RSS

Ascentie Tijdlijn / Einde van Coronavirus Meditatie Info en Interview – tijdstip van de meditatie in Nederland 5 april 2020 om 04.45 uur

03 apr

Cobra: Energieën voor onze massameditatie zijn al aan het opbouwen en je kunt luisteren naar dit nieuwe Cobra-interview, dat wat duidelijkheid brengt in de huidige situatie: Https://www.youtube.com/watch?v\u003dLeK6mwDS9Oo

Of lees het transcript hier (Nederlandse vertaling: zie hieronder) – Https://www.welovemassmeditation.com/2020/04/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html en Https://www.sisterhoodoftherose.network/post/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose

De Pleiadische vloot heeft meegedeeld dat ze de komende dagen hun aanwezigheid in de lage baan om de aarde, de stratosfeer en de atmosfeer nabij het planetaire oppervlak drastisch zullen vergroten voor onze massameditatie.

Als je na zonsondergang naar de westelijke hemel kijkt, zie je de komende dagen een krachtige conjunctie van Venus en Pleiaden, die ongeveer een dag voor onze massameditatie exact zal zijn:

Https://www.skyatnightmagazine.com/advice/skills/see-venus-against-pleiades-star-cluster/

Https://skyandtelescope.org/observing/the-pleiades-welcome-venus/

Pleiadiërs zullen deze conjunctie gebruiken als een zeer krachtig portaal dat de aanwezigheid van de Pleiadische vloot in het innerlijke zonnestelsel permanent zal beveiligen.

Mijn geloofwaardige bronnen hebben meegedeeld dat internetuitval van ‘drie dagen van duisternis’ zeker pas met Pasen zal plaatsvinden.

Je kunt de huidige status van wereldwijd internet hier controleren: Https://livemap.pingdom.com/

Bepaalde gebieden op de planeet kunnen te maken krijgen met internetvertragingen als gevolg van intensief internetgebruik, dus het kan nog steeds een goed idee zijn om de instructies voor de meditatie af te drukken of een screenshot te maken met je mobiel:

Instructies:

  1. Gebruik jouw eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
  2. Geef aan dat je deze meditatie wilt gebruiken als hulpmiddel om de planeet in de meest optimale tijdlijn te brengen en als hulpmiddel om het coronavirus volledig te verwijderen.
  3. Visualiseer een pilaar van schitterend wit Licht dat uit de Kosmische Centrale Zon komt en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum. Visualiseer dan dat dit licht binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door ons Melkwegstelsel gaat, vervolgens ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel stroomt, en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door jouw lichaam, naar het centrum van De aarde.
  4. Visualiseer dit licht dat al het resterende coronavirus op aarde transmuteert, alle geïnfecteerde gebieden op de planeet desinfecteert, alle patiënten geneest, alle angst wegneemt die met deze epidemie gepaard gaat en de stabiliteit herstelt.
  5. Visualiseer dat de gang van zaken op planeet Aarde verschuift naar een zo positief mogelijke tijdlijn, weg van alle epidemieën, weg van alle oorlogen, weg van alle wereldwijde overheersing. Visualiseer dat wit, roze, blauw en gouden Licht alle ongelijkheden geneest, alle armoede uitwist en overvloed brengt voor de hele mensheid. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus van het begin van het Aquariustijdperk, die puur licht, liefde en geluk brengt aan alle wezens op aarde.

De voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Je kunt ook de exacte tijd van de meditatie voor jouw tijdzone opschrijven: Nederland – 04.45 uur op zondag 5 april

Duizenden mensen sturen mij e-mails waarin staat dat ze willen deelnemen aan de meditatie. Het is NIET nodig dat mensen mij e-mails sturen om aan te melden voor de meditatie. Ze kunnen de meditatie gewoon op het exacte moment doen en ze kunnen alle instructies hier vinden:

Http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

En iedereen kan hier promotionele en begeleide meditatievideo’s vinden in ongeveer 40 talen:

Http://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html

Redactie – hieronder alle info in het Nederlands:

info over de meditatie: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/16/belangrijk-meditatie-voor-de-ascentietijdlijn-eind-van-het-coronavirus-5-april-2020/

interview tbv meditatie: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/22/interview-met-cobra-voor-de-ascentie-tijdlijn-einde-van-het-coronavirus-meditatie-op-4-5-april-2020/

voorbereiding tot de meditatie: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/26/verzoek-van-de-lichtkrachten-aan-de-mensheid-maart-2020/

nog een interview tbv meditatie:https://eventnl.wordpress.com/2020/03/29/pfc-interview-met-benjamin-fulford-cobra-updates-over-coronavirus-en-de-oorlog-25-3-2020/

Op deze (Engelstalige) pagina van We Love Mass Meditation is alles hierover verzameld, ook de geleide video’s in veel talen:  Https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-on-april-5th-at-245-am-utc.html

En natuurlijk het interview van Sisterhood of the Rose met Cobra dat je hieronder vindt.

Overwinning van het licht!

Sisterhood of the Rose had recent een interview met Cobra

over het belang van de komende Ascentie Tijdlijn / Einde van Coronavirus Meditatie op 5 april om 2:45 UTC. In dit interview bespreken ze het coronavirus, de financiële situatie, ascentie en nog veel meer, inclusief het belang van de Ascentie Tijdlijn / Einde van Coronavirus Meditatie op 4/5 april 2020.

Hieronder zet ik eerst wat ‘highlights’ uit dit interview, daarna de volledige tekst:

De duistere krachten hebben deze pandemie een paar maanden geleden geïnitialiseerd, zoals je zei, om de dystopische New World Order-samenleving te promoten. Nu gebruiken de lichtkrachten de situatie, vooral de situatie van de wereldwijde massaquarantaines, om hun plannen voor de Event te bevorderen. In feite is deze quarantainesituatie een geweldige kans voor de lichtkrachten om het gedrag van de oppervlaktebevolking te evalueren en om veel betere modulemodellen te maken van hoe de oppervlaktebevolking zal reageren wanneer de Event plaatsvindt.

Wat er gebeurt, is dat deze hele coronavirus pandemische situatie tot op zekere hoogte een verrassing was voor de lichtkrachten. Duistere krachten hadden enkele maanden geleden bepaalde voordelen toen ze met deze operatie begonnen, maar dit voordeel wordt steeds minder. Dus de situatie draait nu langzaam maar zeker in het voordeel van de lichtkrachten

Ten eerste is het goede nieuws dat alle plasma-entiteiten in feite verdwenen zijn. We hebben nu te maken met etherische en lagere astrale entiteiten die veel gemakkelijker te hanteren zijn. De lichtkrachten gebruiken deze quarantainestatus op de planeet met mensen die zichzelf isoleren als een prachtig hulpmiddel om het opruimen van al die entiteiten drastisch te versnellen. Sommige van die entiteiten bevinden zich al duizenden jaren op het oppervlak van de planeet …. Ze hebben interactie, fysieke interactie, fysieke nabijheid van andere met entiteiten besmette mensen nodig om zichzelf te onderhouden, om hun aanwezigheid te behouden. Ze worden uitgehongerd en tot op zekere hoogte is de verspreiding van die entiteiten vergelijkbaar met infectie met een virus. Het is eigenlijk een soort energievirus dat de mensheid 25.000 jaar geleden heeft besmet.

Wat iedereen kan doen, of ik zou zeggen dat de meest ontwakende mensen kunnen doen, is het implantaat te verwijderen, vooral die in de frontale hersenkwab. Ze kunnen die implantaten verwijderen met violette vlam. Ze kunnen protocollen voor implantaatverwijdering gebruiken die ik op mijn conferenties heb besproken.

Redactie: hier vind je meer informatie over beschikbare hulpmiddelen.

Het is in feite een zeer geavanceerde negatieve kwantumtechnologie die tot nu toe heeft verhinderd dat de lichtkrachten toegang kregen tot de implantaten en deze verwijderden, maar nu werken de lichtkrachten, vooral de laatste paar jaar, specifiek met totale toewijding en focus aan het verwijderen van die technologieën, en ze zijn behoorlijk succesvol, vooral in de afgelopen paar maanden, toen dit coronavirus hen de gelegenheid heeft gegeven om hier directer toegang toe te krijgen.

De duistere krachten hadden, vooral de Chimera-groep en meer geavanceerde negatieve rassen, bepaalde geavanceerde kwantumtechnologieën waarmee ze de voortgang van de lichtkrachten tegengingen. Deze oorlog heeft de afgelopen maanden een hoogtepunt bereikt. Nu keert het tij langzaam in de richting van de overwinning van het licht in die gebieden.

Massa-meditatie met een voldoende groot aantal mensen die mediteren is het meest effectieve wat we kunnen doen, want als we een laserachtig toegewijd gericht signaal creëren in het coherente kwantumveld, veranderen we de kwantumfluctuaties. We veranderen het kwantumschuim. We informeren het kwantumveld van de hele planeet wat de toekomst is. We voeren eigenlijk het kwantumveld mee. We verleggen de tijdlijn. We duwen de stroom van de tijdsfactor in een bepaalde richting. Dit is iets dat buitengewoon krachtig is.

Mensen onderschatten de kracht van groepsmeditatie en de kracht van groepsbeslissing. We kunnen de loop van de geschiedenis letterlijk veranderen.

