RSS

PFC – Interview met Benjamin Fulford & Cobra: Updates over Coronavirus en de Oorlog, 25-3-2020

29 mrt

Prepare for Change verwelkomt Cobra en Benjamin Fulford voor een zeer belangrijk gesprek over het Corona-virus en escalatie in de oorlog voor planetaire bevrijding.

Hieronder geef ik wat hoogtepunten uit het interview, en verderop vind je het hele interview naar het Nederlands vertaald:

BF – Mijn update is dat zowel de duistere als de lichte krachten deze uitbraak in hun voordeel proberen te gebruiken. De oude cabal probeert het te gebruiken om de draconische krijgswet af te dwingen en mensen in concentratiekampen te plaatsen. Het goede nieuws is dat het virus bedoeld was om tegen die tijd vele miljoenen mensen te doden en dat het niet gebeurt, dus onze immuniteit voor kuddes voorkomt duidelijk dat dit het aantal mensen doodt waarop ze hoopten. Het andere goede nieuws is dat de Witte Hoeden dit gebruiken om massa-arrestaties uit te voeren, en ik weet dat er 80 arrestaties zijn geweest van hoge satanisten in het Vaticaan, bijvoorbeeld, in Italië; Ik heb dat van directe bronnen.

C – Ja, zoals Benjamin zei, deze situatie wordt gebruikt door de donkere kant en door de lichte kant. De hoofdagenda van de duistere kant is dat ze digitale valuta en een nieuwe wereldorde-type gecontroleerde samenleving willen creëren. Ze willen een vaccin uitbrengen dat eigenlijk schadelijker is, dat de situatie zelfs zou kunnen verergeren. Dit is hun plan. Ze combineren dit met de uitrol van 5G-netwerken. Sommige daarvan bevinden zich aan de oppervlakte van de planeet, en sommige zijn op starlink-satellieten. Dat zal de intensiteit van de hersenprogrammering van de oppervlaktepopulatie verhogen. Dat zal de quarantainestatus verhogen. En tegelijkertijd maken de Lichtkrachten van deze gelegenheid gebruik om hun plannen voort te zetten. Een aspect van de situatie is dat de Pleiadiërs de efficiëntie van het virus drastisch hebben verminderd met hun Command RCV Stardusts-protocollen, ze hebben de dodelijkheid van het virus verminderd en ze hebben de verspreiding van het virus verminderd.

BF – Iedereen die echt op de hoogte is, weet dat dit hele ding is ontworpen, het is geen natuurlijke gebeurtenis, maar zoals ik al zei, het heeft het effect van het instorten van het bestaande financiële systeem en als we het goed doen, zal het een veel beter systeem mogelijk maken Vervang het. En daar gaat de strijd nu over.

BF – ik vond het heel raar om met satanisten en zo te werken, maar ze hebben me eigenlijk uitgenodigd om me bij hen aan te sluiten en zo ben ik me bewust geworden. Ik heb dit uit de eerste hand gekregen, niet door iets op internet te lezen. Ze zeiden eigenlijk “… dat je je bij ons kunt aansluiten en rijk en krachtig kunt worden, anders vermoorden we je”. En zo kwam ik in een gevecht tegen hen terecht.

BF – … en een groot percentage van die families was betrokken bij een complot om 90% van de mensheid te doden om het milieu te redden. Dit is de objectieve waarheid. Maar een groot deel van deze families zegt eigenlijk: ‘Dat is vreselijk, dat moeten we niet doen, we kunnen de planeet repareren zonder 90% te doden.’ En dat zijn de mensen waarmee we ons afstemmen, omdat we een gemeenschappelijke vijand hebben.

BF – Ik denk dat massameditatie belangrijk is omdat het in veel opzichten een psychologische strijd is, en het hebben van veel positieve energie maakt een groot verschil. Dus als mensen willen dat het waar is, hebben ze de kracht om het waar te maken als er genoeg van zijn.

C – Het is dus het begin van een nieuwe cyclus. En aan het einde van de oude cyclus is er altijd de grootste mate van materialisme en gebrek aan spirituele verbinding. Welnu, in een nieuwe cyclus komt er een sterke impuls van nieuwe spirituele energie. En het kan voor ieder wezen komen, ieder mens op zijn eigen manier. Sommige mensen hebben een connectie met hun eigen Hogere Zelf, sommige mensen hebben een connectie met hun spirituele gidsen.

C – je kunt een screenshot op je telefoon maken en deze daar opslaan. Dus in de verre mogelijkheid dat zoiets gebeurt, als er een internetuitval is – wat niet waarschijnlijk is – dan kun je diezelfde gegevens natuurlijk gebruiken. Ik zou zeggen, wat er ook gebeurt, ik zou iedereen willen aansporen om te mediteren, omdat deze meditatie echt kan bepalen hoe de dingen zich zullen ontwikkelen. Het kan het uiteindelijk bepalen.

C – En nu met deze wereldwijde massa-isolatie, wereldwijde quarantaines, wereldwijde Lock downs, zijn mensen geïsoleerd en kunnen die entiteiten niet worden overgedragen op andere mensen, zoals met het virus het geval is. Dus ze zullen verhongeren en sterven. We verwijderen niet alleen het virus, we verwijderen ook al die entiteiten, evenals een groot deel van de wereldwijde angst die door de geschiedenis heen is onderdrukt en die door generatietrauma is veroorzaakt van ouders op kinderen, van generatie op generatie; Het zal nu voor altijd worden gewist.

C – De bio chips vallen buiten dit nieuwe vaccin omdat de Resistance Movement de bio chips heeft verwijderd die in bepaalde geheime faciliteiten waren opgeslagen. Het nieuwe vaccin zal dus geen enkele bio chip bevatten. Maar er kunnen nog steeds enkele chemicaliën in zitten die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid, dus we zullen zien.

C – Er was zoveel meer mogelijk, er was veel meer gepland en bepaalde dingen zouden op dit moment heel anders zijn geweest als bepaalde sleutelfiguren en bepaalde andere niet-zo-sleutelfiguren onder de Lichtwerkers zich anders zouden gedragen. Veel duistere scenario’s zijn voorkomen en zelfs dit scenario kan hoogstwaarschijnlijk worden voorkomen als bepaalde mensen zich anders zullen gedragen in Lightworker-gemeenschappen.

C – De toekomst die ons te wachten staat is werkelijk schitterend. Ik bedoel, stel je voor dat alle duisternis wordt verwijderd. Stel je voor dat alle financiële zorgen worden weggenomen. Stel je voor dat alle ziekten worden verwijderd. Stel je voor dat al die prachtige technologieën worden uitgebracht. Stel je voor dat je door het heelal kunt reizen, en alle opties, alle mogelijkheden, eindeloze mogelijkheden zullen voor ons opengaan. Dit is dus de gouden eeuw waar we allemaal voor werken. Dit is iets dat ons wacht aan het einde van deze donkere tunnel. We zitten nu in de laatste fase. Dit is echt het einde.

Het bericht van Prepare for Change voorafgaand aan het transcript van het interview.

We horen verschillende essentiële berichten in onze Prepare for Change-gemeenschap, waar we op in gaan om wat meer perspectief te krijgen over wat er aan de hand is, en voor de noodzaak om kalm te reageren en om de duistere agenda van de Cabal te verwerpen.

Ons gesprek met Benjamin en Cobra gaat grondig door alle geruchten over het Corona-virus en richt de aandacht volledig op de daders; de cabal. We zien hoe ze reageren, en wat de reactie van de White Hats is en zal zijn in de nabije toekomst. Cobra geeft ons een update vanuit het perspectief van de Hogere Rijken en we spreken ook over de mentaliteit van de duistere broederschap, voor degenen die nieuw zijn m.b.t. deze informatie.

Hoewel het erg belangrijk is om de boodschap te horen en zowel voorbereid als waakzaam te zijn, is het ook belangrijk om deze hogere waarheden te kennen, aangezien deze met voorbedachten rade biologische aanval er een is die in het volle zicht plaatsvindt. Dit is misschien noodzakelijk voor het publiek om dit te observeren en verder wakker te worden en deel te nemen aan veeleisende verandering. Dit is het moment om je intentie krachtig te uiten.

