passen in een kleine bestelbus.

Rob: En werken zij in conjunctie met … er moet chimera technologie zijn onder de oppervlakte van de planeet die verbonden is met deze netwerken. Klopt dat?

Cobra: Ja, er zijn veel lagen van deze technologie. Ik zou zeggen dat verschillende groepen toegang ertoe hebben op een ‘need-to-know’ basis. Ik zou zeggen dat delen van de negatieve militairen, vooral de Air Force, toegang hebben tot delen hiervan, maar niet tot alles.

Rob: Zou je zeggen dat de meeste van deze mind-controle technologieën op de planeet zich bevinden in de gebieden met veel bevolking?

Cobra: Ik zou zeggen; een van de netwerken is verbonden met gebieden met veel bevolking, maar er is een ander netwerk dat letterlijk verspreid moet zijn over de oppervlakte van de planeet, want er is een zeer specifieke golflengte die moet worden onderhouden om de gehele planeet in een lage trilling te houden. Dus zij zetten dit op bepaalde punten die het mogelijk maken om deze specifieke golflengte te onderhouden.

Rob: Ja, dus zij geven ons een negatieve acupunctuur behandeling aan de planeet Aarde op die manier. Er zijn veel mensen die mij via email benaderen – ik zou zeggen zo’n 15 in de laatste paar maanden – die klagen over elektronische kwelling. En ik vroeg mij gewoon af, ook al bewegen deze nodes rond die onder dit mind controle en plasma scalar veld chimera technologie zitten. Ik vraag mij af, als zij verhuizen naar meer afgelegen locaties, zou dit hun lijden verlichten?

Cobra: In feite kan verhuizen naar een natuurlijke locatie helpen, tot op zekere hoogte helpen, in veel gevallen, maar niet in alle gevallen. Wat ook zou helpen is om te verhuizen nabij water, want water neigt ertoe om de scalar plasma golven te ontkoppelen.

Rob: Okay. Wel, ik neem aan dat wonen in Maui iets helpt. Kun je ons vertellen; bevindt deze technologie zich in satellieten? En zouden zij een individu overal op de planeet kunnen aanvallen?

Cobra: Ik zou zeggen dat een laag van deze technologie zich bevindt in satellieten. En in theorie kan het elk individu aanvallen, maar onlangs zijn er ontwikkelingen geweest waar de Pleiadian schepen, de Pleiadian vloot en hun moederschepen delen hiervan hebben losgekoppeld. Dus het is niet zo actief als het was een paar maanden geleden. Maar dat is maar een laag van technologie. Er zijn hier veel lagen van.

Rob: Okay, dus dat is heel goed nieuws. En duidelijk, ten tijde van de Event, of wellicht eerder, zou veel van deze technologie neergehaald worden met een bevel van de Galactische Confederatie.

Cobra: Dit zal volledig zijn stilgelegd ten tijde van de Event, of wellicht iets eerder. Het zal volledig worden stopgezet.

Rob: Wel, dat is werkelijk goed nieuws. Okay, dit is een andere vraag. Het gaat over piramides en zo, maar er is gezegd dat deze scalar en andere technologieën zijn gebruikt om de magnetische, magmatic core van de Aarde te beïnvloeden, wat hecht geassocieerd is met de menselijke (… ? onhoorbaar) lichamen op de etherische en plasma laag.

Het is bekend dat de Melchizediks en andere eerdere civilisaties in de oude geschiedenis veel piramides op de Aarde hebben gezet. En er is ons verteld dat zij de intentie hadden om de magnetische grits van de Aarde te stabiliseren en leylijn velden. Kun je hier wat over zeggen?

Cobra: Ja, in feite zijn piramides portalen gebaseerd op heilige geometrie die hoger dimensionale energieën kunnen sturen en zij kunnen feitelijk de negatieve scalar technologie tegengaan. En dit is waarom het netwerk van piramides op kritieke planetaire knooppunten is gezet in de tijd van Atlantis, en sommige van deze piramides zijn nog steeds zichtbaar of toegankelijk op de een of andere manier.

En de duistere krachten zijn in feite bang voor de kracht van de piramides. Dat is waarom zij de wetenschap van de piramides onderdrukken, want dit is een van de sleutelfactoren om de effecten van de negatieve plasma technologieën tegen te gaan.

Rob: Yeah, dit was feitelijk, bij het werk van dr. Fred Bell, veel van de piramidetechnologieën die hij creëerde, zij zeiden dat het piramidesysteem dat hij had feitelijk was gebruikt als goddelijke interventie met het bewustzijn van mensen uitwisselend om te versterken, gebruik makend van kristallen en lasers, de gedachtevormen van de individuen die in deze systemen om te … tijdens de wereld vredesmeditatie die in de komende 10 uur plaats vindt … Wij hopen dat het succesvol is mensen. Tegen de tijd dat wij het transcript en de audio publiceren zal het hebben plaatsgevonden.

Maar deze piramide was veronderstelt om de menselijke gedachtevormen te versterken. Ik vraag mij af, heeft dit ook effect op de binnenaarde, de piramide, en hoe doet het dit?

Cobra: In feite zijn de piramidesystemen en het systeem dat Fred Bell ontwikkelde Pleiadian technologie. En die technologie is aan hem gegeven. Een van de doelen was om de tektonische platen te stabiliseren, die zijn verbonden met de planetaire kern.

Dit was een aspect. Het andere aspect was om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. En het derde aspect is om de daden van het negatieve plasma scalar grit tegen te gaan. En hij was zich daar heel goed van bewust. En hij was feitelijk bewust aan het werk om dit tegen te gaan.

Rob: Yeah. Okay, dank je wel. Is HAARP nog steeds rimpelingen in het tijd-ruimte continuüm aan het genereren zoals El Yuque en Puerto Rico, het UK ascentie eiland, of is dit soort zaken afgesloten?

Cobra: Okay, de HAARP technologieën, ik zei het eerder, zijn ouderwets. Het zijn oude technologieën en zij hebben nu veel minder kracht dan zij eerder hadden en zij kunnen niet de tijdlijnen beïnvloeden.

Rob: Wat is de primaire technologie, als je daar iets van kunt delen. Wij weten dat zij ELF hebben. Dat is waarschijnlijk een oudere technologie, maar wellicht nog steeds gebruikt in de elektronische systemen van de Aarde. Kun je wat zeggen over; wat zijn de doorgifte golven, doorgaand met dit buitenaardse mind controle netwerk dat ons is opgedrongen.

Cobra: Okay. De belangrijkste technologieën zijn zogenoemde ‘morphic’ kamers. Morphic kamers zijn … ik zou zeggen zijn kunstmatige intelligentie constructies die het plasma veld beïnvloeden en zij vormen het plasma veld met krachtige elektromagnetische velden en scalar golven. Het is feitelijk een technologie die de plasma laag rondom de planeet vormt en ontwerpt. En de hele planetaire oppervlakte is onder invloed van deze technologie.

En sinds afgelopen week zijn de Galactische Confederatie krachten dit aan het verwijderen. En dit is wat voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis de reactie van de chimera groep triggerde, want zij zeiden “als de Galactische krachten tussenbeide komen zullen wij de derde wereldoorlog creëren”. Dus dit is waarom deze Syrië situatie nu plaatsvindt. Want voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis zijn de Galactische krachten dit aan het schonen.