Maar deze feitelijke samenstand gezien vanaf de aarde op 4 en 5 april is een zeer krachtige trigger. Het is in feite de krachtigste trigger sinds 11/12 januari, toen we onze laatste massameditatie hadden, en deze energie heeft een enorm potentieel voor een doorbraak van licht. Dit is het moment waarop de lichtkrachten de leiding kunnen nemen, [onhoorbaar] kunnen overnemen, en ze kunnen gaan dicteren wat er in deze dynamische situatie zal gebeuren.

Het is omdat we deze keer een geweldige kans hebben. De gevolgen van onze meditatie kunnen veel groter zijn omdat de situatie die we nu op de planeet hebben iets is dat nog nooit eerder is gebeurd. Het is niet meer zoals gebruikelijk. Mensen staan meer open voor ongebruikelijke oplossingen. Ze staan meer open voor de Geest. Ze staan meer open voor de hogere verbinding omdat velen zich hebben gerealiseerd dat het leven zoals het is voorbij is.

Bijvoorbeeld, in onze laatste meditatie hadden we maar net de kritieke massa van 144.000 bereikt. We zijn erin geslaagd om de positieve tijdlijn te behouden, maar nauwelijks. Daarom was de situatie sindsdien tot nu toe alsof je op het randje balanceerde. Als er in januari een miljoen mensen zou hebben gemediteerd, zou de pandemie hoogstwaarschijnlijk niet eens mogelijk zijn.

We zijn nog steeds in oorlog. Lichtkrachten doen wat ze kunnen, en de duistere krachten doen wat ze kunnen op hun manier. De basis positieve tijdlijn is beveiligd, dus dat betekent dat er de Event zal zijn, er zal Ascentie zijn, er zal de bevrijding van de planeet zijn. Dat is veilig, maar we willen onze reis naar dat specifieke moment zo soepel mogelijk en zo positief mogelijk maken. Door de kritieke massa te bereiken zorgen we ervoor dat dit veel gemakkelijker gaat.

Ik weet zeker dat als we de kritieke massa bereiken, onze toekomst veel rooskleuriger zal zijn en onze weg naar het uiteindelijke doel veel gemakkelijker.

Op dit moment is het logisch om een deel van het geld van de bank op te nemen zodat je contant geld bij de hand hebt als je boodschappen moet doen, als je naar een winkel moet, in deze wereldwijde quarantaine moet je wat contant geld achter de hand hebben voor dat soort uitgaven.

Dus de duistere machten hoopten niet op een recessie, ze hoopten op een totale ineenstorting van de samenleving en dat gebeurt niet. Wat er gebeurt is een proces dat eigenlijk een goed resultaat heeft. Het is een proces waarbij mensen echt hun waarden vinden, een pauze hebben, een kleine pauze hebben om hun leven opnieuw te evalueren om een beetje uit de ratrace te stappen

De duistere krachten boeken enige vooruitgang bij het installeren van die 5G-netwerken op het oppervlak en in een baan om de aarde. Maar de lichtkrachten ontwikkelen ook technologie om dit direct tegen te gaan. Dus nogmaals, het is een oorlog.

Eigenlijk heeft de pandemie van het coronavirus het proces naar de Event versneld, omdat de lichtkrachten in hun poging om het virus te stoppen de zuivering van het plasmavlak zo snel hebben versneld dat de Event in feite eerder zal plaatsvinden dan verwacht.

Deze training, deze ervaring, heeft bewezen dat de oppervlaktebevolking er klaar voor is. Dus als al het andere klaar is, kan de oppervlaktebevolking de Event aan – in feite zal het de Event beter aankunnen dan oorspronkelijk werd verwacht, dus dit is het goede nieuws als gevolg van al die massa-afsluitingen over de hele planeet.

Zoals ik al zei, is het nu belangrijk om deel te nemen aan massameditaties. Het is ook belangrijk, vooral voor de lichtwerkers en lichtstrijders, om samen te werken en niet met elkaar te vechten.

Eigenlijk komt er als gevolg van diep trauma herstellend werk altijd meer licht. Dus als je midden in een opruimproces zit, kan het zijn dat alles donker is en dat er geen hoop is en er geen licht is. Maar nadat je gewoon volhardt en je bent slechts een getuige van het proces en je jezelf niet identificeert met het proces en gewoon volhardt, zul je ontdekken dat elke keer dat je een laag trauma opruimt, er meer licht in je aanwezig is.

Nogmaals, een van de sleutels hier is om wat tijd in de natuur door te brengen, omdat je je dan weer kunt verbinden met de pure kristallijne energie en zowel je energieveld als je fysieke lichaam kunt helpen.

Je kunt deze huidige epidemische situatie zien als een wereldwijd zuiveringsproces. De mensheid als geheel moet haar angsten onder ogen zien. De mensheid was bijna volledig in ontkenning over bijna alles. Wat er nu gebeurt, is de waarheid erkennen. De mensheid staat voor de spiegel, wat een buitengewoon helende ervaring is, hoewel het behoorlijk uitdagend is, met als resultaat een veel gezondere samenleving. Het resultaat hiervan zal zijn dat de basis zal worden gelegd voor het echt gegronde, evenwichtige Aquariustijdperk, en dit is wat we allemaal willen.

Ja, laten we een miljoen mensen bereiken, waarom niet? Alles is mogelijk. Een miljoen mensen die mediteren, dat zal geweldig zijn. Dit zal iets zijn dat de lichtkrachten zullen zien als een teken, een prachtig teken, dat we klaar zijn voor de volgende stap.

— Hier is het hele transcript van het interview in het Nederlands: —

Debra: Hallo, mijn naam is Debra en ik ben een groepsleider van Sisterhood of the Rose in de Verenigde Staten. Vandaag heb ik het genoegen opnieuw te spreken met Cobra, de belangrijkste leverancier van informatie voor de Resistance Movement, waar hij belangrijke planetaire en galactische informatie biedt op zijn blog2012portal.blogspot.com. Welkom Cobra, en bedankt voor het interview!

Cobra: Bedankt voor de uitnodiging.

Debra: Cobra, zoals je weet, is de missie van Sisterhood of the Rose om de mensheid comfort, harmonie en vrede te bieden tijdens deze eindtijdgekte (zoals je het noemde), evenals tijdens en na de Event. Momenteel maakt de mensheid zich zorgen, is zelfs in paniek, over de recente coronavirus pandemie, omdat zoveel onzeker en onbekend is. We begrijpen dat veel op dit moment onzeker is, maar onze bedoeling met dit interview is om antwoorden te verzamelen op vaak gestelde vragen om de onzekerheden en spanningen in de hoofden van mensen wat te verminderen. We willen graag met jou het belang bespreken van de komende Ascension Timeline / End of Coronavirus Meditation op 4 of 5 april (afhankelijk van tijdzones) om het coronavirus – en de angst die het veroorzaakt – te verwijderen, zodat we de planetaire evolutie terug kunnen verplaatsen naar De meest positieve Ascentie tijdlijn.

Ik heb nogal wat vragen verzameld en veel vragen ontvangen van Sisterhood of the Rose-groepen over de hele wereld, dus we hebben veel te bespreken vandaag! Laten we beginnen met te praten over wat er aan de hand is met het coronavirus, aangezien er veel verwarring lijkt te bestaan ​​over de agenda van deze pandemie. Zoals wij het begrijpen en jij hebt aangegeven werd het in eerste instantie gelanceerd als een snood plan van het duister om vaccins die biochips bevatten aan ons op te dwingen om zo de oppervlaktepopulatie te beheersen, wat de weg zou effenen voor de release van 5G, digitale valuta, sociale kredietscores, en een zelfquarantaine wereldwijde dystopie van de Nieuwe Wereldorde – en ik weet dat je later met ons deelde dat de Resistance deze biochips kon vernietigen, maar dat de vaccins nog steeds gevaarlijke chemicaliën konden bevatten.

Maar veel mensen speculeren nu dat deze agenda is overgenomen door de Lichtkrachten om deze tijd van quarantaines, reisverboden en sluitingen toe te staan, zodat laatste moment valse vlag gebeurtenissen niet kunnen plaatsvinden, en dat ze deze tijd gebruiken om achter de schermen te werken (zoals potentiële massa-arrestaties) om de weg vrij te maken voor de Event. Cobra, wat is er precies aan de hand? Gebruiken beide partijen deze pandemie in hun voordeel?

Cobra: De duistere krachten hebben deze pandemie een paar maanden geleden geïnitialiseerd, zoals je zei, om de dystopische New World Order-samenleving te promoten. Nu gebruiken de lichtkrachten de situatie, vooral de situatie van de wereldwijde massaquarantaines, om hun plannen voor de Event te bevorderen. In feite is deze quarantainesituatie een geweldige kans voor de lichtkrachten om het gedrag van de oppervlaktebevolking te evalueren en om veel betere modulemodellen te maken van hoe de oppervlaktebevolking zal reageren wanneer de Event plaatsvindt. Dus ze verzamelen op dit moment kostbare, waardevolle informatie die de Event-operatie veel, veel gemakkelijker zal maken wanneer het echt plaatsvindt.

Debra: Hadden de duistere machten enig idee dat, toen ze dit virus als biowapen uitbrachten, de lichtkrachten van deze gelegenheid gebruik zouden kunnen maken om zuiveringswerk op de planeet te doen ter voorbereiding op de Event?