We sporen kijkers ook aan om hun eigen onderzoek naar onze claims te doen, en de MSM-claims met betrekking tot volle ziekenhuizen te onderzoeken. Ziekenhuizen blijken drastisch leeg te zijn. Ga naar de eerstehulpafdeling van het dichtstbijzijnde plaatselijke ziekenhuis en je zult merken dat het stiller is dan normaal, omdat zoveel mensen nu in quarantaine thuisblijven, waardoor er veel minder verkeers- en arbeidsongevallen zijn. Gebruik je gezond verstand: hoor je overal sirenes van ambulances? Stop met het accepteren van hun angst aanjagen. Komt dit overeen met MSM-verhalen?

We hebben een wereldwijde meditatie “Ascension Timeline – End of the Corona virus global meditation” voorbereid op 4 & 5 april (afhankelijk van welk deel van de wereld je leeft). Deze meditatie is bedoeld om deze “coronavirus” gekte te beëindigen en in plaats daarvan vrede, gezondheid en overvloed te brengen aan onze planeet, voorgoed! Hier vind je de link met alle details van deze belangrijke meditatie:

Http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.htmlNL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/16/belangrijk-meditatie-voor-de-ascentietijdlijn-eind-van-het-coronavirus-5-april-2020/

Deze ‘Ascension Timeline- End of the Global Coronavirus’-meditatie is vertaald in veel verschillende talen en je kunt die video’s vinden op de Cobra-website hieronder:

Http://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html

Je kunt instructies en tijdzones en links naar geleide meditaties in alle talen hier vinden:
Https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-on-april-5th-at-245-am-utc.html

Voor de geleide meditatie in het Engels, vind je deze hier: https://youtu.be/qPQcDyQ46lwNederlands: https://youtu.be/8DDuj9SuZy0

Je kunt ook een mp3 bestand van de geleide Nederlandstalige meditatie downloaden: https://we.tl/t-L1odb1FnWR

Ten slotte vind je hier informatie over de Briefing voor leiders van gemeenschappen: “voorbereiden op verandering” en doe wat je kunt om de informatie te verspreiden.

Https://communityleadersbrief.org/NL-vertaling: http://nl.communityleadersbrief.org/2015/07/16/een-open-brief-aan-bedrijfsleiders-wat-dit-event-betekent-voor-de-mensheid-en-voor-u/

Zie ook deze pagina met alle info van PFC in het Nederlands: https://eventnl.wordpress.com/prepare-for-change-en-de-event/

Ga voor een lijst van onze eerdere interviews met Benjamin hier: https://prepareforchange.net/category/interviews/benjamin-fulford-interviews/

Blijf de waarheid zoeken, informeer je vrienden en familie en leg zoveel mogelijk corruptie bloot … elk klein beetje helpt om de “krachten die niet meer zijn” onder druk te zetten.

HIERONDER IS HET INTERVIEW TRANSCRIPT:

(Let op: er is een inleiding, en een belangrijk laatste bericht na het interview.)

—- TOEGEVOEGD INTRO—-

Onder andere Cobra bereidt ons sinds 2012 constant voor op de aanstaande Paradigma-verandering. We hebben onze gemeenschap gevraagd om ‘zich voor te bereiden op verandering’ door de verborgen geschiedenis en controle van de planeet te begrijpen, en op dit moment – heel belangrijk – om genoeg voedsel, water en basisbehoeften achter de hand te hebben voor de turbulente gebeurtenis die we nu ervaren.

Degenen die Prepare For Change hebben gevolgd, hebben waarschijnlijk sinds 2013 onze voorbereiding voor de Event gezien in onze ‘Community Leaders Brief’ op de startpagina van prepareforchange.net. Als je het nog niet hebt gelezen, raden we je aan dit nu te doen. Ga gewoon naar https://communityleadersbrief.org/ Dit belangrijke document is oorspronkelijk gemaakt in 2013 en vertaald in zoveel mogelijk talen met onze beperkte middelen. ‘The Community Leaders brief’ was het oorspronkelijke plan van de Lichtkrachten om een ​​soepele en vreedzame overgang naar een betere wereld voor iedereen op deze planeet te creëren.

NL-versie Community Leaders Brief: http://nl.communityleadersbrief.org/2015/07/16/een-open-brief-aan-bedrijfsleiders-wat-dit-event-betekent-voor-de-mensheid-en-voor-u/

Zie ook deze pagina met alle info van PFC in het Nederlands: https://eventnl.wordpress.com/prepare-for-change-en-de-event/

Helaas probeerden de duisteren onlangs een preventieve aanval uit te voeren en gebruiken ze het door het laboratorium gecreëerde Coronavirus als dekmantel voor hun planetaire staatsgreep. Ze gebruiken dit om te proberen hun duistere, massa-verplichte vaccinatie-agenda te implementeren. Gelukkig gaan hun plannen niet helemaal zoals gepland, aangezien het virus oorspronkelijk is geneutraliseerd, maar ze zullen Chemtrails of drones blijven gebruiken om hetzelfde virus over de hele wereld te blijven verspreiden om te profiteren van de extreme paniek en angst die ze hebben gecreëerd. Ze gebruiken dit tegen het publiek door middel van coördinatie van massamedia en corrupte gezondheidsfunctionarissen.

(red: bekijk ook deze documentaire reeks gemaakt door Janet Ossebaard – een ‘must see’: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/29/documentaires-van-janet-ossebaard-bekijk-ze-maart-2020/

Kortom, het enige serieuze wapen dat ze nu nog hebben, is de blinde naleving die ze van je proberen te krijgen als je vast blijft zitten in hun kunstmatig lage trillingsveld dat ze voor ons allemaal hebben gecreëerd. Dit donkere, trilling arme veld is een val waar je jezelf uit kunt bevrijden, maar alleen als je stopt met het te voeden, omdat ‘daar het echte gevaar zit’.

Mediteer en bid DAGELIJKS, blijf te allen tijde in LIEFDE en VREUGDE, ongeacht wat je hoort in het nep-MSM-nieuws over wat er ‘zogenaamd’ gaande is. Het universum heeft degenen die al ontwaakt zijn voorbereid voor een grootschalig Event en dit is het moment om al je vaardigheden te gebruiken.

Begrijp wat hier gebeurt, dat het allemaal een theater en een schijnvertoning is, ontworpen om je ziel te vangen! Dit is het moment om alles wat je hebt geoefend op te pakken en er goed gebruik van te maken!

We hebben een wereldwijde meditatie voorbereid ‘Ascension Timeline – End of the Corona virus global meditation’ op 4 en 5 april (afhankelijk van welk deel van de wereld je leeft)

Deze meditatie is bedoeld om deze “coronavirus” -gekte te beëindigen en in plaats daarvan vrede, gezondheid en overvloed voorgoed naar onze planeet te brengen! Je kunt de link met alle details van deze belangrijke meditatie vinden op Cobra’s website: http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.htmlNL: https://eventnl.wordpress.com/2020/03/16/belangrijk-meditatie-voor-de-ascentietijdlijn-eind-van-het-coronavirus-5-april-2020/

Deze ‘Ascension Timeline- End of the Global Coronavirus’-meditatie is vertaald in veel verschillende talen en nogmaals, je kunt die video’s vinden op Cobra’s website:

https://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html

Ongeacht of je deze groep ooit hebt gesteund of niet, of je rijk of arm bent, of je in aliens gelooft of niet, of je zwart, wit, geel of bruin bent, of je hetero of homo bent, of je christen bent of niet, of je een protestant, katholiek, jood, boeddhist, hindoeïst, moslim of atheïst bent, het maakt niet uit op dit punt – we zijn allemaal mensen. De broederschap van het duister klopt nu aan jouw deur.