Rob: Wel, dit is duidelijk geweldig nieuws voor velen van ons die jouw intel ontvangen. Ik heb hierover verschillende vragen. Maar min of meer in een gerelateerde geschiedenis daar over de schoning, overeenkomstig sommige bronnen en Corey, maar weet je, ik wil niet specifiek worden met alleen Corey, maar Corey heeft – en de groep – in sommige van zijn posten heeft gesteld dat recent in raids in ondergrondse Homeland Security en FEMA bases, mariniers, onbewust van de buitenaardse factor, PTSD krijgen omdat zij reptillians te zien krijgen zonder dat zij zijn geïnformeerd. Kun jij bevestigen dat deze raids op deze manier plaatsvinden?

Cobra: Okay, ik kan dit niet bevestigen want gebaseerd op mijn intel; de enige ondergrondse bases die werkelijk ondergronds zijn zijn de chimera bases en de bases van de Lichtkrachten. De negatieve militairen zijn jaren geleden hun bases kwijtgeraakt. En ik zou zeggen dat ik bepaald aspecten van Corey’s intel kan bevestigen, maar ook een groot deel ervan kan ik niet bevestigen.

Rob: Okay. Kun je wat zeggen … zou … als de menselijke militairen komen bij het verwijderen van sommige van deze bases, of enige basis, neem ik aan, wanneer zij reptillians tegenkomen, denk jij dat zij hierover zijn geïnformeerd of zijn ze gewoon als … is dat gewoon een shock voor ze?

Cobra: Toen dit plaatsvond was het beide. Sommigen van het personeel waren vooraf geïnformeerd. Sommigen van hen niet. Het was, nogmaals, op een need-to-know basis. In feite is het waar. Het gebeurde dat veel van hen een heftige schok hadden toen zij tegenover reptillian entiteiten kwamen te staan bij het schonen van de bases.

Rob: Okay, ik baseerde deze volgende vraag op … dat de militairen – positieve militairen – dat plaatsvindt in sommige van deze ondergrondse verstopgaten, maar ik zou mij kunnen voorstellen dat Trump onbewust is van dit soort operatie?

Cobra: Okay, Trump staat niet erg hoog op de inlichtingenladder, dus hij is over veel zaken niet geïnformeerd.

Rob: Yeah, dat is wat ik ook voelde. Veel mensen ontwaken en zijn zich niet bewust van de lager niveau cabal leden die verantwoordelijk zijn voor smerige programma’s, die werken binnen een subtiele serie van groepen zoals de illuminatie, vrijmetselaars, CFR, RAND, IMF, Wereldbank, Wereldgezondheidsorganisatie, Comité van 300, multinationale corporaties. En natuurlijk, de Amerikaan, ik zou zeggen dat wij het politieke octopus van de DOJ kunnen noemen, de NSA, de CIA, de CDC, Department of Justice, Department of State, en zelfs nu de Atmosferische en Engineering hebben diepe geheimen met al het sprayen van chemicaliën.

Echter, het grootste deel van de bevolking is zich niet bewust dat deze Aarde organisaties zijn gecontroleerd door vijandige, overloper buitenaardse groepen, reptillians, greys, insectoïden, tall whites, en anderen. Ik vraag je, is deze inter-dimensionale oorlog die nu volledig woedt op dit moment … zal de bevolking ooit de echte geschiedenis krijgen van het dilemma van de Aarde op massale schaal of vóór de Event. Of zal al deze info komen na de Event?

Wij krijgen stukjes van dit en stukjes van dat, maar het is niet vrijgegeven in een flinke haal want er zijn zoveel groepen. Kun je ons daar iets over vertellen? Zoveel mensen willen weten wie wie is en wat gaande is.

Cobra: Okay, ik zal eerst uitleggen wat gaande is. En je hebt nu net de basis structuur van de illuminatie uitgelegd op (… ?) ik zou zeggen de basis structuur. Maar er zijn mensen, er zijn wezens, er zijn structuren achter de schermen die de illuminatie controleren en al deze structuren die je net noemde.

De eerste speler is de jezuïeten, en ik denk dat de meeste mensen zich niet bewust zijn van de werkelijke macht en de werkelijke scope van het bereik van de jezuïeten, en zij controleren in basis … zij zijn degenen die de zogenoemde Khazarian Maffia controleren. Zij zijn degenen die al deze organisaties controleren.

En achter de jezuïeten heb je de archon families. Dat zijn oude lijnen die lange tijd geleden kwamen van de Andromeda galaxy en zijn geïncarneerd in bepaalde selecte families voornamelijk in Europa. En zij zijn degenen die de jezuïeten controleren die de illuminatie controleren. En achter hen zijn de inter-dimensionale buitenaardse entiteiten en de chimera groep.

Met betrekking tot de reptillians, de draco, die je net noemde, de meeste daarvan zijn verwijderd en zij hebben niet zoveel invloed meer op de planetaire situatie. En dit is alleen om je een klein voorbeeld te geven van wat er gaande is.

En betreffende de tweede helft van jouw vraag, wij krijgen alleen volledige disclosure op het moment van de Event. Het is niet mogelijk om volledige disclosure te krijgen voordat de mediacontrole uit de handen van de duistere krachten is.

Er is veel gesproken over gedeeltelijke disclosure, en ik denk dat dit onnodig is. Natuurlijk, wij krijgen alleen … wij kunnen alleen gedeeltelijke disclosure krijgen voor de Event. En, natuurlijk, zullen wij absolute en volledige disclosure krijgen na de Event.

Het is een logische conclusie als je de situatie begrijpt. Het kan niet anders. Dus wanneer de Lichtkrachten controle zullen hebben over de massamedia zullen zij alles vrijgeven. Zij zullen alles uitleggen. Zij zullen uitleggen wat er gaande is, en dat alles … al deze spelletjes achter de schermen zullen worden vrijgegeven.

Rob: Dank je, dat is wat ik ook min of meer consistent voelde, dat wij nu gewoon geen bewijs kunnen krijgen. Ik ben altijd heel voorzichtig. Ik ben bang om … ik weet dat de bevrijding eraan komt en dat de zaken vooruit zullen gaan, maar ik ben altijd heel voorzichtig met alles geloven totdat het feitelijk naar buiten komt in de mainstream.

Ik denk dat wij kunnen voelen met jouw inlichtingen … en zelfs Corey’s inlichtingen die wat hiervan bevestigen, ook al lijken jullie beiden verschillende zienswijzen te hebben op bepaalde situaties.

Ik zal dit zeggen, het is heel goed nieuws dat je zojuist zei dat de meeste van de draco en de reptillian invloed is verwijderd en dat wij nu primair te maken hebben met de chimera en archons en aardegebaseerde handlangers. Klopt dat?

Cobra: Ja, dat klopt absoluut. Ik zou zeggen dat het aantal draco en reptillian krachten op Aarde is verminderd met tenminste 95% in de laatste paar jaar.

Rob: Kun je wat zeggen over die jezuïeten? Dus, laten wij zeggen wij hebben een belangrijke Andromedan galaxy, chimera, archon, die hier is geweest in de Aarde familie en zij besluiten om iets te laten plaatsvinden. Gebeurt dit op het menselijke niveau zoals met een telefoongesprek met bepaalde agenten die deze operatie initiëren, het uitvoeren, en hoe krijgen zij deze politici en deze individuen zover om te reageren en om zo snel hun voorstel te doen? Hoe gaat dit van archon tot, weet je, IS agenten zo snel?