Cobra: Hun verwachting was dat dit virus veel gevaarlijker, veel dodelijker zou zijn. Ze waren gericht op een massaal pandemisch scenario waarbij ik zou zeggen 5 miljard mensen besmet zouden zijn en 50 miljoen mensen dood zouden zijn. Dit was hun doel; dit was fase één van hun operatie. En fase twee zou zijn de totale ineenstorting van de oppervlaktemaatschappij in een ‘Mad Max’-scenario. Dit was hun doel, hun plan. Dit is natuurlijk niet gebeurd en het zal niet gebeuren.

Debra: Kunnen ze op dit moment iets doen om de positieve vooruitgang te stoppen die de lichtkrachten maken tijdens deze quarantaines?

Cobra: Wat er gebeurt, is dat deze hele coronavirus pandemische situatie tot op zekere hoogte een verrassing was voor de lichtkrachten. Duistere krachten hadden enkele maanden geleden bepaalde voordelen toen ze met deze operatie begonnen, maar dit voordeel wordt steeds minder. Dus de situatie draait nu langzaam maar zeker in het voordeel van de lichtkrachten.

Debra: OK, goed. Als de staat van beleg wordt afgekondigd in de VS, of welk land dan ook, zou dit dan door het positieve leger worden gedaan, zodat massa-arrestaties kunnen beginnen? Of zou dit door het duister worden gedaan om de angst te vergroten? En hoe waarschijnlijk is het dat we op dit moment de staat van beleg zullen zien?

Cobra: Je moet begrijpen dat er in elk land zowel lichte facties als duistere facties zijn die in elk land dezelfde overheidsstructuur bezetten. Dus als of wanneer de staat van beleg wordt afgekondigd in een bepaald land, zullen beide facties hun scenario’s uitspelen. Maar ik zou zeggen dat de uitkomst naar verwachting positief zal zijn. Ik verwacht op dit moment geen drastische scenario’s voor de Nieuwe Wereldorde. Dit punt is al gepasseerd. We waren een paar weken geleden op een gevaarlijk punt, maar nu ziet de situatie er veel beter uit.

Debra: Kun je updates over de massa-arrestaties delen?

Cobra: Nee, eigenlijk zijn alle plannen van de massale arrestatiescenario’s strikt geclassificeerd. Ik kan alleen commentaar geven op wat andere mensen hebben vrijgegeven. Ik kan zeggen dat het plan dat Drake heeft vrijgegeven eigenlijk het plan is dat de positieve militaire factie een paar weken geleden had. Ik kan niet zeggen of dat plan geldig is of niet, en ik zou ook zeggen dat er andere facties en andere groepen bij betrokken zijn en dat is slechts een hypothetisch scenario dat mogelijk kan gebeuren. Ik zeg niet dat dit zou gebeuren.

Debra: Het coronavirus is duidelijk echt omdat mensen ziek worden en er zijn zelfs sterfgevallen aan verbonden, maar is er nauwkeurigheid in het nieuws en de cijfers die organisaties zoals de CDC en de WHO verspreiden of worden ze opgeblazen om angst te creëren?

Cobra: Nogmaals, er zijn veel belangengroepen en veel facties met verschillende motivaties en verschillende agenda’s over de hele wereld. Sommige facties en sommige landen willen de impact van het virus bagatelliseren, ze willen het aantal verlagen. Sommige facties of zelfs sommige landen willen het nog erger maken dan het in werkelijkheid is, dus de cijfers zijn anders en niet correct. Maar wat ongeveer correct is, is de vorm van de curve. Aan de hand van de vorm van de curve kun je op een sofistische manier inschatten wat er zal gebeuren, en de huidige schatting die in de massamedia werd vrijgegeven over een paar miljoen geïnfecteerde mensen en een paar honderdduizend doden is waarschijnlijk helemaal correct.

Debra: Je hebt gezegd dat veel van de angst het gevolg is van niet-fysieke entiteiten die naast elkaar bestaan ​​in onze energievelden, en dat een van de dingen die de lichtkrachten recentelijk hebben kunnen doen is deze entiteiten in de plasmavelden op te ruimen, omdat de entiteiten niet kunnen worden overgedragen tijdens de quarantaines. Hoe kan ons isolement de verspreiding van deze entiteiten voorkomen en ze uithongeren? Worden ze overgedragen door fysiek menselijk contact, door dagelijks emotioneel en mentaal met elkaar om te gaan, of gewoon doordat onze energievelden elkaar overlappen als we in de buurt van anderen zijn?

Cobra: Ten eerste is het goede nieuws dat alle plasma-entiteiten in feite verdwenen zijn. We hebben nu te maken met etherische en lagere astrale entiteiten die veel gemakkelijker te hanteren zijn. De lichtkrachten gebruiken deze quarantainestatus op de planeet met mensen die zichzelf isoleren als een prachtig hulpmiddel om het opruimen van al die entiteiten drastisch te versnellen. Sommige van die entiteiten bevinden zich al duizenden jaren op het oppervlak van de planeet; springen van generatie op generatie, van moeder op haar kinderen en vervolgens op kleinkinderen. Dezelfde entiteit bezat eeuwenlang de familielijn en nu, zoals je zei, overlappen energievelden van mensen elkaar niet meer vanwege sociale afstand, zodat die entiteiten worden uitgehongerd.
Ze hebben interactie, fysieke interactie, fysieke nabijheid van andere met entiteiten besmette mensen nodig om zichzelf te onderhouden, om hun aanwezigheid te behouden. Ze worden uitgehongerd en tot op zekere hoogte is de verspreiding van die entiteiten vergelijkbaar met infectie met een virus. Het is eigenlijk een soort energievirus dat de mensheid 25.000 jaar geleden heeft besmet. Niet alleen het fysieke coronavirus wordt verwijderd, ook al die entiteiten en energetische virussen worden verwijderd, wat de toestand van de mensheid drastisch zal verbeteren. Dus ongeacht het feit dat dit coronavirus geen prettige situatie is, kan het soms best eng zijn, maar de uitkomst zal vanuit evolutionair perspectief dramatisch positief zijn. Veel van de oude archon-infectie zal eenvoudigweg worden uitgehongerd en zal verdwijnen als die massaquarantaines voorbij zijn.

Debra: Dat is ook interessant en heel goed nieuws. Hoe zit het met de laatste verdedigingslinie die de Chimera heeft gebruikt door het plasma te activeren dat toplet-bommen creëert in de fysieke implantaten van alle oppervlaktemensen? Zit er een topletbom in de implantaten van ALLE oppervlaktebevolking? Wat zijn de gevolgen hiervan en hoe kunnen we hiermee omgaan? Kunnen we iets doen om deze te verwijderen of kunnen alleen de lichtkrachten dit doen?

Cobra: Ja, dit is de laatste verdedigingslinie, ik zou zeggen de sterkste onder de laatste verdedigingslinie. Het is geactiveerd in de mate dat die implantaten nu de toplets produceren en roterende zwarte gaten produceren. De lichtkrachten gaan hier redelijk effectief mee om. Wat iedereen kan doen, of ik zou zeggen dat de meest ontwakende mensen kunnen doen, is het implantaat te verwijderen, vooral die in de frontale hersenkwab. Ze kunnen die implantaten verwijderen met violette vlam. Ze kunnen protocollen voor implantaatverwijdering gebruiken die ik op mijn conferenties heb besproken. Ik heb video’s gepost. Ik heb instructies geplaatst. Mensen kunnen de aantekeningen van de conferenties bekijken. Er zijn verschillende technieken die mensen kunnen gebruiken om de implantaten op te lossen, vooral enkele van de belangrijkste geloofssystemen die zijn geïmplanteerd. Dit zal de lichtkrachten natuurlijk helpen bij het oplossen van de hele structuur.

Debra: Een van die protocollen is dat het doen van het ‘Ik ben God. Ik ben geen God’ -protocol?

Cobra: Precies.

Redactie: hier vind je meer informatie over beschikbare hulpmiddelen.

Debra: Hoe ernstig is deze situatie met de implantaten?

Cobra: Het is eigenlijk de primaire situatie, de val uit Eden, de val uit het paradijs. Dit is het mechanisme dat de mensheid van de bron heeft gescheiden. Ascentieproces is eigenlijk een proces van het verwijderen van de implantaten en het opnieuw verbinden met de Bron.

Debra: Hoe zit het nu met het activeren van het plasma dat topletbommen in de implantaten creëert – hoe ernstig is dat?

Cobra: Het is in feite een zeer geavanceerde negatieve kwantumtechnologie die tot nu toe heeft verhinderd dat de lichtkrachten toegang kregen tot de implantaten en deze verwijderden, maar nu werken de lichtkrachten, vooral de laatste paar jaar, specifiek met totale toewijding en focus aan het verwijderen van die technologieën, en ze zijn behoorlijk succesvol, vooral in de afgelopen paar maanden, toen dit coronavirus hen de gelegenheid heeft gegeven om hier directer toegang toe te krijgen.

Debra: Goed. In je recente interview met Prepare for Change zei je dat er een kwantumoorlog gaande is – kun je uitleggen wat je bedoelt met kwantumoorlog?

Cobra: Ja, tot op zekere hoogte beschikken de lichtkrachten over geavanceerde technologieën waarmee ze de implantaten kunnen verwijderen. Ze hebben te maken met de toplet-bommen en met andere kwantumtechnologieën. De duistere krachten hadden, vooral de Chimera-groep en meer geavanceerde negatieve rassen, bepaalde geavanceerde kwantumtechnologieën waarmee ze de voortgang van de lichtkrachten tegengingen. Deze oorlog heeft de afgelopen maanden een hoogtepunt bereikt. Nu keert het tij langzaam in de richting van de overwinning van het licht in die gebieden.