Iedereen die dit leest wordt opgeroepen tot onmiddellijke actie en als je niet meedoet en de verzetsoproep nu niet hoort, wanneer de realiteit je recht in het gezicht raakt … WANNEER?

Als de krachtige, oneindige en eeuwige wezens die we werkelijk zijn, is het tijd om onze volledige soevereiniteit terug te eisen, onze volledige spirituele en fysieke vrijheid!

Het is tijd om onze voeten neer te zetten en NEE te zeggen tegen het duister, geen menselijke slavernij meer, geen vervormde illusies meer, en in plaats daarvan vrede, geluk en overvloed voor iedereen te eisen, zoals we dat verdienen …

Nu verder met ons interview met Benjamin Fulford en Cobra:

—- EINDE VAN TOEGEVOEGDE INLEIDING—-

INTERVIEW:

PFC:
Welkom bij Prepare for Change. Het is woensdag 25 maart 2020 en vandaag hebben wij de eer om te spreken met onze gasten Benjamin Fulford en Cobra, waarvoor onze dank.

Benjamin is een geopolitieke verslaggever die contacten heeft in vele hoogwaardige intel-groepen en geheime genootschappen die in deze periode onderhandelen, en die regelmatig contact heeft met bronnen van de White Dragon Society, Pentagon, P3 Vatican Lodge en Mossad, onder andere. Abonneer je op zijn wekelijkse blog op benjaminfulford.net.

Cobra is de belangrijkste leverancier van informatie voor de Resistance Movement, op zijn blog 2012portal.blogspot.com. Zijn informatie is verbonden met de hogere bronnen en hij was de oprichter van de oorspronkelijke Prepare for Change-groepen en website.

We zullen over het coronavirus, maar wat nog belangrijker is, de oorlog die nu aan de oppervlakte is, met een blik naar beide kanten in de strijd, en we krijgen veel informatie over updates en hoop.

Cobra, het is een tijdje geleden, dus bedankt dat je bij ons bent op dit kritieke moment.

COBRA:
Graag gedaan.

PFC:
Ja, we waarderen het echt. Ik begin met een algemene beoordelingsvraag en stel vervolgens een aantal vragen rechtstreeks aan jullie beiden. Maar voel je vrij om erin te springen als je een belangrijk punt hebt om toe te voegen. Laten we beginnen!

Kun je ons wat betreft coronavirus een update van twee minuten geven? Eerst Benjamin, dan Cobra.

BF:
Oké. Mijn update is dat zowel de duistere als de lichte krachten deze uitbraak in hun voordeel proberen te gebruiken. De oude cabal probeert het te gebruiken om de draconische krijgswet af te dwingen en mensen in concentratiekampen te plaatsen. Zo heeft de gouverneur van Japan een wet aangenomen die hen in staat stelt privébezit in beslag te nemen om patiënten daar te plaatsen en te isoleren. Met andere woorden, concentratiekampen creëren. Het goede nieuws is dat het virus bedoeld was om tegen die tijd vele miljoenen mensen te doden en dat het niet gebeurt, dus onze immuniteit voor kuddes voorkomt duidelijk dat dit het aantal mensen doodt waarop ze hoopten. Het andere goede nieuws is dat de Witte Hoeden dit gebruiken om massa-arrestaties uit te voeren, en ik weet dat er 80 arrestaties zijn geweest van hoge satanisten in het Vaticaan, bijvoorbeeld, in Italië; Ik heb dat van directe bronnen. En ik denk dat de oorlog in de Verenigde Staten ook een hoogtepunt bereikt. Dus over het algemeen blijkt het een goede zaak te zijn. Maar er is sprake van veel te veel angst zaaien, en mijn laatste boodschap is dat ze je hier niet bang voor maken. Het is gewoon BS en maak je er geen zorgen over.

PFC:
Dank je. Cobra. Jouw beoordeling?

COBRA:
Ja, zoals Benjamin zei, deze situatie wordt gebruikt door de donkere kant en door de lichte kant. De hoofdagenda van de duistere kant is dat ze digitale valuta en een nieuwe wereldorde-type gecontroleerde samenleving willen creëren. Ze willen een vaccin uitbrengen dat eigenlijk schadelijker is, dat de situatie zelfs zou kunnen verergeren. Dit is hun plan. Ze combineren dit met de uitrol van 5G-netwerken. Sommige daarvan bevinden zich aan de oppervlakte van de planeet, en sommige zijn op starlink-satellieten. Dat zal de intensiteit van de hersenprogrammering van de oppervlaktepopulatie verhogen. Dat zal de quarantainestatus verhogen. En tegelijkertijd maken de Lichtkrachten van deze gelegenheid gebruik om hun plannen voort te zetten. Ik zal hier niet in details treden omdat er veel geruchten zijn geweest; ik zal ze niet ontkennen, ik zal ze niet bevestigen; Maar ik zou zeggen dat de Lichtkrachten hun deel van het werk doen. Een aspect van de situatie is dat de Pleiadiërs de efficiëntie van het virus drastisch hebben verminderd met hun Command RCV Stardusts-protocollen *), ze hebben de dodelijkheid van het virus verminderd en ze hebben de verspreiding van het virus verminderd. Maar tegelijkertijd is er een aspect; een deel van de oppervlaktebevolking neemt dit niet op de juiste manier op en ze verspreiden het virus behoorlijk effectief. Dus ik zou zeggen, dit virus is een probleem, maar iets dat kan worden ingeperkt – iets dat zal worden ingeperkt – en het zal in feite onomkeerbare veranderingen in de samenleving veroorzaken.

*) (red – uit Cobra’s bericht van 18-2-2020 m.b.t. dit protocol: De Pleiadians hebben een nieuw protocol ontwikkeld voor virusverwijdering dat de mensen in de geïnfecteerde gebieden kan helpen, in de eerste plaats in de Hubei provincie in China, maar ook elders op de planeet. Wanneer je weet, voelt, of bang bent dat je het virus hebt, of als je het gebied om je heen wilt desinfecteren, kun je drie maal in jouw hoofd herhalen:

“Command RCV stardust”.

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om te helpen het virus te verwijderen. 

N.B. Het protocol wordt voortdurend aangepast aan de actuele situatie wereldwijd.)

PFC:
Bedankt daarvoor. Er is veel naar voren gebracht waar we dieper op in kunnen gaan. En ik wil wat tijd nemen voor een aantal van die punten, omdat het een effect heeft dat veel zorgen van mensen oproept, en ik denk dat als we punt voor punt ingaan op enkele van de grotere onderwerpen, wat we daarover weten, we de angsten van mensen kunnen verzachten. Dus Benjamin, kunnen we dit coronavirus zien als een vooraf geplande aanval?

BF:
Absoluut. Er is geen twijfel over. Het bewijs is overweldigend. Het feit dat ze de eerste rapporten van wetenschappers hadden gekregen dat dit virus op geen enkele manier op natuurlijke wijze had kunnen ontstaan, en dan heb je mensen met wapens die de wetenschappers daadwerkelijk bedreigen en hen dwingen hun wetenschappelijke paper in te trekken. Ik bedoel, het feit dat ze een Amerikaans atletisch team hadden op de Olympische Spelen van het wereldleger in Wuhan net voordat het begon, dat geen medailles won, ook al hebben ze het grootste leger op aarde. Iedereen die echt op de hoogte is, weet dat dit hele ding is ontworpen, het is geen natuurlijke gebeurtenis, maar zoals ik al zei, het heeft het effect van het instorten van het bestaande financiële systeem en als we het goed doen, zal het een veel beter systeem mogelijk maken Vervang het. En daar gaat de strijd nu over. We zijn op zoek naar, en ik heb nu bronnen in de [onduidelijk], de [onverstaanbaar] zeggen nu dat het waar is dat we eindelijk een schuldjubileum en een herverdeling van activa gaan uitvoeren, en ze gaan een systeem uitproberen gebaseerd op best practices van financiële overheden die ik heb geïdentificeerd in plaatsen als Singapore, China en hoe Japan het vroeger had. Ik heb het niet over de samenleving als geheel, ik heb het alleen over het aspect economische planning. Plannen om systematisch een betere toekomst op te bouwen. Dat is alles. Ik heb het niet over politieke vrijheid, alle andere aspecten, alleen over economisch beheer.