Cobra: Okay. Eerst moet ik het jezuïeten netwerk uitleggen. De jezuïeten hebben gedurende bijna 500 jaar hun netwerk gebouwd. Dus dat netwerk was volledig actief met spionnen, met agenten, overal, in alle regeringen, in alle geheime organisaties, voordat het westerse financiële systeem werkelijk uitbreidde in de afgelopen 200 jaar.

Dus zij waren hier voor de Rothschilds. Zij controleerden de Rothschilds. En vóór de Rothschilds controleerden zij het financiële systeem. Zij hebben de vrijmetselaars geïnfiltreerd in de 18e eeuw.

Dus via deze infiltratie hebben zij alle geheime illuminatie organisaties geïnfiltreerd 200 jaar en meer geleden. Dus zij hebben overal hun agenten en zij trekken simpelweg aan de touwtjes via hun agenten.

Okay, dus het is een hele kleine groep feitelijk. Ik zou zeggen wellicht zijn er 15.000 jezuïeten waarvan wellicht 5 tot 10% in dit netwerk zit. De rest is gewoon normale mensen die hun geloof uitvoeren en die hebben geen idee dat er een schaduw organisatie aan de top is.

En van deze, zou ik zeggen, wellicht 1.000 actieve jezuïeten agenten, zij kunnen makkelijk worden gecontroleerd door een kleine archon groep, en een kleine archon groep trekt gewoon aan hun touwtjes, want het archon netwerk is zelfs ouder en het is er geweest voor duizenden en duizenden jaren en, natuurlijk, het oudere netwerk, het meer ervaren netwerk, kan het nieuwere netwerk heel makkelijk controleren omdat zij veel ervaring hebben, heel veel kennis over hoe te controleren.

Zij hebben alles over mind controle. Zij weten alles dat menselijkerwijs mogelijk is om erover te weten. Dus zij gebruiken dat in hun voordeel.

Rob: Okay. Dus zijn deze 1.000 jezuïeten die hier min of meer in zitten, zijn zij de … als de baby offering soort van zwarte zon aanbidding …

Cobra: Ja, ja, ja, ja.

Rob: Okay, en deze groep weet dus absoluut wat zij doen. Het is niet zoals te zijn misleid om dit te doen en …

Cobra: Nee.

Rob: … er is feitelijk iets aan ze verteld en ze gaan door. Okay.

Cobra: Zij doen dit bewust, met hun vrije wil besluit.

Rob: Dat is slecht nieuws, maar dank je wel hiervoor. Dit is iets als … weet je, ik voel dit altijd, maar dit komt echt van heel veel mensen, natuurlijk, veel van hen die net inkomen en horen dat er goed nieuws is en de planeet kan worden bevrijd en hun menselijke condities zullen hen niet toestaan om te zien, of zij hebben niet genoeg informatie over de complexiteit van de quarantaine en de gijzeling situatie, maar zoveel mensen zeggen “de republiek hersteld”, “reset morgen”, “St. Germain en de aartsengel zei…” enz.

Weet je, ik waardeer dat mensen deze informatie sturen, maar ik rol met mijn ogen want ik weet dat deze plannen absoluut uiteindelijk zullen worden uitgevoerd en zullen uiteindelijk vruchtbare grond vinden op de een of andere manier. Maar voor mij, totdat ik het eind van de Babylonische horror van mainstream media zie en de volledige waarheid uitgezonden op televisie, is alles wat ik zeg – je weet dat je niet negatief moet zijn naar mensen – wacht af. En dus denk ik voor mijzelf en voor anderen, kun je ons enige garantie geven dat deze proclamaties van het succes van overwinningen echt zijn?

Cobra: Het hangt af van de bron waar je ze vandaan hebt.

Rob: Wel, yeah, okay, dat is goed. Wel, jij bent een bron geweest, Corey is een bron geweest. Jullie twee zijn wellicht, duidelijk, de twee top stemmen in de esoterische beweging, weet je, van de meeste mensen. Corey is, voor mij,… lijkt een toevallige reporter. Hij is heel normaal menselijk, zeer integer, eerlijk, en rapporteert dingen die een wat andere nuance hebben. En, natuurlijk, iets hiervan komt via de regering en wat ervaring komt via kennelijk deze super groepen.

Maar jullie allebei ondersteunen elkaar min of meer in de intel, maar er zijn bepaalde verschillen, wat goed is. Ik denk dat Corey meer een mainstream persoon is en jouw inlichtingen zijn wat meer op het metafysische gericht en die welke gaan over de geschiedenis van de Great White Brotherhood en zo. Dus kun jij ons enige verzekeringen geven dat de dingen die jij zegt gaande zijn wat betreft het neerhalen? Ik geloof het. Ik heb er vertrouwen in, en ik weet dat wij veel hiervan niet kunnen zien voor het einde. Maar kun je wat verzekering geven voor de luisteraars?

Cobra: Ja, natuurlijk, er is de hele tijd vooruitgang, maar gezien de enormiteit en gigantische scope van deze operatie kan dit natuurlijk niet in een nacht gebeuren, want wij ontmantelen 25.000 jaar van pogingen door de duistere krachten om deze planeet in slavernij te houden. En nu zijn ze alle lagen van controle aan het verwijderen. Dus het heeft tijd nodig. En je kunt overal wat vormen van vooruitgang zien, als je weet waar te kijken. Natuurlijk, je zult niets vinden in de mainstream media, vooral niet in het westen. Je zou het kunnen vinden in de mainstream media in het oosten. Je zou het kunnen vinden in de alternatieve media. En je kunt ook de vooruitgang voelen als je innerlijke verbinding hebt. Dus ik zou jullie niet enige externe verzekering willen geven. Het moet van binnen jezelf komen.

Rob: Dank je, ik wil … ik krijg deze interne verzekering, en dan, natuurlijk, alle negativiteit en zo en ik ben aarzelend om victorie te gaan kraaien. Ik weet dat het komt. Ik denk dat wij gewoon ons hoofd naar beneden moeten houden en doorgaan met deze groepsmeditaties en dergelijke dingen. Ze helpen.

Nu, je gaf aan, het lijkt alsof de nieuwe wereldorde van één religie wat support krijgt uit bijbelachtige profetieën. Je hebt genoemd Shimon Perez en, denk ik, de jezuïeten. Zal deze poging grip vinden tussen de wereldbevolking. Of is dit gewoon een soort ‘natte droom’?

Cobra: Ja, natuurlijk, veel controlerende groepen hebben een droom van het creëren van het Armageddontype scenario, de eindtijden scenario, maar het zal geen succes hebben want zij hebben vrije wil, maar wij hebben ook vrije wil. En onze vrije wil zegt “NEE” hiertegen.

Rob: Heel goed, dat was een andere vraag. Ik weet dat veel van bijbelse profetieën en tijdlijnen, uiteraard, waren verbonden met het hogere echelon van kosmische wezens die in de toekomst keken en, uiteraard, dingen veranderen – en het is een eeuwig veranderende toekomst met al deze tijdlijnen en zo.