Debra: Heel goed. Is de corona-paniek een rookgordijn, een afleiding voor deze kwantumoorlog waarvan zowel de lichte als de duistere krachten niet willen dat de oppervlaktebevolking hiervan op de hoogte is?

Cobra: In feite is er al informatie over deze kwantumoorlog. De angst voor het coronavirus is echt. Het werd veroorzaakt door de ziekte en werd natuurlijk gemanipuleerd door de massamedia. De coronavirus pandemie zelf, zou ik zeggen, zou een neveneffect zijn van bijkomende schade van deze oorlog.

Debra: Wat zijn enkele mogelijke scenario’s die we in de toekomst zouden kunnen zien als resultaat van deze oorlog, zowel positief als negatief?

Cobra: Natuurlijk willen duistere machten hun New World Order-agenda promoten. Ze hadden hierin de afgelopen weken een beperkt succes, maar tegelijkertijd hebben de lichtkrachten nog grotere successen bij het verwijderen van niet-fysieke entiteiten en het verwijderen van negatieve kwantumtechnologie. Zoals ik al zei, is het meest waarschijnlijke scenario ongeveer een paar miljoen mensen besmet, een paar honderdduizend mensen dood, en eindigt de massaquarantaine in ongeveer een maand of twee. Ik zal niet verder in de details gaan van wat de lichtkrachten zullen doen en hoe ze op de situatie zullen reageren, want dat is nog steeds geclassificeerd.

Debra: OK, dus laten we bespreken hoe we kunnen bijdragen aan het creëren van een positieve tijdlijn in dit kwantumveld – denk je dat onze aanstaande Ascension Timeline / End of Coronavirus Meditation het krachtigste is dat we nu als collectief kunnen doen om de situatie te helpen op planeet aarde? Waarom is dat?

Cobra: Ja, natuurlijk. Massa-meditatie met een voldoende groot aantal mensen die mediteren is het meest effectieve wat we kunnen doen, want als we een laserachtig toegewijd gericht signaal creëren in het coherente kwantumveld, veranderen we de kwantumfluctuaties. We veranderen het kwantumschuim. We informeren het kwantumveld van de hele planeet wat de toekomst is. We voeren eigenlijk het kwantumveld mee. We verleggen de tijdlijn. We duwen de stroom van de tijdsfactor in een bepaalde richting. Dit is iets dat buitengewoon krachtig is.

Mensen onderschatten de kracht van groepsmeditatie en de kracht van groepsbeslissing. We kunnen de loop van de geschiedenis letterlijk veranderen. We hebben een script. We hebben een zekere toewijding. We hebben bepaalde dingen die mensen kunnen visualiseren. We zullen de verwijdering van het virus visualiseren. We visualiseren de nieuwe realiteit die we willen creëren. Als de kritische massa wordt bereikt, zullen we de zaken zeker in die richting verschuiven.

Debra: Geweldig! De tijd van deze massameditatie op 4/5 april is gepland op het moment van de Jupiter-Pluto-conjunctie, wat een van de 13 belangrijke synodische cycli is die dit jaar plaatsvinden. Je hebt gezegd dat dit het eerste moment zal zijn waarop een werkelijk krachtige energie van Age of Aquarius de oppervlakte van de planeet zal raken. Kun je dit in meer detail uitleggen en waarom is meditatie op dit moment zo belangrijk?

Cobra: Ten eerste moet ik hier corrigeren. Deze Jupiter Pluto-conjunctie is nog geen synodische cyclus. De Jupiter Pluto-conjunctie gezien vanaf het oppervlak van de planeet Aarde, de synodische cyclus van Jupiter en Pluto-conjunctie, komt op 31 juli; Dit is wanneer je de Jupiter Pluto-conjunctie vanuit het midden van de zon zult zien. Maar deze feitelijke samenstand gezien vanaf de aarde op 4 en 5 april is een zeer krachtige trigger. Het is in feite de krachtigste trigger sinds 11/12 januari, toen we onze laatste massameditatie hadden, en deze energie heeft een enorm potentieel voor een doorbraak van licht. Dit is het moment waarop de lichtkrachten de leiding kunnen nemen, [onhoorbaar] kunnen overnemen, en ze kunnen gaan dicteren wat er in deze dynamische situatie zal gebeuren.

Debra: Ja, dus het is erg kritiek. Begin jaren zestig ontvingen vier zusters in Garabandal een visioen van een wonder dat nabij Pasen zou gebeuren. Sommigen hebben dit geïnterpreteerd als de komst van de galactische supergolf die zou plaatsvinden in april 2020. Is dit een deel van de reden waarom deze meditatie bij de Jupiter-Pluto-conjunctie zo belangrijk is?

Cobra: Ik zou zeggen dat Pasen van dit jaar weer een behoorlijk krachtig energieportaal is. Ik kan geen commentaar geven op wat daar zal gebeuren of wat er dan zou kunnen gebeuren. Maar ik zou zeggen dat de timing van de galactische supergolf nog niet is bepaald in de mate die openbaar zou kunnen worden vrijgegeven.

Debra: OK. Normaal gesproken is ons doel voor deze wereldwijde meditaties het bereiken van een kritieke massa, die ongeveer 144.000 mensen is, maar je hebt gezegd dat het belangrijk is voor deze aanstaande meditatie dat onze aantallen hoger zijn, idealiter ongeveer 1 miljoen mensen. Waarom is dit?

Cobra: Het is omdat we deze keer een geweldige kans hebben. De gevolgen van onze meditatie kunnen veel groter zijn omdat de situatie die we nu op de planeet hebben iets is dat nog nooit eerder is gebeurd. Het is niet meer zoals gebruikelijk. Mensen staan ​​meer open voor ongebruikelijke oplossingen. Ze staan ​​meer open voor de Geest. Ze staan ​​meer open voor de hogere verbinding omdat velen zich hebben gerealiseerd dat het leven zoals het is voorbij is.

Debra: Wat zou het verschil in uitkomst zijn tussen een kritieke massa van 144.000 en een kritieke massa van 1 miljoen mensen die deelnemen?

Cobra: Bijvoorbeeld, in onze laatste meditatie hadden we maar net de kritieke massa van 144.000 bereikt. We zijn erin geslaagd om de positieve tijdlijn te behouden, maar nauwelijks. Daarom was de situatie sindsdien tot nu toe alsof je op het randje balanceerde. Als er in januari een miljoen mensen zou hebben gemediteerd, zou de pandemie hoogstwaarschijnlijk niet eens mogelijk zijn. Ik zou zeggen dat onze acties in het verleden vaak soortgelijke scenario’s hebben voorkomen. Dit is niet de eerste keer dat de duistere machten zoiets plannen. Meestal worden elk jaar gemiddeld ongeveer twee situaties zoals deze voorkomen en komen zelfs niet in de massamedia. Lichtkrachten voorkomen ze voordat ze zelfs maar gebeuren en soms hebben onze meditaties dit soort dingen voorkomen.

Debra: Heeft onze “booster”-meditatie op 22 maart de kans op succes voor onze meditatie van 4/5 april vergroot?

Cobra: Ja, natuurlijk heeft het dat gedaan. Onze prognose is redelijk goed. We hopen dat we de kritieke massa van minstens 144.000 of zelfs een miljoen kunnen bereiken. We zullen zien wat er gaat gebeuren.

Debra: Hoe gaat het met de ‘Eenheid in de Gemeenschap’? Springen leiders en hun volgers aan boord om mee te doen?

Cobra: Velen van hen, zelfs sommigen waarvan ik nooit had verwacht dat ze dat zouden doen, maar er zijn bepaalde mensen waarvan ik zou zeggen dat ze echt een verschil zouden kunnen maken en die om de een of andere reden ervoor kiezen om dat niet te doen. Kortom, ik zal hier na de Event commentaar op kunnen geven. Daarvóór zal ik er verder niets over zeggen.

Debra: OK. Als er genoeg mensen deelnemen op 4/5 april, kunnen we een positieve tijdlijn voor de mensheid creëren, dat is ons doel. Hoe ziet die positieve tijdlijn eruit? En als er niet genoeg mensen meedoen, betekent dat dan dat we op een negatieve tijdlijn blijven, en hoe ziet dat eruit?

Cobra: OK, we zijn nog steeds in oorlog. Lichtkrachten doen wat ze kunnen, en de duistere krachten doen wat ze kunnen op hun manier. De basis positieve tijdlijn is beveiligd, dus dat betekent dat er de Event zal zijn, er zal Ascentie zijn, er zal de bevrijding van de planeet zijn. Dat is veilig, maar we willen onze reis naar dat specifieke moment zo soepel mogelijk en zo positief mogelijk maken. Door de kritieke massa te bereiken zorgen we ervoor dat dit veel gemakkelijker gaat. Maar nogmaals, we zijn in oorlog en er zijn verrassingen, dus ik zal geen voorspellingen doen over wat er zal gebeuren.

Ik weet zeker dat als we de kritieke massa bereiken, onze toekomst veel rooskleuriger zal zijn en onze weg naar het uiteindelijke doel veel gemakkelijker.

Debra: Wat is er de vorige keer gebeurd, hebben we bij onze laatste meditatie in januari niet voor een positieve tijdlijn gezorgd? Waardoor werd dit in gevaar gebracht, had het coronavirus daar iets mee te maken?