PFC:
Bedankt daarvoor. Cobra, heeft het naar jouw mening veroorzaakt, of in jouw intel, heeft dit trigger-evenement een reactie van de Earth Alliance losgemaakt die was verwacht of gepland door de Earth Alliance? Heeft het hen een beetje overrompeld of hadden ze een plan dat wellicht klaar lag om in actie te komen?

COBRA:
Welnu, ze hadden hun plannen voorbereid, maar tot op zekere hoogte werd dit niet verwacht. In december was bekend dat de duistere facties verschillende plannen hadden. Sommigen van hen mikten meer op de ontvolking van de planeetsectoren, sommigen richtten zich op de financiële sector, dus er waren verschillende plannen en de meesten van hen werden onmiddellijk gepakt, ze werden onmiddellijk gestopt. Maar deze liep een beetje uit de hand. Dus nu implementeren de Lichtkrachten hun reactie, die nogal zal zijn … wat nog niet zichtbaar is … maar het zal in een later stadium van het spel behoorlijk efficiënt zijn.

PFC:
Houd die gedachte vast en misschien kunnen we daar op in gaan. Dat is absoluut iets waar ik dieper in wil duiken. Benjamin, zoals we vaak bespreken, hoe is dit het ‘eindspel’ van de cabal? Het lijkt erop dat ze dit heel graag willen. Was het zelfs per ongeluk?

BF:
Het was duidelijk lang van tevoren gepland omdat je hier meerdere tekenen van hebt. Als er niets anders is, heb je een hele pandemie-oefening van de Bill Gates Foundation, de Davos-bevolking –

PFC:
En Jon Hopkins University, dat was evenement 201 –

BF:
Ja, Bloomberg heeft dat gefinancierd. Dus deze jongens, ze hoopten dat dit zou … wat ze wilden was dat ze een groot deel van de wereldbevolking wilden doden en de rest tot onderwerping zouden dwingen. Wat er is gebeurd is dat ze ons allemaal erg boos hebben gemaakt en dat we * hen * aanvallen in plaats van zich aan hen te onderwerpen. Het waait dus echt in hun gezichten en dat zal het blijven doen.

PFC:
Ja, daar ben ik het mee eens. Cobra, kunnen we zeggen dat de cabal en de centrale bankiers satanisch zijn? Ik vraag dat en natuurlijk begrijpen we dit, maar voor sommige nieuwe kijkers is het zo dat veel mensen in deze Lock down thuis zitten die informatie zoeken en dat er meer informatie stroomt, dus we denken dat ze op deze site zullen komen. Meer dan ooit tevoren. Raak dat onderwerp aan, waarom dit een satanische cultus is.

COBRA:
De Illuminatie-cultus is wijdverbreid in alle aspecten van de samenleving over de hele wereld, niet alleen onder centrale bankiers, maar ook onder politici, acteurs en overheidsfunctionarissen. Het is een planetair netwerk. Het is eigenlijk een doodscultus, ze geloven in de dood zoals wij in het leven geloven. En één aspect van dit netwerk wil echt, zou ik zeggen, 90% van de menselijke bevolking elimineren. Ze zijn serieus in hun bedoeling. Hun bedoelingen zijn voorkomen en hun doel met deze pandemie was om ten minste 15 miljoen mensen te laten doden door het virus en als gevolg van de economische ineenstorting, nog veel meer dan dat. Dit was dus hun plan en natuurlijk zal dit plan niet slagen. Dit plan gaat niet werken.

PFC:
Benjamin, waarom zijn ze op dit moment zo wanhopig?

BF:
Ik denk dat het komt doordat de kritische massa mensen zich bewust wordt, en zelfs als je dat niet doet, zoals ik al zei, ik ben opgevoed als atheïst en ik vond het heel raar om met satanisten en zo te werken, maar ze hebben me eigenlijk uitgenodigd om me bij hen aan te sluiten en zo ben ik me bewust geworden. Ik heb dit uit de eerste hand gekregen, niet door iets op internet te lezen. Ze zeiden eigenlijk “… dat je je bij ons kunt aansluiten en rijk en krachtig kunt worden, anders vermoorden we je”. En zo kwam ik in een gevecht tegen hen terecht. Het is heel echt. Zelfs als je niet in die hele monotheïstische manier van denken wilt komen, kun je zeggen dat het huidige proces waarbij ze geld creëren uit niets, ze gewoon cijfers in een computer stoppen, het is extreem parasitair en schadelijk voor 99% van de bevolking. Het is geen goede manier om een ​​economie of een planeet te runnen, en we vernietigen nu meer leven op deze planeet dan ooit tevoren sinds de dinosauriërs 65 miljoen jaar geleden werden uitgeroeid. We moeten dit echt veranderen. Het is anti-leven, het vernietigt het leven op deze planeet en dat moet worden gestopt. En daar gaan we voor.

PFC:
Dank je. Je weet dat we veel dingen zeggen die erg ‘daarbuiten’ lijken, dus je moet onderscheidingsvermogen gebruiken en ik gooi dat naar buiten –

BF:
Een ding dat ik leerde, ik probeer bepaalde woorden te vermijden die mensen hebben geleerd om hun geest af te sluiten als ze deze horen – en je moet mensen in kleine stapjes nemen. Net zoals ik voor mezelf had toen ik dit spul tegenkwam. Maar ik denk dat de echte aanwijzer is, dat de centrale banken geen overheidsinstanties zijn, ze zijn particulier eigendom van een gekruiste groep families, en een groot percentage van die families was betrokken bij een complot om 90% van de mensheid te doden om het milieu te redden. Dit is de objectieve waarheid. Maar een groot deel van deze families zegt eigenlijk: ‘Dat is vreselijk, dat moeten we niet doen, we kunnen de planeet repareren zonder 90% te doden.’ En dat zijn de mensen waarmee we ons afstemmen, omdat we een gemeenschappelijke vijand hebben. En dit zijn specifiek de mensen van het type opwarming van de aarde. En ze maken deel uit van de oude kliek, maar ze realiseren zich dat genocide en wat ze omnicide noemen – alle levende wezens doden – niet iets is dat ze steunen. Ze vallen uit elkaar en een grote factie kiest nu de kant van de mensheid.

PFC:
Het lijkt er dus op dat we een minder slechte kliek-factie hebben die vecht met deze extreem slechte factie voor macht en controle en de planeet. Cobra, heb je daar iets aan toe te voegen?

COBRA:
Ik zou zeggen dat dit een zeer goede beschrijving van de situatie is en deze twee facties, deze splitsing was duizenden jaren geleden in Black Nobility-families. En in feite werd de Italiaanse virusstam, die dodelijker en krachtiger is, door díe strijd in Italië geplaatst. Dus de factie die 90% van de bevolking wil doden plaatste de Italiaanse stam van het virus – wat een gemuteerde versie is, het is niet hetzelfde als de Chinese stam van het virus – het werd in een gebied bij Piacenza in Italië geplaatst. Piacenza is een plaats in Italië die werd geregeerd door, ik zou zeggen, een grote meerderheid van de belangrijkste families van de Zwarte Adel in Italië. Dus het werd daar als een signaal in dat specifieke land geplaatst.

PFC:
Dus daar probeer ik het perspectief van mensen in te kaderen. En bedankt Benjamin voor het naar voren brengen van het gebruik van ‘babystapjes’. Elke keer dat we een presentatie geven, zijn er een aantal babystapjes, maar we praten al meer dan een jaar, dus zie je dit als een van de laatste gevechten tussen goed en kwaad?