Dus mijn vraag aan jou Cobra is, zal dit – sommige van deze kijk eens profetieën indiceren min of meer oorlogen en geruchten van oorlogen, die nu zeker plaats vinden. Wij hebben twee wereldoorlogen. Wij hebben duidelijk deze pogingen van de duistere krachten die voortgaan. Kun je ons vertellen – en ik verwacht niet dat je de toekomst voorspelt, maar was voorzien dat er zo’n soort oorlog zou zijn waar deze geavanceerde, duidelijk, nucleaire wapens niet zouden zijn toegestaan dus het zou een soort oorlog zijn van … een standaard grondoorlog zou plaatsvinden waar China naar het Midden-Oosten is geweest en, natuurlijk, wij hebben dit alles, profetieën en het uiteindelijke conflict op de vlakte van Megiddo? Zijn deze plannen volledig veranderd? Of zou je zeggen dat deze tijdlijnen weg zijn? En kun je wat licht laten schijnen op die oude profetie dat sommige mensen hopen of verwachten te gebeuren, wat negatief is? Maar wat is de situatie met als de vlakte van Megiddo en dat soort zaken?

Cobra: Bepaalde groepen hebben dit als hun doel, maar dit gaat niet gebeuren want onze collectieve vrije wil is al sterker, want veel mensen zijn ontwaakt en hebben daar “NEE” tegen gezegd. Dus bepaalde groepen proberen dit te manifesteren en het is zich al op beperkte schaal aan het manifesteren, maar dat is het dan ook.

Rob: Okay. Nu wil ik opmerken dat Benjamin Fulford zei dat de gnostische adel is aangevallen door de jezuïeten. En dit is meer de fysieke laag. Maar ik wijs het idee van adel af zover als menselijke politieke controle gaat, en ik voel dat dit zal niet verhinderen de Confederatie resistance plannen. Ben jij het daar mee eens?

Cobra: Okay, de positieve witte adel is niet dezelfde als de adel die voor vele duizenden jaren ervaring heeft op deze planeet. Het is feitelijk adel van de geest, wat feitelijk een bloedlijn kan creëren – ik zou zeggen een positieve bloedlijn die zaken voor het betere kunnen beïnvloeden.

Het gaat niet zozeer over prestige en welvaart. Het gaat meer over adeldom van de geest. Dus het is iets dat gebeurt. Er zijn groepen als dit. Er zijn (..?) op deze planeet en zij werken met de resistance krachten en andere positieve krachten voor de planetaire bevrijding.

Rob: Okay, deze mensen zijn in positie geplaatst om … zij zijn in basis goed, opstaande morele karakters werkend voor het Licht, die in de huidige politieke situatie achter de schermen werken om de wereldsituatie te veranderen. Welk percentage van deze groep is bewust en is openlijk geleid door de buitenaardse krachten en, neem ik aan, White Brotherhood, of spirituele contacten?

Cobra: Okay. De meesten van hen zijn niet direct bewust op die manier, maar zij worden toch geleid. Dus de meesten van hen hebben geen open contact, maar zij ontvangen spirituele leiding. Zij ontvangen impressies en zij ontvangen zichtbare of soms onzichtbare hulp van de Lichtkrachten.

Rob: Prachtig. Werken de volksopstanden in Spanje en Schotland of elders waar jij het over had? Hebben zij iets tastbaars bereikt in veranderingen zoals het financiële systeem, of is dit een soort van constant gewroet, dichter en dichter bij het Licht komende, maar wij zien het niet tot deze doorbraak?

Cobra: Er zijn kleine tastbare resultaten, maar ik zou zeggen dat dit een beweging is die kracht krijgt, dat is vermeerderende energie, en wanneer er een zekere hoeveelheid van energie is zal de doorbraak plaatsvinden en deze bepaalde hoeveelheid van energie is nog niet bereikt, eenvoudigweg omdat de controlerende krachten nog steeds iets te sterk zijn. Maar ik zou zeggen dat deze menselijke bevolking ontwakingsbeweging zichzelf op veel manieren laat horen, en dit is een van de manier van expressie. En dit is absoluut behulpzaam bij het creëren van de doorbraak.

Rob: Okay, en ik ben niet zeker of dit is, duidelijk, wellicht gedeeltelijk een Lichtkrachten situatie, maar zal een beweging weg van de petrodollar succes hebben? Ze hebben al aangekondigd de RMB van China als een reserve munt. Op welk punt zal dit succesvol worden? Of zullen de jezuïeten de RMB controleren zoals zij dat proberen?

Cobra: Zij proberen het, maar zij zullen er niet toe in staat zijn want er is een groter percentage van Lichtkrachten aanwezig in China, Rusland, en er zijn landen die feitelijk een alternatieve financiële structuur creëren die volledig operationeel zal worden op het moment van de Event.

Feitelijk, deze financiële structuur zal veel gewicht dragen van transformatie naar een nieuw financieel systeem.

* * * * * *

Deel 2 – 3 mei 2017 – (Alleen Cobra’s deel was hoorbaar op de geluidsopname)

Rob: Okay, Cobra, ik was wat nieuwsgierig langs de lijn van vragen over het financiële systeem. Je gaf aan dat de jezuïeten niet in staat zullen zijn om de RMB te controleren. Dus ik wilde uitvinden, zijn er enige … is er enige progressie die wij kunnen zien van de gemiddelde persoon … Er zijn zoveel statements van levering van zendingen, en ik ben er niet echt zeker van. Kun je ons enig verlichtend positief nieuws geven aan de voorkant van het financiële systeem?

Cobra: Okay, er is een gestage en doorgaande vooruitgang aangezien de oosterse alliantie meer en meer stappen neemt naar de volledig functionerende alternatieve financiële infrastructuur. En ik heb hierover wat links geplaatst in mijn laatste update. En ik moet hier zeggen dat er geen resultaten zullen zijn voor de reset zelf. Er zullen geen leveringen van zendingen zijn. Er zal niets zichtbaars zijn totdat de reset zelf plaatsvindt. Als mensen wachten op iets voor de reset zullen zij teleurgesteld zijn.

Rob: Okay. Dat betekent niet dat deze mensen die in deze programma’s werken … Er zijn programma’s en mensen werken achter de schermen om te proberen dingen voor elkaar te krijgen, maar …

Cobra: Ja dat is waar, dat is waar.

Rob: Okay. het lijkt gewoon dat iedereen een scope heeft en zegt dat zij weten wat er gebeurt, maar niemand weet het echt. Okay, dank je. Voor degenen van jullie die luisteren, wij hadden wat sound issues en dit interview is ontzettend vertraagd. Cobra had twee nieuwe posten sinds het eerste deel. En ik zeg dat mij voorwoord over support voor Cobra spreekt over de integriteit die ik voel bij hem en zijn intel, waarvan ik denk dat het heel belangrijk is.

En ik zou wat willen ingaan op de elektronische kwelling. Cobra, hoe wijdverspreid is dit? Is dit een algemene elektronische kwelling, of zijn er hele specifieke mensen die worden aangevallen? Of is de gehele elektronische kwelling in het algemeen toegenomen?