Cobra: Ja, we hebben de fundamentele positieve tijdlijn veiliggesteld. We gaan het nieuwe Aquariustijdperk binnen, dat is niet veranderd. Een ding dat gebeurde was dat we amper een kritieke massa hadden bereikt, dus het was genoeg, maar nauwelijks genoeg. En het andere is dat er achter de schermen bepaalde dingen gebeurden die niet erg goed waren, er was infiltratie in teams, ook in mijn team was er ernstige infiltratie. Delen van het lichtnetwerk waren in gevaar. Er waren ook enkele andere situaties die zich niet ontwikkelden zoals we hadden gehoopt. Ook hebben de lichtkrachten de afgelopen twee jaar een aantal buitengewone stappen ondernomen om bepaalde aspecten van de meest ontwaakte lichtwerkers voor oppervlakteoperaties gereed te maken voor bepaalde missies en die operatie is bijna volledig mislukt, dus het was al bekend in de zomer van vorig jaar dat er een soort crash zal plaatsvinden. Ik heb sinds augustus vorig jaar horen spreken over financiële crash. Er werd informatie verstrekt dat er niet genoeg tijd is om Lichteilanden te creëren. Ik verwachtte geen pandemie, maar er kwam informatie dat we moesten voorbereiden op een harde landing, op een harde klap. Dit is wat er gebeurt.

Debra: Ja, ik wil zo meteen met je praten over de financiële situatie, maar ik heb nog een paar vragen over onze meditatie. Is deze meditatie feitelijk een keuze voor de mensheid tussen de Event die iets later dit jaar plaatsvindt of de Delta-optie, waar het Federal Reserve System wordt gesloten, een Special Secret Forces-groep de verwijdering initieert van de kliek (maar niet de jezuïeten, zwarte adel, Chimera en Archons), die plaatsvindt voordat de niet-fysieke lagen zijn opgeruimd, alleen binnen de VS, met instorting van de Amerikaanse dollar, volledige bekendmaking die niet onmiddellijk plaatsvindt, wat een sterke internationale reactie oproept waarbij we een onstabiele en chaotische overgang naar de Event hebben? Maken we een keuze in termen van het aantal deelnemers of we een vlottere overgang naar de Event zouden hebben of dat we voor de Delta-optie zouden moeten kiezen?

Cobra: Zoals ik al zei, kan ik op dit moment geen commentaar geven op concrete plannen van de lichtkrachten. Ik kan op dit moment zelfs geen commentaar geven op Delta Option. Maar ik zal zeggen dat als we de kritische massa bereiken, ons pad zeker soepeler zal zijn.

Debra: Je hebt gezegd dat deze aanstaande meditatie een ‘test is voor de oppervlaktebevolking’, of ze nu eenheid kan manifesteren of niet. De lichtkrachten zullen het samenwerkingsniveau in de gaten houden en dat gebruiken als een van de bepalende factoren voor de plannen voor de nabije toekomst van de Event. ” Kun je uitleggen wat je hiermee bedoelt? Wat gebeurt er als we in deze test ‘falen’?

Cobra: Deze test is niet bedoeld als een test op school. Het is meer dat de lichtkrachten monitoren hoe de oppervlaktebevolking reageert, zodat ze beter begrijpen hoe ze de Event-operaties moeten uitvoeren: met wie ze contact moeten opnemen, met wie ze moeten worden buitengesloten, wie betrouwbaar is en wie niet. Dit is de laatste test van dien aard. Nadat deze test voorbij is zullen ze de oppervlaktepopulatie niet meer evalueren, omdat ze al een redelijk goed begrip hebben van wat ze van bepaalde sleutelfiguren kunnen verwachten. Deze quarantainesituatie geeft hen ook veel inzicht in de groepsdynamiek in een situatie die vrij veel lijkt op de Event.

Debra: Interessant, dat is logisch. Dus we weten allemaal dat het belangrijk is om ons immuunsysteem op dit moment sterk te houden, en angstig zijn kan een grote impact hebben op het verzwakken ervan, dus ik wil graag een reeks onderwerpen bespreken over dingen waar veel mensen vragen over hebben en bang voor zijn. Hen informeren om een ​​deel van de onzekerheid weg te nemen. Het eerste dat ik wil bespreken, is de financiële situatie.

Tijdens ons laatste interview in januari voor de Age of Aquarius-meditatie, gaf je aan dat de financiële ineenstorting een geleidelijke meltdown zou zijn, maar in je rapport na die meditatie zei je toen dat dat geen optie meer was en dat het plotseling zou zijn En wreed. Wat veranderde het van geleidelijk naar plotseling? Was het het werk van de lichte of duistere krachten om deze verandering te veroorzaken?

Cobra: De lichtkrachten hebben eenvoudigweg gezien dat de duistere krachten hun manipulatie van de economie zo kunnen uitvoeren dat het niet mogelijk is om geleidelijk door het zuiveringsproces van de financiële situatie te gaan. Dat is niet mogelijk, omdat de duistere machten altijd de ene truc na de andere zullen gebruiken om het financiële systeem te maskeren, te onderdrukken en te manipuleren. Dus de lichtkrachten zullen een verrassingsaanval doen wanneer de tijd rijp is en ze zullen de hele zaak laten instorten op een manier die de duistere financiële acties niet aankunnen.

Debra: Tijdens je recente We Love Mass Meditation-interview heb je aangegeven dat het mogelijk is dat deze crash kan plaatsvinden vóór onze meditatie van 4/5 april. Zou dit nog steeds zo kunnen zijn?

Cobra: Het is mogelijk, maar minder waarschijnlijk naarmate de zaken zich nu ontwikkelen. Dit is op dit moment geen zeer waarschijnlijke mogelijkheid.

Debra: Als onze aanstaande meditatie een succes is, zoals we van plan zijn zijn, kan dit de financiële crash dan verlichten of wordt het in feite een harde crash, wat er ook gebeurt?

Cobra: Het zal niet de laatste crash zijn, omdat de laatste crash net voor de Event zal plaatsvinden, maar het kan de tijd tussen nu en de Event zeker verkorten.

Debra: Tot dusver zijn geen van de banken ingestort, maar maken ze zich er klaar voor? Ik heb onlangs een bericht van JP Morgan Chase Bank ontvangen dat ze mijn hypotheeklening hebben verkocht aan een bedrijf waarvan ik nog nooit heb gehoord en dat het onmiddellijk van kracht wordt. Is dit omdat ze weten dat ze binnenkort zullen instorten? Als de banken instorten, wat zou er dan gebeuren met mensen zoals ik met hypotheken?

Cobra: Dit is waar ik het net over had, ze gebruiken allerlei manipulaties om het systeem draaiende te houden zodat ze zoveel mogelijk geld kunnen pakken. Ineenstortingen van banken zijn op dit moment niet waarschijnlijk; Ze kunnen in een later stadium plaatsvinden, maar nog niet zoals het nu lijkt. Wat er met de hypotheken zal gebeuren is dat alle schulden vlak voor de Event bij een harde crash zullen instorten.

Debra: En bankcreditcards zouden ook niet kunnen worden gebruikt?

Cobra: Precies.

Debra: Misschien heeft de Resistance daarom geadviseerd om contant geld van de banken te halen. Mensen vragen zich af wat er met hun geld bij de banken zou gebeuren? Betekent dit dat alles of het grootste deel van ons geld moet worden opgenomen, of net genoeg contant geld om een ​​maand of zo rekeningen te betalen terwijl het systeem wordt gereset?

Cobra: Op dit moment is het logisch om een ​​deel van het geld van de bank op te nemen zodat je contant geld bij de hand hebt als je boodschappen moet doen, als je naar een winkel moet, in deze wereldwijde quarantaine moet je wat contant geld achter de hand hebben voor dat soort uitgaven. Wat de situatie van de Event betreft, moet je jouw eigen innerlijke begeleiding gebruiken over al dan niet geld van de bank halen. Er is de afgelopen acht jaar voldoende informatie gegeven over hoe jij je kunt voorbereiden op de Event.

Debra: Juist! Volgens MSN is er een voorstel om een ​​systeem zonder contant geld te hebben, waarbij de bank in wezen conciërge van onze contanten wordt en aan ons de kosten in rekening brengt. Is dit waar, en betekent dit dat één factie van de Black Nobility / cabal wint in deze situatie als dit gebeurt?

Cobra: Ja, er zijn voorstellen in deze richting. Natuurlijk gebruikt deze Black Nobility-factie deze coronavirus-pandemie om hun plannen met betrekking tot een geldloze samenleving te bevorderen. In de Verenigde Staten en Europa zijn er de afgelopen week of twee behoorlijk sterke suggesties over geweest. Maar op dit moment winnen ze nog niet, dus er zijn andere krachten in het spel die dit kunnen voorkomen. Dit was hun plan. Dit plan was bekend en er worden acties ondernomen om dit te stoppen.

Debra: Onlangs werd aangekondigd dat de Amerikaanse Federal Reserve nu failliet is gegaan en onder zeggenschap staat van de Amerikaanse Treasury, van een particuliere entiteit naar een overheidsinstantie. Wat is er gebeurd en wat betekent dit voor de mensen? Is dit iets positiefs om de goud standaard terug te brengen?