BF:
Ik weet niet of we het een laatste gevecht tussen goed en kwaad willen noemen, maar ik zie het wel als een manier waarop we echt kunnen verbeteren hoe we deze planeet van ons besturen die we allemaal delen. Ik denk dat het een tijd is waarin liefde haat en angst overwint, en dat is wat de kliek heeft gebruikt om ons te beheersen. Dus we moeten hiervan profiteren en we moeten ervoor zorgen dat deze kans niet wordt verspild, en dat is waar ik naar op zoek was. Ik weet nu zeker dat we statistisch gaan winnen. Ze zijn gedoemd. Ik zie geen uitweg voor hen. Meer en meer van hen verdwijnen en ze kunnen het niet meer verbergen met computergraphics en nepnieuwsverslagen. Obama is weg, Hillary is weg, Rockefeller is weg … ze zijn allemaal weg. Dit zal Bill Gates duidelijk in zijn gezicht hebben geblazen. Het is zo dat 1000 bedrijfsleiders, meer dan dat, nu stoppen. Het hele systeem valt uit elkaar en de komende weken zullen van cruciaal belang zijn. Maar ik garandeer dat de mensheid zal worden bevrijd.

Het spijt me, maar ik heb hier dringende zaken, er ligt veel op mijn bord. Er werd een poging gedaan om Tokyo aan te vallen met een 5G-elektromagnetisch ding om de mensen weer bang te maken, en we hadden een groot gevecht. We hebben dat gestopt. Er gebeurt veel en de komende weken zullen van cruciaal belang zijn. Maar ik hoor dat het nu een statistische zekerheid is dat we zullen winnen.

Dus nog laatste vragen? Ik moet gaan. Ik heb nu niet veel tijd, dus nog een laatste vraag en dan moet ik jullie verlaten.

PFC:
Oké, ik geef je er een en Cobra als je het niet erg vindt om nog een paar vragen te beantwoorden.

COBRA:
Ja, natuurlijk.

PFC:
Dank je. Begrijp jouw positie volledig. Hoe zit het met economie, Benjamin? Dat is jouw straatje. Kun je samenvatten wat we hier zien?

BF:
Ja, het allerbelangrijkste aan de economie is dat – er zijn twee dingen – één de zogenaamde echte economie is. Dat zijn de feitelijke fysieke dingen zoals fabrieken, gebouwen, landbouwgrond. En dan is er de virtuele economie, dat is wat mensen erover denken – ook wel bekend als financiën. En wat er gebeurt, is de manier waarop ze al deze biljoenen dollars creëren, maar de realiteit is er niet. Dus hun volledige controle met behulp van aandelenindexen en al dat soort dingen wordt disfunctioneel. Mensen worden wakker voor het feit dat de reële economie niet hetzelfde is als deze financiële magie of massahypnose die ze hebben gebruikt. Dus ik denk dat het zal betekenen dat de excessen die in feite in de jaren negentig begonnen, eindelijk eindigen. Dat is wat ervoor zorgt dat 100 maal hefboomwerking mogelijk is. Het betekent dat het heel goed zal zijn voor de gemiddelde persoon en dat het weer een op realiteit gebaseerde economie zal zijn als dit allemaal voorbij is. En ik beloof je dat zodra het Amerikaanse regime omver wordt geworpen, we de Amerikaanse levensstandaard voor de gemiddelde Amerikaan binnen een jaar kunnen verdubbelen. In ieder geval dubbel. Dat is een belofte.

COBRA:
Oké, ik heb een vraag voor Benjamin. Wat is jouw mening over de komende massameditatie die we hebben op 4 en 5 april?

BF:
Ik denk dat massameditatie belangrijk is omdat het in veel opzichten een psychologische strijd is, en het hebben van veel positieve energie maakt een groot verschil. Dus als mensen willen dat het waar is, hebben ze de kracht om het waar te maken als er genoeg van zijn.

Oké bedankt en tot ziens!

PFC:
Blijf zeker het goede gevecht bevechten. Bedankt voor het met ons verdergaan Cobra. Je laat het me weten als je tijdgebrek hebt. Er waren veel dingen die we kunnen behandelen, en hopelijk kunnen we het grootste deel ervan doorwerken, dus ik waardeer het dat je kunt blijven en de tijd kunt besteden.
Dit hele gedoe lijkt bijbels. Dit wordt min of meer psychologisch weergegeven, zoals Benjamin noemde als een ‘eindtijdscenario’, maar misschien is dat de eindtijd voor de mensen die dit proberen af ​​te beelden. Dus natuurlijk zullen ze zich grote zorgen maken. En om het ook een beetje context te geven, ik hou niet van wonen in dit gebied, we hebben de neiging veel over duisternis te praten, en het is gemakkelijk om het probleem te identificeren, maar help ons de oplossing een beetje beter te begrijpen. We horen hier niet veel over Christus in de vergelijking. Wat ze proberen te doen, is ons weg te houden van Christus en Christusliefde en Christusleringen, dus in een heel reële zin voelt dit als de opkomst die ze proberen de antichrist te pushen.

COBRA:
Oké, ja. Dit eindtijdscenario, de eindtijdgekte, eindtijd is eigenlijk een heel goede zaak. Dit is het einde van een bepaald type cyclus. Het is het einde van de oude cyclus van duisternis en het begin van een nieuwe lichtcyclus. In India noemen ze dit het einde van de Kali Yuga en het begin van een nieuwe Satya Yuga. Het is dus het begin van een nieuwe cyclus. En aan het einde van de oude cyclus is er altijd de grootste mate van materialisme en gebrek aan spirituele verbinding. Welnu, in een nieuwe cyclus komt er een sterke impuls van nieuwe spirituele energie. En het kan voor ieder wezen komen, ieder mens op zijn eigen manier. Sommige mensen hebben een connectie met hun eigen Hogere Zelf, sommige mensen hebben een connectie met hun spirituele gidsen. Sommige mensen hebben een connectie met Christus, sommige mensen hebben een connectie met Boeddha – het is aan hun eigen individuele geloofssysteem. Maar wat ik zeg is dat de individuele connectie met hogere spirituele principes exponentieel zal groeien als we deze doorbraak creëren, dus we bevinden ons nu in de laatste fase van deze oude ineenstortingscyclus van de oude samenleving die toch niet werkte.

PFC:
Bedankt daarvoor. Terwijl we het hebben over een ineenstorting, waarom praat je dan niet een beetje meer met ons over de meditatie op de 4e/5e april. En ik wilde er een punt van maken dat iedereen de tijden vroeg opzoekt omdat er geruchten zijn, er zijn zoveel geruchten en onzekerheid gaande, dat een mogelijkheid is dat er in ieder geval in de Verenigde Staten een black-out is, informatie-black-out. Dus als er een soort afsluiting van internet zou zijn – ik zie dat echt niet gebeuren, maar het is een mogelijkheid – dat we zeker willen dat mensen nog steeds de gelegenheid gebruiken om de tijd gestuurde gecoördineerde meditatie te doen. Dus wat gebeurt er met die meditatie?

COBRA:
Dus wat je kunt doen, je kunt de tijd van de meditatie en de instructies afdrukken, of je kunt een screenshot op je telefoon maken en deze daar opslaan. Dus in de verre mogelijkheid dat zoiets gebeurt, als er een internetuitval is – wat niet waarschijnlijk is – dan kun je diezelfde gegevens natuurlijk gebruiken. Ik zou zeggen, wat er ook gebeurt, ik zou iedereen willen aansporen om te mediteren, omdat deze meditatie echt kan bepalen hoe de dingen zich zullen ontwikkelen. Het kan het uiteindelijk bepalen.

PFC:
Absoluut.

COBRA:
En hier wil ik in het openbaar degenen uitnodigen die onze meditaties waarderen om het te promoten, want het gaat niet om mij, het gaat niet om mijn meditatie, het gaat niet om mijn idee. Het gaat over het principe van massameditatie, een principe van kritische massa, een principe om kwantitatief een signaal in het energieveld te plaatsen. Dus ik zal Corey Goode publiekelijk uitnodigen, ik zal David Wilcock publiekelijk uitnodigen, om dit te promoten en hun eventuele blokkades voor mij om welke reden dan ook opzij te zetten. Het is nu niet de tijd voor zoiets. Het is nu tijd om te verenigen en dit te doen. En natuurlijk, als er in de toekomst iemand anders is die voor de toekomstige situaties een massameditatie voor de mensheid zou willen creëren, is die meer dan welkom.