Cobra: Okay. Er zijn hier veel lagen. De eerste is een niet-fysieke laag wat wereldwijd is. Dit is de plasma laag. En dan is er het fysieke aspect met feitelijke fysieke apparaten die mobiel zijn, en zij zijn behoorlijk duur. En voor het fysieke aspect van elektronisch kwelling, het is niet zo wijdverspreid als de plasma soort. Er zijn bepaalde aangevallen mensen die dit ervaren, en er is actie ondernomen nu om de situatie op te lossen want het ging behoorlijk ver.

Rob: Heb jij enige persoonlijke aanvallen gehad op dit niveau?

Cobra: Het dient geen hoger doel om deze vraag te beantwoorden.

Rob: Okay, iemand heeft mij een vraag gesteld over jouw post. Wie is de “king” of wat representeert deze positie? Kun je daar wat meer over uitleggen?

Cobra: Okay. Ik kan deze vraag ook niet beantwoorden. Het is eenvoudigweg een persoon die wat te zeggen heef in de planetaire situatie.

Rob: Okay. Kun je mij vertellen, is de man met de naam Peter Hans Kolon … (Peter Hans Kolvenbach), wat zijn naam ook is, ik vergat – een van de topmensen. Is hij nog steeds op de planeet of is hij verwijderd?

Cobra: Deze is verwijderd.

Rob: Oh, volledig. Dus niemand zou weten waar hij is of zoiets.

Cobra: Hij is verwijderd, ja.

Rob: Okay, ik zou wat willen spreken over de positieve effecten van wat mensen kunnen doen voor … als jij zou kunnen … Wellicht zou je wat kunnen delen over het verhogen van bewustzijn zo ver als sommige van jouw technologie gaat met betrekking tot de tachyons, en wellicht zouden wij wat andere vragen kunnen doen over de Cintamani. Mensen stellen vragen … Maakt de grootte veel uit bij de Cintamani stenen?

Cobra: Ja, natuurlijk. Hoe groter de steen en hoe hoger de kwaliteit van de steen, hoe meer effectief hij is. Maar elke Cintamani steen is een waardevol juweel. Het is iets dat niet kan worden vergeleken met wat dan ook op deze planeet.

Rob: Okay. Kun je mij vertellen met betrekking tot tachyons – deze energie partikels die worden ingebracht door jouw technologie, en kennelijk zijn er andere die dat doen – kun je mij vertellen hoe dit de kristallen of de items die zijn bewerkt verhoogt en hoe de mensen ze kunnen gebruiken?

Cobra: In feite zijn tachyons partikels die zijn de, zou ik zeggen, de eerste materie die was gecreëerd in dit universum en, daarom, zijn een directe verbinding met de bron, en het is de hoogst mogelijke trillingsfrequentie die kan worden verbonden met materie. En materie met tachyons ingebracht heeft de hoogst mogelijke trillingsfrequentie, en zo kan het ons helpen op veel manieren om … ik zal het zo zeggen… verminderen de entropie van het fysieke en het niet-fysieke om meer Licht te brengen op de snelste en meer effectieve manier mogelijk op dit moment op de oppervlakte van de planeet.

Rob: Okay. Is dit als, ik doe mijn meditatie en ik visualiseer een Licht van de Centrale Zon en naar het centrum van de Aarde en doordrenk mijn lichaam door intense invocatie van spirit, brengt dat ook tachyons in tot op zekere hoogte?

Cobra: Niet echt, want er is een membraan op een zekere hoogte boven de oppervlakte van de planeet die feitelijk het grootste deel van tachyons absorbeert. Dus een eenvoudige meditatie zal een heel, heel kleine hoeveelheid van tachyons naar dat membraan brengen, behalve wanneer je een opgestegen meester bent, natuurlijk, en dan, uiteraard, heb je geen enkele technologie nodig. Maar daarvoor is er een noodzaak voor technologie ondersteuning in deze dimensie.

Rob: Okay. Ik dacht als, laten wij zeggen dat wij wat zeer geavanceerde yogi hebben in India. Zijn zij in staat om hier iets van te bereiken? Is dit zo licht aangeroepen dat het iets anders heeft dan tachyons?

Cobra: Zij zijn in staat om een zekere hoeveel van tachyons aan te roepen, maar – nogmaals – alleen opgestegen meesters hebben de volledige capaciteit om door de sluier te prikken.

Rob: Okay. Voor de gemiddelde persoon, nemen wij deze getachyoniseerde items en houden ze bij ons als Cintamani? Is dat een goed idee?

Cobra: Ja, natuurlijk.

Rob: Okay. En als iemand iets creëert als een “Chamber One” huis als Fred Bell en ik en veel mensen hebben veel kristallen in dit huis … Kun je wat zeggen over hoe kristallen de trilling kunnen verhogen en geven deze enige bescherming tegen elektronische kwelling.

Cobra: Kristallen zijn de hoogst mogelijk ontwikkelde vorm van materie en als zodanig verankeren zij Licht in het fysieke. Zij kunnen beschermen tegen elektronisch kwelling op een plasma laag tot een hogere graad, en tot een lagere graad ook tegen de elektronisch kwelling op de fysieke laag. Maar dit op zich is niet genoeg.

Rob: Okay. Kun je wat zeggen over de scalar golf apparaten? Er zijn veel mensen met computers die hebben … claimen dat zij gewoon scalar golf apparaten zijn geassocieerd met een computer en programma. Ik heb de films gezien van (..?) die hadden een trillingsfrequentie dat je feitelijk kon zien de … ik heb de feitelijke vernietiging gezien van een schadelijke bacterie. Ik ben nieuwsgierig. Zijn veel van deze nieuwe systemen … werken zij echt? Hebben mensen er effect mee? Ik noem er geen, Ik weet dat er veel zijn. Ik ben gewoon benieuwd. Zij hebben het over een programma in een computer, en ik ben benieuwd wat jouw opinie is over dit type van technologie in het algemeen.

Cobra: Het programma in de computer is niet genoeg, maar als dat programma geluid genereert of enig ander soort van elektromagnetische, of enig ander type van elektromagnetische radiatie van bepaalde sleutelfrequenties, dat kan tot op zekere hoogte helpen. Maar, nogmaals, het is niet genoeg.

Rob: Okay. Ja, ik heb altijd … dr. Bell en zijn … een van zijn technologieën die hij kreeg van de Pleiadians, wat ook een Venusian healing technologie is, gebruikte geluid, licht en kleur. Weet je van enige programma’s, of iemand nu die geassocieerd is specifieke frequenties van de chakra’s tot specifieke kleurfrequenties en geluidfrequenties die zijn gecombineerd in een systeem?

Cobra: Feitelijk, ik ken mensen die geavanceerde lasersystemen ontwikkelen. Op dit moment combineren zij dat niet met geluid, maar zij combineren dat met licht, met fotonisch, niet-laser licht. Dus dit is iets dat heel veelbelovend is, en deze technologie kan … ik zou zeggen dit is een van de technologieën met het meeste effect tegen enig type van elektronische kwelling.

Rob: Yeah, ik voelde dat ook. Ik wil wat spreken over of je kunt delen vanuit jouw kennis wat er gaande is achter de schermen van de PizzaGate en de PedoGate en al deze zaken. Het is gewoon zo verwarrend en brengt zoveel bezorgdheid en compassie bij zoveel mensen om te denken aan onschuldige kinderen die op deze manier worden misbruikt. Kun je delen … zijn sommige van deze hoofdsysteem neergehaald of is het nog steeds gaande op de hoogste niveaus?