Cobra: Nou, dit is niet precies zo. Gewoonlijk werken de Amerikaanse centrale bank en de Treasury hand in hand. Ze werken met elkaar samen. Het is eigenlijk de Treasury die uit het niets geld uitgeeft en de Federal Reserve koopt dat en creëert meer schulden op haar balans. Het is dus een vrij complex mechanisme waarmee ze uit het niets geld kunnen creëren. Bijna niemand begrijpt dit. Wanneer ze deze hulp van 2,2 biljoen dollar, die ze nu hebben vrijgemaakt of die ze in de economie zullen vrijgeven, zullen verstrekken, zal dat de waarde van de dollar verlagen zodat een gemiddeld persoon hier niet van zal profiteren. Ze verliezen een deel van hun vermogen en een deel van hun financiële vermogen. Dit is precies wat ze willen doen. Dit is waarom dit zo is uitgebracht.

Debra: Hoe zouden mensen hierin een deel van hun vermogen verliezen?

Cobra: Als je een huis hebt waarvan wordt geschat dat het een bepaalde waarde heeft, en als de dollar in waarde daalt omdat er meer dollars in omloop zijn, zal de werkelijke waarde van jouw huis dalen.

Debra: Dat is natuurlijk logisch. Veel mensen, bedrijven en financiële markten hebben financiële problemen als gevolg van het coronavirus. Sluiten grote bedrijven? Staat er een ernstige recessie voor de deur? Is dit een van de donkere agenda’s van dit virus? Of is dit de manier van de lichtkrachten om voor iedereen een nieuw, gezonder financieel systeem tot stand te brengen?

Cobra: Het is een mix van alles. Nu worden alle agenda’s vrijgegeven en zijn in het spel. Dus de duistere machten hoopten niet op een recessie, ze hoopten op een totale ineenstorting van de samenleving en dat gebeurt niet. Wat er gebeurt is een proces dat eigenlijk een goed resultaat heeft. Het is een proces waarbij mensen echt hun waarden vinden, een pauze hebben, een kleine pauze hebben om hun leven opnieuw te evalueren om een ​​beetje uit de ratrace te stappen – en dit heeft natuurlijk bepaalde economische gevolgen, het heeft een bepaalde Impact op de wereldeconomie. Maar de economie zoals die de afgelopen decennia was, was niet gezond. De doelen voor meer en meer winst ten koste van de menselijke kwaliteit van leven, en ten koste van menselijke connecties, waren geen oplossing. Nu realiseren steeds meer mensen zich dit.

Debra: Tijdens onze laatste meditatie waar we een kritieke massa bereikten, begrepen we dat de lichtkrachten nu directer in het systeem konden ingrijpen. Gebeurt dat?

Cobra: Het gebeurt achter de schermen, maar nog niet publiekelijk omdat de duistere machten nog steeds de massamedia beheersen.

Debra: Terugkomend op wat je zei over de stimuleringspakketten met dit geld dat wordt gecreëerd, kondigde de G20 aan dat zijn leden 5 biljoen dollar zullen investeren om de uitbraak van het coronavirus te stoppen en de economie te stimuleren. Sommige landen geven geld aan mensen die niet kunnen gaan werken. Lichtwerkers kunnen zo’n groot bedrag met GESARA in verband brengen. Is dit allemaal een teken dat de lichtkrachten al enkele voorlopige welvaartsfondsen vrijgeven vóór de financiële reset?

Cobra: Nee, dit heeft geen relatie met GESARA.

Debra: Ok, het is een positieve zaak dat dit geld beschikbaar zal zijn voor mensen of wat is de agenda daarachter?

Cobra: Het is eigenlijk het enige dat kan gebeuren, want als de economie en bedrijven de stimulans niet krijgen zal het systeem instorten. De Federal Reserve had geen andere keuze dan die fondsen vrij te geven. Er was geen andere optie, ze werden tegen de muur geduwd. Dus in zekere zin is het een goede zaak, maar aan de andere kant gebruiken de duistere krachten de situatie om hun macht nog meer te consolideren. Dus het is een tweesnijdend zwaard.

Debra: Zoals dit alles, toch?

Cobra: Ja.

Debra: Kunnen sommige lichtwerkers nu al geld ontvangen van de Resistance of de lichtkrachten?

Cobra: Nee, niet vóór de Event.

Debra: Een groot debat in de ontwaakte gemeenschap is of Trump voor de ‘goeden’ of de ‘slechteriken’ werkt. Sommigen zijn ervan overtuigd dat hij de wereld redt en anderen vinden dat hij een marionet is voor de donkere agenda. Welke is het?

Cobra: Hij redt de wereld niet en hij is geen duistere agent. Hij zit ergens tussenin. Hij heeft zijn eigen agenda: Amerika weer groot maken en Trump weer groot maken. Hij heeft adviseurs; sommigen van hen zijn jezuïeten, sommigen van hen zijn meer verbonden met de zionistische factie. Hij heeft ook een aantal goede adviseurs die verbonden zijn met het positieve leger. Dus soms luistert hij naar de ene kant en soms naar de andere kant, afhankelijk van wat zijn eigenbelang het meest dient.

Debra: En hoe zit het met Qanon – licht verspreiden of bedrog verspreiden?

Cobra: Het is niet het hoogste doel om deze vraag te beantwoorden.

Debra: OK. Laat me je vragen over MIT die net locatietrackingtechnologie lanceert voor coronaviruspatiënten en degenen met wie ze communiceren, wat privacy kwesties oproept in naam van de volksgezondheid, vergelijkbaar met de monitoring en bewaking die in China op een angstaanjagende manier is gebeurd. Zijn deze maatregelen nuttig bij het stoppen van het virus of is het doel om de wereld een stap dichter bij een massale bewakingsstaat te brengen?

Cobra: Nogmaals, dit is een tweesnijdend zwaard. Ja, dit soort tracking kan helpen het virus te stoppen en levens te redden, maar als het wordt gedaan vanuit de verkeerde motivatie, kan het leiden tot meer controle en toezicht.

Debra: Mensen praten over 10 dagen duisternis met het internet en de media afgesloten; Is dit waar? Hebben we hiervoor een nabije datum? Is dit een van de tekenen voor de Event?

Cobra: Ik heb veel rapporten ontvangen van mensen die dit beweren, maar mijn hoge informatiebronnen bevestigen dit niet. Dus volgens mijn bronnen zal dit niet gebeuren.

Debra: Ben Fulford stelt dat Project Blue Beam in de maak is voor een laatste poging tot een nep Armageddon-show. Zie je dit gebeuren?

Cobra: Nee. Er zijn mensen die plannen hebben, facties die dit zouden willen doen, maar het is technisch niet haalbaar. De lichtkrachten hebben te veel kracht en te veel middelen om dit te voorkomen. Het is dus niet realistisch. Ik verwacht dit niet.

Debra: Er zijn recentelijk aardbevingen geweest in ongebruikelijke gebieden – zijn deze natuurlijk of door het opruimen van ondergrondse bases? Wat is de huidige status van deze bases en de Chimera?

Cobra: In bepaalde gevallen ruimt het ondergrondse bases op. In andere gevallen is er veel spanning op het energieveld en daardoor veel spanning op tektonische platen. De Chimera-groep is rechtstreeks betrokken bij de kwantumoorlog en ze verliezen, het was een van hun belangrijkste offensieven van de afgelopen maanden en ze verliezen behoorlijk wat, vooral de laatste paar weken. Ik zal daar verder geen commentaar op geven.

Debra: OK. We weten dat 5G het immuunsysteem ernstig schaadt en een cruciale rol speelt in dit pandemische plan. Gaat dit werkelijk door met betrekking tot de 5G-technologie die wordt geïnstalleerd via Tesla star link, en zo ja, kunnen we dit tegengaan? Hoe kunnen we omgaan met deze schadelijke frequenties die op de planeet worden uitgestraald?

Cobra: Ja, dit plan wordt tot op zekere hoogte uitgevoerd. De duistere krachten boeken enige vooruitgang bij het installeren van die 5G-netwerken op het oppervlak en in een baan om de aarde. Maar de lichtkrachten ontwikkelen ook technologie om dit direct tegen te gaan. Dus nogmaals, het is een oorlog.

Debra: Kunnen we 5G tegengaan door Cintamani-stenen te begraven?

Cobra: Cintamani-stenen kunnen je immuunsysteem en je energieveld versterken, dus indirect zouden ze tot op zekere hoogte helpen tegen 5G, maar het is geen technologie om 5G te stoppen.

Debra: Je hebt in het verleden gezegd dat de Katharen Cintamani-stenen gebruikten om portalen te openen. Kun je uitleggen waarom ze dit deden en welk doel die portalen dienden?

Cobra: Sommige van de hoog ingewijden, die Katharen die waren ingewijd in hogere graden van hun orde en sommige Tempeliers die ook waren ingewijd in de mysteries van de Godinnen, gebruikten dit om te communiceren met niet-fysieke positieve geascendeerde wezens en ook geascendeerde Godinnen, zoals Godin Isis. Ze gebruikten Cintamani-stenen om een ​​portaal te creëren om het fysieke vlak met hogere dimensies te verbinden en ze waren soms behoorlijk succesvol.

Debra: Zou je willen voorstellen dat leden van de Sisterhood of the Rose hun stenen gebruiken om portalen zoals deze te openen?

Cobra: Als ze capabel zijn en ze zijn bekwaam genoeg, ja.

Debra: Welke vaardigheden zijn hiervoor nodig?

Cobra: Ten eerste zouden ze voldoende intuïtief en mentaal moeten begrijpen hoe dit soort portaal werkt. Dit is geavanceerd werk, het is niet voor iedereen.