PFC:
Bedankt daarvoor. Hopelijk komt die boodschap daar terecht. Ik kan je eigenlijk heel positief melden dat sommige van de vaste vrienden in zelfs mijn kring, in mijn groepen, me meldingen hebben gestuurd over de massameditatie. Dus ja, dat gaf me veel vreugde toen ik dacht: ‘Wel, goed, dit komt naar buiten voor het grote publiek.’

Omdat we proberen het publiek nog te informeren over een deel van de informatie die mogelijk beschikbaar is, wilde ik de adrenochroom aanraken. Wat heb je over het medicijn gehoord, en werd het vermoedelijk in een laboratorium in Wuhan gemaakt, en heb je enig gesprek gehoord dat er een mogelijkheid is dat het adrenochroom met opzet door White Hats is aangetast?

COBRA:
Ik heb van dat gerucht gehoord. Ik kan het niet bevestigen en er zijn andere manieren om de slechteriken te identificeren.

PFC:
Super goed. Dank je. Op dit moment lijkt het alsof God zegt: ‘Als je afgoden zoals atleten wilt aanbidden, zal ik de stadions sluiten. Als je muzikanten wilt aanbidden, sluit ik de openbare centra. Als je acteurs wilt aanbidden, sluit ik theaters. Als je geld wilt aanbidden, sluit ik de economie af en stort de aandelenmarkt in. Wil je niet naar de kerk gaan en mij aanbidden? Ik zal het maken waar je niet naar de kerk kunt gaan. ‘ Wat kunnen mensen gedurende deze tijd dat mensen thuis zijn, doen terwijl ze thuis zijn, en hoe resoneert die boodschap met jou?

COBRA:
Oké, die boodschap resoneert niet met mij omdat het, zoals het wordt geïmpliceerd, niet resoneert met mijn Hogere Zelf. Dit virus is een bio-wapen dat is vrijgegeven door de duistere krachten en niet door een hogere spirituele entiteit. Maar mensen die thuisblijven – dit kan zelfs een aantal zeer goede effecten hebben, omdat mensen tijd hebben om te kalmeren, te vertragen, om weer contact te maken met hun eigen zelf, met hun Hogere Zelf en met de natuur. En de meest buitensporige verstoringen van de menselijke samenleving zullen op zijn minst enige tijd tot op zekere hoogte worden verminderd.

PFC:
Hoe speelt angst een positieve of negatieve uitkomst? Praat misschien over energetische niveaus die iedereen heeft in zijn eigen aura.

COBRA:
Angst die nu wordt veroorzaakt, was er altijd. Het was onderbewust. Dus wat er nu gebeurt, is een actieve zuivering van die angst, en veel van de angst zijn eigenlijk entiteiten die naast elkaar bestaan ​​in menselijke energievelden. En nu met deze wereldwijde massa-isolatie, wereldwijde quarantaines, wereldwijde Lock downs, zijn mensen geïsoleerd en kunnen die entiteiten niet worden overgedragen op andere mensen, zoals met het virus het geval is. Dus ze zullen verhongeren en sterven. We verwijderen niet alleen het virus, we verwijderen ook al die entiteiten, evenals een groot deel van de wereldwijde angst die door de geschiedenis heen is onderdrukt en die door generatietrauma is veroorzaakt van ouders op kinderen, van generatie op generatie; Het zal nu voor altijd worden gewist.
En ook dit wereldwijde quarantaineding is een goede oefening voor The Event, en alle transformatie die deze wereld de afgelopen tien dagen heeft doorgemaakt, is een goede repetitie. Dus wanneer The Event plaatsvindt – ik ga niet zeggen wanneer dat zal zijn – maar als het gebeurt, zullen mensen veel meer voorbereid zijn omdat ze deze voorbereidingsfase al hebben doorlopen. En deze situatie maakt het voor de Lichtkrachten ook veel gemakkelijker om de Event te plannen, omdat ze nu veel betere modellen van menselijk gedrag hebben. Ze begrijpen veel meer hoe mensen op zoiets reageren. Dus het maakt het nu zoveel gemakkelijker.

PFC:
Absoluut. Ik kan dat helemaal zien. Jij was de kracht achter de oprichting van Prepare For Change, en dat gaat terug tot 2012. Het doel was altijd om mensen voor te lichten en te informeren over The Event, en dus was er een plan dat volgens mij het idee leek te hebben dat de banken zouden worden gesloten en dat zou leiden tot massa-arrestaties en het kwijtraken van deze mensen. Met deze [virus] gebeurtenis die heeft plaatsgevonden, leek het alsof we op die aanval moesten reageren. Dus, is dit altijd een soort ‘fase één’ geweest van THE Event? Omdat deze verwijdering toch moest gebeuren? Correct?

COBRA:
Kun je jouw vraag herformuleren? Ik begrijp jouw vraag niet helemaal, wat is uvraag eigenlijk?

PFC:
Mensen raken in de war en willen The Event zien als het zonne-evenement waar we het over hebben. Dat is een Event waarvan je zei dat je er geen datum voor wilt geven.

COBRA:
Ja.

PFC:
Kun je ook dit onderdeel van The Event beschouwen, een soort van verwijdering van het financiële systeem?

COBRA:
Ik heb het plan van The Event al vele malen uitgelegd en de gegevens over het financiële systeem maken deel uit van het proces.

PFC:
Geweldig bedankt.

COBRA:
Maar ik kan niet zeggen of de huidige situatie eigenlijk The Event is of niet. Daar kan ik natuurlijk geen commentaar op geven.

PFC:
Zeker. Maar dit moet gebeuren. We hebben onze gemeenschapsleidersbrief en in deze brief was een van de stappen dat de bankgebeurtenis zou plaatsvinden.

COBRA:
Ja natuurlijk, ja natuurlijk. Ja, ja.

PFC:
We willen dus niet zeggen dat we hierdoor niet verrast waren. Dit dit hoort er allemaal bij, zoals je zegt. Ik had een vraag over het virus zelf. Zit er iets in het DNA zelf – als het is gemaakt als een bio-wapen, en het klinkt alsof het coronavirus was en onderdeel van SARS, en deel van iets anders … Heeft de overweldigende creatie, creativiteit, positiviteit van het drager-coronavirus, dat Is op zich niet zo dodelijk, probeert het zichzelf te reinigen van dat SARS-virus op dezelfde manier dat als een menselijk lichaam een ​​ziekte krijgt, alle cellen in ons lichaam werken om die ziekte, dat virus, te elimineren? Kunnen we verwachten dat hetzelfde gebeurt met dit virus, en de grootte van het virus, dat niet echt een groot levend organisme is, dat het zichzelf snel zal oplossen omdat het een korte levenscyclus heeft?

COBRA:
Ja, het menselijk lichaam leert hoe het moet reageren op nieuwe bedreigingen, en dit virus is een nieuwe bedreiging. Iedereen die besmet was, leerde zijn immuunsysteem heel snel hoe dit op die bedreiging moest reageren en het virus kon verwijderen. In de meeste gevallen was dit succesvol. Wat het probleem is zijn de oudere mensen die tegelijkertijd verschillende chronische ziekten hebben, dus hun immuunsysteem bestrijdt al drie of vier aandoeningen en de volgende kan dodelijk zijn. Deze keer was het dit virus. In andere gevallen kan het iets anders zijn. Het menselijk immuunsysteem zal dus leren omgaan met het virus, maar voordat dat gebeurt, moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het virus te stoppen.

PFC:
Dank je. Cobra, 5G is naar verluidt een belangrijke factor in het op zijn minst verzwakken van de immuniteit van mensen. Het was op het cruiseschip Diamond Princess. In hoeverre kunnen elektromagnetische aanvallen een persoon fysiek en mentaal beïnvloeden?