Cobra: Okay, dit netwerk is enorm. Het is veel meer wijdverspreid dan de meeste mensen zich realiseren. Het bevat, zou ik zeggen, honderdduizenden mensen wereldwijd, vooral in de US. En ik zou zeggen dat dit het moeilijkste aspect is om onder ogen te zien wanneer de Event plaats vindt en wanneer dit alles is blootgelegd. Dus wat wij nu zien is maar het topje van de ijsberg.

Er is ook veel desinformatie hierover, en ik kan niet de PizzaGate op zich bevestigen. Er zijn anderen pogingen van blootlegging hiervan die veel betrouwbaarder zijn naar mijn mening.

Maar, nogmaals, dit is verre van alles. Er is veel meer wat zal worden blootgelegd en het zal heel schokkend zijn voor de meeste mensen.

Rob: Ten tijde van de Event, zullen de lager niveau pedofielen worden ontmaskerd en gearresteerd, of zal er counseling worden gegeven? Hoe zal dat uitwerken?

Cobra: Okay, er zijn hier veel aspecten. Er zijn bepaalde mensen die hierin gedwongen zijn. En zij zullen veel healing nodig hebben, en zij zullen hun eigen gevoelens van schuld over deze situatie onder ogen zien. En er zijn mensen die hier in zijn gegaan uit hun eigen vrije wil, en zij zullen moeten gaan door een zekere, zou ik zeggen, ‘truth and reconcillation comité’ dat over hun bestemming zal beslissen. Sommigen zullen worden verwijderd van de planeet. Sommigen zullen naar de Centrale Zon gaan. En sommigen zullen proberen om hun acties uit het verleden in balans te brengen met positieve acties. Zij zullen proberen om de situatie tegen te gaan en te healen.

Dus er zal veel verwerking gaande zijn dat voor veel mensen behoorlijk moeilijk zal zijn. Het zal wat tijd vergen.

En dit is, zou ik zeggen, het moeilijkste aspect van ontmaskering – ik zou het geen disclosure noemen, ik zou het blootlegging noemen – dat zal plaatsvinden ten tijde van de Event. Het zal iets zijn dat moet gebeuren om de mensheid te laten genezen. Wij kunnen niet de mensheid volledig genezen voordat dit is blootgelegd en onder ogen gezien en geheald.

Rob: Dank je. Sinds de laatste keer dat wij spraken heeft Rusland een belangrijke flyover gedaan nabij Alaska, kwam heel dichtbij, en het lijkt erop dat zij wat technologie gebruikten, en ik denk dat jij er feitelijk een link naar plaatste. Het zei dat het betrokken was bij de Keshe technologie. Klopt dit?

Cobra: Het was geen Keshe technologie. Ik zei dat niet alles onder deze link correct was, maar ik zou zeggen dat zij geavanceerde elektromagnetische technologie hebben die elektronische communicaties verstoren in de aircraft gestationeerd in Alaska. En het deed iets anders waar ik niet over zal spreken. Ik kan alleen zeggen dat de Pleiadians de situatie gebruikten om wat actie te ondernemen op de fysieke laag in die regio, want NORAD was buiten gebruik en zij konden niet de Pleiadian schepen detecteren die de atmosfeer binnenkwamen. Dus er waren interessante zaken gaande op dat moment.

Rob: Okay, dat is mooi. Dus wij hebben een gezamenlijke positieve Aarde militairen en Pleiadian actie die samengingen. Klopt dat?

Cobra: Ja, precies.

Rob: Zul jij hierover intel vrijgeven wanneer de tijd er rijp voor is?

Cobra: Wellicht, wellicht. Ik weet niet of ik zal worden geautoriseerd om hierover meer vrij te geven. Het is op dit moment een behoorlijk gevoelig topic.

Rob: Okay. Wat met betrekking tot de Amerikaanse EMP? Ik ontving vele jaren geleden foto’s waarvan jij bevestigde dat zij deel uitmaakten van het diepe ruimteprogramma, en die man die werkte … had een maatschappij die feitelijk wat van de meer geavanceerde ruimteschepen bouwde – en liet mij een foto zien – dat de regering definitief een EMP wapen heeft dat een beetje is als … het heeft de vorm van een sigaar, niet een enorm schip, maar het is een sigaarvormig item dat kon worden gebruikt. Kun je wat zeggen over de US regering of de geheime ruimteprogramma regering op de Aarde dat de EMP heeft en hoe effectief het is en is het te vergelijken met de Russen?

Cobra: Okay, ik zou zeggen dat veel verschillende facties op de oppervlakte van de de planeet EMP technologie hebben. Het is niet zo’n ingewikkeld ding om te bouwen. Niet alleen de US regering, het US leger, regeringen van bepaalde naties rondom de planeet, het is iets dat behoorlijk meer wijdverspreid is dan de meeste mensen denken.

Rob: Hoe effectief is het? Is het vergelijkbaar met wat de Russen deden, of meer krachtig, of wat?

Cobra: Het is effectief genoeg om de elektrische grit systemen rondom de planeet te verstoren. In basis is het effectief genoeg om de Westerse gemeenschap op zijn knieën te krijgen als het wordt gebruikt.

Rob: Okay, zou het mogelijk zijn om …

Cobra: Nogmaals, de Pleiadians en de Lichtkrachten monitoren deze technologie en zij zullen misbruik van deze technologie niet toestaan.

Rob: Okay. Dus het kon niet worden gebruikt zoals de Russen het gebruikten. Zij konden niet naar Rusland gaan en hun equivalent van het NORAD verdedigingssysteem ontkoppelen?

Cobra: Het zou kunnen als er een doel zou zijn – als de Pleiadians het zouden toestaan. En zij hebben de Russen toegestaan om deze technologie een paar maal te gebruiken toen het kritiek was voor de planetaire situatie. Zij hebben het gebruik hiervan geautoriseerd. Er was een ontmoeting tussen de Pleiadians en sommige van de top van de Russische militairen, en de Pleiadians hebben het gebruik van deze apparaten geautoriseerd eenvoudig omdat de elektronisch kwelling tot het niveau ging dat zij zeiden “Er moet iets aan worden gedaan”.

En zij hebben deze technologie duidelijk laten zien aan bepaalde negatieve facties binnen de US militairen, dat als deze elektronisch kwelling op dat niveau doorgaat, actie zal worden ondernomen. En daarna is de elektronische kwelling tot een zekere graad afgenomen.

Rob: Okay.

Cobra: Niet volledig, maar ja, tot een zekere graad.

Rob: Okay, dank je. Ik zou willen weten … weet je, van mijn begrip, en sinds Nagasaki, heel, heel weinig nucleaire bommen mochten worden gebruikt op de oppervlakte van de planeet, en jij hebt gezegd dat ze met iets weg konden komen, maar ik vraag mij af … voel jij dat … daar … en ik neem aan ik zou ook zeggen dat er veel pogingen zijn geweest, overeenkomstig mijn bronnen, om in het verleden nucleaire aanvallen te initiëren …

Cobra: Oh, ja. Oh, ja.

Rob: En zij zijn consistent tegengehouden door de buitenaardsen. Dus waarom gaan de Aardegebaseerde militairen door met deze dreigingen. Zij weten dat niets hiervan ooit zal worden toegestaan, of geloven zij feitelijk dat, weet je, Kim Jong-II (Kim Jong-Un) of iemand in staat zou zijn om ergens een nucleaire aanval te doen, inclusief de US?