Debra: In het verleden zei je dat Cintamani-stenen worden geplaatst in dansvloeren over de hele planeet om de contactervaring met positieve ET’s binnen de reguliere rave-cultuur te vergemakkelijken. Kun je uitleggen hoe dat werkt? Kunnen dansers dit contact hebben als ze in trance dansen?

Cobra: Eigenlijk wel. Er was een project waarbij bepaalde hoeveelheden Cintamani-stenen in heilige geometriepatronen rond de dansvloeren werden geplaatst op bepaalde trance-feesten en mensen hadden contactervaringen met positieve buitenaardse wezens als gevolg van dat veld.

Debra: interessant. Vergroot dansen je connectievermogen?

Cobra: Dat kan.

Debra: Nu we steeds dichter bij de Event komen, kunnen we nog meer dingen doen met onze Cintamani-stenen om hun effectiviteit te vergroten, zoals ze combineren met andere krachtige stenen?

Cobra: Dat is niet nodig. Als je je begeleiding hebt, kun je het doen, maar het is niet het primaire doel van een Cintamani-steen.

Debra: Hun primaire doel is zuivering?

Cobra: Het primaire doel van een Cintamani-steen is om je eigen persoonlijke steen te zijn om verbinding te maken met je hogere zelf, om je eigen Ascentieproces te ondersteunen, om je implantaten te smelten. Voor missiewerk kun je je stenen op posities in een planetair energieraster in de grond planten.

Redactie: hier vind je alle informatie over Cintamani stenen, en over andere belangrijke onderwerpen uit Cobra’s informatie.

Debra: Stel je voor om een ​​persoonlijke steen te hebben en een in de grond te planten als een raster?

Cobra: Ja.

Debra: Over de Event gesproken, ik zou je daar een paar vragen over willen stellen. Een paar maanden geleden zei je dat de Betelgeuse-ster in het sterrenbeeld Orion aan het dimmen is en dat dit een goede indicatie is dat we dicht bij de doorbraak zijn. Maar wetenschappers hebben nu gezegd dat het lijkt alsof het dimmen is gestopt. Wat is de update ervan?

Cobra: Ja, het dimmen is gestopt. Het was slechts één fase voor de laatste Supernova-explosie, maar het was een goed teken dat de tijd van dualiteit voorbij is.

Debra: En het stoppen met dimmen is dus geen negatief teken?

Cobra: Nee, het betekent dat het net een bepaalde fase is gepasseerd en we gaan de volgende fase in.

Debra: Goed. In onze laatste meditatie in januari hadden we het geluk om ons over de drempel te duwen naar de volgende fase van de Compression Breakthrough, de Bubble Rising-subfase van de nucleatie-fase. Deze fase heeft een exponentiële groei die culmineert in een kookpunt, in ons geval de Event. We ervaren absoluut de ‘eindtijdgekte’ van deze fase, maar hoe kunnen we in plaats daarvan meer groei van Bubbles of Heaven in ons leven ervaren?

Cobra: Om Bubble of Heaven te ervaren, moet je naar de natuur gaan, weg van mensen, want nu is de overgrote meerderheid van de oppervlaktebevolking volledig verstrikt in dit pandemische drama. Er worden veel angsten en programma’s getriggerd. Je moet minstens 30 meter verwijderd zijn van de dichtstbijzijnde mens om Bubbles of Heaven te ervaren. Extreme sociale afstand is nodig als je Bubbles of Heaven nu wilt ervaren.

Debra: Ik ben blij dat je 30 meter noemde, want ik wilde vragen of je in een drukke stad een stadspark zou kunnen binnengaan, maar de kans is groot dat er veel mensen zijn, dus je suggereert ergens heen te gaan waar je 30 meter van andere mensen verwijderd bent?

Cobra: Tenminste.

Debra: uitstekend advies. Kun je ons een idee geven hoe snel we door deze fase gaan en hoelang het kan duren? Mensen vragen: hoelang kunnen we verwachten dat de eindtijdgekte doorgaat? Zijn we nog steeds vlak voor het aanbreken van de nieuwe Gouden Eeuw?

Cobra: Ik zou geen datums of tijdframes geven omdat dit eigenlijk een vraag is wanneer de Event zal plaatsvinden, wat ik natuurlijk niet kan beantwoorden. Ik denk dat we door deze Bubble Rising-fase te beschrijven een redelijk goed begrip hebben van waar we ons in het bevrijdingsproces bevinden.

Debra: Heeft de pandemie van het coronavirus deze fase vertraagd? Zal een succesvolle meditatie op 4/5 april deze fase versnellen?

Cobra: Eigenlijk heeft de pandemie van het coronavirus het proces naar de Event versneld, omdat de lichtkrachten in hun poging om het virus te stoppen de zuivering van het plasmavlak zo snel hebben versneld dat de Event in feite eerder zal plaatsvinden dan verwacht.

Debra: Oh geweldig! En ik weet zeker dat onze meditatie dat ook zal helpen!

Cobra: Ja, ja.

Debra: In de aantekeningen van de Ascentie-conferentie in Taipei vorig jaar staat dat, naast het verwijderen van de toplet-bommen, de oppervlaktebevolking gereed moet zijn voordat de Event kan plaatsvinden. Wat voor bereidheid is nodig en heeft het te maken met deze aanstaande meditatie?

Cobra: Eigenlijk had de oppervlaktebevolking deze bereidheid bereikt met deze wereldwijde quarantainetraining. Deze training, deze ervaring, heeft bewezen dat de oppervlaktebevolking er klaar voor is. Dus als al het andere klaar is, kan de oppervlaktebevolking de Event aan – in feite zal het de Event beter aankunnen dan oorspronkelijk werd verwacht, dus dit is het goede nieuws als gevolg van al die massa-afsluitingen over de hele planeet.

Debra: Wow, ja menselijkheid! Geven de lichtkrachten een psychologische beoordeling van elke lichtwerker of mens? En als deze beoordeling niet bevredigend is, zal dit dan van invloed zijn op de tijdlijn van gebeurtenis / hemelvaart? Of, zoals je net zei, we waren een beetje aan het bewijzen dat we er klaar voor waren?

Cobra: Ik zou zeggen dat het gedrag van belangrijke lichtwerkers op sleutelmomenten de tijdlijn zeker behoorlijk kan beïnvloeden. Het is in het verleden vele malen bewezen. Bepaalde mensen hebben de situatie drastisch verbeterd, terwijl bepaalde mensen die de situatie hadden kunnen verbeteren, op zijn zachtst gezegd, het volledig hebben verpest. Beide dingen zijn dus vaak gebeurd. Lichtkrachten hebben natuurlijk psychologische evaluaties van sleutelfiguren. Ze moeten hun plannen, bepaalde aspecten van hun plannen, voortdurend aanpassen omdat de meeste van hun plannen niet afhankelijk zijn van de oppervlaktebevolking, maar bepaalde aspecten ervan wel. Ze moeten hun plannen met betrekking tot de acties van bepaalde sleutelfiguren tot op zekere hoogte evalueren en voortdurend aanpassen.

Debra: Gaan sommige sterrenzaden en lichtwerkers voorafgaand aan de Event tijdelijk naar schepen voor training en genezing?

Cobra: Niet fysiek, maar in je dromen. Misschien heb je al een leuke ervaring op de moederschepen.

Debra: Hoe wordt bepaald wie deze ervaringen zal hebben?

Cobra: Degenen die er klaar voor zijn en degenen die natuurlijk zullen helpen bij het plan van de planetaire bevrijding. Dit is niet vreemd. Het is missiegericht.

Debra: Als dit ons zou overkomen, zouden we ons dan herinneren dat dit gebeurde?

Cobra: Afhankelijk van het geval. Sommige mensen zouden herinneringen hebben, andere niet. om veiligheidsredenen zouden bepaalde aspecten van het geheugen worden verwijderd voordat je terugkomt in het fysieke lichaam.

Debra: Veel mensen dromen over het zijn op schepen of hebben visioenen.

Cobra: Precies, ja.

Debra: Ik zou je willen vragen over ascentie. Sluit dit raam nog steeds in 2025?

Cobra: Zoals ik al zei, de Event zal naar verwachting plaatsvinden voor het einde van 2025. Dat is het doel.

Debra: The Event, maar niet noodzakelijk Ascentie.

Cobra: Ascentie is een proces. Het is niet iets dat van de ene op de andere dag zou gebeuren.

Debra: Juist. Zal het plan nog steeds drie ascentiegolven hebben?

Cobra: Ja.

Debra: Hoe lang na de Event vindt de eerste golf plaats?

Cobra: Het wordt verwacht, zou ik zeggen, een of twee jaar na de Event.

Debra: Ik weet dat we nu allemaal in het Ascentieproces zitten, maar je zegt dat sommige van deze golven mogelijk na 2025 kunnen optreden?

Cobra: Ja, het is mogelijk.

Debra: Kunnen we iets doen om dat dichterbij te brengen?

Cobra: Zoals ik al zei, is het nu belangrijk om deel te nemen aan massameditaties. Het is ook belangrijk, vooral voor de lichtwerkers en lichtstrijders, om samen te werken en niet met elkaar te vechten. Dat heb ik natuurlijk honderden en honderden keren herhaald. Velen luisteren hier niet naar, dus ik weet niet eens waarom ik dit soort vragen nog zou moeten beantwoorden.