COBRA:
Heel veel eigenlijk. Het 5G-netwerk is het gevaarlijkste van allemaal en kan het immuunsysteem zelfs ernstig schaden. Het tast de celmembranen aan en eigenlijk is dit een van de gevaarlijkste technologieën die tot nu toe openbaar is gemaakt. Het is dus een grote zorg, en dit 5G-netwerk moet op de een of andere manier worden gestopt.

PFC:
Is er een basis die het idee ondersteunt dat aangezien de planeet door Ascentie gaat, omdat individuen door Ascentie gaan, de Zon meer straling en meer energie creëert; Moet alles hoger trillen? Is er enige ondersteuning die zou zeggen dat 5G de mensheid een beetje dwingt om een ​​beetje hoger te gaan in vibratie?

COBRA:
Ik zou niet zeggen dat 5G de evolutie versnelt. 5G probeert de evolutie eigenlijk te stoppen. De duistere krachten proberen het onmogelijke te doen, ze proberen de galactische centrale zonnepuls te stoppen, wat natuurlijk iets is wat ze niet kunnen doen. Ik bedoel, ze zullen alles proberen wat ze kunnen en ze zullen falen.

PFC:
Bedankt daarvoor. Je noemde de galactische centrale zonnepuls. Dat is iets waar deze bloedlijnfamilies en heersers en controleurs en archons zich van bewust zijn, en ze hebben jaren geleden al een idee bedacht om dat soort wapens te gebruiken. Toen je zei dat het een ‘einde der tijden’-scenario is. Voor hen is het dat zeker. Is dat iets om je zorgen over te maken?

COBRA:
Ja, eigenlijk hebben de archonfamilies van de families van de Zwarte Adel in hun profetieën dat er een tijd zal komen van deze zonnestoot, een galactisch zonneproces dat onze zon zal activeren, en deze cultus van de aanbidding van de zwarte zon spreekt eigenlijk over de activering van het galactische Centrum. Dus dit is waar ze het over hebben. Een van de legendes die ze hebben is dat ze in deze eindtijd zullen worden gered door een of andere hogere duistere entiteit, terwijl ze in werkelijkheid naar de Centrale Zon zullen gaan. Ze zullen getransformeerd worden, hun zielessentie zal worden vernietigd. Allen die in hun evolutie hebben gefaald, zullen in feite uiteenvallen en ze zullen hun evolutie vernieuwd moeten beginnen. Dus voor ons is er niets om bang voor te zijn. Voor ons zal dit het begin zijn van een geweldige tijd.

PFC:
Dank je. Het is fijn om wat hoop te hebben en de positieve boodschap te begrijpen die er ook is.

COBRA:
Oké. Ik heb tijd voor nog een paar vragen.

PFC:
Hartelijk dank. Zie je dit leiden tot een agenda voor gedwongen vaccinatie?

COBRA:
Oké, als het vaccin klaar is bestaat de mogelijkheid dat, als de wereld blijft zoals die is, er pogingen tot gedwongen vaccinatie worden gedaan. Maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze niet zo goed gaan als de duistere machten hadden gehoopt. Nummer één, de bio chip. De bio chips vallen buiten dit nieuwe vaccin omdat de Resistance Movement de bio chips heeft verwijderd die in bepaalde geheime faciliteiten waren opgeslagen. Het nieuwe vaccin zal dus geen enkele bio chip bevatten. Maar er kunnen nog steeds enkele chemicaliën in zitten die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid, dus we zullen zien.

PFC:
Trump heeft onlangs gepost dat dit een oorlog is met een verborgen vijand en dat we zullen winnen. Waar denk je dat hij naar verwijst? Geloof je dat hij op de hoogte is van een ET of interdimensionale aanwezigheid?

COBRA:
Ik denk dat hij daar persoonlijk niet zo erg in gelooft. Hij is niet op de hoogte gebracht op de hoogste niveaus. Hij is zich tot op zekere hoogte bewust van wat er gebeurt. Hij is gebruikt door het licht en door de duistere facties, en ik zou niet zoveel gewicht aan zijn woorden en daden hechten. Hij is slechts een van de spelers in dit eindspel.

PFC:
Hmmm. Net vandaag zei hij dat hij graag kerken op Paaszondag gevuld wilde hebben. Weet hij iets wat we niet weten, of is er iets om je zorgen over te maken?

COBRA:
Nou, dit is geen goed idee vanwege het coronavirus, omdat grote bijeenkomsten de verspreiding van het virus kunnen versnellen. Wat de symbolische betekenis hiervan betreft, wil hij de economie zo snel mogelijk herstarten. Dat is zijn agenda en hij heeft deze doeldag van Pasen om alles opnieuw te starten.

PFC:
Oké.

COBRA:
Wat natuurlijk zou kunnen – ik zal toevoegen dat deze streefdatum ook een mogelijk doel voor een aantal andere dingen kan zijn die mensen op de een of andere manier kunnen interpreteren.

PFC:
Nog een paar vragen voor je, als je het niet erg vindt.

COBRA:
Ja.

PFC:
Een galactisch onderwerp. Er is een oorlog gaande op de hogere gebieden voor planetaire bevrijding of controle. De meeste mensen begrijpen dit niet. Kun je ons een korte uitleg geven …

COBRA:
Oké, ik zal hier een eenvoudige uitleg over geven. Waarschijnlijk weten jullie allemaal dat deze planeet niet de enige planeet is met intelligent leven, want er zijn er zoveel … Ons sterrenstelsel heeft honderden miljarden sterren en er zijn honderden miljarden sterrenstelsels in dit universum, dus het zou te gek zijn om aan te nemen dat dit de enige planeet Is met intelligent leven. Er zijn dus andere krachten in het heelal en velen van hen hebben hun eigen agenda’s over deze planeet. Sommige zijn positief en sommige zijn negatief. Planeet aarde is het centrum van de proxy-oorlog tussen de lichte en de donkere facties van de Melkweg, en natuurlijk laten al die buitenaardse rassen zich op dit moment niet openlijk zien. Dit is een geheime oorlog, het is geen open oorlog, en deze oorlog vindt plaats op het fysieke vlak en vindt interdimensionaal plaats op hogere gebieden met geavanceerde technologieën. Niets van dit alles wordt ooit gerapporteerd. Er vindt bijvoorbeeld op dit moment een kwantumoorlog plaats. Daar had ik het niet eerder over. Ik kan dat nu vrijgeven. Er is een oorlog met kwantumtechnologieën en de Lichtkrachten winnen.

PFC:
Bedankt daarvoor. Vanuit het perspectief van de Lichtkrachten, doen Sterrenzaden en Lichtwerkers aan de oppervlakte genoeg om de bevrijding te ondersteunen? Wat kunnen we nog meer doen?

COBRA:
Het hangt af van welk segment van de Lichtkrachten, van de Lichtwerkers en Sterrenzaden, waarnaar je verwijst. Sommige mensen doen echt, echt, echt alles wat ze kunnen. Ze zijn erg toegewijd, maar sommige mensen zijn … Eigenlijk zou ik zeggen dat hun persoonlijkheidsfouten, hun geloofssystemen in de weg zitten. Er was zoveel meer mogelijk, er was veel meer gepland en bepaalde dingen zouden op dit moment heel anders zijn geweest als bepaalde sleutelfiguren en bepaalde andere niet-zo-sleutelfiguren onder de Lichtwerkers zich anders zouden gedragen. Veel duistere scenario’s zijn voorkomen en zelfs dit scenario kan hoogstwaarschijnlijk worden voorkomen als bepaalde mensen zich anders zullen gedragen in Lightworker-gemeenschappen. Het is dus een gemengde situatie, en ik zeg dit niet als een vorm van oordeel, ik zeg dit als een observatie.

PFC:
Dank je. Over waarneming gesproken, veel, veel, veel van jouw waarnemingen worden verzameld op jouw website. We hebben de links hieronder, maar nogmaals, jouw website is …?

COBRA:
Je kunt gewoon Portal 2012 googlen en je zult de eerste hit vinden.