Cobra: Je moet begrijpen dat het bestaan van het echte bewijs van buitenaardse rassen hoogst geclassificeerde informatie is en je moet in de juiste positie zitten, heel hoog in het leger – om het feitelijke bewijs te krijgen. Ik zou zeggen dat de meest hoge generaals in het US leger geen toegang hebben tot dit soort bewijs. Dus zij kunnen speculeren, maar speculatie is niet goed genoeg wanneer het militaire doctrines betreft. Dus zij moeten doorgaan om deze nucleaire wapens te ontwikkelen vanuit hun perspectief, want zij kunnen eenvoudigweg niet bevestigen of ontkennen het bestaan van Pleiadians, bijvoorbeeld.

Rob: Okay. Ik zou willen weten met betrekking tot de Noord-Koreaanse situatie. Het lijkt alsof de Deep State in Israel, de UK, USA en anderen rechtstreeks betrokken zijn bij de duivelse daden als rijken waar wij het over hebben met Noord-Korea, uiteraard, zijnde een van de landen met de slechtste mensenrechten en het meest mind-controlled van de planeet. Kun je wat zeggen over de situatie daar? Heeft de informatie van Ben Fulford met betrekking tot wat kan plaatsvinden enige validiteit vanuit jouw bronnen?

Cobra: De mensenrechtensituatie in Noord Korea is de slechtst voorstelbare nachtmerrie die bestaat op deze planeet. Het is erger dan Rusland in de 50er jaren. Het is erger dan Rusland in de 20er jaren. Het kan worden vergeleken met nazi Duitsland in de 40-er jaren. Zo slecht is het. Dus de echte krachten hierachter zijn de jezuïeten en, uiteraard, het is een netwerk dat het Noord Koreaanse regering bindt met bepaalde krachten in het Westen.

En met betrekking tot Fulfords intel moet je wat meer specifiek zijn. Waar precies wil je dat ik commentaar op geef?

Rob: Hij gaf aan dat de leider zou worden verplaatst naar Rusland en dat zou zouden inbrengen, ik weet niet, iemand die verondersteld wordt zijn neef te zijn of zoiets, in positie van macht.

Cobra: Dat plan, van mijn perspectief en van het perspectief van de Resistance, zal niet werken eenvoudig omdat het niet maar één persoon is. Het is een hele hechte clan waarmee moet worden afgerekend. En er is ook een heel netwerk, zoals ik eerder zei, naar de jezuïeten en naar bepaalde krachten in het westen. En totdat dit is opgelost verwachten wij niet veel verandering in Noord Korea.

Dus wat moet worden gedaan is het bewustzijn over de mensenrechten situatie in dat land verhogen, en dat alleen zal beginnen om de situatie te transmuteren. Uiteraard, wanneer de Event plaatsvindt zal dit alles veranderen.

Rob: De Noord Koreaanse politici en de binnencirkel van de leider lijken zeker dat zij moeten zijn gehersenspoeld als … en verantwoordelijken hebben van een hele krachtige natuur. Klopt dat?

Cobra: Ja, natuurlijk

Rob: Ik wist niet zeker … ik bedoel veel van deze mensen in het westen gaan vrijwillig om met een soort van hersenspoeling, maar het lijkt gewoon als een enorme hoeveelheid van controle die zij hebben daar, is werkelijk wat zij willen voor de gehele planeet, is dat niet zo?

Cobra: In feite is Noord Korea een experimenteel laboratorium voor bepaalde facties van de cabal.

Rob: Zijn hun lanceringen iets meer dan wapengekletter? Hebben zij dingen waarmee zij verder kunnen? Ik bedoel, zij blijven deze testen doen, weet je, om angst aan te jagen, maar kun je bevestigen enig van hun informatie als zijnd … of enige van hun lanceringen zijnde significant of een werkelijke dreiging?

Cobra: Ik zou simpelweg zeggen dat er krachten zijn die sterker zijn dan zij, en deze krachten zorgen ervoor dat deze lanceringen niet succesvol zijn.

Rob: Kun je ons een update geven over de China situatie? Ik weet dat het een enorm land is en de politiek is diep, maar zijn er enige veroveringen gemaakt door de Pleiadians of andere positieve Lichtkrachten binnen dat land die wij kunnen delen?

Cobra: Niet openlijk. Er is contact gemaakt maar niet op het niveau dat op dit moment in Rusland is gemaakt. Dus ik zou zeggen dat er krachten zijn binnen China – meer geheime groepen in China – die een bepaalde vorm van contact hebben met positieve buitenaardse aanwezigheid, maar het is nog niet gedaan op regeringsniveau.

Dus Rusland is op dit moment het enige land dat een zekere vorm van direct contact heeft.

Rob: Dus het US leger … dit is gedaan op een … er zijn duidelijk militaire krachten die er bewust van zijn en zijn gecontacteerd door goedwillende buitenaardsen, maar zij zijn niet …

Cobra: Ja, maar de situatie nu is wat anders. De US is heel gecompliceerd want je hebt, zou ik zeggen, een hele krachtige positieve factie binnen het leger en ook een hele krachtige negatieve factie. En er is zo veel spanning dat alle contacten heel voorzichtig moeten plaatsvinden, en het wordt nu heel voorzichtig aangepakt.

Rob: Dus er is niet echt, wel, als een open plan. Zij moeten allemaal worden gecompartimentaliseerd.

Cobra: Ja, je ziet in Rusland dat je een paar top generaals hebt die naar een geheime basis kunnen gaan, en de Pleiadian schepen landen daar, en zij kunnen behoorlijk vrijuit praten. In de US is niets als dit mogelijk op dit moment.

Rob: Okay. Ik vroeg mij af, naar het einde hier, een van de laatste vragen. Als jij mij kunt bijpraten over de operatie onder New York City – een gezamenlijke Sirian-Pleiadian basis waar Michael zich bevindt, de leider van de Resistance van jouw eerdere posten, als ik het goed heb?

Cobra: Dat was in de 70er jaren. Deze basis is nu … de situatie daar is wat anders.

Rob: Okay. Kun je wat zeggen over de leider Michael? Hij is waarschijnlijk nog steeds diep ondergronds, beschermd?

Cobra: Ja, ja. Hij leidt nog steeds de Resistance. Ja, ja, hij is nog steeds hier. Heel actief, heel actief nu.

Rob: Okay. Wel, het is werkelijk goed nieuws om dit alles te horen. Het lijkt alsof zoveel Lichtwerkers zouden willen worden betrokken hierin. Denk jij dat er enige hoop is dat mensen die capabel zijn mogelijk van hulp konden zijn anders dan het delen van nieuws, en mediteren, en blogs en dat soort zaken? Is er enige mogelijkheid voor helpende handen?

Cobra: Er zijn hier twee factoren. De eerste is veiligheid en safety. De Resistance kan niet … zou niet safety en veiligheid kunnen coveren voor iemand betrokken is deze … in dit … in meer directe operaties. Het zal eenvoudig te moeilijk zijn, behalve in zeer uitzonderlijke gevallen. Maar, nogmaals, de Resistance zelf kan deze dingen meer effectief zelf doen want zij hebben training gehad.