Debra: Ha, toch? Is er iets dat lichtwerkers dagelijks kunnen doen om de tijdlijn van de Event te helpen manifesteren, om zichzelf voor te bereiden op de Event, op ascentie? Je zei in de natuur gaan, mediteren – kun je nog iets anders voorstellen?

Cobra: Ik zou zeggen luister naar je hogere leiding en handel er echt naar. Heb niet alleen een theoretisch concept. Maak echt verbinding met je hogere zelf, en als je je begeleiding krijgt, doe het dan.

Debra: Hoe zit het met het omzetten van onze angsten en schaduwen? Dat werk is best belangrijk om nu te doen, toch?

Cobra: Ja. Over transmuterende schaduwen zou ik zeggen: wees oprecht met jezelf. Lieg niet tegen jezelf. Geef dingen toe aan jezelf, en dan krijg je de kans om het te transmuteren.

Debra: Hoe blijven we het licht vasthouden als we diep traumatisch genezingswerk doen?

Cobra: Eigenlijk komt er als gevolg van diep trauma herstellend werk altijd meer licht. Dus als je midden in een opruimproces zit, kan het zijn dat alles donker is en dat er geen hoop is en er geen licht is. Maar nadat je gewoon volhardt en je bent slechts een getuige van het proces en je jezelf niet identificeert met het proces en gewoon volhardt, zul je ontdekken dat elke keer dat je een laag trauma opruimt, er meer licht in je aanwezig is.

Debra: Hoe zit het als je onderdrukte herinneringen aan trauma hebt? Is het nodig dat die herinneringen worden onthuld om volledig te genezen?

Cobra: Ik zou zeggen dat een bepaalde kritieke massa aan geheugen moet worden teruggegeven. Ik zal niet elk specifiek detail zeggen, maar je moet een basiskennis hebben van je tijdlijn van hoe je leven is verlopen en wat er is gebeurd.

Debra: Is er een manier om toegang te krijgen tot sommige van deze verdrongen herinneringen?

Cobra: Ja, er zijn veel manieren om er toegang toe te krijgen, maar ik zal niet in detail treden. Dit is iets dat een gekwalificeerde therapeut moet bespreken.

Debra: OK, ik begrijp het. Deze vraag is meerdere keren ontvangen en ik zou hem graag willen stellen sinds mijn moeder onlangs is overgegaan. Zijn de zaken nu minder uitdagend voor de menselijke zielen op de niet-fysieke gebieden, aangezien de zuivering van negatieve entiteiten op die gebieden is versneld? Wat gebeurt er met degenen die voor de Event sterven?

Cobra: Ja, de omstandigheden op hogere vlakken zijn verbeterd. Zo donker is het niet. Dus voor degenen die zijn overgegaan van het fysieke bestaan, wordt het nu steeds beter.

Debra: Gaan ze terug naar de reïncarnatiecyclus of worden ze tot de Event vastgehouden?

Cobra: Ik zou zeggen dat een klein percentage van hen ervoor kiest om opnieuw te incarneren of ze worden misleid / overgehaald om opnieuw te incarneren, afhankelijk van hun positie. Maar de meesten blijven op hogere niveaus en wachten op de overgang.

Debra: OK, geweldig. Veel mensen hebben fysieke problemen. Ze hebben de neiging zich moe of emotioneel onbeheerst te voelen, sommige hebben hartkloppingen of slapeloosheid. Zijn deze symptomen van opruimen van energie vóór ascentie of zijn het aanvallen? Wat kunnen we doen om met deze problemen om te gaan?

Cobra: Het is een combinatie van dit alles. Er zijn nog steeds implantaten, biochips, scalaire technologie en entiteiten. Maar er vindt ook een zuiveringsproces plaats, dus dit alles heeft een impact op het fysieke lichaam. Nogmaals, een van de sleutels hier is om wat tijd in de natuur door te brengen, omdat je je dan weer kunt verbinden met de pure kristallijne energie en zowel je energieveld als je fysieke lichaam kunt helpen.

Debra: Dus ga naar buiten mensen! Ik weet dat we vandaag veel hebben gesproken, maar ik heb nog een paar vragen over Sisterhood of the Rose. Een vraag die heel vaak is gesteld, is hoe kunnen Sisterhood of the Rose-groepen wekelijkse vergaderingen blijven houden als hun gebied is afgesloten?

Cobra: Natuurlijk kun je in een situatie als deze geen fysieke dingen hebben. Maar wat kunnen we doen? We kunnen nog steeds vergaderingen houden op Skype, Zoom of wat je ook gebruikt om verbinding te maken.

Debra: Dus door deze virtuele vergaderingen te doen, kunnen we dan iets extra’s doen om onze impact sterk te houden en de draaikolk van de Godin te behouden?

Cobra: Je kunt hetzelfde protocol gebruiken als voor de fysieke vergaderingen.

Debra: OK. En we kunnen de draaikolk nog steeds actief houden en toch ons werk blijven doen?

Cobra: Ja, ja.

Debra: Wat kunnen Sisterhood of the Rose-groepen doen om de meest positieve ascentie-tijdlijn te stabiliseren en de uitbraak van het coronavirus te beëindigen?

Cobra: Wat de deelnemers nodig hebben, is het aanroepen van Godinnenenergie. Niet alleen op het moment van meditatie, maar ook in het dagelijks leven om overal positieve Godinnenprincipes te verspreiden.

Debra: Oh, daar hou ik van, daar hou ik van! Zijn er bepaalde geascendeerde meesters of godinnen die we moeten inschakelen om te helpen?

Cobra: Het is aan jou.

Debra: OK, we hebben toegang tot ze allemaal, dus je zegt of je een persoonlijke connectie hebt om daar een beroep op te doen. Wat kunnen we doen om zielsfamilies naar ons toe te trekken in deze huidige wereld … of zal dit een uitdaging blijven tot na de Event?

Cobra: Je kunt de Godinnenvortex-meditatie gebruiken, die ook je soulmates en soulfamilies kan aantrekken. Maar helaas, vóór de Event zijn veel van die mensen in gevaar. Ze worden niet wakker en ze zijn onder controle. Het blijkt tot het moment van de Event in grote mate een uitdaging te zijn.

Debra: En nog een laatste vraag, Cobra. Je hebt gezegd: ‘De wereld zoals we die kennen is ten einde.’ Welke bemoedigende woorden kun je delen die onze angst zouden verminderen met betrekking tot huidige – en potentiële toekomstige – uitdagingen en chaos waarmee we worden geconfronteerd in deze eindtijdgekte, woorden van hoop en inspiratie?

Cobra: Je kunt deze huidige epidemische situatie zien als een wereldwijd zuiveringsproces. De mensheid als geheel moet haar angsten onder ogen zien. De mensheid was bijna volledig in ontkenning over bijna alles. Wat er nu gebeurt, is de waarheid erkennen. De mensheid staat voor de spiegel, wat een buitengewoon helende ervaring is, hoewel het behoorlijk uitdagend is, met als resultaat een veel gezondere samenleving. Het resultaat hiervan zal zijn dat de basis zal worden gelegd voor het echt gegronde, evenwichtige Aquariustijdperk, en dit is wat we allemaal willen.

Debra: Absoluut! En nogmaals, onze meditatie komt op 4 en 5 april, controleer daarvoor je tijdzone. Cobra, we zijn verheugd kritieke massa te bereiken – laten we een miljoen mensen bereiken voor deze meditatie, ja?

Cobra: Ja, laten we een miljoen mensen bereiken, waarom niet? Alles is mogelijk. Een miljoen mensen die mediteren, dat zal geweldig zijn. Dit zal iets zijn dat de lichtkrachten zullen zien als een teken, een prachtig teken, dat we klaar zijn voor de volgende stap.

Debra: Absoluut, en we kunnen een heel, heel belangrijke rol spelen in deze zeer belangrijke tijd in de geschiedenis van het universum!

Cobra: Ja, precies.

Debra: Oké, heel erg bedankt vandaag Cobra, we hebben hier erg van genoten en waarderen alle informatie en … Victory of the Light, dank je!

Cobra: overwinning van het licht!

— Einde transcriptie —

Vertaald door Veronica

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 3 april 2020 in Cobra, Meditatie

 

Tags: , , , , , , ,

3 Reacties op “Ascentie Tijdlijn / Einde van Coronavirus Meditatie Info en Interview – tijdstip van de meditatie in Nederland 5 april 2020 om 04.45 uur

  1. noud

    2 november 2020 at 10:09

    Persoonlijk, ik vind dit wel interessant, maar ik vertrouw het niet. Sommige dingen worden gezegd maar het blijkt allemaal niet zo in de realiteit. Ook niet als een zeker vertrouwen of geloof gegeven wordt.

    Tenzij hier een reactie op bestaat die een ander beeld geeft is mijn indruk dat het faalt. Hoewel er wel sprake kan zijn van bepaalde dingen. Maar dit ligt dan bijvoorbeeld heel anders als gezegd is.

    Like

     
  2. noud

    2 november 2020 at 10:37

    Persoonlijk, ik vind dit wel interessant, maar ik vertrouw het niet. Sommige dingen worden gezegd maar het blijkt niet echt in de realiteit. Ook niet als een zeker vertrouwen of geloof gegeven wordt.

    Tenzij hier een reactie op bestaat die een ander beeld geeft is mijn indruk dat het faalt. Hoewel er wel sprake kan zijn van bepaalde dingen. Maar dit ligt dan bijvoorbeeld heel anders als gezegd is. Trouwens ook wat de waarde ervan betreft die gesuggereerd is.

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.