PFC:
En dan kun je ook naar prepareforchange.net gaan voor de belangrijkste artikelen van Cobra. Die zijn er allemaal, evenals de gemeenschapsleidersbrief en meer informatie over The Event.

Voordat we je laten gaan, kun je wat zeggen over de toekomst en het vrijgeven van enkele SSP-technologieën of healing technologieën?

COBRA:
De toekomst die ons te wachten staat is werkelijk schitterend. Ik bedoel, stel je voor dat alle duisternis wordt verwijderd. Stel je voor dat alle financiële zorgen worden weggenomen. Stel je voor dat alle ziekten worden verwijderd. Stel je voor dat al die prachtige technologieën worden uitgebracht. Stel je voor dat je door het heelal kunt reizen, en alle opties, alle mogelijkheden, eindeloze mogelijkheden zullen voor ons opengaan. Dit is dus de gouden eeuw waar we allemaal voor werken. Dit is iets dat ons wacht aan het einde van deze donkere tunnel.
We zitten nu in de laatste fase. Dit is echt het einde. Je kunt het bewijs zien in wat er in de wereld gebeurt. Dit zou niet zijn gebeurd als de duistere machten niet extreem wanhopig waren, omdat ze weten dat het spel voorbij is. Dus dit is waarom ze dit doen.
Dus uiteindelijk zou ik iedereen willen uitnodigen om deel te nemen aan onze meditatie en onze meditatie te delen, want samen kunnen we echt veranderen en echt verbeteren, en kunnen we de bestemming van deze planeet daadwerkelijk bepalen.
Heel erg bedankt en Victory of the Light.

PFC:
Heel erg bedankt Cobra. Oké, bedankt voor je tijd. Zegeningen.

COBRA:
Dank je, dag.

—- EINDBERICHT—-

Al het negatieve dat nu gebeurt wordt georkestreerd door de zelfbenoemde controleurs van deze wereld, zelf beschreven als The Brotherhood of Darkness. Het is hun bedoeling om je los te koppelen van Liefde en Licht. Ze proberen je niveau van persoonlijke en algehele planetaire trillingen te verlagen.

Kijk eens wat er om je heen gebeurt. ZIET HET ER BEKEND UIT? Nee.

Het universum heeft de reeds ontwaakte mensen voorbereid op dit grootschalige evenement – en dit is het!

Neem alsjeblieft de tijd voor jouw eigen persoonlijke ontwakingsproces voordat je echt begrijpt wat er gebeurt. Dit is het moment om alles wat je hebt geoefend, goed te gebruiken.

Vraag het universum om je de waarheid van de situatie te laten zien en dienovereenkomstig aan te passen. Je weet hoe je onvoorwaardelijke liefde en licht in elke situatie kunt brengen. En nu is het GO TIME!

Dit is geen tijd voor angst. De duistere cabal ‘Ordo Ab Chao’ (Orde uit de chaos) is hun motto. DIT is een poging van VOORAFGAANDE en PREEMPTIEVE – psychologische operatie om ‘hun’ Nieuwe Wereldorde te vestigen vanuit deze kunstmatig gecreëerde chaos.

Psych oorlogsvoering. Informatie oorlogvoering. Bio Warfare. ElectoWarfare. En in de komende dagen, een poging tot financiële oorlog die zal proberen jouw de toegang tot jouw geld te ontzeggen, waarna – mogelijk- tot voedsel, samen met al het andere teneinde je in een volledig gehoorzame en volgzame wanhopige slaaf te veranderen.

We hebben je gewaarschuwd voor hun ‘verdeel & heers’ -technieken die ze zullen gebruiken om te proberen ijzeren grip te krijgen op de hele bevolking van deze planeet.

De Galactische Federatie en de Confederatie van Vrije Werelden hebben gedebatteerd en kwamen tot de conclusie dat de mensheid het nodige Licht zal ontvangen om ons onze door God gegeven rechten terug te geven! Onze geboorterechten!

De hogere spirituele hiërarchie ziet deze voortdurende situatie als een planetaire staatsgreep, maar er is al een goddelijke beslissing voor hulp genomen. Ze vragen ons gewoon om kalm te blijven en het positieve resultaat in je hoofd te creëren. Vermijd het MSM-verhaal, want ALS we daarin meegaan, ZULLEN WE VOOR ONS EEN ANDERE REALITEIT GENEREREN! Aangezien we allemaal VEEL KRACHTIGER ZIJN DAN WAT JE JE REALISEERT!

GEEF GEEN AANDACHT AAN WAT ZIJ WILLEN DAT JE VREEST! WANT DAT IS DE MANIER WAAROP ZIJ DONKERE EN NIEUWE REALITEITEN CREËREN! ‘DIT IS VITAAL!’ JULLIE MOETEN GELOVEN IN JEZELF! GELOOF DAT JE EEN BETERE WERELD VERDIENT! BESLUIT DAT JE EEN BETERE WERELD WILT!

Laat je niet verstoren door een virus dat niet dodelijk is! Wat dodelijk zal zijn, zijn de FARMACEUTICALS, DE VACCINATIES DIE ZE JE ZULLEN proberen te GEVEN.

ALS JE BEVEILIGD WILT ZIJN TEGEN VIRUSSEN, lees dan de artikelen over de vele alternatieven op PrepareforChange.net en doe verder onderzoek onder onze talrijke gezondheids- en genezingsartikelen. Vraag ook de hulp van jullie Spirit-gidsen. De engelenrijken wachten altijd en willen helpen. Heb vertrouwen omdat je moet geloven in hogere macht en je eigen hogere doel

VISULEER NIET IETS WAT JE NIET WILT IN JOUW WERKELIJKHEID, WANT DAT ZUL JE MANIFESTEREN!

God heeft het Goddelijk Plan klaar voor jou en voor degenen die het zoeken en het verdienen. Vind vrede door gebed en roep het Christusbewustzijn op. Vermijd ‘hun realiteiten’ zoals afgebeeld in de reguliere media.

BEGIN MET HET GENEREREN VAN NIEUWE REALITEITEN WEG VAN DE ANGST EN IN PLAATS DAARVAN GEVULD MET LIEFDE & VREUGDE!

FOCUS & TRIL IN DE FREQUENTIE WAAR JE IN WILT ZIJN! HET LICHT IS STERKER DAN WAT JE DENKT! REIK MET AL JOUW HART EN GEEST ERNAAR UIT EN HET WORDT JOU GEGEVEN.

Deel en help deze boodschap wijd en zijd te verspreiden, aangezien tijd van essentieel belang is!

—- Einde van bericht—-

We hopen dat we een aantal van je belangrijkste vragen hebben beantwoord en je nog veel meer hebben gegeven die JIJ kunt en moet onderzoeken in de zoektocht naar waarheid.

Vergeet niet dat Prepare for Change later deze maand onze bijgewerkte NIEUWE website zal uitbrengen die vol zal staan ​​met essentiële informatie, essentiële updates en meer dynamische functies.

Dit betekent dat onze website enkele dagen niet beschikbaar is vlak voor de lancering van onze nieuwe en verbeterde site. Maak je dus geen zorgen als je ineens een paar dagen geen toegang tot ons hebt.

Zorg ervoor dat je de websites van al onze gasten bezoekt, hen steunt, de boodschap verspreidt en je aanmeldt als lid van PrepareforChange.net, jouw financiële donaties zijn hard nodig en worden gewaardeerd! Bedenk dat er spoedig een vergeving van jubileumschulden zal zijn.

Weet dat elk lid van het wereldwijde Prep For Change-team zijn eigen financiële gewicht draagt, maar we maken ons zorgen of we genoeg zullen hebben om ons weeshuis met 532 kinderen tijdens deze transitie te ondersteunen, omdat ze alleen van ons afhankelijk zijn voor hun behoefte aan wekelijks voedsel en hulp.

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 29 maart 2020 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , , , , , ,

Een Reactie op “PFC – Interview met Benjamin Fulford & Cobra: Updates over Coronavirus en de Oorlog, 25-3-2020

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.