En de oppervlaktebevolking, ik moet het vertellen zoals het is, het overgrote deel van de mensen die werken voor het Licht zijn niet getraind en hebben niet de vaardigheden voor iets op dat niveau. Zij zijn niet voldoende geschoold. Zij zijn niet, zou ik zeggen, stabiel genoeg op een manier dat zij niet kunnen worden uitgelokt om iets negatiefs te doen. Zij zijn niet … eenvoudig zij zijn niet … ik zou zeggen dat de meeste mensen hier niet klaar voor zijn.

Rob: Yeah, ik ben het daar tot op zekere hoogte wel met je eens, maar het lijkt op enig punt … mensen zijn bereid hun levens te geven in oorlogen. Zoveel mensen zijn …

Cobra: Dat zou de situatie niet oplossen. Dat zou niet helpen. Als je zou hebben, zou ik zeggen, een hoogst vaardig individu van de Resistance die iets veilig kan doen zonder dat iemand schade oploopt, in een hele korte tijd, vergeleken met een kleine groep mensen op de oppervlakte die gewond zouden kunnen raken en dit veel minder effectief zou doen met meer risico. Het is eenvoudig iets dat niet zal gebeuren. De Resistance zal niet … zij willen hun effectiviteit verhogen, niet verlagen. Zij willen zo weinig mogelijk schade hebben als mogelijk en zoveel mogelijk positief effect.

Zie je, de planetaire bevrijding is niet een romantische heldenfilm. Het is een echte situatie, en soms willen mensen meedoen om de verkeerde reden. Zij zouden wat actie willen hebben in hun levens. Zij zouden hun leven wat meer interessant willen maken, maar het is een echte oorlog. Het is geen spel

Rob: Absoluut, en dit komt overeen met de informatie die mij is gegeven door mensen van (?, Terracore, Bob Renown), terug in de 80er jaren, die zei: “Kijk, het is gewoon nutteloos. Je zou worden vernietigd. Je zou geen kans hebben in de hel”.

En toch, weet je, wij hebben hier een echte situatie op Aarde, en ik weet zeker dat er veel mensen zijn die gemotiveerd zijn door oprechte acties, niet alleen maar voor wat activiteit in hun leven, maar …

Cobra: Okay. Voor diegenen, ik zou ze het advies geven om zichzelf te trainen zoals zichzelf onderrichten, werken aan hun persoonlijkheden om in staat te zijn betrouwbaar te zijn zodat de Lichtkrachten op ze kunnen rekenen, dat zij niet zullen worden uitgelokt.

Bijvoorbeeld, als er een beetje negatieve invloed is zouden zij niet beginnen om elkaar aan te vallen.

En een van de belangrijkste lessen voor de oppervlaktebevolking, voor diegenen die betrokken zouden willen worden, is om in staat te zijn samen te werken met elkaar, zonder elkaar aan te vallen, zonder met elkaar te vechten. En dat is de hoofdtaak.

En mensen die voor deze test slagen kunnen verwachten betrokken te worden bij iets meer serieus in de toekomst – wellicht zelfs voor de Event.

Rob: Dat is echt goed nieuws. Dus daar is het mensen. Ontwikkel je niveaus van onderscheidingsvermogen, je bescherming en je vermogen om je gedachten te controleren in het oog van alle aanvallen.

Cobra, ik deed wat … je las mijn pre-interview transcript en het lijkt dat het op het juiste tijdstip was aangezien je was aanvallen door deze “welbewuste ene”. En, weet je, het is belachelijk. Iedereen die jou kent of je heeft ontmoet kan vertellen dat dit absolute desinformatie is.

Over deze specifieke persoon, is dit een individu dat alleen verstoord en getriggerd is? Of is dit een georganiseerde desinformatie bekladding van ingewijden tegen jou, zou je denken?

Cobra: Dit specifieke individu was getriggerd door de plasma archons. Zij “suggereerden” gewoon, quotes, aan hem dat hij er iets over moet schrijven eenvoudig omdat wat ik schreef niet ging met zijn geloofsystemen. En sommige mensen hebben veel energie in hun eigen geloofsysteem geïnvesteerd, en als deze geloofsystemen worden uitgedaagd, neigen sommige mensen ernaar om degenen aan te vallen die hun geloofsystemen uitdaagt.

En ook sommige mensen hebben veel geld geïnvesteerd in de Dinar scam, en als iemand ze vertelt dat zij wellicht hun investering niet terugkrijgen, kunnen zij ook getriggerd worden. Dus dat was de reden waarom het gebeurde.

En, uiteraard, de diepere reden is overeenkomstig het feit … omdat ik belangrijke intel vrijgaf, en bepaalde krachten op de plasma laag – archons op de plasma laag – wilden stoppen dat dit werd verspreid.

En het maakte deel uit van de gecoördineerd actie en, zoals je wellicht weet, Corey Goode was een paar dagen later aangevallen. Het is deel van dezelfde campagne.

Rob: Ja, kun je wat zeggen over deze persoon? Waren zij rechtstreeks gecontacteerd op de fysieke laag door de archons, of was dit alles plasma veld?

Cobra: Nee, nee, het was alleen een suggestie van de plasma laag. Het was als een … ik heb veel voorbeelden hiervan in mijn bestanden, mensen die van hun spirituele gidsen kregen dat zij mij moesten aanvallen – dat soort zaken.

Rob: Ja, okay, dank je zeer voor deze informatie. En ik waardeer dat je terug bent gekomen om dit interview te eindigen. Het is een eer en plezier om je hier te hebben. En wij gaan proberen dit zo snel mogelijk naar buiten te brengen. Dus dank je wel Cobra, dat je vandaag hier was.

Cobra: Okay, dank je voor dit interview. Ik hoop dat wij dit zo snel mogelijk kunnen uitbrengen.

Rob: Ja, dat doen we. Wij sturen dit naar onze transcriber, Sam, en Chris gaan aan de slag met de modulatie hiervan. Dus dank aan iedereen voor het luisteren, en Overwinning van het Licht!

Cobra: Overwinning van het Licht, dank je.

Rob: Okay, mensen, dat was Cobra. Mijn verontschuldigingen voor de vertraging. Ik dacht dat ik het kon vrijgeven, maar ik kon de tweede helft niet terugkrijgen en wij kregen het voor elkaar om dit tweede deel van het interview te doen.

Dus kijk op Cobra’s website, http://2012portal.blogspot.nl/, (of hier voor de NL-vertalingen)

Ik heb gehoord van mijn buitenaardse bron dat Cobra altijd heel consistent is en altijd in lijn is gebleven met mijn geloof wat betreft de intel, en dit is positief en goed. Zoals wij weten heb ik zeker niet alle laatste intel. Ik heb een sterke intuïtie, en ik voel dat Cobra een van de meest betrouwbare bronnen is die wij op dit moment hebben. En ik zou jullie allen willen vragen om zijn blog te volgen, doe mee met de meditaties, ga door met de informatie op de Prepare For Change en op mijn website. http://thepromiserevealed.com/

En ik wil jullie bedanken voor het luisteren en ik wil nogmaals bedanken Chris Spell en Sam Ritchie voor hun hulp met dit interview.

Source: http://thepromiserevealed.com/transcript-and-audio-of-cobra-interview-5-12-2017/

Vertaald door Veronica

 

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: