RSS

Bericht van Cobra 30 oktober 2015: meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews

31 okt

De meditatie voor Europa was een gedeeltelijk succes. Ook al deden veel mensen mee, we hebben bij lange na niet de kritieke massa bereikt.

Het is waar dat de Russische interventie in Syrië een golf van vluchtelingen heeft getriggerd om terug te gaan naar Syrië, zoals is gerapporteerd door een Iraans nieuwsagentschap een paar uur na onze meditatie:

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940802000381

Aan de andere kant; er is onder de Lichtwerkers en Lichtstrijders veel te weinig bewustzijn over de ernst van de vluchtelingensituatie. De hele situatie is een mengeling van een echte grote humanitaire crisis waar massa’s mensen de oorlog ontvluchten, en een poging van de cabal om Europa te destabiliseren en de derde wereldoorlog te triggeren door religieuze haat te ontsteken tussen christenen en moslims.

Zo’n driekwart van de vluchtelingen zijn mensen die de horror van de oorlog ontvluchtten en zij verdienen allemaal onze liefde en ondersteuning. Maar, geschat wordt dat ongeveer 4% van de migranten die Europa binnenkomen huurlingen zijn van IS die in Europa worden geïnfiltreerd. Ook wordt geschat dat een additionele 20% van de migranten grote sommen geld hebben ontvangen om naar Europa te gaan, zich voor te doen als economische migranten, maar feitelijk dienst te doen als een back-up voor de huurlingen. Sommige van hen zijn getraind en gehersenspoeld in militaire kampen door het hele Midden-Oosten, logistiek ondersteund door de CIA. Deze hele operatie, die een paar miljard kost, is gefinancierd door Rothschild en Saoedisch geld. Dit segment van migranten heeft gemakkelijk toegang gekregen tot valse of gestolen Syrische paspoorten om hun infiltratie in Europa makkelijker te maken:

http://www.express.co.uk/news/world/604394/Alarm-Syria-sells-10000-passports-few-questions-asked

De meeste van de top Europese politici zijn zich bewust van de invasieplannen en ondersteunen deze vrijwillig, of gedwongen door de dictaten van de cabal. De agenda van de cabal is om delen van Europa te annexeren bij de Islamistische Staat Kalifaat tot 2020, en hun plannen zijn serieus:

http://www.express.co.uk/news/uk/597254/ISIS-Map-Europe-Terror-Organisation-Andrew-Hosken-Caliphate-Abu-Musab-al-Zarqawi

De cabal heeft plannen om hetzelfde proces later in de Verenigde Staten te herhalen, nadat Europa is genomen. De afgelopen week heeft het kleine bergstaatje Slovenië een gestage toestroom van dagelijks 10.000 vluchtelingen gehad. Als we dit vergelijken met de Verenigde Staten is de stroom van vluchtelingen vergelijkbaar met 2 miljoen migranten die dagelijks de staten binnenkomen over de Mexicaanse grens, via een paar toegangspunten in Californië, Arizona, New Mexico en Texas.

Ook al zullen de plannen van de cabal voor Europa en de VS dankzij de Russische interventie NIET succesvol zijn, is het nog steeds heel belangrijk voor Lichtwerkers en Lichtstrijders rondom de wereld om vrede in Europa te ondersteunen met massa meditaties.

Dit is de meest serieuze geopolitieke situatie op deze planeet sinds het einde van de tweede wereldoorlog. De meditatie voor Europa zal wellicht opnieuw moeten worden gedaan; als de situatie dit nodig maakt zal het worden aangekondigd op mijn blog, en ik zou willen vragen dat meer mensen het Licht op dat kritieke moment ondersteunen. Het zou ook goed zijn als mensen die zich hiertoe geroepen voelen deze meditatie dagelijks zouden doen. Naast onze meditaties, wat urgent nodig is op de oppervlakte van de planeet is een spirituele interventie van de Lichtkrachten, die zich zal voordoen zodra de dreiging van de strangelet bommen is gereduceerd tot een beheersbaar niveau.

afb bij bericht 2015-10-30

Aan de lichtere kant, zou je wellicht dit Cobra interview willen lezen door Prepare for Change:

http://prepareforchange.net/2015/10/18/cobra-the-disclosure-chronicles-the-creation-part-1-an-interview-by-prepare-for-change/ (= Engels, klik hier voor de Nederlandse vertaling ervan die op 24 oktober jl. op eventnl is gepubliceerd)

Of luister hier naar de Youtube versie:

https://www.youtube.com/watch?v=8TNMvv6LDvY

Het maandelijkse update interview door Rob Potter over oktober is gepost, samen met het transcript (= Engels, de Nederlandse vertaling wordt z.s.m. op eventnl gepubliceerd), wat je ziet als je wat verder door deze pagina scrolt:

http://thepromiserevealed.com/2015-oct-27-q-a-with-cobra/

De Youtube versie vind je hier:

https://www.youtube.com/watch?v=UcGB6H4lwRU&feature=youtu.be

Je kunt je vragen sturen aan rob@thepromiserevealed.com en vele daarvan zullen in het volgende maandelijkse update interview worden beantwoord.

Overwinning van het Licht!

 
2 reacties

Geplaatst door op 31 oktober 2015 in Cobra

 

Tags: , , , , ,

2 Reacties op “Bericht van Cobra 30 oktober 2015: meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews

 1. Lert.

  31 oktober 2015 at 13:25

  wie is Cobra, wat zijn lichtwerkers en waar zouden de resultaten van mijn meditatie ter verbetering van de toestand naar toe gaan/

  Like

   
  • eventnl

   1 november 2015 at 11:52

   Je vindt op dit blog alle antwoorden op je vragen; begin maar met de ‘startpagina’ en ga dan naar ‘home en alles op volgorde’. Veel leesplezier.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: